Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
Γιατί να μπλεχτεί?
Αν καλε μου φιλε ηταν η αδελφη σου ,,, η κορη σου ,, η μανα σου ,, η φιλη σου ,, και εκανε το λαθος και ειχε μπλεξει με τον λαθος (ανθρωπο) θα ελεγες το ιδιο η θα καθοσουνα και θα κοιταγες η θα ηθελες καποιος να βοηθαγε ????Απλα σου κανω μια ερωτηση δεν θελω να διαπληκτιστω μαζι σου ..:hi:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
982
Πόντοι
86
στ αρχιδια μας να υπερασπιστει μονη τον εαυτο της.
Ισοτητα θελουν, άρα ίσα δικαιώματα.
Δεν θα την βοηθήσουμε μονο και μονο γιατι ειναι γυναικα λες κι ειμαστε ιππότες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν καλε μου φιλε ηταν η αδελφη σου ,,, η κορη σου ,, η μανα σου ,, η φιλη σου ,, και εκανε το λαθος και ειχε μπλεξει με τον λαθος (ανθρωπο) θα ελεγες το ιδιο η θα καθοσουνα και θα κοιταγες????Απλα σου κανω μια ερωτηση δεν θελω να διαπληκτιστω μαζι σου ..:hi:
αμα ηταν η αδερφη μου βοηθάω, για τον ιδιο λογο που θα βοηθήσω αμα ήταν αδερφός μου. Βοηθάμε επειδη είναι δικό μας άτομο όχι επειδή είναι γυναίκα.
Κόψε τις μαλακίες μεγάλος άνθρωπος

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Αν καλε μου φιλε ηταν η αδελφη σου ,,, η κορη σου ,, η μανα σου ,, η φιλη σου ,, και εκανε το λαθος και ειχε μπλεξει με τον λαθος (ανθρωπο) θα ελεγες το ιδιο η θα καθοσουνα και θα κοιταγες η θα ηθελες καποιος να βοηθαγε ????Απλα σου κανω μια ερωτηση δεν θελω να διαπληκτιστω μαζι σου ..:hi:
Ναι γιατί ήταν επιλογή της

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
888
Πόντοι
86
Το ειδα το βιντεο και δικαια τον λετε "βλημα" Απορω γιατι τον ψαχνουν? Η φατσα του φαινεται πεντακαθαρα.
Τωρα, μπορει να τις λεμε Ελλεινιδες, κακομαθημενες δεν ξερω τι αλλο και ναχουμε και δικαιο, ΑΛΛΑ οχι και ξυλο. Σε καμια περιπτωση. Μπορω να αντεξω πολλες συμπεριφορες και ισως να τις δικαιολογισω, αλλα αυτο οχι με τιποτα.
Σε ηλικια 14 χρονων πηρα μια αποφαση. Οποιος τολμησει να σηκωσει χερι πανω μου, θα του το κοψω η θα πρεπει αυτος να μου κοψει το λαιμο. Και με αυτην την αποφαση θα παιθανω, ας μην μπορω να παρω τα ποδια μου.
Και ειναι καρατσεκαρισμενο, ρε παιδι μου, ολοι αυτοι οι ψευτομαγγες, παντα σε ποιο αδυναμους εκδηλωνουν την ψευτομαγγια τους, ποτε σε κα;ποιον στα μετρα τους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.779
Πόντοι
27.261
Αυτό λέω καλέ μου φίλε ..Πρέπει να τους σταματάνε αυτούς τους(ανθρώπους) από την αρχή ..Αν αυτόν τώρα βρισκότανε ένας να του κάνει το προσωπάκι του μπλε μαρε θα το σκεφτότανε να το ξανά κάνει..:hi:
ειχε κυκλοφορησει ενα βιντεακι (νομιζω περυσι) απο εναν οπου σε παρομοιο σκηνικο, ειχε παει να βοηθησει την κοπελα. το ειχε κανει λαηβ στορυ μαλιστα (το συμβαν εννοω μετα).
πλακωσε τον κουραδομαγκα στις φαπες και φωναξε και την αστυνομια, η οποια ηρθε και τους πηραν ολους μεσα.
καταληξη ??????????????????????????
η τυπισσα εκανε μηνυση στον τυπο που τη βοηθησε και του την ειπε κιολας, γιατι μπλεχτηκε σε ξενα χωραφια.

:2funny::2funny::2funny:
η αστυνομια συμφωνησε με τον τυπα επισης που τη βοηθησε, αλλα στη μηνυση, δεν εκανε πισω εφοσων η αλλη το προχωρησε. :confused::confused::confused:

συμπερασμα.
αν δε ξερεις το παρελθον (ιδιως απο "ζευγαρια"), καλυτερα να μη μιλας... και να "βοηθας" ...μεχρι εκει που κρινεις, συμφωνα με την αντιληψη και την εμπειρια σου.

υ/γ το βιντεακι ηταν απο εξωτερικο κιολας αν θυμαμαι καλα και ο τυπος που βοηθησε την κοπελα ηταν ελληνας μεταναστης φοιτητης εκει περα. το μονο που δε θυμαμαι ειναι αν ηταν ελληνιδα η' ξενη και η κοπελα.
terlegas-vasilis-terlegas.gif

:boff:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.357
Πόντοι
26.386
Γιατί να μπλεχτεί?
Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα και δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να κοιτάς σαν ζώο την εξέλιξη της πυρκαγιάς, σύντομα αυτή θα κάψει και το σπίτι σου.
Κοινωνία, σαν και αυτή που διαμαρτύρεστε όλοι ότι πρέπει να υπάρχει (αλλά δεν υπάρχει) χτίζεται με συμμετοχή (όχι απάθεια) και αλληλεγγύη και όχι νοοτροπία "not my problem".
Ντροπή να αναπαράγετε μερικοί, την απανθρωπιά στην συμπεριφορά ως κάτι λογικό και αναμενόμενο από όλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.289
Πόντοι
12.756
Ετσι έχουμε καταντήσει ως κοινωνία πια????:hi:

γιατι αμα τον πλακωσει στο ξυλο και σωσει την κοπελα δεν θα παρει λαικς , πιο πιθανο να μπλεξει και με μπατσους και να τον μαζεψουν και αυτον.
ενω αμα τραβηξει το βιντεο και το ανεβάσει θα παρει πολλα λαικς και καρδουλες , θα γραφουν απο κατω "κοιτα σε τι κοσμο ζουμε" , "ειμαστε ενα μπουρδελο" κτλ , και αυτος θα βαζει καρδουλες στα σχόλια

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.357
Πόντοι
26.386
ειχε κυκλοφορησει ενα βιντεακι (νομιζω περυσι) απο εναν οπου σε παρομοιο σκηνικο, ειχε παει να βοηθησει την κοπελα. το ειχε κανει λαηβ στορυ μαλιστα (το συμβαν εννοω μετα).
πλακωσε τον κουραδομαγκα στις φαπες και φωναξε και την αστυνομια, η οποια ηρθε και τους πηραν ολους μεσα.
καταληξη ??????????????????????????
η τυπισσα εκανε μηνυση στον τυπο που τη βοηθησε και του την ειπε κιολας, γιατι μπλεχτηκε σε ξενα χωραφια.

:2funny::2funny::2funny:
η αστυνομια συμφωνησε με τον τυπα επισης που τη βοηθησε, αλλα στη μηνυση, δεν εκανε πισω εφοσων η αλλη το προχωρησε. :confused::confused::confused:

συμπερασμα.
αν δε ξερεις το παρελθον (ιδιως απο "ζευγαρια"), καλυτερα να μη μιλας... και να "βοηθας" ...μεχρι εκει που κρινεις, συμφωνα με την αντιληψη και την εμπειρια σου.

υ/γ το βιντεακι ηταν απο εξωτερικο κιολας αν θυμαμαι καλα και ο τυπος που βοηθησε την κοπελα ηταν ελληνας μεταναστης φοιτητης εκει περα. το μονο που δε θυμαμαι ειναι αν ηταν ελληνιδα η' ξενη και η κοπελα.
terlegas-vasilis-terlegas.gif

:boff:
Ρωτήθηκε όμως ή κοπέλα αν χρειάζεται βοήθεια και απάντησε "Ναι" και δεν βοήθησε κανείς, πέρα του τηλεφωνήματος στην αστυνομία.
Και άλλος πέρυσι που έσωσε την φίλη του από επίδοξο βιαστή, βρέθηκε κατηγορούμενος, τι σημαίνει ότι έπρεπε να αφήσει τον βιασμό να εξελιχθεί και να φωνάξει την ανύπαρκτη ΕΛΑΣ να έρθει κατόπιν εορτής να πάρει δείγματα γενετικού υλικού;;;
Χίλιες φορές στη φυλακή γιατί βοήθησα, παρά παρτάκιας!

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
γιατι αμα τον πλακωσει στο ξυλο και σωσει την κοπελα δεν θα παρει λαικς , πιο πιθανο να μπλεξει και με μπατσους και να τον μαζεψουν και αυτον.
ενω αμα τραβηξει το βιντεο και το ανεβάσει θα παρει πολλα λαικς και καρδουλες , θα γραφουν απο κατω "κοιτα σε τι κοσμο ζουμε" , "ειμαστε ενα μπουρδελο" κτλ , και αυτος θα βαζει καρδουλες στα σχόλια
Εχεις δίκιο καλέ μου φίλε, αλλά μετά βλέπουμε στης ειδήσεις και άλλες δολοφονίες όπως της άτυχης κοπέλας της Κυριακής, και πόσες άλλες...:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.779
Πόντοι
27.261
Ρωτήθηκε όμως ή κοπέλα αν χρειάζεται βοήθεια και απάντησε "Ναι" και δεν βοήθησε κανείς, πέρα του τηλεφωνήματος στην αστυνομία.
Και άλλος πέρυσι που έσωσε την φίλη του από επίδοξο βιαστή, βρέθηκε κατηγορούμενος, τι σημαίνει ότι έπρεπε να αφήσει τον βιασμό να εξελιχθεί και να φωνάξει την ανύπαρκτη ΕΛΑΣ να έρθει κατόπιν εορτής να πάρει δείγματα γενετικού υλικού;;;
Χίλιες φορές στη φυλακή γιατί βοήθησα, παρά παρτάκιας!
ξαναδιαβασε το συμπερασμα.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.357
Πόντοι
26.386
ξαναδιαβασε το συμπερασμα.
Και εσύ ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα, η κοπέλα ρωτήθηκε, ζήτησε βοήθεια και δεν βοήθησε κανείς...
Συμφωνούμε ότι αν δεν ξέρεις το backround δεν ορμάς τυφλά σαν άλλος batman να βοηθήσεις, ενδιαφέρεσαι όμως, ρωτάς και αν σου ζητηθεί τότε ασχολείσαι. Σίγουρα όχι αυτό το αίσχος που είδαμε στο βίντεο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.289
Πόντοι
12.756
Εχεις δίκιο καλέ μου φίλε, αλλά μετά βλέπουμε στης ειδήσεις και άλλες δολοφονίες όπως της άτυχης κοπέλας της Κυριακής, και πόσες άλλες...:hi:

Αν η συμπεριφορα και η διαδικασία απο την αστυνομια ηταν διαφορετικη πολλοι θα βοηθουσαν ,
τετοιο μπουρδελο ομως και γραφειοκρατια που υπαρχει εδω μην περιμένεις και πολλα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.779
Πόντοι
27.261
Και εσύ ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα, η κοπέλα ρωτήθηκε, ζήτησε βοήθεια και δεν βοήθησε κανείς...
Συμφωνούμε ότι αν δεν ξέρεις το backround δεν ορμάς τυφλά σαν άλλος batman να βοηθήσεις, ενδιαφέρεσαι όμως, ρωτάς και αν σου ζητηθεί τότε ασχολείσαι. Σίγουρα όχι αυτό το αίσχος που είδαμε στο βίντεο...
ξανα

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.412
Πόντοι
201
Πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δε βρίσκω τώρα- που εδειχνε στα πλαίσια πειράματος ενα ζευγάρι Ευρωπαίων να διαπληκτίζεται στην μέση του δρόμου και οι περισσότεροι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπελα- ενώ το ίδιο ζευγάρι όταν υποδύθηκε ότι ήταν ζευγος μουσουλμάνων αυτός με την ανάλογη ενδυμασία το ίδιο και αυτή- ενώ την ξυλοκόπουσε (στα ψέματα) στη μέση του δρόμου σε ευρωπαϊκό έδαφος κανείς δεν έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα κι όλοι περνούσαν αδιάφοροι κ κοίταζαν μόνο. Η βία δεν είναι βία σε όλα τα επίπεδα; Επομένως τα συμπεράσματα δικά σας.:confused:
Το συμπέρασμα σου μάλλον είναι λάθος.
Πιστεύω πως δεν έσπευσαν να βοηθήσουν κυρίως γιατί θεώρησαν πως η αντίδραση του μουσουλμάνου δεν θα ήταν προβλέψιμη.
Η αξία της γυναίκας αλλά και της ανθρώπινης ζωής στο ισλάμ είναι διαφορετική.

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506
Αν η συμπεριφορα και η διαδικασία απο την αστυνομια ηταν διαφορετικη πολλοι θα βοηθουσαν ,
τετοιο μπουρδελο ομως και γραφειοκρατια που υπαρχει εδω μην περιμένεις και πολλα
Αυτο λεω και εγω καλε μου φιλε πως τα περιμενουμε ολα απο αλλους (οπου θα μου πεις αυτη ειναι η δουλεια τους) αλλα και εμεις πρεπει κατι να κανουμε ως Ανθρωποι..:hi:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.622
Πόντοι
3.446

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.891
Πόντοι
3.506

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.775
Πόντοι
15.931
Μην χαλας το στομα σου καλε μου φιλε :hi:
ρε φιλε θυμαμαι χαρακτηριστηκα στην ουκρανια καποια πολλα χρονια πριν εξαφανιστικε μια κοπελα και ειχαν παρει αστυνομικοι και πολιτες φωτογραφια και την ψαχνανε σε μια μεγαλη πολη πορτα πορτα το αποτελεσμα σε λιγες ωρες βρεθηκε...στην ελλαδα εχουμε κολλησει σταρχιδινιμας ανιατη αρρωστια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom