Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.004
Πόντοι
3.846
Θυμάμαι ένα απόγευμα καθώς περπατούσα ακούω φωνές για βοήθεια. Μια γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε ότι τη δέρνουν και την τράβηξε κάποιος μέσα απότομα.
Το μπαλκόνι ήταν στο δεύτερο όροφο, πάω να μπω στο κτίριο - κλειστή η είσοδος. Παίρνω την αστυνομία και η απάντηση "και εμείς που ξέρουμε ότι λες αλήθεια;"

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει ότι για τους περισσότερους η πρώτη κίνηση είναι να βγάλουν να κάνουν βίντεο για να το ανεβάσουν. Από τη μια για άμυνα επειδή πιστεύουν ότι δε θα κάνεις τίποτα μπροστά σε κάμερα, από την άλλη αυτοί που λένε "εντάξει το πάω στην αστυνομία" . Και φυσικά η πλειοψηφία που θέλει να το ανεβάσει για τα likes. Κανείς όμως δε σκέφτεται να βοηθήσει έναν άνθρωπο όταν κινδυνεύει.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.361
Πόντοι
26.386
Να μπλέξει να φάει καμιά μαχαίρια η μπιστολια?
Αν αυτό είναι το θέμα σου, πάω πάσο.
Διαφωνώ πλήρως βέβαια γιατί πιστεύω ότι "όποιος φοβάται να πεθάνει κατά βάση, φοβάται να ζήσει".
Για να μη πω για όλη την προσπάθεια που γίνεται από τα ΜΜΕ ώστε να ζούμε φοβισμένοι για να είμαστε χειραγωγήσιμοι (άλλη συζήτηση αυτή). Αυτή είναι η δική μου άποψη και δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα σωστή.
Σε κάθε περίπτωση προέχει η ασφάλεια του εαυτού μας και όποιος φοβάται καλό είναι να μην μπλέκεται.

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
ρε φιλε θυμαμαι χαρακτηριστηκα στην ουκρανια καποια πολλα χρονια πριν εξαφανιστικε μια κοπελα και ειχαν παρει αστυνομικοι και πολιτες φωτογραφια και την ψαχνανε σε μια μεγαλη πολη πορτα πορτα το αποτελεσμα σε λιγες ωρες βρεθηκε...στην ελλαδα εχουμε κολλησει σταρχιδινι ανιατη αρρωστια
Καλε μου φιλε Πολυζωη η εκπαιδευση και η αντιμετωπιση τετοιων θεματων σε καθε χωρα ειναι διαφορετικη δυστυχως ..Και το λεω αυτο γιατη εδω στη χωρα μας δεν υπαρχει ο σεβασμος πια στο ανθρωπινο ειδος, και γενικα εχει χαθει..:hi:

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Αν αυτό είναι το θέμα σου, πάω πάσο.
Διαφωνώ πλήρως βέβαια γιατί πιστεύω ότι "όποιος φοβάται να πεθάνει κατά βάση, φοβάται να ζήσει".
Για να μη πω για όλη την προσπάθεια που γίνεται από τα ΜΜΕ ώστε να ζούμε φοβισμένοι για να είμαστε χειραγωγήσιμοι (άλλη συζήτηση αυτή). Αυτή είναι η δική μου άποψη και δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα σωστή.
Σε κάθε περίπτωση προέχει η ασφάλεια του εαυτού μας και όποιος φοβάται καλό είναι να μην μπλέκεται.
Ο καψουρης είναι σαν τον τρελό η το μεθυσμένο
Εκείνη την ώρα αισθάνεται απειλή οτιδήποτε εμφανιστεί μπροστά του.
Γιατί νομίζεις γίνονται τόσα εγκλήματα?όλα αυτά είναι εν βρασμώ ψυχής και τη 2η μέρα όλοι λένε τι μαλάκια έκανα,δε πολλοί από αυτούς κουβαλάνε πολλά ψυχολογικά προβλήματα
Οπότε Γιατί να ρισκάρεις τη ζωή σου ή τη σωματική σου ακεραιότητα για ένα ζήτημα που δεν έχεις μπλεχτεί?
Αρμόδια είναι η αστυνομία και το μόνο που κάνεις είναι να καλέσεις εκείνη τη στιγμή.
Θα μου πεις είδαμε την αστυνομία τι έγινε πέρυσι έξω από το αστυνομικό τμήμα αλλά μόνο η αστυνομία είναι αρμόδια να διαχειριστεί το θέμα

