John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.490
- Πόντοι
- 2.846
Ναιeisai ligo epithetikos
Ναιeisai ligo epithetikos
Οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν η ακομα; Γιατι αλλιως δεν βλέπω να σβήνει η φωτιά, θα φτάσει μεχρι το εξωτικό Μπραχαμι.
Είσαι παντα βλάκας ή συγκεκριμένες ώρες??Έχετε θέμα...
Πάψτε να πολιτικοποιείτε τα πάντα όσα γράφονται.
Στ'αρχίδια μου - όσον αφορά στο σχόλιο που έκανα - το ποιος φταίει ή έχει ευθύνες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Εγώ για τα αίτια μίλησα, σε αυτά αναφέρθηκα.
Το "ασύμμετρη απειλή" δεν περιορίζει ευθύνες, όπως ούτε το τυχόν "εμπρησμός", ανθρώπινο λάθος/μαλακία, κλπ κλπ.
Συννενοηθήκαμε ?
Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα αποχη υπηρχε και πριν τον κουλη και θα εχει και μετα απ αυτον.Μαλακα μου μη μιλας για 40 και 50% . Φαντάζομαι ελάχιστο μυαλό έχεις και καταλαβαίνεις οταν έχεις 40%+ αποχή αυτο το ποσοστό που λες ειναι πλασματικό.
Λέγε οτι θες αλλα μη μιλας για 40αρια κ 50αρια.
Αυτο μονο
Τράβα γαμήσου τύπε γιατι όταν μιλάω για εθνικά θέματα παπαριές δεν ανέχομαι.Είσαι παντα βλάκας ή συγκεκριμένες ώρες??
Δν πολιτικοποίησα τπτ. Δν μίλησα για κομμα,μιλησα για ΚΡΑΤΟΣ. Και το κράτος περιλαμβάνει ολες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει αυτο αυτο το γαμημενο μέρος.
Αιτια?? Θες αίτια? Στα έγραψα. Το κράτος δν ασχολήθηκε ποτέ με το θεμα των πυρκαγιών. Αντιπυρικες ζώνες γιοκ, προσωπικό εξοπλισμός γιοκ, δρόμοι για ευκολοι πρόσβαση στα δαση γιοκ, φύλαξη γιοκ, υπόγεια καλωδια της ΔΕΗ ωστε να μην περνανε μεσα απο τα δαση γιοκ. Θες και αλλα?? Ή έχουμε Τούρκους κατασκόπους που βάζουν φωτιές?
Άρα συμφωνείς ότι τα νούμερα ειναι πλασματικά.. Αρα δν μιλαμε για 50% . Παμε παρακάτωΔε θελω να σε στεναχωρησω αλλα αποχη υπηρχε και πριν τον κουλη και θα εχει και μετα απ αυτον.
Παμε παρακατω.
Οπως και να χει παραμενεις ο πουθενας που ο κυριακος κανει πλακα μαζι σου.Τυπε δεν εχω να απαντησω κατι σε σενα οποτε μην τρελαινεσαι!
Ενα σκατο εισαι που παρακολουθουμε ολοι το ποσο βρωμαει
Φτυσ τα μπουτια σου μωρη χορεύτρια..Τράβα γαμήσου τύπε γιατι όταν μιλάω για εθνικά θέματα παπαριές δεν ανέχομαι.
Ναι ρε μαλάκα, δεχεται πόλεμο.Φτυσ τα μπουτια σου μωρη χορεύτρια..
Έχουμε Τούρκους κατασκόπους ή οι λαθρο βαζουν τις φωτιές. Η χώρα δέχεται πολεμο..
Θύμισε μου τύπε απο που γραφεις αυτή την ωρα στο μπου.. είσαι στο μέτωπο??? Στρατάρχη μου εσυ.Ναι ρε μαλάκα, δεχεται πόλεμο.
Αρχιπαπάρα του καναπέ
Υπομονη τυπε και ολα να πανε καλα.Είμαι στα πέριξ. Συνεχείς εκρήξεις τώρα προς Γέρακα. Λέτε να έπιασε κανα βενζινάδικο στην Αναπαυσεως;
Έχετε θέμα...
Στ'αρχίδια μου - όσον αφορά στο σχόλιο που έκανα - το ποιος φταίει ή έχει ευθύνες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Το "ασύμμετρη απειλή" δεν περιορίζει ευθύνες, όπως ούτε το τυχόν "εμπρησμός", ανθρώπινο λάθος/μαλακία, κλπ κλπ.
Συννενοηθήκαμε ?
Ναι, βρηκες τωρα την κρεμ ντε λα κρεμ του σαιτ να συνεννοηθεις.Έχετε θέμα...
Συννενοηθήκαμε ?
eisai ligo epithetikos
Τύπε πανηλίθιε, έπρεπε να κάνεις το σταυρό σου για τις φορές που σε έχω υπερασπίσειΘύμισε μου τύπε απο που γραφεις αυτή την ωρα στο μπου.. είσαι στο μέτωπο??? Στρατάρχη μου εσυ.
Παρε το τουφεκι σου κ βγες να μας υπερασπιστείς ολους.