Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.510
Πόντοι
3.446
άλλος τη βαραει όχι εσύ που θα είσαι περαστικός άρα το μισό γυνής δεν ισχυει
Αυτό έγραψε, τι δεν καταλαβαίνεις?

"Να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί για ποιό λόγο; Να βοηθήσει ποιά; Μια χαρά την είδα να του μιλάει του μαλάκα και πάω στοίχημα ότι απόψε θα του ρουφάει τον πούτσο."
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρώτου κάνεις αλλιώς όπως λες ,πάρε με τηλέφωνο και πες μου να κλείσω σουίτα στο κατ η να κλεισω κατευθείαν γραφείο τελετων....
Υποσχέθηκες το καταγράφω...

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
389
Πόντοι
21
Αυτό έγραψε, τι δεν καταλαβαίνεις?

"Να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί για ποιό λόγο; Να βοηθήσει ποιά; Μια χαρά την είδα να του μιλάει του μαλάκα και πάω στοίχημα ότι απόψε θα του ρουφάει τον πούτσο."
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υποδχέθηκες το καταγράφω...
Και που είναι ο μισογυνισμος εδώ???
Σεξουαλικη σκηνή περιγράφει

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
4.362
Πόντοι
1.446
Η κλήση της αστυνομιας με το τι κανεις σπίτι σου ειναι άσχετα. Το δευτερο σχολίασα αν δεν κατάλαβες
Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά και μη βιάζεσαι ν'απαντήσεις διότι απαντάς βλακωδώς

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.510
Πόντοι
3.446
Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά και μη βιάζεσαι ν'απαντήσεις διότι απαντάς βλακωδώς
Τύπε ειλικρινά εύχομαι να μιλάς καλύτερα ελληνικά απο μένα. Εγω πσντως δε χρειάζομαι να ξαναδιαβάσω

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
4.362
Πόντοι
1.446
Τύπε ειλικρινά εύχομαι να μιλάς καλύτερα ελληνικά απο μένα. Εγω πσντως δε χρειάζομαι να ξαναδιαβάσω
Τύπε δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι καυτηρίασα πως όλα υπολειτουργούν εδώ στη χώρα μας. Μάλλον πρέπει να στα κάνουμε φραγκοδίφραγκα γιατί δεν τα πιάνεις με την πρώτη

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.510
Πόντοι
3.446
Τύπε δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι καυτηρίασα πως όλα υπολειτουργούν εδώ στη χώρα μας. Μάλλον πρέπει να στα κάνουμε φραγκοδίφραγκα γιατί δεν τα πιάνεις με την πρώτη
Αν δεν καταλαβαίνεις τύπε άστο...

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
389
Πόντοι
21
Σε περίπτωση καβγά ζευγαριού δεν επεμβαίνουμε,αν τώρα πέσει βία το μόνο που κάνουμε καλούμε την αστυνομία να έρθει να λυθεί η διαφορά.
Αν επέμβει κάποιος τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή και να γίνουν χειρότερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.714
Πόντοι
9.297
Παίδες,μην τρελαίνεστε...νομίζω ότι ο μπούλης είναι γόνος φραγκατης οικογένειας της περιοχής και η κοπέλα πήγε να τσιμπήσει μερικές παροχές αλλά ακόμα και έτσι δεν άντεξε την μαλακια του μπετοβλακα πιτσιρικά και τώρα δεν θέλει να τον ξαναδεί .
Αν έχουμε μέλη στην περιοχή να μας δώσουν τα φώτα τους.
Ευχαριστώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.714
Πόντοι
9.297
Σε περίπτωση καβγά ζευγαριού δεν επεμβαίνουμε,αν τώρα πέσει βία το μόνο που κάνουμε καλούμε την αστυνομία να έρθει να λυθεί η διαφορά.
Αν επέμβει κάποιος τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή και να γίνουν χειρότερα
Άρπαξαν μερικές φαπες κάποιοι άτυχοι που βρέθηκαν κάπου στην μέση.
Μην λένε μεγάλες κουβέντες μερικοί "ιππότες εκ του ασφαλούς" από την άνεση του καναπέ .

