Σε ποια περιοχή βρίσκεται;Δυνατό κομμάτι η Νεφέλη, συμπεριφορά, καθαριότητα, συμμετοχή, χώρος όλα σε υψηλό επίπεδο
συστήνεται! Κρίμα που την πήρα χαμπάρι τώρα και όχι νωρίτερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεφέλη τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
μηπος θες κ οδο μουτρο????παρε τ κωριτσι δε δανκωνει!!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ΚουκάκιΣε ποια περιοχή βρίσκεται;
Για όλους:1) Ζήτησα περιοχή και όχι φυσικά οδό, γιατί σκέφτομαι να πάω μετά τη δουλειά και να χρησιμοποιήσω μέσα συγκοινωνίας, οπότε έπρεπε να υπολογίσω και τον χρόνο. 2)Κάποιοι φίλοι εδώ στα forums έχουν κατά καιρούς αναφερθεί σε οδούς για κάποια κορίτσια. Εγώ μόνο περιοχή ζήτησα. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και σεβόμαστε 3) Την παίρνω τηλέφωνο την Νεφέλη και δεν το σηκώνει εδώ και μέρεςΝομίζω φρόνιμο θα ήταν να μη ρωτάμε και να μην απαντάμε πού μένει το κάθε κορίτσι. Υπάρχει αγγελία με το τηλέφωνο της. Ρωτήστε την ίδια να σας απαντήσει ότι θέλετε.
Goitronio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί κι εγώ σε πληροφορώ χρησιμοποιώ, μόνιμα τα μέσα μεταφοράς. Πολλές φορές όμως η διεύθυνση του σπιτιού απέχει πολύ από ένα σταθμό μετρό ή ηλεκτρικού. Η πρώτη ερώτηση μου λοιπόν όταν επικοινωνώ με την κοπέλα είναι αν είσαι κοντά σε κάποιο σταθμό και μετά προχωρώ στα υπόλοιπα.Για όλους:1) Ζήτησα περιοχή και όχι φυσικά οδό, γιατί σκέφτομαι να πάω μετά τη δουλειά και να χρησιμοποιήσω μέσα συγκοινωνίας, οπότε έπρεπε να υπολογίσω και τον χρόνο. 2)Κάποιοι φίλοι εδώ στα forums έχουν κατά καιρούς αναφερθεί σε οδούς για κάποια κορίτσια. Εγώ μόνο περιοχή ζήτησα. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και σεβόμαστε 3) Την παίρνω τηλέφωνο την Νεφέλη και δεν το σηκώνει εδώ και μέρες
Οπότε καταλήγουμε ότι πρέπει να μιλήσεις με το κορίτσι, που στο εύχομαι.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
moytro αν δεν τ σηκωνει τοτε δεν ειναι διαθεσιμη !!!!απλα μην ρωτας αν δεν τ βρειςΓια όλους:1) Ζήτησα περιοχή και όχι φυσικά οδό, γιατί σκέφτομαι να πάω μετά τη δουλειά και να χρησιμοποιήσω μέσα συγκοινωνίας, οπότε έπρεπε να υπολογίσω και τον χρόνο. 2)Κάποιοι φίλοι εδώ στα forums έχουν κατά καιρούς αναφερθεί σε οδούς για κάποια κορίτσια. Εγώ μόνο περιοχή ζήτησα. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και σεβόμαστε 3) Την παίρνω τηλέφωνο την Νεφέλη και δεν το σηκώνει εδώ και μέρες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
δλδ να πάρεις ταξί δεν παίζει, ε;Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου γιατί κι εγώ σε πληροφορώ χρησιμοποιώ, μόνιμα τα μέσα μεταφοράς. Πολλές φορές όμως η διεύθυνση του σπιτιού απέχει πολύ από ένα σταθμό μετρό ή ηλεκτρικού. Η πρώτη ερώτηση μου λοιπόν όταν επικοινωνώ με την κοπέλα είναι αν είσαι κοντά σε κάποιο σταθμό και μετά προχωρώ στα υπόλοιπα.
Οπότε καταλήγουμε ότι πρέπει να μιλήσεις με το κορίτσι, που στο εύχομαι.
Goitronio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Όπου χρειάζεται παίζει και ταξί.δλδ να πάρεις ταξί δεν παίζει, ε;
Glykomoutsoune δεν είμαι τσίπης.
Τηλέφωνο της πως βρίσκω ????Γαμαει καλά,να την δοκιμάσω???
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 1.196
698 122 3637 ,καλό βόλι!Τηλέφωνο της πως βρίσκω ????
VASILISRIM
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Παρ' ότι τοσο χρόνια παρακολουθω τα τεκτενόμενα έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να γράψω για την Νεφέλη.
Συνάντηση μαζί της για 1η φορά μέσα στην εβδομάδα. Κατέβηκα στην Αθήνα για δουλειά και είπα να δοκιμάσω με την Νεφέλη την οποία λόγω πολύ καλών κριτικών την είχα βάλει στην λίστα. Την πήρα τηλέφωνο και την πέτυχα με την πρώτη. Πάρα πολύ φιλική στο τηλέφωνο και κλείσαμε το ραντεβού πολύ εύκολα.
Πήγα αρκετά αγχωμένος στο ραντεβού γιατί δεν ήξερα τι θα συναντήσω και επειδή δεν κάνω συχνά τέτοιες εξορμήσεις.
Ανοίξε την πόρτα και επαθα πλάκα από αυτό που αντίκρυσα. Απίστευτα όμορφη και θηλυκή και όντως οι φωτογραφίες στο kanesex την αδικούν πολύ.
Ειδικά τα βυζιά της ήταν απίστευτα όπως και το υπόλοιπο σώμα. Δεν είχε εξτρά κιλά γι αυτό και έγραψα ότι οι φώτο της την αδικούν.
Πιάσαμε την κουβέντα και αμέσως χαλάρωσα και αισθάνθηκα ότι ήμουν με την κοπέλα μου.
Δεν φαίνεται να το κάνει για επάγγελμα και βιοπορισμό και το κάνει μόνο για τα εξτρα της.
Η συνάντηση 1 ώρα με εναλλαγή ρόλων όπου ήταν και στα 2 απλά υπέροχη.
Ελπίζω όταν θα ξανακατέβω Αθήνα να την ξανασυναντήσω.
Συνάντηση μαζί της για 1η φορά μέσα στην εβδομάδα. Κατέβηκα στην Αθήνα για δουλειά και είπα να δοκιμάσω με την Νεφέλη την οποία λόγω πολύ καλών κριτικών την είχα βάλει στην λίστα. Την πήρα τηλέφωνο και την πέτυχα με την πρώτη. Πάρα πολύ φιλική στο τηλέφωνο και κλείσαμε το ραντεβού πολύ εύκολα.
Πήγα αρκετά αγχωμένος στο ραντεβού γιατί δεν ήξερα τι θα συναντήσω και επειδή δεν κάνω συχνά τέτοιες εξορμήσεις.
Ανοίξε την πόρτα και επαθα πλάκα από αυτό που αντίκρυσα. Απίστευτα όμορφη και θηλυκή και όντως οι φωτογραφίες στο kanesex την αδικούν πολύ.
Ειδικά τα βυζιά της ήταν απίστευτα όπως και το υπόλοιπο σώμα. Δεν είχε εξτρά κιλά γι αυτό και έγραψα ότι οι φώτο της την αδικούν.
Πιάσαμε την κουβέντα και αμέσως χαλάρωσα και αισθάνθηκα ότι ήμουν με την κοπέλα μου.
Δεν φαίνεται να το κάνει για επάγγελμα και βιοπορισμό και το κάνει μόνο για τα εξτρα της.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Περιοχή? Πως ήταν ο χώρος της? Κόστος?
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 1.196
Φοβερή η "Νεφέλη" , ήθελε πάντως να αδυνατίσει λίγο απ' ότι μού'λεγε , Καύλα anywayΠαρ' ότι τοσο χρόνια παρακολουθω τα τεκτενόμενα έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να γράψω για την Νεφέλη.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
κοστος?Παρ' ότι τοσο χρόνια παρακολουθω τα τεκτενόμενα έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να γράψω για την Νεφέλη.
panoskats
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Έχει αναφερθεί πιο πίσω ότι το πήγε στα 100€/ώρακοστος?
katiacross34
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
φωτοογραφιεςς , αγγελία που θα βρω ? ξέρεις κάποιος;
Στο Kane sexφωτοογραφιεςς , αγγελία που θα βρω ? ξέρεις κάποιος;
φωτοογραφιεςς , αγγελία που θα βρω ? ξέρεις κάποιος;
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Nefeli