Νέα

Νέα τέλη στη ΔΕΗ. Τσίπρα θέλατε;; Φάτε τον στη μάπα αλήτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
οι έχοντες πληρώνουν ένα ποσό για να έχουν έκπτωση σε κάποιες κιλοβατόρες οι μη έχοντες τι ποιο λογικό
ξέρεις αυτό λέγεται φορολογία. κοινωνική πολιτική κάνει το κράτος όχι ο πολίτης. Επειδή δηλαδή εγώ έχω θερμοσυσωρευτές και πληρώνω περισσότερο δεη από αυτόν που έχει πετρέλαιο θα πρέπει να πληρώνω περισσότερο για το πολύτεκνο; αυτά είναι παράλογα πράγματα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ξέρεις αυτό λέγεται φορολογία. κοινωνική πολιτική κάνει το κράτος όχι ο πολίτης. Επειδή δηλαδή εγώ έχω θερμοσυσωρευτές και πληρώνω περισσότερο δεη από αυτόν που έχει πετρέλαιο θα πρέπει να πληρώνω περισσότερο για το πολύτεκνο; αυτά είναι παράλογα πράγματα

αυτός που έχει πετρέλαιο πληρώνει φόρο για το πετρέλαιο κανονικά και ο φόρος του πετρελαίου έπρεπε να πηγαίνει για το κοινωνικό κράτος

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
με τι ασχολεισαι και πληρωνεσαι σε δολλαρια αν επιτρεπεται ?
δεν το λεω ειρωνικα
σοβαρα σε ρωταω

ο εργοδοδοτης μου ειναι αμερικανικων συμφεροντων, μενω μονιμα στην Ουασιγκτον αλλα τα 2 τελευται χρονια εχω βαση την Αθηνα μεχρι να ολοκληρωθει ενα Project. Οποτε πληρωνομαι στην Αμερικη σε δολλαρια.

Οσο για τους σκατοΣυριζαιοους, τα εχω παρει για ενα και μονο λογο ...γιατι εχω τους γονεις μου στο μπουρδελο που εχουν καταντησει οι πουστοαριστεροι αμορφωτοι τεμπελχαναδες. Στην τελικη στον πουτσο μου, εχω κανονισει τα χαρτια τους να τους παρω στην Ουασιγκτον και ας πανε να πεθανουν της πεινας οι αχρηστοι σκαταδες αριστεροι.

Τοσο απλα τυποι. Οποιος δουλευει, και οχι ξυνει τα αρχιδια του οπως εχουν μαθει οι συριζοκομμουνες, θα ζησει και μαλιστα με ποιοτητα. οι υπολοιποι θα φανε σκατα, οπως τους αξιζει. Μια ζωη λημαδια θαναι.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Συριζα δεν ηθελες?? Και αν δεν ηθελες και δεν τους ψηφισες γιατι δεν τους περνετε με τα πολυβολα? Δεν υπαρχει εδω που τα εφερναν τα πραγματα περιθωριο να εισαστε ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ κυνηγι ΑΝΕΛΕΗΤΟ χρειαζεται.

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. Σας κατεστρεψαν τουλαχιστον 2 γενιες. Ζητηστε τους τα ρεστα, οχι με το λογο αλλα με ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ μεχρι να ΜΑΤΩΣΟΥΝ. Ξερουν οι αχρηστοι κλεφτοκοταδες απο ξυλο και ματωμα, ειναι συνηθισμενοι.....μυαλο δεν βαζουν.

Και το ΞΑΝΑΛΕΩ αλλη μια φορα για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που ειναι εδω μεσα αλλα και τους ΒΑΛΤΟΥΣ!! Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ λογαριασμος της ΔΕΗ που θα λαβετε ΤΩΡΑ , θα φατε ΠΟΥΤΣΑ !

Τους ΑΝΕΧΕΣΤΕ ακομα??? Τα λημαδια, τους κυβερνωντες αλλα και τους ψηφοφοορους τους?? ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τα οποια ψεγαδια ΕΛΠΙΔΑΣ υπηρχαν.

Καλη τυχη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο εργοδοδοτης μου ειναι αμερικανικων συμφεροντων, μενω μονιμα στην Ουασιγκτον αλλα τα 2 τελευται χρονια εχω βαση την Αθηνα μεχρι να ολοκληρωθει ενα Project. Οποτε πληρωνομαι στην Αμερικη σε δολλαρια.

Οσο για τους σκατοΣυριζαιοους, τα εχω παρει για ενα και μονο λογο ...γιατι εχω τους γονεις μου στο μπουρδελο που εχουν καταντησει οι πουστοαριστεροι αμορφωτοι τεμπελχαναδες. Στην τελικη στον πουτσο μου, εχω κανονισει τα χαρτια τους να τους παρω στην Ουασιγκτον και ας πανε να πεθανουν της πεινας οι αχρηστοι σκαταδες αριστεροι.

Τοσο απλα τυποι. Οποιος δουλευει, και οχι ξυνει τα αρχιδια του οπως εχουν μαθει οι συριζοκομμουνες, θα ζησει και μαλιστα με ποιοτητα. οι υπολοιποι θα φανε σκατα, οπως τους αξιζει. Μια ζωη λημαδια θαναι.
Ωχ ωχ ωχ τι εγινε εκει στο μοσχατο? Νεες προσληψεις? Νεος τραμουντανοπουστρας μας βγηκε. Ο ενας στο πουστρονησι ο αλλος να γλυφει τα @@ του τραμπ.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ετσι νομιζεις οτι τωρα ηρθε η καθαρση απο τα σκατα??Ηρθε η αριστερα να μας σωσει ε?

Δεν με καταλαβες τυπε!!
Η καθαρση απο την Αριστερα δεν γινεται!! Η Αριστερα ειναι ΤΑΑΑΑΑΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Η Καθαρση ηρθε γιατι τους τρικλοποδιασαν οι Αριστεροι , τους ψηφισαν τα λιγουρια που δεν εχουν σεντ,και τωρα με τις ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ που εκαναν οι Αριστεροι κυβερνωντες θα ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ τα ΛΗΜΑΔΙΑ οι αριστεροι ψηφοφοροι. Ηρθε το ΤΕΛΟΣ. Θα γαμηθουν βεβαια και οσοι ειναι σοβαροι και δεν περιμενουν με ανοιχτο το χερι και στα ουζερι να μπεκροπινουν σαν τα κουμουνια, αλλα τελικα αυτοι που θα επιβιωσουν δεν θα ειναι τα κουμουνια. Αυτους ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ωχ ωχ ωχ τι εγινε εκει στο μοσχατο? Νεες προσληψεις? Νεος τραμουντανοπουστρας μας βγηκε. Ο ενας στο πουστρονησι ο αλλος να γλυφει τα @@ του τραμπ.

ας προσεχατε. ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ! Τωρα οι κορες σας θα γινουν πουτανες για να φανε ενα ξεροκοματο.

Τυπε σε πιασανε κοροιδο, ευκολα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ας προσεχατε. ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ! Τωρα οι κορες σας θα γινουν πουτανες για να φανε ενα ξεροκοματο.

Τυπε σε πιασανε κοροιδο, ευκολα.
Προσεχε μεγαλε την δικια σου την κορη (και οχι μονο) μην την γαμησει κανενας μαυρουκος και το γουσταρει κιολας...εισαι και στας ουασιγκτον και δεν θα παρεις πρεφα..!Ασε που εκει κυκλοφορουν χιλιαδες μαυροι...!Προσεχε τυπε.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Προσεχε μεγαλε την δικια σου την κορη (και οχι μονο) μην την γαμησει κανενας μαυρουκος και το γουσταρει κιολας...εισαι και στας ουασιγκτον και δεν θα παρεις πρεφα..!Ασε που εκει κυκλοφορουν χιλιαδες μαυροι...!Προσεχε τυπε.

Σημειωθηκε τυπε.

Σε επιασαν κοροιδο, δεν ηταν δυσκολο αλλωστε. Σε τελειωσαν, ευτυχως, οι δικοι σας! Ετσι για να σας μεινει η γλυκα της πρωτης φορας Αριστερας!

Καλη χωνεψη!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
γιατί υπάρχουν ένα σωρό που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας
να πανε οι τεμπελχαναδες να δουλεψουν, στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα, στην αλβανια, στην ουγκαντα, οπου στο διαολο υπαρχει δουλεια (οπως εκανα και εγω μαλακες), και οχι 3 να καθονται σε μια οικογενεια και να ζουν απο την συνταξη της γιαγιας και να ειναι αραχτοι στις καφετεριες ολημερις και ολονυχτις. Αλλα βεβαια, οταν καποιοι διαβαζαν στο σχολειο αλλοι κανανε τον μαγκα με μηχανακια και κλαπαρχιδιες. Τωρα να δουμε ποσα απηδια πιανει ο σακος. Λυπαμαι αν δεν εχουν προσοντα, ας προσεχαν, τετοια λημαδια να ζησουν κατω απο το οριο της φτωχιας. Κοινωνικο κρατος για αυτους δεν εχει. Λυπαμαι! Δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Εμ δεν γινεται!

ΥΓ. Τυχαια συναντησα στον δρομο προχθες ενα συμμαθητη μου. αυτος ηταν ο μαγκας της ταξης, μηχανακια, κοπανες, αλητειες, γιος μπατσου. Τωρα ακομα με ενα μηχανακι, αφραγκος, ντυμενος λετσος. Δουλεια καμια. Το τσιγαρακι του το θελει ομως , και ας μην εχει να το πληρωσει. Εμ αφου επελεξε τον ευκολο δρομο, του τιποτα. Η πλειονοτητα των Ελληνων ειναι σε τετοια κατασταση. Μαγκια τοτε , τωρα πουτσα στον κολο. Κανενα κοινωνικο κρατος για αυτους. Κανενα. Εγω ειμαι ο μαλακας δηλαδη που διαβασα και ακομα στην ηλικια που ειμαι διαβαζω ατελειωτα ? Κανενα κοινωνικο κρατος για τα λημαδια και τους τσαμπα μαγκες.Ουστ!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  πουτανες για να φανε ενα ξεροκοματο.
Πουτάνες για ενα ξεροκόμματο..τιτλος ταινίας
Προσεχε μεγαλε την δικια σου την κορη (και οχι μονο) μην την γαμησει κανενας μαυρουκος και το γουσταρει κιολας
αυτα τα κανετε εσεις οι αριστεροί
http://[URL unfurl="true"]www.onlythumb.net/dabl/030711/pics/teen07.jpg[/img[/URL]]
η παπαρηγα η χοντρη εστειλε τη χοντρη τη κορη της στην Αμερικη και αυτη τα εφτιαξε με εναν αράπη να,αφροαμερικανό

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πουτάνες για ενα ξεροκόμματο..τιτλος ταινίαςαυτα τα κανετε εσεις οι αριστεροί
http://[URL unfurl="true"]www.onlythumb.net/dabl/030711/pics/teen07.jpg[/img[/URL]]
η παπαρηγα η χοντρη εστειλε τη χοντρη τη κορη της στην Αμερικη και αυτη τα εφτιαξε με εναν αράπη να,αφροαμερικανό
[/quote]Κουμαντο ρε τυπε θα κανεις στο νιμου της καθε μιας?  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
ΝΟμιζω 90+ δις ευρω μας εχουν κοστισει τα αρχιδια

Μέχρι το τέλος του 2016 (περίπου Νοέμβριο). Όσο παραμένει το κατοχικό καθεστώς, ο λογαριασμός ολοένα και μεγαλώνει, το Δημόσιο αυξάνεται, τα λάθρο αυξάνονται και πάμε ολοταχώς κατά διαόλου....

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πουτάνες για ενα ξεροκόμματο..τιτλος ταινίαςαυτα τα κανετε εσεις οι αριστεροί
[/quote]

η παπαρηγα η δεινη υποστηριχτρια του Αμερικανοι φονιαδες των λαων εστειλε την κορη της στην Αμερικη?? Σωπα!! Εδω την εστειλε στο Αμερικανικο Κολεγιο ΠΡΩΤΑ προετοιμαζοντας τον δρομο για να παει στην Αμερικη. Και κατα τα αλλα πουλαγε παραμυθα στα καναλια. ΣΑΝΟ ΑΧΥΡΑ κουμουνια.

Αυτη ειναι σκατοφαρα των κομμουνιων. Διπροσωποι. Αλλα καλα να παθουν τωρα που τους τελειωσαν οι δικο τους.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
η παπαρηγα η δεινη υποστηριχτρια του Αμερικανοι φονιαδες των λαων εστειλε την κορη της στην Αμερικη?? Σωπα!! Εδω την εστειλε στο Αμερικανικο Κολεγιο ΠΡΩΤΑ προετοιμαζοντας τον δρομο για να παει στην Αμερικη. Και κατα τα αλλα πουλαγε παραμυθα στα καναλια. ΣΑΝΟ ΑΧΥΡΑ κουμουνια.

Αυτη ειναι σκατοφαρα των κομμουνιων. Διπροσωποι. Αλλα καλα να παθουν τωρα που τους τελειωσαν οι δικο τους.

παντα πουστηδες κ υποκριτες
αριστερα μυαλα
δεξια τσεπη
ουστ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Βάλτε οσους νομοθετουν να ζήσουν 1 χρόνο με τον μέσο μισθό της αγοράς και θα δείτε πως σε χρόνο μηδέν έρχονται ευνοικές ρυθμίσεις για τους πολίτες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom