Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οι κυβερνώντες ελπίζουν οτι χωρίς στόχους συγκεκριμένους στη λαική οργή η θέση τους είναι ασφαλής.Για κακή τους όμως τύχη δεν είναι καθόλου ασφαλής.Απλά το πληγωμένο κτήνος κάποια στιγμή θα κεντριστεί να στραφεί εναντίον τους και τότε θα βαρέσουν τα τύμπανα.

Αμην και πότε!!!!

Επισκέπτης
Εγω που θελω να οργαανωθουν ολοι οι αλλοδαποι και να παρουν στο φαλλαγι τους ντιντιδες χρυσαυγουλους και τους τσιριζαιους τι να πω ?

Αναθεμα αν οι χρυσαυγουλοι ειναι πανω 300-500 ατομα με τους αλλοδαπους που φτανουν και ισως ξεπερνουν το 1.000.000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ἡ ἱστορία βρίθει ἀναλόγων παραδειγμάτων

Συνημμένα

• Leonidas_evlahos.jpg
    Leonidas_evlahos.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 300px-1854_Alamo.jpg
    300px-1854_Alamo.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 13

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγω που θελω να οργαανωθουν ολοι οι αλλοδαποι και να παρουν στο φαλλαγι τους ντιντιδες χρυσαυγουλους και τους τσιριζαιους τι να πω ?

Αναθεμα αν οι χρυσαυγουλοι ειναι πανω 300-500 ατομα με τους αλλοδαπους που φτανουν και ισως ξεπερνουν το 1.000.000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκτός τόπου καί χρόνου είσαι αγορι μου .....
2500.000 εκατομμύρια είναι ξυπνήστε....
τό 1500000 είναι χωρίς άδεια παραμονής δηλαδή παρανομοι....
επομένως διώξιμο κλωτσιδόν...
είναι απαραδεκτο 1500000 να παρανομούν και νά μην τους διωχνει τό κρατος....
επιμενως άς τους διώξουν οι χρυσαυγουλοι εφόσον τό κρατος είναι ανίκανο....

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το λουτρό αίματος είναι εντελώς αναμενόμενο.Μόλις πριν από μια βδομάδα είχα γράψει οτι θα γίνει λουτρό αίματος και πογκρόμ.Η λαική οργή εκτονώνεται σε στόχους που αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή τη μια είναι η αστυνομία την άλλη οι αναρχικοί την άλλη οι μετανάστες.Το θέμα είναι οτι η λαική οργή είναι τυφλή βασικά ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα.Θέλει να βαρέσει κανείς όμως δεν της έχει υποδείξει τους στόχους που πρέπει να βαρέσει.Ετσι κινείται από δω και κει σαν κτήνος που το πλήγωσαν.
Οι κυβερνώντες ελπίζουν οτι χωρίς στόχους συγκεκριμένους στη λαική οργή η θέση τους είναι ασφαλής.Για κακή τους όμως τύχη δεν είναι καθόλου ασφαλής.Απλά το πληγωμένο κτήνος κάποια στιγμή θα κεντριστεί να στραφεί εναντίον τους και τότε θα βαρέσουν τα τύμπανα.

Βασικά δηλαδή όταν η βία εκδηλωθεί εναντίον τους θα τους έχουμε κόψει τα πόδια σε τέτοιο βαθμό που θα είναι πλήρως ανήμποροι να αντιδράσουν.Θα γίνει πάρτυ.

Ξερουν ποτε αναβουν τα φυτιλια.Ξερουν ποτε σπερνουν την διχονοια.Ξερουν οτι αυτη η περιοδος ειναι η πιο κρισιμη στην συνχρονη ιστορια της χωρας.Ποιος θα πει στον λαο οτι τελος το παραμυθι?ποιος θα παρει την ευθηνη?κανεις...οποτε ας τρωγετε ο λαος μεταξι του μεχρι να ξεχαρμανιασει και μετα βλεπουμε.ελεος

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
λοιπον...εγχρωμος μεταναστης, ενω "προστατευται"?,εχει συλληφθει? απο ματατζηδες...

στην επομενη φωτο,λιγο μετα,ο ιδιος μεταναστης,αιμοφυρτος...

Ομολογώ ότι έχω συγκινηθεί από τη θηριωδία αλλά έχω την αμυδρά υποψία ότι και στην πρώτη φωτό ήταν αιμόφυρτος...
Για κάνε λίγο ζουμ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εκτός τόπου καί χρόνου είσαι αγορι μου .....
2500.000 εκατομμύρια είναι ξυπνήστε....
τό 1500000 είναι χωρίς άδεια παραμονής δηλαδή παρανομοι....
επομένως διώξιμο κλωτσιδόν...
είναι απαραδεκτο 1500000 να παρανομούν και νά μην τους διωχνει τό κρατος....
επιμενως άς τους διώξουν οι χρυσαυγουλοι εφόσον τό κρατος είναι ανίκανο....
βρε συ και παραπανω να ειναι οι χρυσαυγουλοι δεν αρκουν για να φυγουν
Το θεμα ειναι να υπαρξει μια πολιτκη βουληση

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε περσυ :(

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

οριστε και ο νεο ραγιαδισμος.... βεβαια χθες που τα ξαναειπαμε, αλλιως τα ελεγες...... τεσπα........

κοιτα, μην τους κοιτας στα ματια
μη τους μιλας
μην αντιστεκεσαι
μην κυκλοφορας το βραδυ
μη περνας απο τα μερη που συχναζουν

μπορει να παρεξηγηθουν.......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ομολογώ ότι έχω συγκινηθεί από τη θηριωδία αλλά έχω την αμυδρά υποψία ότι και στην πρώτη φωτό ήταν αιμόφυρτος...
Για κάνε λίγο ζουμ...
τολμας και αμφισφητεις τις εγκυρες πηγες των αριστερων φασιστακιων????  :s&m_1:

τωρα θα σου βαλει ο υπερποντικας τι εγραψε στο τουϊτερ του ο Ντιμης ο Φαλτσετας για να αποκατασταθει η αληθεια!  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εσύ τώρα θεωρείς ότι θα καταλήξεις σε κάτι διαφορετικό;
δες λχ
μεμοσαν
μερντε
λακισ33
μπίχλας
κλπ.

το δείγμα εδώ μέσα σου δίνει μια σαφή εικόνα της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δες λχ
μεμοσαν
μερντε
λακισ33
μπίχλας
κλπ.

το δείγμα εδώ μέσα σου δίνει μια σαφή εικόνα της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας.

τι να σου απαντησω τωρα?
θα ρθω να μπαστακωθω σε κανα γκαραζ σου στην κυπρο. πετα οτι αχρηστο εχεις να κανεις χωρο :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να τα βλεπουμε αυτα, για να δοξαζουμε την τυχη μας (κι εσεις οι γυναικες κυριως) που γεννηθηκαμε στην Ελλαδα και απολαμβανουμε δικαιωματα που δεν εχουν ουτε το 10% των κατοικων του πλανητη.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δες λχ
μεμοσαν
μερντε
λακισ33
μπίχλας
κλπ.

εμένα μέ ξέχασες διαμαρτύρομε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δες λχ
μεμοσαν
μερντε
λακισ33
μπίχλας
κλπ.

η καταντια της Ελληνικης κοινωνιας, ειναι πως σε κατι τζαμπα μαγκες του πληκτρολογιου (ονοματα δε λεμε), τους εχει παει το σκατο στην καλτσα με τη σκεψη και μονο οτι οι λαθρο μπορει και να "παρεξηγηθουν"....

ο ραγιαδισμος σε ολο του το μεγαλειο.....

συνεχιστε να χτυπατε με δυναμη τα πληκτρα να μας δειχνετε ποσο "μαγκες" ειστε....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα

www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_6626.html]http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_6626.html[/url]
οχι ρε μη λες τετοια και χαλασεις τη καλοστημενη μπιζνα σεκιουριτι του Μιχαλολιακου.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

σιγουρα καποιος "αυτοπτης μαρτυρας" αναρχοαπλυτος θα υπαρχει να βαλει τα πραγματα στη θεση τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom