Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πηξαμε στους υπερασπιστες του Μιχαλολιακου και των μαλακισμενων του...
Ρε μαλακες,αντι να κοπανατε στα πληκτρα δεν κατεβαινετε λεω 'γω Βικτωρια,να παρετε το καφεδακι σας απο το"εβερεστ"και να το πιειτε μαλακιζομενοι στο"οδοφραγμα"της Ηπειρου?
Τρεις κι ο κουκος ειναι 'κει χαμου να πουμε,δεν τους λυποστε τους καμαραντεν?
Ασε που μου το παιζετε και"ανεξαρτητα σκεπτομενοι ανυσηχουντες ξερωγωτι".
Τελειωμενοι.

γιατι ρε τιτανομεγιστε, που με εχεις δει να υποστηριζω πως τα σμηνη περιπολιων ιδιωτων ειναι η ενδεδειγμενη λυση????

στρατο δεν εχουμε? ας ξεκουνηθει να βγαλει τα λεφτα του επιτελους αφου "δεν υπαρχει εξωτερικη απειλη" συμφωνα με το ΠΑΣΟΚ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τσεκαρε καλα τον λογαριασμο μου,μπορει να μου εχει ξεφυγει καμμια οξεια.
Μονο οκτωμιση χιλιαδες ποστ,σε καμμια βδομαδα εχεις καθαρισει.

χαχαχαχαχαχα και αυτο το λες εσυ???

ημαρτον ρε πουστη μου, δε παιζεστε ωρες ωρες  :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

κανε πως δεν ειδες το ποστ και πανε παρακάτω.
μην εκτιθεσαι περισσοτερο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και ρωταω η μανα του αδικοχαμενου και η γυναικα του μετα απο καιρο τι θα θυμουνται για ολο αυτο?τα θυματα της ιστοριας που εμειναν πισω(η γυναικα του ανθρωπου και τα παιδια της)δεχτηκε την φροντιδα του κρατους?λεω εγω τωρα...
Πολυ σωστα τα οσα ειπες περι διχασμου ....

Αναρωτιεμαι ομως για την γυναικα, μητερα και χηρα,
που εχει να αναθρεψει μονη της πλεον, δυο ανηλικα παιδια....

Θα επρεπε καπως το κρατος να δωσει μια οικονομικη ενισχυση με την μορφη χορηγιας τουλαχιστον μεχρι τα παιδια να συμπληρωσουν το 18ο ετος ηλικιας τους.....

η να γινει καποιος ερανος για να εξασφαλιστει η ασφαλη διαβιωση εστω των παιδιων και η οποια σπουδη ακολουθησουν μεθαυριο ....

Αν μπορουσε καποιος φορεας να αναλαβει εναν ερανο υπευθυνα ευχαριστως να προσφερω κι εγω οτι μπορω.....

Το σκεπτικο μου εχει ως εξης ....

Ειμαστε μια δυναμη σαν ατομα εδω 100.000 μελων τα οποια ξοδευουν αρκετα χρηματα για σαρκικες απολαυσεις ...

Αν λοιπον ο καθενας απο εμας μια φορα στερουταν την απολαυση αυτη και εδινε το ποσον αυτο εκει....
θα εξασφαλιζε 3 ψυχες ισως για ολη την υπολοιπη ζωη τους, εξασφαλιζοντας και ενα καλυτερο μελλον
για τα παιδια αυτα μαζι με τις σπουδες τους.....

Εγω μπορω να προσφερω 100 ευρω... αυτα ομως απο μονα τους δεν κανουν τιποτα, χωρις την εισφορα αλλων μελων

Ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωσουν παιδια χωρις την παρουσια του πατερα τους.......
η εστω χωρις καποια πατρικη φιγουρα πλαι τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αν το ειπες, σε βουλωσε. εμ ξεπερασε το. ταχουνε αυτα οι τζουφιες πηγουλες ρε τυπακιιιιιιιιιιιι  :2funny:

Επισκέπτης
κανε πως δεν ειδες το ποστ και πανε παρακάτω.
μην εκτιθεσαι περισσοτερο.
Τι εγινε,καλο το ρυζογαλο σημερα?
Το παν ειναι να εχεις καλη παρεα παντως,αυτο λεω εγω.
Καλα και ειλικρινη παιδια,οχι τιποτε ψευτικους βολεμενους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρασυρθηκα ο ερμος.
Τι να κανω,δεν ειμαι insider στα εθνικιαρικα σαν το μεμο.

τωρα βουλωσες εμενα  :2funny:. περιμενα να το τραβηξεις λιγο παραπανω και συ μου το γυριζεις στη παραδοχη. σταδιαλα με συγκινησες  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΚΑΡΑ-ράδιο αρβύλα. Τίποτε τέτοιο δε συνέβη αυτή την εβδομάδα στη Νίκαια.
Οι κόκκινοι και οι μαύροι φασίστες διαγωνίζονται τις τελευταίες μέρες ποιός θα πει τον μεγαλύτεροι δράκο.
ταξιδευουν γρηγορα τα νεα στη Συγγρου ε πιεξουλα? ολο και καποιος πακιστανος πελατης θα σου τοχε πει....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΚΑΡΑ-ράδιο αρβύλα. Τίποτε τέτοιο δε συνέβη αυτή την εβδομάδα στη Νίκαια.
Οι κόκκινοι και οι μαύροι φασίστες διαγωνίζονται τις τελευταίες μέρες ποιός θα πει τον μεγαλύτεροι δράκο.
Τους ψευτες...
Και για όλους τους αντιεξουσιαστές/αριστερούς του κώλου, ας μας πουν την άποψη τους και γι'αυτή την είδηση:

www.metrogreece.gr/News.aspx?a_id=15863&NewsType=3]http://www.metrogreece.gr/News.aspx?a_id=15863&NewsType=3[/url]

Πριν απο περίπου μια ώρα περίπου 150 άτομα με κουκούλες, εισέβαλαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Έσπασαν την πόρτα του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου, που είχε παραχωρηθεί σε τρεις αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για να πάρουν καταθέσεις των συγγενών του 31χρόνου τραυματία.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους τρεις αστυνομικούς.

Ο ένας από τους τρεις βρίσκεται σε σοβαρότατη κατάσταση φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απο πολλαπλά χτυπήματα, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί δέχονται τις πρώτες βοήθειες και πιθανόν εντός της νύχτας να αποχωρήσουν απο το νοσοκομείο.   

Σύμφωνα με πληροφορίες στα επεισόδια συμμετείχαν και δύο μέλη του Ελληνικού Κοινοβούλιου, οι οποίοι επικροτουσαν τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών και κατεύθυναν τους νεαρούς, εντός και εκτός του νοσοκομείου.
Ενω οι ΠΑΣΟΚοι,ερωτευμενοι με την αληθεια λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom