Επισκέπτης
Σα να λέμε ότιο ο Εργοτέλης έχει μεγάλες πιθανότητες να μην πάρει πρωτάθλημα δλδ..
ξαναβαλες το αγαπημενο αβαταρ
ξαναβαλες το αγαπημενο αβαταρ
έχει κέφια ο Ντρογκμπά και φέρνει βόλτες ο φοσμπάο μόνος άξιος είναι ο χρυσοχοίδης γί αυτό θέλουν διακαώς τόν θανατό του,,...
αντε ρε νουμερο..τά πράματα είναι πολύ απλά καί μου κάνει εντύπωση γιατί τόσες αναλύσεις...??
μερικά ρεμαλια δολοφόνοι εγγυων γυναικών κλπ ζώα πού έχουν παραμείνει στά αζήτητα .πλατείας εξαρχείων καί πέριξ νά κάνουν αυτή τήν ενέργεια...
θάρθει η ώρα τους
σύριζα πού χαιδεύουν τά αυτιά εγκληματιών...είναι φυσικό νά επαναλαμβάνοντε τέτοια φαινόμενα.
πού ανέχοντε νά καίνε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτου καί νά πουλάνε πρέζα μπροστά τους στήν ομόνοια καί [size=13pt]μερικές[/size] φορές νά είναι καί οί ίδιοι βαπορακια καί φίλοι τών ρεμαλιών τής γαμημένης πλατείας πώς νά πάει μπροστά αυτή η χώρα??
[size=15pt]ο μόνος άξιος[/size] είναι ο χρυσοχοίδης γί αυτό θέλουν διακαώς τόν θανατό του,,...
και γιατί δεν κάνει το άλμα?Μάλλον το κοπρόνι είναι σε άλλο όροφο!
Μάλλον το κοπρόνι είναι σε άλλο όροφο!
Μόνο που μετά το γραφείο του Γιωργάκη έχει να πέσει χέσιμο και σε άλλα γραφεία στην Ακαδημίας,τη Σόλωνος και πέριξ αυτών.
Είσαι έτοιμος??
περιμένει να επιστρέψει ο ρεχάγκελας να τον αποθεώσει και μετά να φύγει ήσυχος.και γιατί δεν κάνει το άλμα?
Τί να σου πω...
Είμαι σε φάση δίαιτας και δεν έχω μεγάλη παραγωγή...
Να πλακωθώ στο φραπέ και τα κεράσια μπας και εντατικοποιηθεί η διαδικασία;
Υ/γραφο: Αν σας βοηθήσω στην επιχείρηση "μεγάλη απόφραξη" θα με αφήσετε να δείρω 2-3 κνίτες;
μουνόπανα θάρθει η ώρα πού θά φάτε τήν σφαίρα πού σας αξιζει.αντε ρε νουμερο..
που ησουν μεχρι τωρα & δεν ειχαμε με ποιον μαλακα να γελασουμε???
Ρε συ έχεις τίποτα αποδείξεις για τους ενόχους στην Μαρφίν;;;μουνόπανα θάρθει η ώρα πού θά φάτε τήν σφαίρα πού σας αξιζει.
τό αίμα τών αθωων ανθρωπων πού κάψατε καί τής εγγύου κλπ ζητά εκδίκηση καί τιμωρία..
άσε τά ψεύτικα ρε ξέρουμε ποιος είσαι καί ποιος υποστηρίζεις..
άντε τρεχα νά κάψεις κανένα αμάξι νά εκτονωθείς μπάς καί φάς καί καμμιά σφαίρα στό κεφάλι από τό νά κοπροσκυλιάζεις εδώ μέσα επί 24ωρου βάσεως...
μού αρεσει νά γελάω μαζί σας κυρίως όταν πάτε στήν ασφάλεια σάν βρεμενες γάτες,
σέχει πονέσει ο χρυσοχοιδης μουνάκι εεε??