alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Την αληθεια λεει.τι λεει ο ανθρωπος
Δεν θα αργησουμε να δουμε λυντσαρισματα αν δεν υπαρξει κρατικη παρουσια.
Την αληθεια λεει.τι λεει ο ανθρωπος
Αυτο ειναι μια αληθεια ....Την αληθεια λεει.
Την αληθεια λεει.
Όταν μιλώ για μετα-καπιταλιστικές κοινωνίες, αγαπητέ, δεν αναφέρομαι στα αλήστου μνήμης αυταρχικά καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης. Αναφέρομαι σε κοινωνικο-οικονομικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν στο μέλλον με την υπέρβαση του καπιταλισμού σε μια ή περισσότερες "ανεπτυγμένες" χώρες.
Και γιατι δεν λες εσυ την αλλη μιση τοτε?την μιση λεει
Πάντως για να τελειώνει το ζήτημα πρέπει να συλληφθούν οι δράστες για να εκτονωθεί κάπως η κατάσταση. Και μια καλή ιδέα θα ταν να επικυρηχθούν. Και μετά με τα υπόλοιπα βλέπουμε
Εννοείς με κολεκτιβοποίηση, αυτοδιαχείριση, συλλογική αξιοποίηση κτλ;
Για την ακρίβεια αρχίσαμε να συνηθίζουμε μόλις άρχισαν να πλακώνουν μετανάστες από ρπώην σοβιετικές χώρες και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πρόλαβαν να μυηθούν στο έγκλημα με το που πάτησαν το πόδι τους εδώ...
Μια χαρά έγκληματικότητα είχαν και στις σοβιετίες- ως και serial killers είχαν που υποτίθεται ότι ήταν αποκλειστικά φαινόμενο της δυτικής παρακμής...
Απλά τα στατιστικά ήταν ελεγχόμενα και όποιος διαμαρτυρόταν ήταν αντικαθεστωτικός...
δεν τον αφήνουν οι εργοδότες του.Και γιατι δεν λες εσυ την αλλη μιση τοτε?
στις δικηγορίστικες κωλοτούμπες είσαι μανούλα.
άλλο το έγκλημα λόγω ψυχικής ανωμαλίας και άλλο το έγκλημα κλοπής.
για να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά που κάνεις πως δεν ξέρεις ο πάσαρης εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο όργανα της τάξης (στη ρουμανία ούτε καν θα διαννοείτο να το πράξει) και κατάφερε να διαφύγει.
στη ρουμανία όταν πηγε εκτέλεσε τον υπάλληλο του ανταλλακτηρίου συναλλάγματος για μερικά δολλάρια.
η ρουμανική κοινωνία δεν μπορούσε να διαννοηθεί ποτέ τέτοιο έγκλημα απο ιθαγενή.
το ζήτημα σύλληψης έγινε εθνικό ζήτημα.
και μέχρι τη σύλληψη ούτε έλληνες λυντσαρίστηκαν, ούτε κατέβηκαν οι φασίστες ρουμάνοι να πλακώνουν στις μάπες αλλοδαπούς.
κάνε τις αναγωγές σου.
δε μου είπες όμως τι προτιμάς.Όσο για τη Ρουμανία στο φασισμό ( τον αυθεντικό τον genuine) έχει και μια κάποια καλή παράδοση.
υπήρχαν απλά ηταν κυβέρνηση και είχαν αυτοβαπτισθει δημοκράτες και επαναστάτες.και φασίστες ούτε κατά διάνοια υπήρχαν.
Εσύ τι προτιμάς;δε μου είπες όμως τι προτιμάς.
φασισμό τσαουσέσκου ή φασισμό της δημοκρατικtoής παράταξης;
αυτό που δεν αντέχεις: δημοκρατία υγιών πολιτών.Εσύ τι προτιμάς;
Αυτό που λέω τόσα χρόνια. Για τώρα λέμεαυτό που δεν αντέχεις: δημοκρατία υιγών πολιτών.
εγώ έφυγα. βρείτε τα οι άρρωστοι μόνοι σας.Αυτό που λέω τόσα χρόνια. Για τώρα λέμε
Ευχαριστούμε για τη διαυγέστατη άποψη σαςεγώ έφυγα. βρείτε τα οι άρρωστοι μόνοι σας.
δε μου είπες όμως τι προτιμάς.
φασισμό τσαουσέσκου ή φασισμό της δημοκρατικής παράταξης;