alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ελα μωρε πιαααααααααααα...βρωμα ειναι, οχι ηλιθια.
Τι σου εκανα?
Ελα μωρε πιαααααααααααα...βρωμα ειναι, οχι ηλιθια.
Κατά τ' άλλα, οι πακιστανοί είναι άκακοι...
Ελα μωρε πιαααααααααααα...
Τι σου εκανα?
Περιμενε τη σειρα σου.τη γλΕΙφεις κι εχει καταντήσει αηδία.
Οι αθεοι σεβονται τους θρήσκους περισσοτερο απ όσο οι θρησκοι τους οπαδούς άλλων θρησκειών.
Κάνω λάθος?
Θες να μας πεις τι εννοεις λεγοντας καταλληλες προυποθεσεις και υγιες περιββαλον ?ωραια. σε νοιαζει να μεγαλωσει το εθνος μας, κι οχι να φερουμε στον κοσμο παιδια που υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις να μεγαλωσουν σε ενα υγιες περιβαλλον. με καλυψες.
αν μιλαμε για κανα νταρκ οχι. γενικα πιστευω πως ναι.
δεν εχω χρονο, οποτε απανταω μοναχα σε αυτο.
ειμαι φανατικα υπερ της εκτρωσης. καποια που δε θελει να μεγαλωσει ενα παιδι, προτιμω να το ριξει, παρα να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον που θα ηταν ανεπιθυμητο αλλα για λογους αλλους, τελικα το κρατησε.
κ δεν συγκρινω ανθρωπους εστω κ το τελευταιο κατακαθι, με ενα αγεννητο παιδι που στη φαση που πας για εκτρωση ειναι ενα ματσο κυτταρα χωρις συναισθηση.
για καποιο λογο ειμαι σιγουρη οτι θα το αναφερει καποιος.
Άμβλωση και θανατική ποινή είναι εκούσια αφαίρεση ανθρώπινης ζωής για λόγους σκοπιμότητας...
Προσωπικά είμαι υπερ της άμβλωσης όχι γιατί το θεωρώ "δικαίωμα" της γυναίκας- το έμβρυο δεν είναι σκουλικοειδήτιδα να το αφαιρείς όποτε να' ναι αλλά γιατί αν δεν θέλεις ένα παιδί ίσως είναι καλύτερο να μην γεννηθεί- φυσικά ανάλογα με τη συνείδηση του καθενός...Εννοείται ότι πρέπει να γίνεται μέχρι τη 12η βδομάδα όταν το έμβρυο είναι ακόμη μπόγος από κύτταρα, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι υγείας κτλ.
Με καλύπτει πλήρως η διατύπωση του ΠΚ στο θέμα...
Ομολόγησαν οι δύο Αφγανοί τη δολοφονία του Καντάρη
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο συνεργό. Αντί 120 ευρώ πούλησαν την κάμερα...
Δύο αλλοδαποί, 27 και 20 ετών, αφγανικής καταγωγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, το ξημέρωμα της Τρίτης 10 Μαϊου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Οι ύποπτοι προσήχθησαν ύστερα από έλεγχο σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας όπου διέμεναν μαζί με άλλους αλλοδαπούς και οι οποίοι επίσης έχουν μεταφερθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες. Οι έρευνες συνεχίζονταν για τον εντοπισμό του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας στα χέρια τους τις φωτογραφίες των υπόπτων που προέκυψαν μέσα από την ανάλυση του βίντεο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες. Κίνητρο της δολοφονίας, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ήταν η ληστεία ενώ την βιντεοκάμερα που άρπαξαν από τον 44χρονο οικογενειάρχη την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ. Οι δυο αλλοδαποί θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα.
Οπως είχε αποκαλύψει «Το ΒΗΜΑ», η ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει τα ίχνη ενός εκ των τριών δραστών που είχαν μαχαιρώσει τον άτυχο ιδιωτικό υπάλληλο από την ανάλυση βίντεο από δύο κάμερες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.
Θες να μας πεις τι εννοεις λεγοντας καταλληλες προυποθεσεις και υγιες περιββαλον ?
Απο ποιες πλευρες το εννοεις γιατι υπαρχουν πολλα σκεπτικα περι αυτου.....
Πχ αλλοι θελουν να μπορει να εχει τα αυτονοειτα προς επιβιωση και αλλοι να γινει επιστημονας...
Ο σεβασμος ειναι θεμα χαρακτηρα, οχι ιδεολογιας ή πιστης.;)
Οι αθεοι σεβονται τους θρήσκους περισσοτερο απ όσο οι θρησκοι τους οπαδούς άλλων θρησκειών.
Κάνω λάθος?
Επί χούντας.
Το αρχίδι!
καταφερες κ εξαντλησες την υπομονη του λακι στραικερ. για ποιο λογο νομιζεις οτι αντεχω περισσοτερο?
πολυ φοβαμαι οτι μολις τους χωσουν μεσα,θα τους "ταξιδεψουν" τα καλα παιδια εκει ...
Ειδες τι καταφερτζης ειμαι εγω ?καταφερες κ εξαντλησες την υπομονη του λακι στραικερ. για ποιο λογο νομιζεις οτι αντεχω περισσοτερο?
Ο σεβασμος ειναι θεμα χαρακτηρα, οχι ιδεολογιας ή πιστης.
Για να δεις ότι προτρέχεις και έχεις μια ελαφρα προκατάληψη σε όποιον έχει διαφορετική οπτική γωνία...
Το ίδιο σχεδόν λέμε ή μου φαίνεται;
Σε πίστα χορού, εκεί που λαμβάνουν χώρα οι ταξικοί αγώνες...
Τι Τσε Γκεβάρα τί Τζο Τραβόλτα...
Κανεις ενα λαθακι εδω
π.χ. Ιαπωνες και πολλοι αλλοι Λαοι....
να μην επεκταθω και βγουμε οφ
Σε πίστα χορού, εκεί που λαμβάνουν χώρα οι ταξικοί αγώνες...
Τι Τσε Γκεβάρα τί Τζο Τραβόλτα...
πολυ φοβαμαι οτι μολις τους χωσουν μεσα,θα τους "ταξιδεψουν" τα καλα παιδια εκει ...