baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
δεν θυμαμαι πως το λενε,ηταν συνεχεια σε εκπομπη στο μακεδονια τβ στην εκπομπη ντερμπυ.Αν αναφερεσαι στον Λακη Σημαιοφοριδη, δεν επαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ
δεν θυμαμαι πως το λενε,ηταν συνεχεια σε εκπομπη στο μακεδονια τβ στην εκπομπη ντερμπυ.Αν αναφερεσαι στον Λακη Σημαιοφοριδη, δεν επαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ
Οποτε δεν εχω το δικαιωμα να μιλαω επειδη τυχαινει να εχω ιδια ομαδα με τους δολοφονους ρε αλανι?Και συ. Απλά ΤΩΡΑ και ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ μιλάμε για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Τα γίνονται κι αλλού και να βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι δεν είναι της παρούσης.
μπαμπης αποστολιδης.Αν αναφερεσαι στον Λακη Σημαιοφοριδη, δεν επαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ
Σωστός ο συναγωνιστής από πάνω και να μην ξεχνάμε τα μπουμπούκια Ολυμπιακού και Π.Α.Ο .και τα διάφορα ανδραγαθήματα σε σκηνικά μεταξύ τους.....Παντως παροτι σχεδον ολοι οι Παοκτζηδες καταδικασαμε την ενεργεια
των τυπων, το φαρμακι (μιλαω για τα παιδια του σαιτ παντα μην παρεξηγηθω)
που συνεχιζει να χυνεται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους οπαδους του Παοκ δεν εχει τελειωμο μιλαμε.
Για αλλη μια φορα ελαφρυ το χωμα του παιδιου,κουραγιο στους παραδειγμα προς μιμηση
χαροκαμενους γονεις και καλα μυαλα σε ολους μας και ας ειναι το παιδακι που εφυγε τοσο
αδικα το τελευταιο θυμα μιας διαμαχης παιξοπουληδων και τυπαδων διχως ιχνος ανθρωπιας.
Το τσουβαλιασμα ολων δειχνει αλλα πραγματα και καλο ειναι να μην γινεται..
Επισης οπως εχω ξαναπει τετοιοι τυποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες δυστυχως.
Υπαρχουν ομως και φυσιολογικοι ανθρωποι σε ολες τις ομαδες.
Το να λεμε ολη την ωρα μπαουγκ και ουγκανα και δεν ξερω τι αλλο για ολο τον κοσμο που
υποστηριζει τον Παοκ δεν μας κανει να ξεχωριζουμε απο τους τυπαδες της στυγερης δολοφονιας
συγνωμη κιολας..
Δηλ τι θες να πεις ότι τραυματίστηκε; Τρύπιεοταν βγαινουν στην τηλεοραση ανθρωποι με κυρος οπως ενας νομικος πρωην παιχτης του παοκ και αντι να κατεβασουν το κεφαλι μιλανε οτι το ΧΑΡΤΑΚΙ της ταμιακης δεν ακουμπησε το μελος της αποστολης του ολυμπιακου τι μπορεις να περιμενεις απο τους απλους φιλαθλους.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΔΕΛΦΗΔρόμο από δω ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Είδες κάπου να γράφω οτι δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς;Οποτε δεν εχω το δικαιωμα να μιλαω επειδη τυχαινει να εχω ιδια ομαδα με τους δολοφονους ρε αλανι?
Αδελφές είναι τα αδέλφια σου που πηγαίνουν 12-13 μαζί και την πέφτουν σε πιτσιρίκια εκτός φάσης για να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. Και τώρα που τους μπήκε το αυγό στον κώλο παίζουν τις κουμπάρες.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΔΕΛΦΗ
Τσακαλι ενω εισαι Brother αυτο που εγραψες το πρωι ηταν λαθος και εδωσε τροφη σε φωστηρεςΑδερφέ πολύ σωστά τα λες. Για παράδειγμα εγώ σιγησα κ παρατηρούσα να δω τι γίνεται. Ο οχετός που έχει πέσει πάνω στον οργανισμό ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο!
Μας κουνάνε και μας δείχνουν με το δάχτυλο ποιοι???
Δρόμο από δω ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Φίλε στα αρχεία της Στάζι είναι το όνομα του προέδρου σου του πρώην .εθνικός νταβατζής δεν ήταν;Siemens διαφήμιση είχες στην φανέλα σου και ο πρόεδρος έκλεινε συμφωνίες δισεκατομμυρίων με τον κρατικό ΟΤΕ ,ΟΠΑΠ κτλ . Για τον τωρινό δεν λέω τπτ γιατί μπορεί να μας τσιμεντοση και τολμας να βάλεις στο στόμα σου τον Σαββιδη που ως κοινός εύεργετης πλούτισε στο εξωτερικό και τα επενδύει σε αυτό το μπουρδελο που κάνατετυπε ζουμε στην χωρα που επι 30 χρονια μπορεις να λες ελευθερα τους προεδρους του ολυμπιακου πρακτορες της σταζι, εθνικους νταβατζηδες, ναρκεμπορους, εγκληματικες οργανωσεις κτλ κτλ, αλλα με το που πας να πεις κατι για ενα τσετσενο βγαινει ο κωλοενκωλο και κριντζαρει....
Φίλε στα αρχεία της Στάζι είναι το όνομα του προέδρου σου του πρώην .εθνικός νταβατζής δεν ήταν;Siemens διαφήμιση είχες στην φανέλα σου και ο πρόεδρος έκλεινε συμφωνίες δισεκατομμυρίων με τον κρατικό ΟΤΕ ,ΟΠΑΠ κτλ . Για τον τωρινό δεν λέω τπτ γιατί μπορεί να μας τσιμεντοση και τολμας να βάλεις στο στόμα σου τον Σαββιδη που ως κοινός εύεργετης πλούτισε στο εξωτερικό και τα επενδύει σε αυτό το μπουρδελο που κάνατε
Οχι δεν το εγραψες απλως λεγοντας μου οτι θα μιλαμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ με πηγε προς τα εκει.Είδες κάπου να γράφω οτι δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς;
σωραιος τυπε...εβαλες και τον αγνο φιλαθλο του βαζελου που ηρθε με την φανελα μεσα στην θυρα 7...εφαγε κατι ψιλες, αλλα εβγαλε καλα φραγκα...αλλος ενας χρησιμος ηλιθιος της εγκληματικης οργανωσης τοτε που ειχαν ως στοχο να παρουν την εθνικη απο το καραισκακη..ηταν η εποχη με τα αρθρα για τους φασιστες της θυρας 7, το ψηλο ενοικιο που δινει η επο στον ολυμπιακο, τον ξυλοδαρμο αγνων φιλαθλων και λοιπες τετοιες πιπες..Μπαρο καλε μου φιλε...Ζουν αναμεσα μας σε ολες τις ομαδες.
Τι να πεις; Δεν μπορείς να πεις τπτ
Τύπε, δεν έχω σκοπό ούτε διάθεση να κάνω άνθρωπο τον κάθε μπούξο. Άλλωστε είναι αδύνατον.Οχι δεν το εγραψες απλως λεγοντας μου οτι θα μιλαμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ με πηγε προς τα εκει.
Anyway το να βριζεστε και να καταριεστε ο ενας τον αλλο εδω μεσα δεν οδηγει και πουθενα.
Εκτος και αν θελετε να εκτονωθειτε με βρισιδια.
Οποτε δεν συμμετεχω αλλο ελπιζω να μην με παρεξηγησες.
Μεγαλο επιπεδο. Με υστερογραφο "γαμώ το κρατος". Εμετος.Αυτός είναι άραγε ο λαός του μπαοκ;;
Ναι, ΑΥΤΟΣ είναι.
Και έκλεισαν και τα σχόλια για να μην φάνε τα πουστλούκια της ζωής τους. Οι κατουρόΚΟΤΕΣ.
Τι να πω ρε τύπε, εσύ πιστεύεις οτι ο άγιος ιγκνατίεβιτς "πλούτισε" στο εξωτερικό και ήρθε εδώ για να "επενδύσει", ποιός είμαι εγώ που θα σου το χαλάσω το όνειρο;Τι να πεις; Δεν μπορείς να πεις τπτ
Ε ναι, το κράτος γαμιέται. Βέβαια, όταν το ίδιο κράτος τους έκανε πάσα το πρωτάθλημα των πρεσπών και άλλαζε σε μια νύχτα τον αθλητικό νόμο, τότε δε γαμιόταν, τότε απέδιδε δικαιοσύνη.Μεγαλο επιπεδο. Με υστερογραφο "γαμώ το κρατος". Εμετος.
Γαμησες Τακαρε..σωραιος τυπε...εβαλες και τον αγνο φιλαθλο του βαζελου που ηρθε με την φανελα μεσα στην θυρα 7...εφαγε κατι ψιλες, αλλα εβγαλε καλα φραγκα...αλλος ενας χρησιμος ηλιθιος της εγκληματικης οργανωσης τοτε που ειχαν ως στοχο να παρουν την εθνικη απο το καραισκακη..ηταν η εποχη με τα αρθρα για τους φασιστες της θυρας 7, το ψηλο ενοικιο που δινει η επο στον ολυμπιακο, τον ξυλοδαρμο αγνων φιλαθλων και λοιπες τετοιες πιπες..
το πετυχαν βεβαια, αλλα τουλαχιστον εφαγε κατι ψιλες και ο μαλακας...