Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
εγω την Τζενη σκεφτομαι που θα εχει πεθάνει στην αγωνία αν ειναι καλα ο αντρας τηςΟ Μπαλατσινος τι ώρα περίπου θα βγει να πει ότι παραιτείται?
εγω την Τζενη σκεφτομαι που θα εχει πεθάνει στην αγωνία αν ειναι καλα ο αντρας τηςΟ Μπαλατσινος τι ώρα περίπου θα βγει να πει ότι παραιτείται?
Λες να την γρατζουναει τώρα με τα γένια και να βγάζει κοκκινίλες?εγω την Τζενη σκεφτομαι που θα εχει πεθάνει στην αγωνία αν ειναι καλα ο αντρας της
Τύπισσα το παπαρι μου έχει γεμίσει καπνούς θα πεθάνει μπορείς να του δώσεις το φιλί της ζωήςφωτιες κλπ...ακομα εχουμε 12/8 παρ'ολ αυτα ,καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Που από αντλίες πετραιλαιου?Άσε ρε αλεπουδιαρη η πισίνα είναι αυτόματη και θερμαινόμενη έχω βάλει καμαριερο να διώχνει ελικόπτερα που έρχονται να γεμίσουν
Την ίδια ώρα με πέρυσι και προπερσιΟ Μπαλατσινος τι ώρα περίπου θα βγει να πει ότι παραιτείται?
Νιάου μου, δεν είναι κρυφό ότι ψήφισα συνειδητά Μπάμπη Παπαδημητρίου. Αν έριχνες κανένα βλέφαρο στα ποσταρίσματά μου θα το ήξερες.Ρε γαβ γαβ αυτοι που βρέχονται ειναι πυροσβέστες που βγηκαν περσι προπερσι να ζητήσουν περισσότερες προσλήψεις.
Πες μου οτι ψηφίζεις ΝΔ χωρίς να μ το πεις..
Τι τέρας ευφυιας εισαι συ
Και αν υπολογίζουν και τα drones;33 εναέρια λένε όλη την ώρα αλλά τα ψεκαστικά που περιλαμβάνονται μεταφέρουν ελάχιστο νερο
Σήκωνεις αέρα ρε συ και επιδεινώνεις την κατάσταση...θα γεμίσει η Αθήνα κηλιδωσεις με αυτο....σας κανω λιγο αερα να δροσιστειτε
Δεν παμε καλα..καταλαβαινεις τι λεμε ! Και στο κατω κατω αν καηκες τραβα να βοηθησεις γιατι καθεσαι στο μπου;Καμία χολη. Εγώ για τ καλό σου προσπαθώ να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα.εσυ να ξυπνήσεις. πιάνεις ένα θέμα σοβαρό για να κάνεις την καυλαντα σου
Σίγουρα μέτρανε και τις σαιτες που πετάνε στην κυβέρνηση όσο ξύνουν τις αρχιδαρες τους νωχελικα....Και αν υπολογίζουν και τα drones;
Αν καποιοι αγωνιουν δεν θα ειναι συο μπου .και οσοι καταβαινουν το νημα γενικα ειπα ακομα που ειμαστε ειναι μπροστα ολοκληροσ αυγουστος.Ρε κοπέλα, ή όποιος/α, ζήτα να σου αλλάξουν τον τίτλο γιατί κάποιοι αυτή τη στιγμή μπορεί να αγωνιούν...
Κι εσείς ρε τύποι οκ, ας πούμε ότι ήταν ένα ατυχές λογοπαίγνιο, μην τρελαίνεστε κιόλας...
σας κανω λιγο αερα να δροσιστειτε
Μεταφορικος.ειναι δηλαδη ενταξει πλακα δεν κανουμε με αυτα αλλα μαλλον καποιοι δεν εχουν τετοια αισθηση!....κοριτσαρε, το νημα αφορα τις τελευταιες πυρκαγιες στην Αττικη ή μεταφορικος ο τιτλος?!!!? Αν ναι, ζητα απο τον @antisthenis μια συνενωση με το ηδη υπαρχων νημα φτιαγμενο μολις χθες.....
Νέες φωτιές στην Αττική - bourdela.com forum
Για άλλη μια φορά η Αττική κι όχι μόνο καίγεται με αποτέλεσμα οι πνεύμονες οξυγόνου να μειώνονται σημαντικά. Για άλλη μια φορά καϊκαν σπίτι κι πολλά στρεμμάτα δάσους. Ίσως αν η πολιτεία είχε φροντίσει να αγοράσει ένα ή δύο από τα τεράστια αεροπλάνα που έχουν τη δυνατότητα να σβήσουμε...www.bourdela.com
....αααα οκΜεταφορικος.ειναι δηλαδη ενταξει πλακα δεν κανουμε με αυτα αλλα μαλλον καποιοι δεν εχουν τετοια αισθηση!
Κατουράτε όλοι να σβήσουμε τη φωτιάκατσε καυλιτσα , τωρα ερχονται οι πουτσοπυροσβεστες του μπου και θα φτιαξουν το νημα