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
Παπαρια καψουρα ... αρρωστημένος εγωισμος λεγεται ..η βια βγαίνει απο εγωισμο το τραγουδι απο καψουρα .. :coffee:
Δικιο εχεις καλη μου Μagi αλλα μην χαλας το στοοομα σουυυυυυ:hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.290
Πόντοι
12.756
Ο καψουρης είναι σαν τον τρελό η το μεθυσμένο
Εκείνη την ώρα αισθάνεται απειλή οτιδήποτε εμφανιστεί μπροστά του.
Γιατί νομίζεις γίνονται τόσα εγκλήματα?όλα αυτά είναι εν βρασμώ ψυχής και τη 2η μέρα όλοι λένε τι μαλάκια έκανα,δε πολλοί από αυτούς κουβαλάνε πολλά ψυχολογικά προβλήματα
Οπότε Γιατί να ρισκάρεις τη ζωή σου ή τη σωματική σου ακεραιότητα για ένα ζήτημα που δεν έχεις μπλεχτεί?
Αρμόδια είναι η αστυνομία και το μόνο που κάνεις είναι να καλέσεις εκείνη τη στιγμή.
Θα μου πεις είδαμε την αστυνομία τι έγινε πέρυσι έξω από το αστυνομικό τμήμα αλλά μόνο η αστυνομία είναι αρμόδια να διαχειριστεί το θέμα

Α μπραβο :coffee:
Κανεις δεν ειπε αυτη την διαφορά.

Αλλο το να πας να μπλεχτεις, αν θες, σε μια κατασταση που φαινεται να ειναι ασχετοι μεταξυ τους και άλλη εντελως σχεση να εχει παιχτει κατι μεταξυ τους
και αυτη τον εκανε τουρμπο τον αλλον (ειτε επειδη ειναι μαλάκας αυτος εντελως ) και επειδη τα βρηκε σκουρα τωρα και για να τον εκφοβισει και για να σωθει αρχιζει να ζηταει βοηθεια.

Στην πρωτη περιπτωση μπορει καποιος να βοηθησει πολυ ευκολοτερα απο την δευτερη ..

Να λεμε και καμιά αληθεια

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση?
Αν ο τύπος αυτός βαραγε έναν άλλον άντρα ο οποίος ήταν 1.60 60 κιλά θα πήγαινε κάνεις να τον προστατέψει?. Θέλω να απαντήσουν αυτοί που θα πήγαιναν να προστατέψουν τη κοπέλα όπως λενε

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
4.423
Πόντοι
1.446
Και τέζα το παιδοβούβαλο...

Συνημμένα

• priksimo-achepa.gif
    priksimo-achepa.gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 4

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.637
Πόντοι
3.446

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.637
Πόντοι
3.446
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση?
Αν ο τύπος αυτός βαραγε έναν άλλον άντρα ο οποίος ήταν 1.60 60 κιλά θα πήγαινε κάνεις να τον προστατέψει?. Θέλω να απαντήσουν αυτοί που θα πήγαιναν να προστατέψουν τη κοπέλα όπως λενε
τύπε αν 2 άντρες πλακώνονταν προσωπικά θα το σκεφτόμουν πολύ να επέμβω. μόνο αν έβλεπα κάτι τραγικό.
όταν όμως κάποιος χτυπάει και ξεφτυλίζει μια γυναίκα στο δρόμο, καθώς και άλλους περαστικούς, εσύ τι πιστευεις ότι πρέπει να κάνει κάποιος δλδ, να μείνει αμέτοχος?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.791
Πόντοι
15.931
τύπε αν 2 άντρες πλακώνονταν προσωπικά θα το σκεφτόμουν πολύ να επέμβω. μόνο αν έβλεπα κάτι τραγικό.
όταν όμως κάποιος χτυπάει και ξεφτυλίζει μια γυναίκα στο δρόμο, καθώς και άλλους περαστικούς, εσύ τι πιστευεις ότι πρέπει να κάνει κάποιος δλδ, να μείνει αμέτοχος?
ε ναι μονο αμα ηταν-ειχε δικη του γυναικα θα ορμαγε σαν λιονταρι

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
τύπε φαίνεσαι πολύ δοτικός.
και μαγγιώρος.
πρέπει να είσαι και ιππότης μεγάλος...
Καλε μου φιλε δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και δεν εχουν της ιδιες αποψεις .. Ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για της πραξεις του ,,τα πιστευω του και για τα λεγομενα του...:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντα μεσα στο χιουμορ εισαι καλε μου φιλε Πολυζωη ..:hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.791
Πόντοι
15.931
Παντα μεσα στο χιουμορ εισαι καλε μου φιλε Πολυζωη ..:hi:
θα μπορουσα ξερεις να απαντησω πολυ σοβαρα απλος δεν θελω να το κανω φαρ ουεστ με καποιες απαντησεις που διαβασα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.637
Πόντοι
3.446
κοιτάξτε για να τα λεμε όλα...
φυσικά και μπορεί να μπλέξεις, με χίλιους τρόπους.
(να μην πω το σίγουρο είναι ότι θα μπλέξεις)
οπότε ξεκάθαρα το αν θα επέμβεις ή όχι είναι θέμα χαρακτήρα και τρόπου/σκέψης ζωής.
ο καθένας κάνει όπως νομίζει

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.114
Πόντοι
206
κανα πρων γκομενος της θα ητανε που τον παρατησε και αυτος μουρλαθηκε που δεν μπορει να βρει αλλη γκομενα και πηγε εκει να την παρακαλεσει να τα ξαναβρουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom