acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
τουλαχιστον δεν κλεβουνε CD διδακτεας υλης :S
οταν πηρε τις εκλογες ο trump που ησουν
φημες θελουν να εισαι το εικονιζομενο
![e26.gif](https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/213/566/e26.gif)
τουλαχιστον δεν κλεβουνε CD διδακτεας υλης :S
ο σιχαμας ο τσαπλιν παιδερας δεν ηταν?τουλαχιστον δεν κλεβουνε CD διδακτεας υλης :S
μια απο τις πιο σοφες κι εμπεριστατωμενες αναλυσεις περι των αιτιων και των συνεπειων του Β' Π.Π που εχω διαβασει ποτεο β παγκοσμιος ηταν αδελφοκτονος
πολλοι αμερικανοι, νοτιοαφρικανοι νεοζηλανδοι κλπ ειχαν γερμανικη καταγωγη
και ομως βομβαρδισαν τα πατριωτακια τους
οσο οι λευκοι ξυπνουν και βλεπουν ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος αυτο δεν θα ξανασυμβει
Δεν σε βρισαμε.
Δεν ειμαστε ολοι οσοι δεν γουσταρουμε γυφτους και λαθροπιθηκους, οπαδοι του Μιχαλοβλακα. Εγω π.χ. Τσιπρα ψηφιζα και στις επομενες ή Λαφαζανη ΛΑΕ ή Καζακη ΕΠΑΜ. Για αυτο βγαλε τις παρωπιδες. Υπαρχουν ψηφοφοροι ολων των κομματων που εχουν καταλαβει οτι οι λαθρομεταναστες ειναι ο πολιορκητικος κριος των καπιταλιστων. Δεν ειναι "ταξικα αδερφια" οπως λενε καποιοι αλλα εχθροι της εργατικης ταξης. Κι αυτο μπορω να σου το αναλυσω αν θελεις.
δε νομιζω τυπεο σιχαμας ο τσαπλιν παιδερας δεν ηταν?
θα ειναι γερο χτυπημα για τους λαθροουνους αυτες οι επιλογες πιστευωΔεν σε βρισαμε.
Δεν ειμαστε ολοι οσοι δεν γουσταρουμε γυφτους και λαθροπιθηκους, οπαδοι του Μιχαλοβλακα. Εγω π.χ. Τσιπρα ψηφιζα και στις επομενες ή Λαφαζανη ΛΑΕ ή Καζακη ΕΠΑΜ. Για αυτο βγαλε τις παρωπιδες. Υπαρχουν ψηφοφοροι ολων των κομματων που εχουν καταλαβει οτι οι λαθρομεταναστες ειναι ο πολιορκητικος κριος των καπιταλιστων. Δεν ειναι "ταξικα αδερφια" οπως λενε καποιοι αλλα εχθροι της εργατικης ταξης. Κι αυτο μπορω να σου το αναλυσω αν θελεις.
ο καζακης ειχε κανει και την σοφη προταση σε ολες τις μεγαλες βιομηχανιες και επιχειρησεις της χωρας να μπει κρατικος κομισσαριος ωστε να ελεγχει τα εσοδα εξοδα και να αποδιδει το 10% προ φορων στο λαο
τους φορους τους μειωσε και ο σαμαρας χωρις απολυσειςενω ο κουλης ταζει πως θα μειωσει τους φορους χωρις απολύσεις![]()
![]()
τους φορους τους μειωσε και ο σαμαρας χωρις απολυσεις
εκανε το 23% -> 13% στην εστιαση
εκανε το 29% -> 26% στις επιχειρησεις
εκανε την προκαταβολη φορου του επομενου ετους απο 100% -> 50%
και μειωσε 30% το φορο στο πετρελαιο
δεν απελυσε κανεναν (πλην 1.000 στην ΕΡΤ με καταβολη πληρους αποζημιωσης) παρα μονο εφαρμοστηκε η μνημονιακη υποχρεωση για 1 προσληψη καθε 5 συνταξιοδοτησεις
αν δεν ρουφουσες πουτσες με μανια το 2012-2014 θα τα ηξερες κι εσυ
οταν πηρε τις εκλογες ο trump που ησουν
φημες θελουν να εισαι το εικονιζομενο
![]()
Ρε εσύ,σοβαρά τώρα.