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.721
Πόντοι
736
Μαλακας με ψυχολογικα.. ευκολα μπορει να τον βρει η αστυνομια απο τις πινακιδες η αν τον γνωριζει η κοπελα.
Θα τον πανε μεσα θα φαει κατι ψιλες με βρεγμενη την πετσετα για να σπασει ο τσαμπουκας και μετα φυλακα.
Η δημοσιογραφος πρεπει να ψιλο πανηγυρισε που εγινε το σκηνικο μπροστα της, ο αλλος του καναλιου οχι!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.704
Πόντοι
456
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω οι ΑΝΤΡΕΣ που ειναι πια??? Βλέποντας μια γυναίκα να ουρλιαζει και να ζητά βοήθεια στη βια που της ασκούσε ο ψευτο νταης και με τόσα άτομα γύρο της δεν υπήρχε ένας άντρας να ανταποδώσει στον μαλάκα???:hi:
Ποιοί άντρες; Ισότητα δεν έχουμε;
Αυτά ίσχυαν όταν υπήρχε ασθενές φύλο. Τώρα πια δεν υπάρχει.
Ας τα βγάλουν πέρα μόνες τους.
Και να πάνε και στρατό.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
453
Πόντοι
21
συμφωνώ με την πλειοψηφία που καταδικάζει το περιστατικό. σε τέτοιες περιπτώσεις ό,τι μπορεί να κάνει ο καθένας καλό είναι, ακόμα κι ένα βίντεο για λάικ μπορεί να βοηθήσει να πάρει έκταση και δημοσιότητα το θέμα -σε μια κοινή γνώμη βέβαια που καταδικάζει απερίφραστα, όπως εδώ, το περιστατικό.

το οποίο δεν είναι μεμονωμένο αλλά χαρακτηριστικό μιας ευρύτερης νοοτροπίας, όπου ο "άλλος" ενδιαφέρει, χρησιμεύει και αφομοιώνεται τελικά από μια σχέση εξουσίας (ισχύος, ανισότητας). άλλο αν η παραβίαση των στοιχειωδών δικαιωμάτων του εκλαμβάνεται αμέσως ως απαράδεκτη

γιατί όταν ένας σκατάς σαν τον τύπο στο βίντεο συμπεριφέρεται έτσι, η καταδίκη κι η κατακραυγή του μάς βγαίνει αυθόρμητα, το αξιόποινο της ατομικής περίπτωσης δηλαδή είναι απόλυτα δεδομένο, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις παραβίασης των ατομικών μας δικαιωμάτων από το κράτος

και μιλάω για ατομικά δικαιώματα γιατί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι ατομικό, όχι πολιτικό (ούτε κοινωνικό βέβαια), που σημαίνει ότι εγώ πχ,νμόνος μου, έχω κατεξοχήν το δικαίωμα να παραστώ ατομικά σε μια διαδήλωση. και το σύνταγμα προστατεύει και το κράτος περιφρουρεί αυτό μου το δικαίωμα,

για να μη μιλήσω για χημικά στη μούρη και για ξύλο. ο πολιτικός χαρακτήρας της βίας λοιπόν, παρόλη την καταδίκη, υποβαθμίζεται ή αποσιωπάται γιατί ο άλλος, είτε μιλάμε για ασιάτη ή αφρικανό μετανάστη, είτε για την τελευταία σίσσυ του διαδικτύου, ενδιαφέρει μόνο ατομικά ή κοινωνικά.

