mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.692
- Πόντοι
- 506
Να κινείται το χρημα.χρυσές δουλειές έχει κάνει αυτή η εταιρεία
Να κινείται το χρημα.χρυσές δουλειές έχει κάνει αυτή η εταιρεία
Παναγία μου ..ένα στρέμμα 12000 ευρώ;Μαλάκα έχει πάνω από 12000 το μέτρο ... και με το μοναδικό πράσινο στο λεκανοπέδιο θα φτάσει 20+ ... το Μονακό θα χει τιμές Περιστερίου συγκριτικά
Στα βριλησσια μενει ο χιος.Πίστευες οτι έχουμε εδω μεσα μύστες από Πεντέλη??
δεν είναι τίποτα από αυτάΕίναι κοινοπραξία Σκρέκα - Μπαλατσινού - Χαρντ και παίρνουν επιδότηση ως νεοφυής επιχείρηση με τις ευλογίες Κούλη
Παναγία μου ..ένα στρέμμα 12000 ευρώ;
Είστε τρελοι ;
Ασύμμετρος πόλεμος.
Τίποτα άλλο δεν είναι
Ενα ανεύθυνο κράτος είναι που δν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με το θέμα των πυρκαγιών. Ουτε ασύμμετρος πολεμος, ουτε εξωγήινοι πυρομανεις, ούτε τπτΑσύμμετρος πόλεμος.
Τίποτα άλλο δεν είναι
και εγω προς τα εκει κλίνω τυπε μουΑσύμμετρος πόλεμος.
Τίποτα άλλο δεν είναι
μην τις πεις και τις αντιγραψει ο Κουλης , και μην τις δει καν ο Αλεξ γιατι θα αρχισει τα "παμε παρακατω"υπάρχουν λύσεις για την πρόληψη της πυρκαγιάς αλλά δεν αρέσουν σε κανέναν
δεν εφαρμόζονται από κυβερνήσεις που ενδιαφέρονται για τις καρέκλες τουςμην τις πεις και τις αντιγραψει ο Κουλης , και μην τις δει καν ο Αλεξ γιατι θα αρχισει τα "παμε παρακατω"
Με 30 ευρώ επιδότηση απόσβεση θα κάνω σε 400 χρονιαΕίναι ποτιστικά όχι ξεραΐλα να βάζεις τα γαϊδούρια να τρώνε τα γαϊδουράγκαθα
Με 30 ευρώ επιδότηση απόσβεση θα κάνω σε 400 χρονια
Ασύμμετρος πόλεμος είναι που έχουμε μια κυβέρνηση που αν δεν ήταν βύσματα του συστήματος δεν θα τους εμπιστεύοταν κάνεις ούτε να τους φέρει τσίχλες από το περίπτερο
Ούτε αυτό δεν θα μπορούσαν να κανουν
Ενα ανεύθυνο κράτος είναι που δν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με το θέμα των πυρκαγιών. Ουτε ασύμμετρος πολεμος, ουτε εξωγήινοι πυρομανεις, ούτε τπτ
Έχετε θέμα...και εγω προς τα εκει κλίνω τυπε μου
eisai ligo epithetikosΈχετε θέμα...
Πάψτε να πολιτικοποιείτε τα πάντα όσα γράφονται.
Στ'αρχίδια μου - όσον αφορά στο σχόλιο που έκανα - το ποιος φταίει ή έχει ευθύνες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Εγώ για τα αίτια μίλησα, σε αυτά αναφέρθηκα.
Το "ασύμμετρη απειλή" δεν περιορίζει ευθύνες, όπως ούτε το τυχόν "εμπρησμός", ανθρώπινο λάθος/μαλακία, κλπ κλπ.
Συννενοηθήκαμε ?