Ανοίξτε εσύ ή το πουλί ενα θρεντ και βριστε ο ένας τον άλλον όσο θέλετε.
αν δεν ρουφουσες πουτσες ολημερις θα ηξερες οτι ο φορος ακινητων δεν μπηκε πρωτη φορα επι σαμαρα αλλα το 2011 ως ΕΕΤΗΔΕ απο τον τοτε αναπληρωτη υπουργο οικονομικων παντελη οικονομου επι πρωθυπουργιας γιωργακη παπανδρεουΑφου εβαλε αλλους φορους οπως ο ΕΝΦΙΑ
ρουφα τωρα και αλλες πουτσες μπας και διοριστεις ΣΚΟΥΠΙΔΙ
εγω εχω δηλωσει οτι το συγκεκριμενο ατομο θα το γαμαω οπου το πετυχαινω μεχρι να συμβει κατι απο τα ακολουθα:Ρε εσύ,σοβαρά τώρα.
Ανοίξτε εσύ ή το πουλί ενα θρεντ και βριστε ο ένας τον άλλον όσο θέλετε.
εγω εχω δηλωσει οτι το συγκεκριμενο ατομο θα το γαμαω οπου το πετυχαινω μεχρι να συμβει κατι απο τα ακολουθα:
1) να κλεισει το μπουρδελα.κομ
2) να αυτοδιαγραφει απο το σαιτ
3) να μπει στο νημα του πικερ και να ζητησει συγγνωμη
αν δεν γινει κατι απο αυτα τα 3 θα του γαμαω την πσυχη αιωνιως οπως πριν 15 μερες που τον ξεφτιλισα και καθοτανε και διαβαζε μονο χωρις να γραφει ολο το βραδυ
εγω θυμαμαι οτι ξεφτιλιστηκες τοσο που γελουσαν ολοι μαζι σου που ρωτουσες τον εναν "γιατι ξεπλενεις το πουλι" και τον αλλον "ηρθες να υποστηριξεις τον αργυρο μαλακα;"ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ
το μονο που ξεφτιλιζεις ειναι οι δικοι σου για τον ΠΟΥΣΤΗ που εβγαλαν
αν ειχαν περισσοτερα λεφτα θα ειχες την τυχη του δημητρακη που του εδωσαν λεφτα να παει ρωσια
εσυ θα ζητουσες να σου παρουν σπιτι στο πακισταν για τρως πακικη χυσαμολη καθε μερα ολη μερα
Επισης καταργησε τους φορους υπερ τριτων, ΜΤΠΥ κλπ, καθιερωσε χαμηλο φορολογικο συντελεστη στα ενοίκια 10%,(ο τσιπρας τον ανεβασε 50%) ενω εβγαλε σε διαθεσιμότητα 7.700 επιορκους δυ(ο τσιπρας τους ξαναπροσελαβε ολους).τους φορους τους μειωσε και ο σαμαρας χωρις απολυσεις
εκανε το 23% -> 13% στην εστιαση
εκανε το 29% -> 26% στις επιχειρησεις
εκανε την προκαταβολη φορου του επομενου ετους απο 100% -> 50%
και μειωσε 30% το φορο στο πετρελαιο
δεν απελυσε κανεναν (πλην 1.000 στην ΕΡΤ με καταβολη πληρους αποζημιωσης) παρα μονο εφαρμοστηκε η μνημονιακη υποχρεωση για 1 προσληψη καθε 5 συνταξιοδοτησεις
αν δεν ρουφουσες πουτσες με μανια το 2012-2014 θα τα ηξερες κι εσυ