Νέα

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: «Γ@μw τον Άρη ρε μ@%ν!@»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
τυπε τα αρθρα δεν αφορουσαν μονο τη σχεση σας με την ξανθη αλλα πολλα αλλα όπως πχ οτι απο τους 30 διαιτητες του συνδεσμου η παραγκα ειχε πιασει τους 31 :tooth:
η σημερινη παραγκα ποσους επιασε???περισσεψε κανενας και για εμας ή τους πηρανε ολους????
οταν κατι το ακους και το διαβαζεις απειρες φορες στο τελος νομιζεις οτι ειναι κατι απιστευτο...οτι μονο ο κακος ολυμπιακος τα κανει αυτα...μιλαμε για κανονικη δαιμονοποιηση....

οταν καθε χρονο βλεπεις αρθρα για το οφσαιτ του κατσουρανη, νομιζεις οτι τοτε εκανε κατι ιστορικο ο ολυμπιακος...αρχιδια...μονο 5 καλυπταν τον κατσουρανη...τον μητροπουλο παλιοτερα τον καλυπταν 7...αλλα δεν βλεπεις καθε χρονο αρθρα για αυτο...
ποσα αρθρα εχεις δει για τον ξυλοδαρμο του τζηλου???μεχρι και στο τελευταιο χωριο της ελλαδας μιλανε για το ασπρο πολο....εχεις δει κανενα αρθρο για τον τραμπουκισμο του αθλητικου δικαστη που το σπασανε το αμαξι και ο ανθρωπος παραιτηθηκε????εκει γιατι δεν μαθαμε τι αμαξι ειχαν οι δραστες????

αυτο που θελω να πω ειναι οτι το να εχει πιασει τους 31 απο τους 30 διαιτητες ο ολυμπιακος δεν ειναι κατι παραξενο...και τωρα τοσους εχουν πιασει οι αλλοι...απλα υπαρχει μια εγκληματικη οργανωση απο δημοσιογραφους που επι δεκαετιες μιλανε μονο κατα του ολυμπιακου και τα αλλα απλα δεν τα μαθαινετε...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Το καλόπαιδο

Screenshot_20220202-175017_Samsung Internet.jpg
πλακα κανεις τον ξερω αυτον τον λεπουρα ρε :zombie:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Σοβαρα ρε φιλε?
Επρεπε να αφήσουν τον Κόκκαλη και τον Μαρινακη να αλωνίζουν ατιμώρητοι

Και δεν μου λες,επειδη τους παρουσιάζεις σαν αθώους ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΒΙΑ

Ξυλοδαρμος Τζήλου
Κάψιμο φουρνου Κωνσταντινέα
Κάψιμο σπιτιου Μπίκα
Δολοφονια Φιλοπουλου
Απαγωγη Κουρτζιδη
να το...δεν προλαβα να γραφω το προηγουμενο ποστ μου και ο τυπος με επιβεβαιωσε....
τζηλος, κωνσταντινεας κτλ....αυτα ξερει ο ανθρωπος...αφου για αυτα εχουν κανει 1000 αρθρα τα αρδακια...

ποιος εσπασε το αμαξι του αθλητικου δικαστη δεν το εμαθε ποτε...
ποιος εκαψε το αμαξι του λουτσεσκου δεν το εμαθε ποτε...
ποιος πυροβολησε τον δικηγορο λιβα δεν το εμαθε ποτε...

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Παιδιά το Facebook του τηφανοκέφαλου το έχουμε;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
τυπε πρεπει να στειλουμε επειγοντως την εφη κακαρατζουλα με ενα φορτηγο οξυ για επισκεψη αναψυχης στην τουριστικη και μαγευτικη αλβανια :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Να την αμολησουμε πρωτα εδω περα να ξεβρωμισει λιγο τον τοπο και μετα θα την κανουμε και εξαγωγη στα Σιπταρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πλακα κανεις τον ξερω αυτον τον λεπουρα ρε :zombie:
Σαν φλωρακος ειναι ρε αυτος ο μαλακας

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.937
Πόντοι
25.186
να το...δεν προλαβα να γραφω το προηγουμενο ποστ μου και ο τυπος με επιβεβαιωσε....
τζηλος, κωνσταντινεας κτλ....αυτα ξερει ο ανθρωπος...αφου για αυτα εχουν κανει 1000 αρθρα τα αρδακια...

Το επιχειρημα σου ειναι επίσης αστηρικτο

Γιατί αν ηταν όπως τα λες θα είχαμε ΒΙΑ μονο εναντίον Ολυμπιακών.

Εδω έχουμε μαχαιρωματα σε Κ 19, επεισόδια σε χάντμπολ(!!!) και δολοφονίες κάτω από σπίτια ανύποπτων παιδιων.
Για να μη θυμηθω τη δολοφονια οπαδου σε αγώνα Ηροδοτου Εθνικου πριν λιγα χρονια

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Το επιχειρημα σου ειναι επίσης αστηρικτο

Γιατί αν ηταν όπως τα λες θα είχαμε ΒΙΑ μονο εναντίον Ολυμπιακών.

Εδω έχουμε μαχαιρωματα σε Κ 19, επεισόδια σε χάντμπολ(!!!) και δολοφονίες κάτω από σπίτια ανύποπτων παιδιων.
Για να μη θυμηθω τη δολοφονια οπαδου σε αγώνα Ηροδοτου Εθνικου πριν λιγα χρονια
ρε τυπε δεν ειπα οτι για ο,τι γινεται φταιει η συγκεκριμενη εγκληματικη οργανωση των αρδακων....και την τοπαλουδη σκοτωσαν, δεν ειπα οτι φταινει αυτοι.... :confused:
αλλα για πολλα απο αυτα που γινονται, φταινε...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Ρε Τακαρε αν ο συνομιλητης σου δεν εθελοτυφλει απεναντι στα ιερα τοτεμ σου
σε εχω παρατηρησει και αλλες φορες δεν σου καθεται καλα..
Ρε φιλε ο κοσμος το εχει τουμπανο μου φαινεται και εσυ κρυφο καμαρι..
Παμε αλλιως μπας και βγει ακρη..
Δεν εχω δει εδω μεσα Παοκτζη νορμαλ (οσο ειναι αυτο εφικτο :2funny:)
να υπερασπιζεται με τετοιο παθος τον Σαββιδη ειλικρινα.
Μολις σου πουν το οτιδηποτε ειτε για Κοκκαλη ειτε για Μαρινακη
γινεσαι αυτοκλητος σωτηρας της υποληψης του εκαστοτε προεδρου..
Τωρα σοβαρα?
Ρε φιλε στα αρχιδια μου τα Ποντιακα αν ο Σαββιδης παει να γαμηθει αν θελει
κιολας και ο Μαρινακης και ολος ο κοσμος που τους ακολουθει..
Σοβαρα μιλαμε τωρα?
Μηπως σε εχουν φτιαξει σε καμια δουλιτσα και ντρεπεσαι να το πεις ρε αδερφε?
Δεν ειναι ντροπη να ξες..
Απλα τετοιο υπερβαλοντα ζηλο για τον εκαστοτε προεδρο δεν εχω ξαναδει ειλικρινα
και δεν το λεω κακοπροαιρετα εχω μεινει αφωνος..
Φικλικα παντα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Ρε Τακαρε αν ο συνομιλητης σου δεν εθελοτυφλει απεναντι στα ιερα τοτεμ σου
σε εχω παρατηρησει και αλλες φορες δεν σου καθεται καλα..
Ρε φιλε ο κοσμος το εχει τουμπανο μου φαινεται και εσυ κρυφο καμαρι..
Παμε αλλιως μπας και βγει ακρη..
Δεν εχω δει εδω μεσα Παοκτζη νορμαλ (οσο ειναι αυτο εφικτο :2funny:)
να υπερασπιζεται με τετοιο παθος τον Σαββιδη ειλικρινα.
Μολις σου πουν το οτιδηποτε ειτε για Κοκκαλη ειτε για Μαρινακη
γινεσαι αυτοκλητος σωτηρας της υποληψης του εκαστοτε προεδρου..
Τωρα σοβαρα?
Ρε φιλε στα αρχιδια μου τα Ποντιακα αν ο Σαββιδης παει να γαμηθει αν θελει
κιολας και ο Μαρινακης και ολος ο κοσμος που τους ακολουθει..
Σοβαρα μιλαμε τωρα?
Μηπως σε εχουν φτιαξει σε καμια δουλιτσα και ντρεπεσαι να το πεις ρε αδερφε?
Δεν ειναι ντροπη να ξες..
Απλα τετοιο υπερβαλοντα ζηλο για τον εκαστοτε προεδρο δεν εχω ξαναδει ειλικρινα
και δεν το λεω κακοπροαιρετα εχω μεινει αφωνος..
Φικλικα παντα.

