Νέα

Νεαρός Αυνανίζεται Στο Κέντρο Της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FABOULOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σημερα κατα τις 11 το βραδυ προχωρουσα στη βαλαωριτου δεν ειχε σχετικα κοσμο. σε ενα στενο διπλα απο δυο καδους ηταν ενας γυφτος απο αυτους που ψαχνουν τους καδους με τα καροτσακια. καθος περπατουσα γυρναω το βλεμα μου και βλεπω πως ειναι φουλ καβλομενος. φορουσε μια φορμα χωρις βρακι και ο πουτσος του πεταγοταν και τεντωνε τη φορμα μου φανικε αρκετα μεγαλος. σταματησα και τον ειδα πως τον χαιδευε πανω απο τη φορμα.. καβλωσα τρελα πηγα διπλα σε ενα δεντρο κανα 3-4 μετρα απο αυτον και εκανα πως κατουρουσα τον πεταξα εξω και αρχισα να τον παιζω , αυτος με κοιτουσε επιμωνα και τοτε εβγαλε το πουτσο του εξω, τεράστιος τριχωτος και αρχισε να κατουραει σκετη καβλα.... δεν προλαβα να χυσω γτ περασε ενας γερος και εφυγα...
τόσο πολυ σε καβλωσε ο γυφτος τυπε;

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παρα πολυ. λιγο το εχεις στα καλα καθουμενα που περπατας να βλεπεις ενα πουτσο να εχει κανει τη φορμα του τεντα;;; και αυτος τον ετριβε επιδεκτικά, πως να μη καβλωσεις...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
σημερα κατα τις 11 το βραδυ προχωρουσα στη βαλαωριτου δεν ειχε σχετικα κοσμο. σε ενα στενο διπλα απο δυο καδους ηταν ενας γυφτος απο αυτους που ψαχνουν τους καδους με τα καροτσακια. καθος περπατουσα γυρναω το βλεμα μου και βλεπω πως ειναι φουλ καβλομενος. φορουσε μια φορμα χωρις βρακι και ο πουτσος του πεταγοταν και τεντωνε τη φορμα μου φανικε αρκετα μεγαλος. σταματησα και τον ειδα πως τον χαιδευε πανω απο τη φορμα.. καβλωσα τρελα πηγα διπλα σε ενα δεντρο κανα 3-4 μετρα απο αυτον και εκανα πως κατουρουσα τον πεταξα εξω και αρχισα να τον παιζω , αυτος με κοιτουσε επιμωνα και τοτε εβγαλε το πουτσο του εξω, τεράστιος τριχωτος και αρχισε να κατουραει σκετη καβλα.... δεν προλαβα να χυσω γτ περασε ενας γερος και εφυγα...
ωραιος φιλε γιατι δεν πηγαινες να του τον παιξεις?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
παρα πολυ. λιγο το εχεις στα καλα καθουμενα που περπατας να βλεπεις ενα πουτσο να εχει κανει τη φορμα του τεντα;;; και αυτος τον ετριβε επιδεκτικά, πως να μη καβλωσεις...
μια χαρα σε βρισκω δικε μου απολυτα φυσιολογικο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
τυπε μια ερωτηση μονο και θελω να μου απαντησεις ειλικρινα... :
η γνωμη σου για τους κωνους ποια ειναι???

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Πάντως η δημόσια ΜΑΛΑΚΙΑ! είναι ωραία. Τώρα είναι σαν να είσαι σε κάποια γωνία, βλέπεις έναν να τον παίζει! τη θα κάνεις? Απλά το ίδιο! Τον πετάς, και τον βαράς! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως η δημόσια ΜΑΛΑΚΙΑ! είναι ωραία. Τώρα είναι σαν να είσαι σε κάποια γωνία, βλέπεις έναν να τον παίζει! τη θα κάνεις? Απλά το ίδιο! Τον πετάς, και τον βαράς! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ετσι ακριβως... σημερα σκεφτομαι να το κανω και εγω αυτο, χτες με καυλωσε πολυ

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είδες σύμπτωση! Αλλά ρε φίλε! η γαμημένη η ΜΑΛΑΚΙΑ! :cum: είναι ωραία.  Να σε βλέπουν να τον παίζεις. Για δοκίμασε!! :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παντως θα το δοκιμασω αποψε που θα βγω... η φαση δεν υπαρχει.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

λέμε τωρα ......και άν τον  :zfuck:.........θα ...απλά το ίδιο ??? :rolleyes: :think: :tooth: :tooth:

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά ρε φίλε! Και τη έγινε? :knockinb: Όλα μια εμπιρεια είναι. Και να τον φας! :kissass2: τη θα πάθεις?? :fuck1: :fuck1: :fuck1:

βασικα εγω δε νομιζω να προχωρουσα τοσο με καβλωσε μεχρι εκει ομως. πιστευω οτι ο καθενας θα καβλωνε...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Εγώ θα προτιμούσα να έβλεπα ένα πιπίνι και να το μουνοτρίβει ή να κωλοδαχτυλιάζεται μόνο του! Ε, τότε ναι, θα τον πετάξω κι εγώ έξω κι όποιος χύσει πιο γρήγορα!!!   :cum:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Εγώ θα προτιμούσα να έβλεπα ένα πιπίνι και να το μουνοτρίβει ή να κωλοδαχτυλιάζεται μόνο του! Ε, τότε ναι, θα τον πετάξω κι εγώ έξω κι όποιος χύσει πιο γρήγορα!!!   :cum:
Φίλε μου! Σωστός! :tits2: Και εγώ εάν έβλεπα ένα μουνακι να το τρίβει επί τόπου. :tits: Μαλακια, και χυσιμο! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom