lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε μιλας για τις αναρχοαυτονομες με το πεδιλο το ταγαρι και την τριχαρα στην μασχαλη;ευθυμησαμε ρε συ 200 παλι...εχεις δει τις ντοπιες?
τυπε μιλας για τις αναρχοαυτονομες με το πεδιλο το ταγαρι και την τριχαρα στην μασχαλη;ευθυμησαμε ρε συ 200 παλι...εχεις δει τις ντοπιες?
μπηκαμε σε αλλο νημα τωρα...Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκηο.
Με 2 παρατηρήσεις:
1. Τη δεκαετία του '80 τα "τεμάχια" (εννοώ Παραλιακή κλπ) ήταν πολύ αξιόλογα (για την εποχή τους)
2. Με το οικονομικό που πέφτει, αρκετές της διπλανής πόρτας 8α αρχίσουν να "διολισθαίνουν"...
Και οι τάνες και οι υπηρέτριες.
Έτσι για να πιάσουν και οι κυρίες των Β.Π. καμιά σφουγγαρίστρα για το καλό της πατρίδος γαμώ την πουτάνα μου..
Έξω όλοι και όλες άμα γουστάρετε, όχι ημίμετρα.
Όμως τι έχουμε εδω??
Να μην πιάνουμε τα άκρα λέει ο παίκτης..
Ν'αφήσουμε τις τάνες για να γαμάμε κι εμείς..
Όχι μάγκα μου, άμα δε γουστάρεις αλλοδαπά κι έτσι θα σε φάει η μαλακία.
Για το καλό της πατρίδας λέμε..
ναι οι πουτανες τα στελνουν εξω,και σιγα τα πολλα που τους αφηνουν τα κυκλωματα,εδω εχουν βγαλει εξω τα κερατα τους ενα σωρο δικοι μας
ξαναδιαβασε τι εγραψα γιατι καπου χανεις το σημα
και το εγκλημα αυτων???η ελλειψη χαρτιων?η χρήση Μακρονήσου, Γυάρου, Λέρου και λοιπών νησίδων είναι ενδεδειγμένη ..
ου κατηγοριματικα....μην λεω τα ιδια....φερμες ..πεσιματικες ...αφου λοιπον δεν εισαι πιτσιρικας στο κεντρο της αθηνας κυκλοφορουσες αφοβα ολες τις ωρες ναι η ου?
δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεμα επεφτε...οποιος εβρισκε καμια καλη δεν το λεγε ουτε στον αδελφο του.τυπε μιλας για τις αναρχοαυτονομες με το πεδιλο το ταγαρι και την τριχαρα στην μασχαλη;
ειδικα μεγαλε ,τους πιανουν τους γαμανε και τους κλεινουν μεσα για παντα...τελος αυτη πρεπει να ειναι η τιμωρια στυγνων εγληματιων.
Εισαστε ντιπ ασχετοι.ναι οι πουτανες τα στελνουν εξω,και σιγα τα πολλα που τους αφηνουν τα κυκλωματα,εδω εχουν βγαλει εξω τα κερατα τους ενα σωρο δικοι μας
αποψη σου και αποψη μου ετσι απλαΝαι, οι μονόσβερκοι Ρώσοι νταβάδες τους ρίχνουν τα πολλά στην Ελληνική οικονομία.
Άσε ρε λαγουδάκη..
Καθόλου όμως..
Οχι.αφου λοιπον δεν εισαι πιτσιρικας στο κεντρο της αθηνας κυκλοφορουσες αφοβα ολες τις ωρες ναι η ου?
ακριβως.η χρήση Μακρονήσου, Γυάρου, Λέρου και λοιπών νησίδων είναι ενδεδειγμένη ..
και το εγκλημα αυτων???η ελλειψη χαρτιων?
Λες να ειμαστε ολοι αποψιουχοι εδω μεσα?αποψη σου και αποψη μου ετσι απλα
οχι βρε δεν υπηρχαν πουτανες πριν το 90,τωρα φευγει το κασερι εξω;πριν 20 30 χρονια δεν;Εισαστε ντιπ ασχετοι.
Ο αλλος λεει οτι και πριν το '90 υπηρχαν τανες,εσυ δεν εχεις ιδεα για το τι κασερι διακινειται μαυρα και φευγει εξω καταμαυρα.
πια πατριδα ?ΑΥΤΗ που κανει οτι μπορει για να μας ξαποστειλει???
φυσικα ολοι γνωστες ειναι...Λες να ειμαστε ολοι αποψιουχοι εδω μεσα?
Μηπως μερικοι μιλανε μετα γνωσεως?