Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κορυφαίο ποστ 2011!!!!!!!
Απλά και χωρίς πολλά πολλά!
Ο λάκης τα κατάφερε ακόμα μια φορά!
:|
κοιτα τι λεει ο 33 :|
Κορυφαίο ποστ 2011!!!!!!!
Απλά και χωρίς πολλά πολλά!
Ο λάκης τα κατάφερε ακόμα μια φορά!
Η δημοκρατία δεν είναι ανάγκη.
Τα καθίκια της πλουτοδημοκρατίας που πλουτίζουν από δαύτη
(Άκης ,πάγκαλος , βουλγαράκης , νεονάκης κτλ)
μας έχουν πείσει ότι η δημοκρατία είνα απαραίτητη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Τόσους αιώνες έζησε ο άνθρωπος και μεγαλούργησε χωρίς αυτή την κοπριά.
Φτάνει πια.
εγω λεω να παω καμια βολτα...με μπλουζακι sex pistols και σκισμενο παντελονι......λες να εχω τιποτα θεματα απο τις ομαδες των 4-5 ατομων?ελληνας ειμαι...οπως μου ειπε ενας φιλος πριν λιγο σημερα ειναι ιδανικη μερα για βολτιτσα βικτωρια-αγ παντελεημονας,δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ξενος,βεβαια κυκλοφορουν κατι ομαδες των 4-5 ελληνων οπου καταλαβαινεις απο ποιο χωρο ειναι,και πολυ αστυνομια...
η κριση ειναι η ευκαιρια μας φιλε μουΌτι και να γίνει, δε μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα
Μιλάς για κατάλυση όλων εκείνων των "αξιων" που "εητρεψαν" γενιές τεμπέληδων ελλήνων. Μιλάς για αλλαγή νοοτροπίας με ορίζοντα 3-4 γενεών και αν.
Έχεις δίκιο σε όσα λες. Αλλα φοβάμαι ότι δε θα γίνουν ποτε
:|
κοιτα τι λεει ο 33 :|
Τυπε τα βλεπω απο την δικη μου σκοπια...στην κεφαλονια δεν κουνιεται φυλλο για το θεμα... Οπως πιστευω και στην υπολοιπη ελλαδα..εκτος του κεντρου των αθηνων....Κριμα για τοανθρωπακι που το φαγανε....Τωρα το αν ξεκινησουν μανουρες μεταξυ μας παλι θα οφειλεται στην μαλακια που μας δερνει σαν λαο..αμαρτωλε τα βλεπω μαυρα και αραχνα....και τωρα ακομα πιο πολλη,,,...το θεμα ειναι να μην ξεκινησουν μανουρες μεταξυ μας..οπως γινονταν σε μεγαλο βαθμο την δεκαετια του 90.
Ότι και να γίνει, δε μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα
Μιλάς για κατάλυση όλων εκείνων των "αξιων" που "εητρεψαν" γενιές τεμπέληδων ελλήνων. Μιλάς για αλλαγή νοοτροπίας με ορίζοντα 3-4 γενεών και αν.
Έχεις δίκιο σε όσα λες. Αλλα φοβάμαι ότι δε θα γίνουν ποτε
Προς το παρόν πάντως τύπε μου η σημερινή κρυπτεία προωθει κάργα πολυπολιτισμικο σκηνικόΤύπε άσε τα freikorps. [size=16pt]Κρυπτεία.[/size]
Τα βλέπω τα βλέπω.
Μαλάκω μου έρχεται η εικόνα στο μυαλό και με πιάνουν γέλια.
Ρε τον τριαντατρία!
Βαλε καλυτερα πλουζακι με σταμπα i am greek,thats waaaaazzzzz up...εγω λεω να παω καμια βολτα...με μπλουζακι sex pistols και σκισμενο παντελονι......λες να εχω τιποτα θεματα απο τις ομαδες των 4-5 ατομων?ελληνας ειμαι...
Ρε τον τριαντατρία!
το να επιβιωνεις απλα ειναι αξια οποιοδηποτε ζωικου οργανισμου , το ιδιο θελουν και οι λεμουριοι ή οι πογκιδεςΓιατί δεν πρέπει;;;;
Το μόνο "πρέπει" των ανθρώπων , ως έμβια όντα είναι
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Η μόνη απαράβατη ανάγκη είναι η επιβίωση.
Η δημοκρατία δεν είναι ανάγκη.
Τα καθίκια της πλουτοδημοκρατίας που πλουτίζουν από δαύτη
(Άκης ,πάγκαλος , βουλγαράκης , νεονάκης κτλ)
μας έχουν πείσει ότι η δημοκρατία είνα απαραίτητη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Τόσους αιώνες έζησε ο άνθρωπος και μεγαλούργησε χωρίς αυτή την κοπριά.
Φτάνει πια.
αμαρτωλε τα βλεπω μαυρα και αραχνα....και τωρα ακομα πιο πολλη,,,...το θεμα ειναι να μην ξεκινησουν μανουρες μεταξυ μας..οπως γινονταν σε μεγαλο βαθμο την δεκαετια του 90.
καλα εισαι εκει θαλασσα και τουρισμος ...αλλα φιλε ειμαι κατοικος κεντρου.....και ειναι πολυπλοκη κατασταση....ειμαι γεννημα θρεμα της αστικης τσιμεντουπολης και ειμαι δεμενος με το κωλοχανειο..Τυπε τα βλεπω απο την δικη μου σκοπια...στην κεφαλονια δεν κουνιεται φυλλο για το θεμα... Οπως πιστευω και στην υπολοιπη ελλαδα..εκτος του κεντρου των αθηνων....Κριμα για τοανθρωπακι που το φαγανε....Τωρα το αν ξεκινησουν μανουρες μεταξυ μας παλι θα οφειλεται στην μαλακια που μας δερνει σαν λαο..
η κριση ειναι η ευκαιρια μας φιλε μου
αλλιως ειμαστε καταδικασμενοι σ'ενα ραγιαδιστικο τροπο ζωης που προαγει το κερδος και την φαυλοτητα ως ιδανικο
που ειναι εκεινο το ΚΑΛΛΟΣ που θαυμαζαν στη αρχαια Ελλαδα?
εχει αντικατασταθει απο το θαυμασμο μια μονιμης δουλιτσας και μιας Καγιεν στο παρκινγκ ,
πραγματικα το ψηφιζω
Σε καταλαβαινω τυπε μου και σε νιωθο...καλα εισαι εκει θαλασσα και τουρισμος ...αλλα φιλε ειμαι κατοικος κεντρου.....και ειναι πολυπλοκη κατασταση....ειμαι γεννημα θρεμα της αστικης τσιμεντουπολης και ειμαι δεμενος με το κωλοχανειο..
Σε ένα site
με κύριο θέμα το γαμήσι ,
ποιός ενδιαφέρεται για την άποψη αζήτητης γεροντοκόρης
που την γαμάνε μόνο σκύλοι;;;