γιατί υπάρχουν ένα σωρό που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας
να πανε οι τεμπελχαναδες να δουλεψουν, στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα, στην αλβανια, στην ουγκαντα, οπου στο διαολο υπαρχει δουλεια (οπως εκανα και εγω μαλακες), και οχι 3 να καθονται σε μια οικογενεια και να ζουν απο την συνταξη της γιαγιας και να ειναι αραχτοι στις καφετεριες ολημερις και ολονυχτις. Αλλα βεβαια, οταν καποιοι διαβαζαν στο σχολειο αλλοι κανανε τον μαγκα με μηχανακια και κλαπαρχιδιες. Τωρα να δουμε ποσα απηδια πιανει ο σακος. Λυπαμαι αν δεν εχουν προσοντα, ας προσεχαν, τετοια λημαδια να ζησουν κατω απο το οριο της φτωχιας. Κοινωνικο κρατος για αυτους δεν εχει. Λυπαμαι! Δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Εμ δεν γινεται!
ΥΓ. Τυχαια συναντησα στον δρομο προχθες ενα συμμαθητη μου. αυτος ηταν ο μαγκας της ταξης, μηχανακια, κοπανες, αλητειες, γιος μπατσου. Τωρα ακομα με ενα μηχανακι, αφραγκος, ντυμενος λετσος. Δουλεια καμια. Το τσιγαρακι του το θελει ομως , και ας μην εχει να το πληρωσει. Εμ αφου επελεξε τον ευκολο δρομο, του τιποτα. Η πλειονοτητα των Ελληνων ειναι σε τετοια κατασταση. Μαγκια τοτε , τωρα πουτσα στον κολο. Κανενα κοινωνικο κρατος για αυτους. Κανενα. Εγω ειμαι ο μαλακας δηλαδη που διαβασα και ακομα στην ηλικια που ειμαι διαβαζω ατελειωτα ? Κανενα κοινωνικο κρατος για τα λημαδια και τους τσαμπα μαγκες.Ουστ!