ρε τυπε αυτο καταλαβες εσυ????
εγω στο προηγουμενο ποστ μου εγραψα οτι ο κοκκαλης και ο μαρινακης ειχε πιασμενους του 31 απο του 30 διαιτητες!!!!συμφωνησα με τον τυπο που το ειπε.....και εσυ αυτο το θεωρεις υπερασπιση του ιερου τοτεμ μου??? :confused:

αυτο που ρωταω ειναι πως ολοι ασχολειστε με τους 31 απο τους 30 διαιτητες που επιασε ο κοκκαλης και ο μαρινακης και οχι με τους 31 απο τους 30 διαιτητες που επιασε ο τσετσενος???

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
@enduro Να πούμε με τρόπο στον φίλο μας εδώ οτι ο αντεροβγάλτης είναι αλβανιάρης θα πάθει τίποτα

τυπε να εισαι σιγουρος οτι ο τυπος σιγουrα θα του βρει ελληνικη καταγωγη του τυπου :confused: :confused: :confused:
πρεπει να ειχε συγγενεις ελληνες στην εποχη του χαλκου λιγο μετα την μεσοζωϊκη περιοδο :confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δεν μπορει να τους κανει τιποτα...ποινικα εχουν πληρωμενους δικηγορους με ρουβλια και ακρες οπου χρειαζεται για να παιρνουν αναβολες επ αοριστον...και τα πλημμεληματα συκοφαντικης δυσφημισης ειναι τις πλακας...και να καταδικαστεις μετα απο χρονια, με αναστολη θα φας ποινη...
αστικα με αγωγες να τους παρεις φραγκα παλι δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα...τα σαιτ αυτα ειναι σε οφ σορ, πολλα αρθρα ειναι ανυπογραφα και παει λεγοντας...

για αυτο και λεω για ξεκαθαρη εγκληματικη οργανωση..εχουν δομη, ιεραρχια και ξεκαθαρους στοχους, οπως οι εκτελεστες συμβολαιων θανατου..

βρε ποιος τους γαμαει και αυτους εν τελει.. :cheesy:

ανθρωπακια σαν τον Κολκα θα επρεπε να τους εχουν για πρωινο οι θεσμικοι πουθεναδες του ΑΡΗ

ακομα και μια τετοια αγωγη θα ειχε περισσοτερο επικοινωνιακο χαρακτηρα,ομως θα εδινε το στιγμα...

φιλε μου η κατηγορια για εγκληματικη οργανωση με συμβολαια θανατου ειναι τραβηγμενη κατηγορια και το ξερεις...

δε μπορει για καθε πανηλιθιο- τρυπιο -ομοφυλοφιλο σκιπταρι να ευθυνεται επισημα ο καθε Σαββιδης....

το εγραψα και πιο πισω,περισσοτερες αρμοδιοτητες εχει ο Γκαγκατσακος παρα αυτος....τα 2 τελευταια χρονια τουλαχιστον

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Έτσι όπως πάει η φάση στην Ελλάδα σε λίγο θα βγαίνεις απ' το σπίτι και θα παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα τύποι :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
βρε ποιος τους γαμαει και αυτους εν τελει.. :cheesy:

ανθρωπακια σαν τον Κολκα θα επρεπε να τους εχουν για πρωινο οι θεσμικοι πουθεναδες του ΑΡΗ

ακομα και μια τετοια αγωγη θα ειχε περισσοτερο επικοινωνιακο χαρακτηρα,ομως θα εδινε το στιγμα...

φιλε μου η κατηγορια για εγκληματικη οργανωση με συμβολαια θανατου ειναι τραβηγμενη κατηγορια και το ξερεις...

δε μπορει για καθε πανηλιθιο- τρυπιο -ομοφυλοφιλο σκιπταρι να ευθυνεται επισημα ο καθε Σαββιδης....

το εγραψα και πιο πισω,περισσοτερες αρμοδιοτητες εχει ο Γκαγκατσακος παρα αυτος....τα 2 τελευταια χρονια τουλαχιστον
Κόλκας μπουχεσοκιοφτές,Αθηναίος που το παίζει μπαοκτσης για τα ρούβλια του Τσετσένου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom