Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και τι να λέει ρε τύπε?Ο Σαρκό πως τους έδιωξε?
Σόρρυ κιόλα αλλα δεν είναι πουχού  για  απέλα ή - και συμπάθεια σου-  Τζένη η γυφτοΒουλγάρα η βυζού?
Ποσους αθώους  μπουρδελιάρηδες εχει κοροιδέψει?
Πόσα χαμένα εικοσάρικα, ε πόσα,και πόσοι εξαπατημένοι συναγωνιστές,ε πόσοι,μέχρι αυτο το κωλοκράτος να αναλάβει τις ευθύνες του [size=15pt]επιτέλους[/size]?

Τύπε, άσε κάτω το κουλούρι της Τζενούλας.
Ο σαρκό τους ρομά έδιωξε νομίζω όχι τους ρουμάνους/βούλγαρους.

ΥΓ. Αν και τώρα τελευταία έχει σταματήσει να το δίνει και το παίζει κιουρία...

ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τους ρωσσοποντιους για να τους βρουν κινητοποιηθηκαν απο εκαμ και ασφαλητες μεχρι και η ευπ.αυτους τους μπατσους που υπαρχει και ΒΙΝΤΕΟ θα τους ψαξουν?
ναι. θα τους μεταθέσουν δυσμενώς στη διπλανή διμοιρία.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και τι να λέει ρε τύπε?Ο Σαρκό πως τους έδιωξε?
Σόρρυ κιόλα αλλα δεν είναι πουχού  για  απέλα ή - και συμπάθεια σου-  Τζένη η γυφτοΒουλγάρα η βυζού?
Ποσους αθώους  μπουρδελιάρηδες εχει κοροιδέψει?
Πόσα χαμένα εικοσάρικα, ε πόσα,και πόσοι εξαπατημένοι συναγωνιστές,ε πόσοι,μέχρι αυτο το κωλοκράτος να αναλάβει τις ευθύνες του [size=15pt]επιτέλους[/size]?

Τώρα που σε ξαναδιαβάζω, έχεις ένα point βέβαια, καθότι είναι ρομά και η Τζενούλα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσυ, εκδηλωθηκες?
Αντε, και χρειαζομαστε αρχηγό.
όταν στην οννεδ εβγαζαν τον βουλγαράκη ας πρόσεχαν.
εγώ πάντα ήμουν στρατιώτης της παράταξης.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...με πρόλαβες πριν σε διορθωσω :grin:...σε εχει ζαλίσει το κουλουρι μιας Ρομά :2funny:

Το παραδέχομαι, έχω υποκύψει σε ποταπά ανθρώπινα πάθη και ντροπιάζω την υπόγα και το μπούνκερ.
Θα γίνω flaggelant.

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κατι. Ο Ρατσισμος δεν εχει να κανει μονο με τον τοπο καταγωγης.Αυτο ειναι βλακεια στον εγκεφαλο γενικοτερα και δε θα μπω καν στη διαδικασια να σχολιασω οτι σαφως και δεν παιζει ρολο το χρωμα η η γλωσσα που μιλαει ο αλλος.Απο τους αλλοδαπους που υπαρχουν στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη το 70% τουλαχιστον ειναι ατομα που εφυγαν απο τη χωρα τους ως ληστες,απατεωνες,δολοφονοι κτλ και το 30% ειναι ανθρωποι που εφυγαν για μια καλυτερη ζωη και τους σεβομαι απολυτα.Επισης σαν χωρα πρεπει να μπορουμε να αποροφησουμε συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων καθως οταν ο αριθμος ξεφυγει ακομη κι αυτος που εχει καλες διαθεσεις θα αναγκαστει να κλεψει,κατι που θα κανουν και πολλοι Ελληνες σε λιγο οπως μας καταντησαν.Οσο αναφορα τους φλωρους κομματων και μη που μενουν ανετα σε μια γειτονια χωρις προβλημα και με μπραβους και αστυνομικους γυρω τους να ερθουν να με πουν ρατσιστη οταν στριμωξουν καμια κορουλα τους η τους ιδιους ακομη καλυτερα η τους ανοιξουν κανενα σπιτι εκει που κοιμουνται και να δω ποσο υπερ ολων των μεταναστων θα ειναι μετα γιατι τωρα μιλανε εξω απ το χορο!Αλλα τι να κανεις που για καθε κεφαλι ασχετου αν ειναι ο αλλος καταζητουμενος η ασχετου προελευσεως πολλοι βαζουν τρελα φραγκα στις τσεπες τους?? Τις καραμελες περι ρατρσισμου αλλου λοιπον γιατι με οποιον μπορει να με σκοτωσει, να με κλεψει,να μου κανει ζημια στην οικογενεια ναι ειμαι ρατσιστης αν αυτο τον τοτλο σας βολευει να βαζετε αλλα κυριως ειμαι ρατσιστης με ολους εσας που παντα με πλατες αλλων το παιζεται φιλελευθεροι κ' οτι σεβεσται καθε λαο κτλ...την τσεπουλα σας και την καλοπεραση σας κι μονο σκεφτεστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι,αλλα οι ευθυνες ειναι"ενδεχομενες".

