Πάντως για Έλληνες με δρεπάνι δεν έχω ακούσει
μην παιρνεις ορκο
αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει εισχωρησει μπολικη αλλοδαπη σαβουρα στους συνδεσμους
στη Θεσσαλονικη ενδεικτικα,και στις 3 ομαδες τα "οπαδικα κουμαντα" κυριως κατι τετοιοι τα κανουν....
αντε, ας εξαιρεσω λιγο τον Ηρακλη....εκει μπορει να ειναι αναρχοαριστεροι,αλλα η πλειοψηφια ειναι Ελληνες.
ισως γι αυτο ειναι εξω απο καθε πρακτικη ραντεβου η πεσιματος με μαχαιρια κλπ.
και αν υπαρχουν λιγοι πιο παραβατικοι με... βαλκανικες συνηθειες,ελεγχονται και πιο ευκολα.
καποτε πηγαινες γηπεδο και ηξερες οτι διπλα σου καθεται ο ταδε και ο δεινα,τους ηξερες φατσικα-ονομαστικα-προσωπικα.
προσωπικα,εφτασα σε σημειο να προτιμω Ελληνα αριστερο-δεξιο- αναρχικο -φασιστα διπλα μου,
παρα τη σαρα και τη μαρα των Βαλκανιων
και δεν ειμαι ρατσιστης--ειναι θεμα κουλτουρας-συνειδησης-αισθητικης.
σιγουρα υπαρχουν και Ελληνες καθαρματα,σε πιο μειοψηφικα ποσοστα ομως. και παρασυρονται ευκολα απο παραβατικους.
τι λες ρε φιλε;
που το ειδες αυτο;
ποτε στην Αθηνα/Πειραια δεν εχου πειραξει μεμονομενο ανθρωπο
εχω παρει μαζι μου παιδικο φιλο παοκτζη και βαζελο και Αεκτζη στα αναλογα ντερμπι στην 8
και παροτι τους καταλαβαν μετα την συνιθισμενη πουτσα τους χαβαλεδιαζανε
AKΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το ρεζουμε. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ το 2007,το σκηνικο ηταν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ...ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.
απλως εκεινο ηταν "στα ισια" ας το πουμε,δεν ηταν ενεδρα απο ΓΥΝΑΙΚΩΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ σε ακυρους.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ,τοτε ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ τυπε. ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
δε μπορουσα να πιστεψω οτι ,οταν καποιος πεφτει κατω,συνεχιζεται η "μαχη".
το ιδιο πιστευω πως ενιωθε και ο Τσουκαλας και ο Ακης και ο Χατζηχρηστος κλπ κλπ
και καθε οπαδος-φιλαθλος-ΑΚΟΜΗ και χουλιγκανος(!) ,ανεξαρτητως ομαδας.
ΣΗΜΕΡΑ λοιπον βραζω απο το... μεσημερι και μεχρι τωρα δεν καταφερα να κλεισω ματι.
.............δε μπορω να χωνεψω ΤΙ ΕΓΙΝΕ. η μαλακια ξεπερασε καθε οριο ανθρωπινης λογικης.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ......
....και ευτυχως η δυστυχως,δεν εχουμε λιγους τετοιους....
απλως θα σ' ενημερωσω οτι πριν δυο χρονια στη Θεσσαλονικη κανονιστηκε αντιστοιχη "Παιανια" μεσα στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο και οι "μια πολη -μια κουραδα" δεν πατησαν ποτε....
μαλιστα τσακωθηκαν οι αρχηγοι τους απο δικους μας και......καταλαβαινεις,
ΔΕ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΙ,απλως ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ το γεγονος.......να πανε να γαργαληθουν ολοι μεταξυ τους !
το παιχνιδακι με τον κακο λυκο και τα τρια γουρουνακια αρκετα κρατησε στην πολη.....
η συγκεκριμενη μεριδα καθυστερημενων-αγαμητων- ομοφυλοφιλων παοκτσηδων εκμεταλλευομενες το γλειψιμο απο τα ντοπια ΜΜΕ και τους πολιτικους,την πεφτουν εδω και τουλαχιστον δυο δεκαετιες σε παιδακια του ΑΡΗ,ποσες και ποσες φορες πηραν το μαθημα τους χωρις να βαλουν μυαλο.....φερονται οπως οι Τουρκοι που παραβιαζουν συνεχως τα χωρικα μας υδατα.
η αδιαφορια των Αρειανων απεναντι σε τετοια γελοια υποκειμενα, ενιοτε εκλαμβανεται ως αδυναμια.
συνεχως ψαχνονται---συνεχως βλαχομαγκιζουν----συνεχως μαλακιζονται----συνεχως προκαλουν και τριβονται στη γκλιτσα του τσομπανη..
συνεχως μεμονωμενα πεσιματα--συνεχως περιμετρικα--συνεχως στο σκοταδι--συνεχως πολλοι σε λιγους.
συνεχως ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ--ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
.....τους "ψημενους" οπως αυτοι.
μια-δυο-τρεις....ε καποτε θα συνεβαινε το κακο,δε χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να το προβλεψεις.
η ασυλια και η ατιμωρησια οπλισαν ξανα αυτες τις ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ.
ακουγεται κλισε,αλλα αν δεν παρεμβουν πλεον αμεσα οι επισημοι θεσμοι,τα χειροτερα ερχονται....εκατερωθεν.
ειναι τεραστιο κριμα να θρηνησουμε νεα παιδια, αλλα με ευχολογια δουλεια δε γινεται. στη δραση παντα υπαρχει αντιδραση.
Εκτος αν βολευεται η Πολιτεια με ολη αυτην την κατασταση...
με τις δολοφονιες-τα ναρκωτικα-τους τραπερς και το μουνι της Χαιδως.
ολα αυτα που αν αναμειχθουν με τον οπαδισμο,σιγουρα ειναι το καλυτερο υπνωτικο κοκτειλ για τους ανωθεν.