Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε λίγο μικρή δε θα χρειάζεται να ποστάρω. τα γράφεις ήδη καλύτερα απο μένα.

πιες καφε ρε μαλεα. εγω εγραψα 1 και 2 πραματα και η αλλη απανταει λες και εγραψα πουθενα οτι το η θανατικη ποινη ειναι η λυση στο οτι δεν εχουμε σωφρονιστικες φυλακες. ανεξαρτητα πραματα εγραψα. απο σενα εχω αξιωσεις να καταλαβαινεις χωρις επεξηγησεις  :uglystupid:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν έχω κάνει γκάλοπ για να ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο...
Απλά κάποτε είχα παρατηρήσει ότι οι οπαδοί της θανατικής ποινής είναι κατά κανόνα κατά της έκτρωσης και οι πολέμιοι των αμβλώσεων φανατικά υπέρ της θανατικές ποινής...
Όλοι δε είχαν ως επιχείρημα την ιερότητα (όχι απαραίτητα με τη μεταφυσική έννοια) της ανθρώπινης ζωής!
μπερδεψες την εκτρωση με την αμβλωση και με μπερδεψες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσχετο, αλλά νομίζω ότι η θανατική ποινή εξακολουθεί να υφίσταται για συγκεκριμένα εγκλήματα και σε καιρό πολέμου.
Βαριέμαι να το ψάχνω όμως (αυτό πάει σε όσους αρχίσουν να ζητάνε πηγούλες).
αληθές. απλά σε καιρό ειρήνης μετατρέπεται σε ισόβια κάθειρξη.
τρανό παράδειγμα η έσχατη προδοσία.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ασχετο αλλα
περιπου 25% των ανθρωπων που εχει καταδικασει σε θανατο ειναι αθωοι
και η συγκριση με τις αμβλωσεις μαλον ατυχες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.636
Πόντοι
2.637
Μια αλλη μαλακια που ακουω σαν ποινη ειναι αυτο το 2-3-4-5-10 φορες ισοβια.... λες και θα ζεισει κανεις τοσο  :jerking:

Οι μαλακες επιτηδες φτιαχνουν τα παραθυρακια ωστε η ποινες κατα την εφεση να μειωνωνται
Οι εφεσεις θα επρεπε να γινονται μονο για περιπτωσεις που πιθανον υπαρχουν αθωοτικα στοιχεια και οχι για μειωση της ποινης
Ειδικα για ανθρωποκτονιες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπερδεψες την εκτρωση με την αμβλωση και με μπερδεψες.

Το ίδιο δεν είναι;
Απλά μου αρέσει να έχω ποικιλία στο λεξιλόγιό μου...

όχι εσύ πρέπει να ξεμπερδέψεις τα ελληνικά σου με έαν καλό λεξικό.
μια χαρά τα λεει ο μπουνκεράς.

Γαλαντόμος ο χαλουμοστριπτιτζάς!  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
όχι εσύ πρέπει να ξεμπερδέψεις τα ελληνικά σου με έαν καλό λεξικό.
μια χαρά τα λεει ο μπουνκεράς.
μια χαρα ειναι τα ελληνικα μου.
Το ίδιο δεν είναι;
Απλά μου αρέσει να έχω ποικιλία στο λεξιλόγιό μου...

Γαλαντόμος ο χαλουμοστριπτιτζάς!  :grin:
το ιδιο ειναι?
απο ποτε? :o

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μια αλλη μαλακια που ακουω σαν ποινη ειναι αυτο το 2-3-4-5-10 φορες ισοβια.... λες και θα ζεισει κανεις τοσο  :jerking:

Οι μαλακες επιτηδες φτιαχνουν τα παραθυρακια ωστε η ποινες κατα την εφεση να μειωνωνται
Οι εφεσεις θα επρεπε να γινονται μονο για περιπτωσεις που πιθανον υπαρχουν αθωοτικα στοιχεια και οχι για μειωση της ποινης

τι λες ρε μήτσο :huh:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

βασικο για την δικαιοσυνη η εφεση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για πες μου ρε πονηρουλη λατρεια, εναν 40χρονο/50χρονο/60χρονο παιδοφιλο δολοφονο με πιο τροπο μπορεις να τον σωφρονισεις? να τον τιμωρησεις μπορεις, αλλα σταρχιδια μου η τιμωρια. εγω ειμαι πιο καρδουλα απο σενα και λεω οτι ειναι χειροτερη η φυλακη αφου δε μπορεις να τον φτιαξεις τον ελαττωματικο.
το φυραμα ειναι για να φευγει και δε θα μας λειπει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ασχετο αλλα
περιπου 25% των ανθρωπων που εχει καταδικασει σε θανατο ειναι αθωοι
και η συγκριση με τις αμβλωσεις μαλον ατυχες