τα υπόλοιπα, οι άλλες διαφορές, μάς είναι αδιάφορα. μπορούμε να είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι όταν το πολιτικό βγαίνει απ τη μέση, βρισκόμαστε οι ίδιοι εμείς στη θέση του κυρίαρχου, του γαμιά της αγέλης, όπως ακριβώς το κράτος, του οποίου η ελληνική αστυνομία: –"έλα μωρέ, ξέρεις", όπως σκεφτόμαστε όλοι -μα αυτοί δεν προσλαμβάνονται για να παίξουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο; του άλφα μέηλ;

κάνουμε το πολιτικό φυσικό δηλαδή. αυτά
κατά τ'άλλα την απόλυτη καταδίκη μου

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.510
Πόντοι
3.446
συμφωνώ με την πλειοψηφία που καταδικάζει το περιστατικό. σε τέτοιες περιπτώσεις ό,τι μπορεί να κάνει ο καθένας καλό είναι, ακόμα κι ένα βίντεο για λάικ μπορεί να βοηθήσει να πάρει έκταση και δημοσιότητα το θέμα -σε μια κοινή γνώμη βέβαια που καταδικάζει απερίφραστα, όπως εδώ, το περιστατικό.

το οποίο δεν είναι μεμονωμένο αλλά χαρακτηριστικό μιας ευρύτερης νοοτροπίας, όπου ο "άλλος" ενδιαφέρει, χρησιμεύει και αφομοιώνεται τελικά από μια σχέση εξουσίας (ισχύος, ανισότητας). άλλο αν η παραβίαση των στοιχειωδών δικαιωμάτων του εκλαμβάνεται αμέσως ως απαράδεκτη

γιατί όταν ένας σκατάς σαν τον τύπο στο βίντεο συμπεριφέρεται έτσι, η καταδίκη κι η κατακραυγή του μάς βγαίνει αυθόρμητα, το αξιόποινο της ατομικής περίπτωσης δηλαδή είναι απόλυτα δεδομένο, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις παραβίασης των ατομικών μας δικαιωμάτων από το κράτος

και μιλάω για ατομικά δικαιώματα γιατί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι ατομικό, όχι πολιτικό (ούτε κοινωνικό βέβαια), που σημαίνει ότι εγώ πχ,νμόνος μου, έχω κατεξοχήν το δικαίωμα να παραστώ ατομικά σε μια διαδήλωση. και το σύνταγμα προστατεύει και το κράτος περιφρουρεί αυτό μου το δικαίωμα,

για να μη μιλήσω για χημικά στη μούρη και για ξύλο. ο πολιτικός χαρακτήρας της βίας λοιπόν, παρόλη την καταδίκη, υποβαθμίζεται ή αποσιωπάται γιατί ο άλλος, είτε μιλάμε για ασιάτη ή αφρικανό μετανάστη, είτε για την τελευταία σίσσυ του διαδικτύου, ενδιαφέρει μόνο ατομικά ή κοινωνικά.

τα υπόλοιπα, οι άλλες διαφορές, μάς είναι αδιάφορα. μπορούμε να είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι όταν το πολιτικό βγαίνει απ τη μέση, βρισκόμαστε οι ίδιοι εμείς στη θέση του κυρίαρχου, του γαμιά της αγέλης, όπως ακριβώς το κράτος, του οποίου η ελληνική αστυνομία: –"έλα μωρέ, ξέρεις", όπως σκεφτόμαστε όλοι -μα αυτοί δεν προσλαμβάνονται για να παίξουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο; του άλφα μέηλ;

κάνουμε το πολιτικό φυσικό δηλαδή. αυτά
κατά τ'άλλα την απόλυτη καταδίκη μου
Τύπε το έκανες πολιτικό :confused:
Ρε τι ζούμε...

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
453
Πόντοι
21
Τύπε το έκανες πολιτικό :confused:
Ρε τι ζούμε...

ε ναι, γιατί πρόκειται για ατομική ή κοινωνική περίπτωση, αυτό γράφω, ο γαμιάς δεν είναι πρωτίστως πολιτικό φαινόμενο, είναι ατομικό κληρονομημένο απ τον παππού μας τον χιμπατζή

δεν τον είδες τον πίθηκο;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom