Επισκέπτης
Και θα τον κυνηγάνε τρεις αχαχαχαχαααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι σκατόπουστας,τέλος!
Και θα τον κυνηγάνε τρεις αχαχαχαχαααααααααααααααααααααα
eisai kako poysti
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρόδα, χτύπημα με τσάντα και κοπάνημααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι σκατόπουστας,τέλος!
οικοδόμους?/Δεν είπα να δείρω οικοδόμους αλλά ένα- δυο απολειφάδια της κνε που χρησιμοποιουν στα μπλόκα των πλοίων τα έχω άνετα πιστεύω...
Ελπίζω να έχει και κανά φανοστάτη εκεί κοντά, μην αφήσω μισές δουλειές!
Όταν η λουί βιττόν είναι μαϊμού ή τη συνδυάζει με σαγιονάρες μιτσούκο γιατί η πιστωτική έχει φορτωθεί και δεν μπορεί να αγοράσει σοβαρό υπόδημα, τί να κλάσει και η ελλεεινίδα....
Κάνε τις δικές σου αναγωγές!
Μουτς!
Στις κραυγές μονάχα έχω μια μικρή δυσκολία καθότι μπάσος...Όλα τα άλλα τα έχω άνετα...
εξ αίματος, ή εξ αγχιστείας συγγενείς είσθε κύριος;οικοδόμους?/
πάνε οί οικοδόμοι τούς φάγαν τό μεροκαματο οι αλβανοί καί πακιστανοι..
[size=18pt]κοπρίτες [/size]συνδικαλιστές δημοσίων επιχειρήσεων είναι
κοινώς αργόμισθοι.
δέν πάνε μέ τήν εθνική βορειας κορέας στήν βόρεια κορέα νά ζήσουν μπάς καί ησυχάσουμε,,
αλλωστε πάνω από 8% δέν πέρνουν εδώ άσχετα εάν θέλουν νά επιβάλουν τήν γνώμη τους μέ τήν βία,,
32.000 δωρεαν βιβλια..
Καλο,εχει ορισμενα ενδιαφεροντα που δεν τα εχω
Τα e-books θα επικρατησουν του χαρτιου,αλλα η γοητεια του ασκει μεγαλη ελξη σε μενα
(ακομα..)
σαν το χαρτί δεν έχει ρε γαμώ την οικολογία μουΚαλο,εχει ορισμενα ενδιαφεροντα που δεν τα εχω
Τα e-books θα επικρατησουν του χαρτιου,αλλα η γοητεια του ασκει μεγαλη ελξη σε μενα
(ακομα..)
εξ αίματος, ή εξ αγχιστείας συγγενείς είσθε κύριος;
έχω πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης.Με πρόλαβες..
συμφωνω αλλα εχω ξεφτιλιστει να αγοραζω βιβλιοθηκες & να χτιζω τις βεραντες ρε μαλακα..Τα e-books θα επικρατησουν του χαρτιου,αλλα η γοητεια του ασκει μεγαλη ελξη σε μενα
(ακομα..)
συμφωνω αλλα εχω ξεφτιλιστει να αγοραζω βιβλιοθηκες & να χτιζω τις βεραντες ρε μαλακα..
μηπως να ερθεις με κανα τρειλερ???
έλα ρε πράκτορας των αμερικανών είναι...στρακι παρε για να μην τα ισοπεδωνεις ολα..