Νέα

Νέα τέλη στη ΔΕΗ. Τσίπρα θέλατε;; Φάτε τον στη μάπα αλήτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρε μαν στα αρχιδια μου και 5πλος να ερθει.Αν ειναι οντως για πολυτεκνους οπως λες,χαλαλι.

να συντηρησουν τον εαυτο τους αλλιως να βαζανε καποτα τα μουνια. στην πλατη αλλων μαθανε τα μουνοσκυλα.

Χαραμοφαηδες μουνοσκυλα.

Θα φατε πουτσα ζωα, εφτασε η ωρα μουνια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
. Με την ΝΔ θα πληρωναμε με το mail Χαρδουβελη 900 εκατ ευρω
Ηταν πολυ νοστιμο κουτοχορτο αυτο, το θυμαμαι παρολο που περασαν δυο χρονια.
ΝΟμιζω 90+ δις ευρω μας εχουν κοστισει τα αρχιδια
Ανοιξες το πορτοφολι σου και τα μετρησες? ποσο χρονο σου πηρε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ηταν πολυ νοστιμο κουτοχορτο αυτο, το θυμαμαι παρολο που περασαν δυο χρονια.

Ενω τωρα μαλακοκαβλι, απο οταν βγηκε ο ΣΥΡΙΖΑ εσκισες το μνημονιο με ενα αρθρο και ενα νομο, κατηργησες τον ΕΝΦΙΑ και δεν μειωσες συνταξεις αυξανοντας τους φοροους.

Προσεχε μην, μαζι με το μνημονιο, σκισεις και κανα καλσον πουστρα αδελφη κουμουνα.

Θα φατε πουτσα ζωα, εφτασε η ωρα σας μουνια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αν δεν ειναι ομως, θα στησεις κολοτρυπιδα να σε γαμησουν πουστοΣΥΡΙΖΑΙΕ??

Γιατι αραγε ολοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ειναι αδελφες?
Ρωτα τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους το γιατί!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αλλος Χαβαη κι αλλος πληρωνει φιλε.

τωρα που θα τους παρουν και τα σπιτια θα γελασω απειρα.
Ετσι τυπε, δικαιοσυνη. Αν μπορεις να τα κρατησεις κρατατα, αν οχι λυπαμει αλλα δεν γινεται στην πλατη αλλων.

Οι νομοι της ελευθερης οικονομιας. Οσο μπορει να απλωνεις το ποδι σου......αλλιως στο κοβουν.

Ετσι μουνια!!! Θα μπει ταξη μουνια.....αργησε αλλα μπαινει ταξη. Στην πλατη αλλων , τελος! Ηρθε η καθαρση απο τα σκατα.

Να ξεκαθαρισουμε απο τα βαρυδια και τα αποβλητα.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρωτα τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους το γιατί!

οι πολυ κοντινοι μου τυπε ειναι της ελευθερης οικονομιας και οχι της διογκωσης του κρατους. Αυτα πεθαναν και μαζι τους και εσεις μουνια. Μισθος δημοσιου υπαλληλου στα 400 ευρω και αν! Σαν τα ποντικια θα πνιγειται μουνια.

Να ξεβρωμισει ο τοπος

ΥΓ. Εγω εχω να τα πληρωσω. Ευτυχως δουλευω , δεν ειμαι ΑΕΡΓΟΣ αρχιδας, και πληρωνομαι σε δολαρια. Δεν με αγγιζει κανενα μουνι . Δουλευω και πληρωνω μουνια. Οχι οπως μαθατε μουνια να μην πληρωνετε Τωρα θα χασετε και τα σπιτια σας.  Εσυ να δω μαλακοκαβλιδες πως θα τα πληρωσετε......θα χρωστατε μια ζωη αχρηστοι ξαπλωπουλοι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οι πολυ κοντινοι μου τυπε ειναι της ελευθερης οικονομιας και οχι της διογκωσης του κρατους. Αυτα πεθαναν και μαζι τους και εσεις μουνια. Μισθος δημοσιου υπαλληλου στα 400 ευρω και αν! Σαν τα ποντικια θα πνιγειται μουνια.

Να ξεβρωμισει ο τοπος

ΥΓ. Εγω εχω να τα πληρωσω. Ευτυχως δουλευω , δεν ειμαι ΑΕΡΓΟΣ αρχιδας, και πληρωνομαι σε δολαρια. Δεν με αγγιζει κανενα μουνι . Δουλευω και πληρωνω μουνια. Οχι οπως μαθατε μουνια να μην πληρωνετε Τωρα θα χασετε και τα σπιτια σας.  Εσυ να δω μαλακοκαβλιδες πως θα τα πληρωσετε......θα χρωστατε μια ζωη αχρηστοι ξαπλωπουλοι
Αχαχαχα τώρα που θα έρθει ο Κούκης θα στα δίνει κ σε γεν...! Ε ρε μούφες εδώ μέσα!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
Ενω τωρα μαλακοκαβλι, απο οταν βγηκε ο ΣΥΡΙΖΑ εσκισες το μνημονιο με ενα αρθρο και ενα νομο, κατηργησες τον ΕΝΦΙΑ και δεν μειωσες συνταξεις αυξανοντας τους φοροους.

Προσεχε μην, μαζι με το μνημονιο, σκισεις και κανα καλσον πουστρα αδελφη κουμουνα.

Θα φατε πουτσα ζωα, εφτασε η ωρα σας μουνια.
Καλε μου φιλε,
Δεν υπηρχε λογος ο αλεξης να σκισει μνημονια και να καταργησει ενφια γιατι ηδη τα ειχε κανει το 2012 ο Σαμαρας.
Πολλα νευρα εχεις, δε την ψαχνεις για κανα ομοιοπαθητικο.

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Ετσι νομιζεις οτι τωρα ηρθε η καθαρση απο τα σκατα??Ηρθε η αριστερα να μας σωσει ε?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Να ξεβρωμισει ο τοπος

με τι ασχολεισαι και πληρωνεσαι σε δολλαρια αν επιτρεπεται ?
δεν το λεω ειρωνικα
σοβαρα σε ρωταω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.154
Πόντοι
6.256
40 χρονια σε χειμερια ναρκη και ξυπνησαν και τους φταιει ο γεροφλαμπουραρης.
Καλυτερα να ξανακοιμηθουνε να γλυτωσουμε απ τη μιζερια τους

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται αυξημενος τρελλα λογω ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ για τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ( και ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!). ΣΥΡΙΖΑ θελατε ΑΛΗΤΕΣ!!! Φατε τον στην μαπα τωρα παλιοπουσταραδες, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕΝΤ! Σε καιρο πολεμου τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ μας εφερε σε τραγικα ΔΕΙΝΗ κατασταση. Με την ΝΔ θα πληρωναμε με το mail Χαρδουβελη 900 εκατ ευρω ( και ειχε ξεσηκωθει ο ΣΥΡΙΖΑ), και τελικα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα capital controls μας στοιχισαν 9 ΔΙΣ ευρω. Στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ αποσπασμα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για αισχατη προδοσια. Να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΙΜΩΡΙΑ.
όλοι ζωα ειναι...πιστευεις θα σε καταλαβει κανενας?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται αυξημενος τρελλα λογω ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ για τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ( και ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!). ΣΥΡΙΖΑ θελατε ΑΛΗΤΕΣ!!! Φατε τον στην μαπα τωρα παλιοπουσταραδες, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕΝΤ! Σε καιρο πολεμου τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ μας εφερε σε τραγικα ΔΕΙΝΗ κατασταση. Με την ΝΔ θα πληρωναμε με το mail Χαρδουβελη 900 εκατ ευρω ( και ειχε ξεσηκωθει ο ΣΥΡΙΖΑ), και τελικα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα capital controls μας στοιχισαν 9 ΔΙΣ ευρω. Στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ αποσπασμα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για αισχατη προδοσια. Να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΙΜΩΡΙΑ.

καταρχάς μην παραπληροφορείς
μπήκε ένα ειδικό τέλος ένα μικρό ποσό για να πληρώνεται το κοινωνικό τιμολόγιο σε άνεργους χαμηλοσυνταξιούχους πολύτεκνους
μιας και η δεη μπαίνει μέσα
οι έχοντες πληρώνουν ένα ποσό για να έχουν έκπτωση σε κάποιες κιλοβατόρες οι μη έχοντες τι ποιο λογικό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
καταρχάς μην παραπληροφορείς
μπήκε ένα ειδικό τέλος ένα μικρό ποσό για να πληρώνεται το κοινωνικό τιμολόγιο σε άνεργους χαμηλοσυνταξιούχους πολύτεκνους
μιας και η δεη μπαίνει μέσα
οι έχοντες πληρώνουν ένα ποσό για να έχουν έκπτωση σε κάποιες κιλοβατόρες οι μη έχοντες τι ποιο λογικό
Αρα πού παραπληροφορει? τον επιβεβαιωνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom