You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα τσόντα-σκάνδαλο Sirina! Όργια στο ΚΤΕΛ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
δεν μου ανοιγει τιποτα
υπαρχει κατι αλλο?
Ναι. , βλέπεις μια κοινή τσόντα όπως εκατομύρια κόσμος, τον παίζεις και χύνεις. Δε χρειάζεται σώνει και καλά να δεις του σειρήνα, ίδιο χρώμα θα βγει το χύσι
Ναι. , βλέπεις μια κοινή τσόντα όπως εκατομύρια κόσμος, τον παίζεις και χύνεις. Δε χρειάζεται σώνει και καλά να δεις του σειρήνα, ίδιο χρώμα θα βγει το χύσι
δεν ειναι θεμα μαλακιας....ειναι γνωσεων
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
καλά και πρέπει να κατεβάσω ένα ένα τα αρχεία;
Μετά το κατέβασμα είναι το πιο βαρετό σημείο, πρέπει να ανοίξεις το φερμουάρ σου
Μετά το κατέβασμα είναι το πιο βαρετό σημείο, πρέπει να ανοίξεις το φερμουάρ σου
φοράω φόρμα!!!!
mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
γεια σας παιδες εχουμε τη συγκεκριμενη τσοντοκατασταση σε torrent αν ειναι δυνατον και το εχει καποιος ας στειλε ενα μηνυμα η ενα πμ ευχαριστω
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Γειά σου LION7 με τις ατάκες σου, με έκανες και γέλασα ρε 'boourdeliari'
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος χαλασμος για την ταινια.. Την ειδα και δεν 'συγκινηθηκε' καθολου, εχω προβλημα 'συναδελφοι' ή ειναι μια γενικη κατασταση μετα την θεαση της συγκεκριμενης ταινιας?
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος χαλασμος για την ταινια.. Την ειδα και δεν 'συγκινηθηκε' καθολου, εχω προβλημα 'συναδελφοι' ή ειναι μια γενικη κατασταση μετα την θεαση της συγκεκριμενης ταινιας?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φιλε ειναι ξεκαθαρο νομιζω.....εσυ εχεις το προβλημα.....Γειά σου LION7 με τις ατάκες σου, με έκανες και γέλασα ρε 'boourdeliari'
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εστω επειδη δεν βλεπω να την κατεβαζουμε υπαρχει κανενα τσοντοσαιτ που να την παιζει....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ντάξει ήρθε και η διάνοια, έδεσε το γλυκό
ο τυπος ματζεστικ θα αρχισει τωρα να ρωταει ποσα κουκουνια παει ενα λεωφορειο να επενδυσει
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Morisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εγω να ρωτησω κατι?
Αφου κοπτεστε τοσο πολυ για το ντοκυμανταιρ, ποσο κανει να πατε να το αγορασετε?
Δε φτανει που ο τυπος παραπανω το ανεβασε, το θελετε και στο πιατο ρε πουστη μου!
Ή τελωσπαντων καντε λιγο υπομονη, θα κυκλοφορησουν κι αλλα links
Αφου κοπτεστε τοσο πολυ για το ντοκυμανταιρ, ποσο κανει να πατε να το αγορασετε?
Δε φτανει που ο τυπος παραπανω το ανεβασε, το θελετε και στο πιατο ρε πουστη μου!
Ή τελωσπαντων καντε λιγο υπομονη, θα κυκλοφορησουν κι αλλα links
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 179
- Εμφανίσεις
- 75K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 46