Μπορει να του την εδωσε του αλλουνου να αυτοκτονησει,για να σπιλωσει την υπεροχη ΕΛΑΣ.
Παντα μια ερευνα διατασσεται για την αποδοση "ενδεχομενων ευθυνων".
Τι θελεις, να αποδωσει ευθυνες αυτος που την διατασσει?
Ετσι λεγεται.
Με τις λεξεις θα παιξουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όταν στην οννεδ εβγαζαν τον βουλγαράκη ας πρόσεχαν.
εγώ πάντα ήμουν στρατιώτης της παράταξης.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Με τον Μεϊμαρακη ησουνα?
Επρεπε να το φανταστω...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για σκέψου σουρίαλ σκηνικό ,...

Γαμάω μιά πουτάνα (κώλ γκέρλ), ας πούμε Ρουμάνα , στο σπίτι μου !
Απο κάτω περιμένει ο Αλβανός οδηγός (που ειδοποιεί τον Βούλγαρο συνεργό)

Στο σαλόνι (την ώρα που γαμώ στο κρεβάτι), έχει μπεί ο Βούλγαρος και κλέβει ότι βρίσκει !
Φεύγει κι αφήνει τη πόρτα ανοιχτή !
Βλέπει ανοιχτή πόρτα και μπάινει ένας Πάκης-που καθάριζε τον κήπο-  !
Ερχεται στη κρεβατοκάμαρα που άκουσε περίεργους ήχους, βλέπει το σκηνικό κομπλάρει και παγώνει !
Τον βλέπω και πά να σηκωθώ με τη πούτσα έτοιμη να τον γαμίσει και μου λέει : Οκι κύριο εγκώ σκουπίσει χύσα ήρτα !

Την άλλη μέρα η Ρωσίδα καθαρίστρια είχε δουλειά, να μαζεύει καπότες , αίματα, τη σκόνη που αφήνει η ασφάλεια όταν έρχεται για αποτυπώματα ,....!

Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα !

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Στο σαλόνι (την ώρα που γαμώ στο κρεβάτι), έχει μπεί ο Βούλγαρος και κλέβει ότι βρίσκει !
Ερχεται στη κρεβατοκάμαρα που άκουσε περίεργους ήχους, βλέπει το σκηνικό κομπλάρει και παγώνει !
Τον βλέπω και πά να σηκωθώ με τη πούτσα έτοιμη να τον γαμίσει και μου λέει : Οκι κύριο εγκώ σκουπίσει χύσα ήρτα !

Την άλλη μέρα η Ρωσίδα καθαρίστρια είχε δουλειά, να μαζεύει καπότες , αίματα, τη σκόνη που αφήνει η ασφάλεια όταν έρχεται για αποτυπώματα ,....!

Γιεεεεαχσαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παντα μια ερευνα διατασσεται για την αποδοση "ενδεχομενων ευθυνων".
Τι θελεις, να αποδωσει ευθυνες αυτος που την διατασσει?
Ετσι λεγεται.
Με τις λεξεις θα παιξουμε?
Α,εγω τις λεξεις τις σεβομαι.
Οι τυποι που μιλανε για ενδεχομενες ευθυνες παιζουν μαζι τους.
Και με την νοημοσυνη μας...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Για τους Πακιστανούς δεν άνοιξε θέμα ο Vagelis_20 και έλεγε ότι του παν σκηνικό τρελό ότι Πακιστανοί πάνε στα μπουρδέλα πληρώνονυ να γαμήσουν μπαίνουν στα δωμάτια,ακούνε την πόρνη που πηδιέται με άλλους την παίζουν και βγαίνουν έξω ζητάνε τα λεφ΄τα τους και λένε τάχα ότι έχουν δουλειά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τώρα θα μου πεις γιατί αίματα ,....?

Ε! Πάνω στα νεύρα μου όταν είδα οτι μου κλέψανε τα πούρα , τσαντίστηκα κι  έριξα μιά μπουνιά του Πάκη (που και δεν έφταιγε και δεν μίλησε, αλλά μάτωσε ) !

Ακόμα με πονάει το χέρι μου πάντως,...!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Α,εγω τις λεξεις τις σεβομαι.
Οι τυποι που μιλανε για ενδεχομενες ευθυνες παιζουν μαζι τους.
Και με την νοημοσυνη μας...

οποτε θα επρεπε να διεξαχθει ερευνα για αποδοση σιγουρων ευθυνών για φονο με δόλο.
αλλα τωρα που το σκέφτομαι, ποια ερευνα? αφου μιλάμε για τσεους, στηστε πρωτα την κρεμάλα και μετά βλέπουμε!

Το πολύ πολύ, αν τοσο γίνει κανα λάθος (που αποκλείεται να γίνει) άπλά θα γίνει αποκατάσταση. Γαμάτη λέξη! Μ' αρεσει πολύ όταν την ακούω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom