Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δυστυχώς αυτό είναι ενδεικτικό

1. του επιπέδου της κοινωνίας
2. του επιπέδου των πολιτικών που επηρρεάζουν την αστυνομία
3. του επιπέδου της αστυνομίας που επηρρεάζεται απο τους πολιτικούς

Συμφωνώ απόλυτα!

Εχω γνωστό έναν υπαξιωματικό της αστυνομίας, και του λέω το εξής σήμερα....

"Γιατί ρε συ Δημήτρη έχετε τόση θέρμη και ζήλο να κόβετε κλήσεις στα μπλόκα και να το παίζετε καουμπόυδες, και όταν πάτε σε φασαρία κρατάτε αποστάσεις; Τα έχω πάρει μαζί σας....."

Γυρνάει και με κοιτάει- είμαστε χρόνια φίλοι- και μου λέει...

"Ρε μαλ...κα Τάκη, έχω υπηρεσία, και στον ασύρματο μου λένε να κόψω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλήσεις για κράνος, ζώνη, κόκκινο.Τα ποσοστά κλήσεων στο τμήμα μας πάνε κατα διαόλου, το τμήμα Ελληνικού είναι πάλι πρώτο.Πάμε στα γνωστά σημεία των μπλόκων και σταματάμε τον κάθε ένα παραβάτη. Κάποιοι βάζουν ακόμα και τα κλάματα για να μας πείσουν και φαίνεται πως οι άνθρωποι είναι του μεροκάματου και με οικονομικό πρόβλημα. Ομως με έχουν βυσματώσει και πρέπει να παραδώσω τις κλήσεις που μου είπαν να κόψω. Για να σχολάσω στην ώρα μου πρέπει να δείξω έργο.

Οσο για τους αναρχικόυς και για τα επεισόδια εχθές, μας έχουν πει, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πηγαίνετε σε απόσταση ασφαλείας και απλά δείξτε πως είστε εκεί. Μην προκαλέιτε.Αυτή η εντολή δεν έρχεται απο τον Αττικάρχη αλλά απο τον Υπουργό!

Επειδή είμαι οικογενειάρχης και έχω 3 παιδιά, προτιμώ να σπάσω στο ξύλο ένα κωλόπαιδο, παρά να μου βγαίνει το χέρι στο γράψιμο με το μπλοκάκι και να έχω τον κάθε πονεμένο να με παρακαλάει να μην το γράψω"

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο παραπάνω διάλογος είναι 100% αληθινός.

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλη μαλακια να χτυπιεσαι για 11 εκατομυριουχους.αυτοι δεκαρα δεν δινουν για σενα.και απο οτι ακουσα συντομα θα συληφθουνε αυτοι που χτυπησαν,εσυ στο χωμα κ εμεις στη φυλακη.... :uglystupid:

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτη ηταν μονο η αρχη.Περιμενετε τις επομενες μερες να δειτε αιμα που θα χυθει.Οποιος κυκλοφορει με φανελα ομαδας ειναι υποψηφιος για τα θυμαρακια.Το οτι δεν ειχε συμβει ως τωρα ηταν καθαρα θεμα τυχης.Επειδη ξερω λεπτομερειες καλυτερα απο τον καθενα οτι θελετε να μαθετε με pm γιατι εδω δεν μπορω να τα πω ολα

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ απόλυτα!

Εχω γνωστό έναν υπαξιωματικό της αστυνομίας, και του λέω το εξής σήμερα....

"Γιατί ρε συ Δημήτρη έχετε τόση θέρμη και ζήλο να κόβετε κλήσεις στα μπλόκα και να το παίζετε καουμπόυδες, και όταν πάτε σε φασαρία κρατάτε αποστάσεις; Τα έχω πάρει μαζί σας....."

Γυρνάει και με κοιτάει- είμαστε χρόνια φίλοι- και μου λέει...

"Ρε μαλ...κα Τάκη, έχω υπηρεσία, και στον ασύρματο μου λένε να κόψω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλήσεις για κράνος, ζώνη, κόκκινο.Τα ποσοστά κλήσεων στο τμήμα μας πάνε κατα διαόλου, το τμήμα Ελληνικού είναι πάλι πρώτο.Πάμε στα γνωστά σημεία των μπλόκων και σταματάμε τον κάθε ένα παραβάτη. Κάποιοι βάζουν ακόμα και τα κλάματα για να μας πείσουν και φαίνεται πως οι άνθρωποι είναι του μεροκάματου και με οικονομικό πρόβλημα. Ομως με έχουν βυσματώσει και πρέπει να παραδώσω τις κλήσεις που μου είπαν να κόψω. Για να σχολάσω στην ώρα μου πρέπει να δείξω έργο.

Οσο για τους αναρχικόυς και για τα επεισόδια εχθές, μας έχουν πει, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πηγαίνετε σε απόσταση ασφαλείας και απλά δείξτε πως είστε εκεί. Μην προκαλέιτε.Αυτή η εντολή δεν έρχεται απο τον Αττικάρχη αλλά απο τον Υπουργό!

Επειδή είμαι οικογενειάρχης και έχω 3 παιδιά, προτιμώ να σπάσω στο ξύλο ένα κωλόπαιδο, παρά να μου βγαίνει το χέρι στο γράψιμο με το μπλοκάκι και να έχω τον κάθε πονεμένο να με παρακαλάει να μην το γράψω"

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο παραπάνω διάλογος είναι 100% αληθινός.

απόλυτα αποδεκτή η συζήτηση και το γνωρίζω και'γω,φίλε,πως όλα έχουν να κάνουν με τις εντολές που δέχονται(οκ,όχι "όλα",αφού όλοι έχουμε δει και αστυνομικούς οι οποίοι είναι για....τρελλάδικο και όχι για να κρατάνε όπλο)αλλά οι κατηγορίες μας έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτές τις εντολές και όχι με τον "Γιώργο-Λεωνίδα-Κώστα" που είναι τα εκτελεστικά όργανα!!οι εντολές είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και η "αδράνεια" εκεί έγκειται!όχι να ξεκινήσει 1 μπάτσος και να πει "παιδιά,έχουμε πορεία εκεί,τρέξτε"!αντίθετα,όταν πει "υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην τάδε λεωφόρο" να δωθεί εντολή από τους ανώτερους,ωστέ να πάνε εκεί και να αποτρέψουν το σκηνικό!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αυτη ηταν μονο η αρχη.Περιμενετε τις επομενες μερες να δειτε αιμα που θα χυθει.Οποιος κυκλοφορει με φανελα ομαδας ειναι υποψηφιος για τα θυμαρακια.Το οτι δεν ειχε συμβει ως τωρα ηταν καθαρα θεμα τυχης.Επειδη ξερω λεπτομερειες καλυτερα απο τον καθενα οτι θελετε να μαθετε με pm γιατι εδω δεν μπορω να τα πω ολα

να σου πω την αλήθεια,αμέσως έσπευσα να σου στείλω πμ,αλλά να ρωτήσω τι???εκεί "κόλλησα",οπότε το άφησα!αν πάντως ήσουνα στη φάση,ελπίζω να μην ξαναβρεθείς σε τέτοια κατάσταση.και για το δικό σου καλό-και τώρα πια το ξέρεις πολύ καλά αυτό!-

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
να σου πω την αλήθεια,αμέσως έσπευσα να σου στείλω πμ,αλλά να ρωτήσω τι???εκεί "κόλλησα",οπότε το άφησα!αν πάντως ήσουνα στη φάση,ελπίζω να μην ξαναβρεθείς σε τέτοια κατάσταση.και για το δικό σου καλό-και τώρα πια το ξέρεις πολύ καλά αυτό!-
Δεν ημουν εκει γιατι δεν εχω καμια σχεση με το χωρο.Αλλιως τα ξερω

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ωρες-ωρες εχεις την αισθηση οτι δεν υπαρχει Κρατος :

1) 100 καραγκιοζηδες-επαναστατες του κωλου καινε την πλατεια Συνταγματος και οι μπατσοι βαρανε τις φοιτητριουλες

2)Τι να κανουν ομως και αυτοι οι σακοι του μποξ ? Οταν συλλαμβανουν κανενα κωλοπαιδι   πεταγεται  ο  καθε μαιντανος στα καναλια και φωναζει "μην καταπατηθουν τα ατομικα διακαιωματα του παιδιου" .

3)Ποτε δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον 100 πουστρακια να επιβαλουν την δικη τους θεληση , την δικη τους δικατορια?
Με ποιο δικαιωμα  κοβουν σε μενα και χιλιαδες αλλους φυσιολογικους μια απο τις τελευταιες διασκεδασεις , το γηπεδο ?

4)Λατρευω το μπασκετ και φετος σκεφτομαι αν θα ξαναπαω στους τελικους μετα τον περσινο πυροβολισμο στο ΟΑΚΑ.Κινδυνευουν πλεον και ζωες ανθρωπων που δεν εχουν καμια σχεση με αυτους τους καραγκιοζηδες.

5)Πως ειναι δυνατον να εχουν περιορισει τετοια φαινομενα οι Αγγλοι και οι Ολλανδοι και στον ελληνικο μικροκοσμο να μην γινεται  η ελαχιστη προοδος? Δεν θελουν η ειναι ανικανοι ?

Τα ερωτηματα ειναι ρητορικα , δεν περιμενω απαντησεις....

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι συλληφθεντες υπαλληλοι ειναι και τηλεκαραγκιοζηδες του ματζικ συγχρονως?Αν ναι,πειτε εστω τα μικρα ονοματα.

Υ.Γ:Δεν θλιθομαι για το θανατο του ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.Ας επελεγε να μην συμμετασχει.Επελεξε εν μερει τη μοιρα του.Παναθηναικος ειμαι.
Συγνώμη φίλε μου αλλά εγώ θλίβομαι για το θάνατο του κάθε  ανθρώπου και ας είναι και χούλιγκαν όπως αναφέρεις ....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το κράτος είναι σάπιο και απών σε κάθε επείγουσα ζήτηση.........Υπουργός και Πρωθυπουργός ατενίζουν την Ελλάδα απο ψηλά και πίσω απο ένα γραφείο. Ο μέν φανατικός παλιοημερολογίτης που τη μια λέει πως θα κατέβει ο ίδιος να δείρει τους αναρχικούς, και ντάλα μεσημέρι σε λεωφόρο σφάζονται δεκάδες. Η Υπηρεσία Πληροφοριών, το 3ο γραφείο πήγαν διακοπές; Μήπως τους έχουν μόνο για υποκλοπές; και ο δε να ασχολείται με νούμερα και ποσοστά. Αυτούς ξέρετε βέβαια, αυτούς εμπιστέυεστε.  :headbang: :headbang:

Το να πεθάνεις σήμερα στην Αθήνα είναι το πιο εύκολο πράγμα...Θα σε περάσουν στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και αν πέθανες για κάτι σημαντικό το πολύ να σε κάνουν μπλουζάκι.

Επισκέπτης
Διαβάστε λίγο αυτό απο το in.gr
============================================
Σύμφωνα με το sport.gr, μεταξύ των συλληφθέντων υπήρχε ένας υπάλληλος της εμπορικής εταιρείας του Ολυμπιακού, ο οποίος από το πρωί της Παρασκευής τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ακόμη, ένας γιος αστυνομικού και ένας, ο οποίος φημολογείται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται, ότι είναι γιος βουλευτή.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι ένας ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού, ένας υδραυλικός, δύο φοιτητές, δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας νομαρχιακός, ένας άνεργος και δύο ανήλικοι, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο δολοφόνος του άτυχου 25χρονου, ο οποίος καταζητείται ακόμη.
===========================================
Χθες το βράδυ συζητούσαμε και λέγαμε για άβουλα παιδάκια με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, εγώ από αυτό που διάβασα παραπάνω καταλάβαίνω πως αυτοί οι άνθρωποι κοινωνικά και οικονομικά είναι στην κατάσταση που είναι το 90% των Ελλήνων.
Μήπως τελικά δεν πρόκειται για άβουλα παιδάκια που τα καθοδηγούν κάπιοι άλλοι, αλλά για κακομαθημένα τσογλάνια με εγκληματικές φυσιογνωμίες ;;;

Επισκέπτης
ήδη κυκλοφορεί και βιντεάκι από τα επεισόδια. Το έχει κάποιος;

Επισκέπτης
Ωρες-ωρες εχεις την αισθηση οτι δεν υπαρχει Κρατος :

1) 100 καραγκιοζηδες-επαναστατες του κωλου καινε την πλατεια Συνταγματος και οι μπατσοι βαρανε τις φοιτητριουλες

2)Τι να κανουν ομως και αυτοι οι σακοι του μποξ ? Οταν συλλαμβανουν κανενα κωλοπαιδι  πεταγεται  ο  καθε μαιντανος στα καναλια και φωναζει "μην καταπατηθουν τα ατομικα διακαιωματα του παιδιου" .

3)Ποτε δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον 100 πουστρακια να επιβαλουν την δικη τους θεληση , την δικη τους δικατορια?
Με ποιο δικαιωμα  κοβουν σε μενα και χιλιαδες αλλους φυσιολογικους μια απο τις τελευταιες διασκεδασεις , το γηπεδο ?

4)Λατρευω το μπασκετ και φετος σκεφτομαι αν θα ξαναπαω στους τελικους μετα τον περσινο πυροβολισμο στο ΟΑΚΑ.Κινδυνευουν πλεον και ζωες ανθρωπων που δεν εχουν καμια σχεση με αυτους τους καραγκιοζηδες.

5)Πως ειναι δυνατον να εχουν περιορισει τετοια φαινομενα οι Αγγλοι και οι Ολλανδοι και στον ελληνικο μικροκοσμο να μην γινεται  η ελαχιστη προοδος? Δεν θελουν η ειναι ανικανοι ?

Τα ερωτηματα ειναι ρητορικα , δεν περιμενω απαντησεις....

Μπορεί να είναι ρητορικά αλλά εγώ θα έλεγα το εξής... ΟΛΑ τα ματς σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ κεκλεισμένων των θυρών για 2 χρόνια. Τραβηγμένο? Ίσως... Το μαχαίρωμα άραγε θεωρείται τραβηγμένο?

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το να λυθει το προβλημα της βιας ειναι τραγικα ευκολο.Απλα δεν θελουν γιατι ο κοσμος θα ασχοληθει με τα πραγματικα προβληματα.Τοσο απλα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
5 ετη αποκλεισμός απο Ευρώπη,ΑΜΕΣΩΣ υποβιβασμός στην Δ εθνική ΠΑΟ-ΓΑΒΡΟΥ κ βοήθεια σε Ντέμη-Πηλαδάκη να σώσουν την κατάσταση..

Επισκέπτης
5 ετη αποκλεισμός απο Ευρώπη,ΑΜΕΣΩΣ υποβιβασμός στην Δ εθνική ΠΑΟ-ΓΑΒΡΟΥ κ βοήθεια σε Ντέμη-Πηλαδάκη να σώσουν την κατάσταση..

Χεχε μου φαίνεται ότι η λύση που έδωσα εγώ (2 χρόνια κεκλεισμένων των θυρών) είναι πολύ πιο ρεαλιστική από το να στείλουν γαύρο-βάζελο στην Δ' Εθνική!!!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τα λες πολυ καλα αλλα στην Ελλαδα ζουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom