Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Δυστυχώς αυτό είναι ενδεικτικό
1. του επιπέδου της κοινωνίας
2. του επιπέδου των πολιτικών που επηρρεάζουν την αστυνομία
3. του επιπέδου της αστυνομίας που επηρρεάζεται απο τους πολιτικούς
Συμφωνώ απόλυτα!
Εχω γνωστό έναν υπαξιωματικό της αστυνομίας, και του λέω το εξής σήμερα....
"Γιατί ρε συ Δημήτρη έχετε τόση θέρμη και ζήλο να κόβετε κλήσεις στα μπλόκα και να το παίζετε καουμπόυδες, και όταν πάτε σε φασαρία κρατάτε αποστάσεις; Τα έχω πάρει μαζί σας....."
Γυρνάει και με κοιτάει- είμαστε χρόνια φίλοι- και μου λέει...
"Ρε μαλ...κα Τάκη, έχω υπηρεσία, και στον ασύρματο μου λένε να κόψω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλήσεις για κράνος, ζώνη, κόκκινο.Τα ποσοστά κλήσεων στο τμήμα μας πάνε κατα διαόλου, το τμήμα Ελληνικού είναι πάλι πρώτο.Πάμε στα γνωστά σημεία των μπλόκων και σταματάμε τον κάθε ένα παραβάτη. Κάποιοι βάζουν ακόμα και τα κλάματα για να μας πείσουν και φαίνεται πως οι άνθρωποι είναι του μεροκάματου και με οικονομικό πρόβλημα. Ομως με έχουν βυσματώσει και πρέπει να παραδώσω τις κλήσεις που μου είπαν να κόψω. Για να σχολάσω στην ώρα μου πρέπει να δείξω έργο.
Οσο για τους αναρχικόυς και για τα επεισόδια εχθές, μας έχουν πει, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πηγαίνετε σε απόσταση ασφαλείας και απλά δείξτε πως είστε εκεί. Μην προκαλέιτε.Αυτή η εντολή δεν έρχεται απο τον Αττικάρχη αλλά απο τον Υπουργό!
Επειδή είμαι οικογενειάρχης και έχω 3 παιδιά, προτιμώ να σπάσω στο ξύλο ένα κωλόπαιδο, παρά να μου βγαίνει το χέρι στο γράψιμο με το μπλοκάκι και να έχω τον κάθε πονεμένο να με παρακαλάει να μην το γράψω"
Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο παραπάνω διάλογος είναι 100% αληθινός.