Νέα

Νεαρός Αυνανίζεται Στο Κέντρο Της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FABOULOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας άνδρας 27 χρόνων αυνανίζεται και εκσπερματώνει όπου βρίσκει!

Συγκεκριμένα έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της Αττικής. Ο νεαρός ,όχι μόνο αυνανίζεται σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση την πλατεία της Ομόνοιας αλλά παρενοχλεί και σεξουαλικά περαστικούς που τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.

Όσοι περαστικοί τύχει και περάσουν από το σημείο, αντιδρούν αηδιασμένοι στο θέαμα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπερματώσει πάνω τους!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ριγκομορτις θα ειναι  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ακόμα τον παίζει αυτός;
και πριν 2 μέρες δεν τον έπαιζε;

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Παρακαλώ να συγχωνευτεί το θέμα.....
Έχω ανοίξει το ίδιο θέμα στις 4/10......... :grin:
Εδώ είχα σκοπό να το βάλω,αλλά τελικά το άνοιξα στο "Σεξ Γενικά"..........νομίζω ότι εκεί ταιριάζει καλύτερα... :grin:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Nimertis σαν να μη έχεις άδικο.......έτσι φαίνεται.... :grin:

λες ε?  :think:

Πάντως on topic,στο νέο κτήριο του Παντείου πέρυσι, ήμουν μόνη στον 5ο όροφο (ήθελα να δω μια ανακοίνωση)
και ήταν ένας αυνάνας που την έπαιζε μέσα από το παλτό,έτρεξα μπήκα στο ασανσέρ (είμαι βλαμμένη,ας έπαιρνα τις σκάλες-αλλά τακούνια)
και ΞΑΦΝΙΚΑ ανοίγει το ασανσέρ στο 4ο και ήταν μια κοπέλα.Νόμιζα πως ήταν ο μαλάκας και είχα χεστεί πάνω μου!

Τελικά το είπαμε στον φύλακα,παίζει να ήταν αυτός που εκσπερματίζει τώρα στην Ομόνοια.
Φώναζε όλη την ώρα "ΧΥΝΩ,ΧΥΝΩ"  :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Πάντως on topic,στο νέο κτήριο του Παντείου πέρυσι, ήμουν μόνη στον 5ο όροφο (ήθελα να δω μια ανακοίνωση)
και ήταν ένας αυνάνας που την έπαιζε μέσα από το παλτό,έτρεξα μπήκα στο ασανσέρ (είμαι βλαμμένη,ας έπαιρνα τις σκάλες-αλλά τακούνια)
και ΞΑΦΝΙΚΑ ανοίγει το ασανσέρ στο 4ο και ήταν μια κοπέλα.Νόμιζα πως ήταν ο μαλάκας και είχα χεστεί πάνω μου!

Τελικά το είπαμε στον φύλακα,παίζει να ήταν αυτός που εκσπερματίζει τώρα στην Ομόνοια.
ο φοιτητης 22 οπα ηταν  :2funny:

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Έτσι φαίνεται......... :grin:

Λογικό ήταν που φοβήθηκες,δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο άλλος....
Καλό είναι να μη πανικοβάλλεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις (σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει),γιατί η φάση με το ασανσέρ μπορεί να είχε εξελιχθεί διαφορετικά...

Τακούνια εεε......? :rolleyes:
Ε,άμα φώναζε χύνω,χύνω....κακώς φοβήθηκες... :grin: Είναι αυτό που λέμε,σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει... :2funny: :2funny:

Μπορεί να είναι αυτός,μπορεί και όχι......δυστυχώς απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί αυνάνες.... :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467

Mario  ;)

56625179.jpg

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Έτσι φαίνεται......... :grin:

Λογικό ήταν που φοβήθηκες,δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο άλλος....
Καλό είναι να μη πανικοβάλλεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις (σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει),γιατί η φάση με το ασανσέρ μπορεί να είχε εξελιχθεί διαφορετικά...

Τακούνια εεε......? :rolleyes:
Ε,άμα φώναζε χύνω,χύνω....κακώς φοβήθηκες... :grin: Είναι αυτό που λέμε,σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει... :2funny: :2funny:

Μπορεί να είναι αυτός,μπορεί και όχι......δυστυχώς απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί αυνάνες.... :S

Τότε ας ευχηθούμε να βρει κανα επιβήτορα και να μην μας ποστάρει την κωλοτρυπίδα του άλλο  :bottom:

Στο θέμα τώρα:
Δυστυχώς στο εν λόγω Πανεπιστήμιο έχει ξαναγίνει αλλά στον κήπο,πάνε στα δέντρα και τον βγάζουν στα κάγκελα και τον παίζουν,έτσι τους βλέπουν αυτοί/ες που έρχονται από την είσοδο.

Ε,ναι φόραγα και τακούνια,τζακ ποτ  :2funny:

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έλα ρε Nimertis......τα παιδιά το κάνουν για να..........βάψουν τα κάγκελα..... :grin:

Πέραν της πλάκας,απ' αυτά που λες συνεχίζουν ακάθεκτοι το    :cum:  στο εν λόγω Πανεπιστίμιο....

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σημερα κατα τις 11 το βραδυ προχωρουσα στη βαλαωριτου δεν ειχε σχετικα κοσμο. σε ενα στενο διπλα απο δυο καδους ηταν ενας γυφτος απο αυτους που ψαχνουν τους καδους με τα καροτσακια. καθος περπατουσα γυρναω το βλεμα μου και βλεπω πως ειναι φουλ καβλομενος. φορουσε μια φορμα χωρις βρακι και ο πουτσος του πεταγοταν και τεντωνε τη φορμα μου φανικε αρκετα μεγαλος. σταματησα και τον ειδα πως τον χαιδευε πανω απο τη φορμα.. καβλωσα τρελα πηγα διπλα σε ενα δεντρο κανα 3-4 μετρα απο αυτον και εκανα πως κατουρουσα τον πεταξα εξω και αρχισα να τον παιζω , αυτος με κοιτουσε επιμωνα και τοτε εβγαλε το πουτσο του εξω, τεράστιος τριχωτος και αρχισε να κατουραει σκετη καβλα.... δεν προλαβα να χυσω γτ περασε ενας γερος και εφυγα...

salonikios2013

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι... απλα καβλωσα με το θεαμα.. δεν περιμενα κατι τετοιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom