xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
οσοι πιστοι προσεθελτεΑποψε θ ειμαι πριαμο παγκρατι..οποιος θελει μπορουμε να κανονισουμε..θα χαρω..βραδινες ωρες!❤❤
οσοι πιστοι προσεθελτεΑποψε θ ειμαι πριαμο παγκρατι..οποιος θελει μπορουμε να κανονισουμε..θα χαρω..βραδινες ωρες!❤❤
Όλος τυχαίος...ααα μάλιστα!
Σαν τον Μάκη στον άλλο thread ε?
Ξαφνικά όλες οι ανεξάρτητες-άσχετες που είχανε μια δυο αγγελίες στο net, ενημερώθηκαν ότι κάποιοι γράψανε άσχημη κριτική!
Μάλιστα....Και όλος τυχαίος έχουμε πολλά μέλη εγγεγραμμένα εδώ και 10 χρόνια και ξαφνικά ο λογαριασμός έγινε ενεργός!
Το δωμάτιο ποίος το πληρώνει;;;Αποψε θ ειμαι πριαμο παγκρατι..οποιος θελει μπορουμε να κανονισουμε..θα χαρω..βραδινες ωρες!❤❤
Αναλόγως ποιος χρησιμοποιεί το wc ... ωχ σορρυ κόλλησα wcitiδα από το νήμα της joΤο δωμάτιο ποίος το πληρώνει;;;
κατσε ρε φιλε θελεις να θελεις και τζαμπα δωματιοΤο δωμάτιο ποίος το πληρώνει;;;
Εννοείται +κάτι ξέρω για να το γράψω!!!κατσε ρε φιλε θελεις να θελεις και τζαμπα δωματιο
Και οι άπιστοι τίποτα;οσοι πιστοι προσεθελτε
και πως θα συνενωθούμε ? Μηπως θα ειναι ενημερωμένη η ρεσεψιων για να μας πει σε ποιο δωματιο να ανεβουμε ?Αποψε θ ειμαι πριαμο παγκρατι..οποιος θελει μπορουμε να κανονισουμε..θα χαρω..βραδινες ωρες!❤❤
Με μνμ στο kanesex λογικα.και πως θα συνενωθούμε ? Μηπως θα ειναι ενημερωμένη η ρεσεψιων για να μας πει σε ποιο δωματιο να ανεβουμε ?
θα σου πουνε προγραμα τιμη στην εισοδο ...και πως θα συνενωθούμε ? Μηπως θα ειναι ενημερωμένη η ρεσεψιων για να μας πει σε ποιο δωματιο να ανεβουμε ?
Κερνανε και ποτακι;θα σου πουνε προγραμα τιμη στην εισοδο ...
προχωρημενα πραγματα λεμε ...
διόρθωσα το ποστ γιατι μπορει να στειλει p.m η εργαζομενη...Γιατι απλα δεν στελνετε προσωπικο μηνυμα σε εμενα;οποιος θελει ξερει τι να κανει..μην λετε ανακριβειες..δεν ενοχλησα καποιον..και στο κατω κατω οποιος δεν θελει απλα δεν με βλεπει..δεν παρακαλεσα για κατι..
κωλο δινεις ? ποσα θες ? λεγεΓιατι απλα δεν στελνετε προσωπικο μηνυμα σε εμενα;οποιος θελει ξερει τι να κανει..μην λετε ανακριβειες..δεν ενοχλησα καποιον..και στο κατω κατω οποιος δεν θελει απλα δεν με βλεπει..δεν παρακαλεσα για κατι..
Γιατί ενοχλείς; Μη λες ανακρίβειεςκωλο δινεις ? ποσα θες ? λεγε
στην αγγελια της εχει καποιες φωτογραφιες ....Από βυζί κάνει τίποτα ;;
γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε να έρθουμε και να γνωρίζεις το nick name μας.Γιατι απλα δεν στελνετε προσωπικο μηνυμα σε εμενα;οποιος θελει ξερει τι να κανει..μην λετε ανακριβειες..δεν ενοχλησα καποιον..και στο κατω κατω οποιος δεν θελει απλα δεν με βλεπει..δεν παρακαλεσα για κατι..