Πηγούλα; (για το 25% ;)- αν και είπαμε, ο βασικός λόγος κατά της θανατικής ποινής είναι ο παράγοντας δικαστική πλάνη...
Άμβλωση και θανατική ποινή είναι εκούσια αφαίρεση ανθρώπινης ζωής για λόγους σκοπιμότητας...
Προσωπικά είμαι υπερ της άμβλωσης όχι γιατί το θεωρώ "δικαίωμα" της γυναίκας- το έμβρυο δεν είναι σκουλικοειδήτιδα να το αφαιρείς όποτε να' ναι αλλά γιατί αν δεν θέλεις ένα παιδί ίσως είναι καλύτερο να μην γεννηθεί- φυσικά ανάλογα με τη συνείδηση του καθενός...Εννοείται ότι πρέπει να γίνεται μέχρι τη 12η βδομάδα όταν το έμβρυο είναι ακόμη μπόγος από κύτταρα, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι υγείας κτλ.
Με καλύπτει πλήρως η διατύπωση του ΠΚ στο θέμα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν έχω κάνει γκάλοπ για να ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο...
Απλά κάποτε είχα παρατηρήσει ότι οι οπαδοί της θανατικής ποινής είναι κατά κανόνα κατά της έκτρωσης και οι πολέμιοι των αμβλώσεων φανατικά υπέρ της θανατικές ποινής...
Όλοι δε είχαν ως επιχείρημα την ιερότητα (όχι απαραίτητα με τη μεταφυσική έννοια) της ανθρώπινης ζωής!
η εκτρωση ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο ζητημα,
το οποιο δεν εχει κανενα σημειο τομης με το ζητημα της θανατικης ποινης εφοσον το εμβρυο δε λογιζεται ως ανθρωπος απο την πολιτεια ...
επιπελον η κατασταση περιπλεκεται ακομα περισσοτερο αν αναφερουμε το δικαιωμα της γυναικας στην αυτοδιαθεση του σωματος της..

μη ξεχνας οτι η εκτρωση ειναι μια καθ'ολα νομιμη πραξη αν γινει εντος των προβλεπομενων χρονοδιαγραμματων!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
για πες μου ρε πονηρουλη λατρεια, εναν 40χρονο/50χρονο/60χρονο παιδοφιλο δολοφονο με πιο τροπο μπορεις να τον σωφρονισεις? να τον τιμωρησεις μπορεις, αλλα σταρχιδια μου η τιμωρια. εγω ειμαι πιο καρδουλα απο σενα και λεω οτι ειναι χειροτερη η φυλακη αφου δε μπορεις να τον φτιαξεις τον ελαττωματικο.
το φυραμα ειναι για να φευγει και δε θα μας λειπει.
κανεις δεν θελει τον σωφρονισμο
απλα να μην υπαρχουν ελευθεροι στην κοινωνια
γιαυτο υπαρχουν φυλακες,αλλιως θα ειχαμε αλλο "σωφρονιστικο" συστημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οι νομοι δεν φτιαχτηκαν για να εξηγουνται απο μογγολους. οι μειωσεις ποινης απο 3 ισοβια πανε στα 2 και στα 1. αν εχεις φαει μια φορα ισοβια παιζει να βγεις στα 18 χρονια ηλιθιε. στα τρις ισοβια εχεις να περασεις και τα παραπανω σκαλια για μειωση ποινης. βλακα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα ειναι τα ελληνικα μου.το ιδιο ειναι?
απο ποτε? :o

Ποια είναι η διαφορά άμβλωσης από έκτρωσης ρε τύπε;
Και τα δύο εκούσια διακοπή κύησης δεν σημαίνουν;

η εκτρωση ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο ζητημα,
το οποιο δεν εχει κανενα σημειο τομης με το ζητημα της θανατικης ποινης εφοσον το εμβρυο δε λογιζεται ως ανθρωπος απο την πολιτεια ...
επιπελον η κατασταση περιπλεκεται ακομα περισσοτερο αν αναφερουμε το δικαιωμα της γυναικας στην αυτοδιαθεση του σωματος της..

μη ξεχνας οτι η εκτρωση ειναι μια καθ'ολα νομιμη πραξη αν γινει εντος των προβλεπομενων χρονοδιαγραμματων!

Δες πιο κάτω...
Με εξαίρεση το δικαίωμα της γυναίκας, συμφωνούμε...
Ο νομοθέτης του ΠΚ βρήκε τη χρυσή τομή...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε συ μεμο ημαρτον.
σεβασμος της ανθρωπινης ζωης, ειναι τοσο απλο. ειτε προκειται για πακια, ειτε για φασιστες, ειτε βιαστες ειτε ειτε ειτε.
φτιαχνεις τις φυλακες σου, ωστε να λειτουργουν κ να γινεται σωφρονισμος. επειδη ειναι σκατενια μεσα εκει, δεν προτιμας τη θανατικη ποινη αντι να αναλαβεις τις ευθυνες σου.
κ μην αρχισεις παλι οτι αααν με βιασουν να δεις αν λεω τα ιδια. οταν εμπλεκεται το προσωπικο στοιχειο, χανεται η οποια αντικειμενικοτητα. γι αυτο υπαρχουν νομοι.
καποιος που βιαζει και σκοτωνει ενα ανηλικο παυει να θεωρειται ανθρωπος!

οπως επισης καποιος που σκοτωνει για να κλεψει!

η διαφορα του ανθρωπου απο το ανθρωποειδες ειναι πως ο πρωτος μπορει τουλαχιστο να επιβαλλει τη λογικη του επι του ενστικτου!

μη μου μιλας λοιπον για ανθρωπινα δικαιωματα σε καθιζηματα που εχουν απεμπολισει εκκουσια την ιδιοτητα του ανθρωπου!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και εγω νομιζα οτι ειναι το ιδιο
δεν ειναι; :think:
τοσα χρονια γνωριζα πως η αμβλωση γινεται για ιατρικους λογους γι αυτο και την δεχεται η εκκλησια δεν τη θεωρει αμαρτια και η εκτρωση οταν απλα δεν γουσταρεις και ριχνεις το παιδι. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom