το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εγω πιστευω οτι ηταν συγκροτημενο ατομοσα καπως μπερδεμενος φαινεται ο μαν ε
εγω πιστευω οτι ηταν συγκροτημενο ατομοσα καπως μπερδεμενος φαινεται ο μαν ε
νταξει το νομπελ ειρηνης που λεει ειναι υπερβολη...εγω πιστευω οτι ηταν συγκροτημενο ατομο
το νομπελ ειρηνης νομιζω ειναι ΟΚνταξει το νομπελ ειρηνης που λεει ειναι υπερβολη...
-απαιτησε να παρει νομπελ ειρηνης οπως ο νοτιοαφρικανος (!!!) νελσον μαντελα
νταξει το νομπελ ειρηνης που λεει ειναι υπερβολη...
Την ώρα του Μακελειού να τους λέμε και εμείς," Χριστός Ανέστη " όπως κανουν και εκείνοι με το "Αλλαχ στο Bar",και πάρτη την σφαίρα σου.
εγω πιστευω οτι ηταν συγκροτημενο ατομο
ο δραστης της επιθεσης στη νεα ζηλανδια σε κειμενο του εγραψε τα εξης:
- ειναι παιδι λαικης οικογενειας και ο πατερας του πεθανε 49 ετων απο καρκινο
-δεν ηταν καλος μαθητης και δεν ηθελε να σπουδασει στο πανεπιστημιο επειδη εκει δεν διδασκαν κατι που να τον ενδιαφερει (!!!)
-εχει εργαστει ως περσοναλ τρεινερ και προσεχε πολυ τη διατροφη του και το σωμα του
-πολιτικα ηταν αρχικα κομμουνιστής, μετά αναρχικός, στη συνέχεια φιλελεύθερος πριν γίνει φασίστας
-ειναι αντι-ιμπεριαλιστης, υπερ των δικαιωματων των εργατων, της οικολογιας και της εθνικής αυτονομιας
-υποστηριζει την ανωτεροτητα της λευκης φυλης και δηλωνει οτι επηρεαστηκε πιο πολυ απο τις ιδεες της αφρο-αμερικανιδας (!!!) υποστηρίκτριας του τραμπ, κάντανς όουενς
-καλεσε τους ομοιδεατες του να δολοφονησουν την μερκελ, τον καν (δημαρχο λονδινου) και τον ερντογαν
-απαιτησε να παρει νομπελ ειρηνης οπως ο νοτιοαφρικανος (!!!) νελσον μαντελα
με μελι3528 παρθενες και πολυ ρυζι για πιλαφι
το πιλαφι σκετο το τρωνε ;
με μελι
απο ελατοΘυμαρισιο;
οχι,οπως το τρωνε οι κλεφτοπασοκοι στη στενητο πιλαφι σκετο το τρωνε ;
ας μην επικροτούμαι την τρομοκρατικη ενεργεια που εκανε ο δραστης στο τζαμι μιας και οι εξτρεμιστες μουσουλμάνοι ευκαιρια περιμενουν να αρχισουν παλι να χτυπάνε αθωους πολιτες ανα τον κοσμο.Αναμενόμενο ότι κάποιος από τους εκατομμύρια απανταχού καταπιεσμένους από την πολιτική ορθότητα λευκούς,χριστιανούς,κ.λ.π. θα πλήρωνε με το ίδιο νόμισμα,
τις τρομοκρατικές ενέργειες,δολοφονίες,βιασμούς,μαχαιρώματα,κ.λ.π. μουσλιμιών σε random κόσμο μέσα σε ευρωπαϊκές πόλεις.
ας μην επικροτούμαι την τρομοκρατικη ενεργεια που εκανε ο δραστης στο τζαμι μιας και οι εξτρεμιστες μουσουλμάνοι ευκαιρια περιμενουν να αρχισουν παλι να χτυπάνε αθωους πολιτες ανα τον κοσμο.