alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αχρηστοι ανικανοι αχρηστοι ζωα ζωα ζωα οτι να ναι αυτη η χωρα για γελια αχρηστοι αχρηστοι.....
[size=15pt]"Χολιγουντιανή απόδραση, ταινία περιπέτειας,prison break" κλπ. Αν πρόκειται για ταινία πάντως πιο πολύ για κωμωδία μοιάζει![/size]
Μετά τη σύλληψη του Β.Παλαιοκώστα για την απαγωγή του επιχειρηματία Γ.Μυλωνά έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης υπήρξε ο εξής διάλογος μεταξύ του δραπέτη και δημοσιογράφων:
- [li]Ερ: Πόσο θα μείνετε μέσα;[/li]
[li]Απ: Δεν το γνωρίζω...[/li]
[li]Ερ: Είστε ικανοποιημένος από το δικαστικό σύστημα;[/li]
[li]Απ: Καθόλου. Είναι απολύτως εκδικητικό.[/li]
[li]Ερ: Πόσα ήταν τελικά τα λύτρα;[/li]
[li]Απ: Δεν θα απαντήσω.[/li]
[li]Ερ: Βρέθηκαν 5 εκατ. Ευρώ.[/li]
[li]Απ: Εγώ τι να κάνω;[/li]
[li]Ερ: Εχετε αφήσει στην άκρη για τα γεράματα σας;[/li]
[li]Απ: Στην άκρη το καταλαβαίνω… ποια γεράματα όμως... χαχαχα..(γέλια του ίδιου και των αστυνομικών-φρουρών).[/li]
Σίγουρα,ο Παλαιοκώστας τουλάχιστον,γελάει και σήμερα!
Δυνατό post.Τα σέβη μου.Κυρίοι κουραδόμπατσοι της κλανιάς που παρακολουθείτε ανελειπώς το forum και προσπαθείτε σαν ζήτουλες να βγάλετε καμιά σύλληψη CT/CG, παλιοξεφτίλες ψευτόμαγκες που τα βάζετε με γκομενίτσες, με γέρους & συνταξιούχους και με 15χρονους. Για δοκιμάστε έναν ΑΛΗΘΙΝΟ αντίπαλο (βλ. Παλιοκώστας) να δούμε πόσο μετράτε, να δικαιολογήσετε και τα τζάμπα λεφτά που παίρνετε και κλαίγεστε κι από πάνω οτι ανήκετε στη G700! Παλιοπεταμένοι σαπιοκοιλιάδες, που σας ξεφτίλισε το απόβρασμα για 2η φορά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Α, στα διάλα πια!
[size=20pt]Aπίστευτο!!!!!![/size]
Απέδρασαν Παλαιοκώστας και Ριζάι πάλι με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλλό!
αν βαλουν τον παλαιοκωστα δεν θα κρατησει 4 κυκλους η σειρα
σε 3 επεισοδια θα την εχει κανει
Δυνατό post.Τα σέβη μου.
Συμπέρασμα προσέχετε ποιόν ψηφίζετε!!!ειμαι απολυτα θυμωμενος δεν μπορω να ηρεμησω αποψε..ελεος ελεος που ζουμε τι ξεφτυλα τι σκατα τι σκατα για ποσο φτυσιμο ειναι η χωρα αυτη θα σκασω δεν αντεχω που ζουμε τι θα κανουμε κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο δεν παει αλλο δεν γινεται η χωρα αυτη ειναι ενα ματσο δοιηκιτικα σκατα ενα ματσο υποχθονιους πονηρους πουστηδες που <τα περνουν> κ αλλοι πεινανε..αχρηστοι ανικανοι κεραταδες που κληρονομησανε τη χαρη της εξουσιας κι εχουνε ρημαξει ολα ολα ολα δεν εχουνε αφησει τιποτα.καταρεουμε σε καθεστως ατυπης αναρχιας με μαθηματικη ακριβεια.δεν αντεχω αλλο με πνιγει το δικιο μου οι αγωνιες μου για το αυριο θελω να υπερισχισει το δικαιο σε αυτη τη γαμοχωρα επιτελους.ΕΙΜΑΣΤΕ 10,000,000 ΚΑΙ ΟΧΙ 300 μαλακες που κλειστηκαν σε ενα μαντρι κ αντιπαρατιθενται λεκτικα με απωτερο σκοπο το προσωπικο τους συμφερον.ουσια μηδεν στο πηλικο..δεν λειτουργει τιποτε τιποτα τιποτα τι πο τα τ ι π ο τ α σε αυτη τη χωρα ως ποτε ρε μαλακες θα μας δουλευετε μεσα στη μουρη μας ως ποτε ρε αλητες?ειστε πιο εξυπνοι νομιζετε η πιο μορφωμενοι??εε???ελατε να δειτε το τοιχο μου με τα κωλοχαρτα που μου δωσατε κ δηθεν με ενισχυσατε να δουμε πιος ειναι πιο αξιος.μαλακες..αλλα το μονο που ειστε ειναι ενα συνολο γαμωδημοσιοσχετιστων ανικανων αχρηστων.τι περιμενε αλλο για να κανετε βηματα προοδου σε αυτη τη γαμοχωρα??χανετε απο παντου διαβαλλεσται απο παντου κ βαλλεστε απο παντου.επιτελους αναξιοι παρτε δρομο ρε μαλακες βαρεθηκα καθε μερα να ακουω τα σκατα σας βαρεθηκα μια ασπρη μερα παρακαλαω να δω σε αυτη τη γαμοχωρα που την καταντησατε ερμαιο ολων των δεινων αληταραδες.τα χρονια περνανε κ τα σκατα μενουνε κ καθε φορα βρωμανε κ περισσοτερο.δισοσμια διαφθορας κ ανικανοτητας.δρομο ρε αρχιδια δρομο δρομο κ το συντομοτερο.αχρηστοι ειστε κ θα παραμεινετε αχρηστοι.
[size=20pt]Aπίστευτο!!!!!![/size]
Απέδρασαν Παλαιοκώστας και Ριζάι πάλι με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλλό!
ειμαι απολυτα θυμωμενος δεν μπορω να ηρεμησω αποψε..ελεος ελεος που ζουμε τι ξεφτυλα τι σκατα τι σκατα για ποσο φτυσιμο ειναι η χωρα αυτη θα σκασω δεν αντεχω που ζουμε τι θα κανουμε κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο δεν παει αλλο δεν γινεται η χωρα αυτη ειναι ενα ματσο δοιηκιτικα σκατα ενα ματσο υποχθονιους πονηρους πουστηδες που <τα περνουν> κ αλλοι πεινανε..αχρηστοι ανικανοι κεραταδες που κληρονομησανε τη χαρη της εξουσιας κι εχουνε ρημαξει ολα ολα ολα δεν εχουνε αφησει τιποτα.καταρεουμε σε καθεστως ατυπης αναρχιας με μαθηματικη ακριβεια.δεν αντεχω αλλο με πνιγει το δικιο μου οι αγωνιες μου για το αυριο θελω να υπερισχισει το δικαιο σε αυτη τη γαμοχωρα επιτελους.ΕΙΜΑΣΤΕ 10,000,000 ΚΑΙ ΟΧΙ 300 μαλακες που κλειστηκαν σε ενα μαντρι κ αντιπαρατιθενται λεκτικα με απωτερο σκοπο το προσωπικο τους συμφερον.ουσια μηδεν στο πηλικο..δεν λειτουργει τιποτε τιποτα τιποτα τι πο τα τ ι π ο τ α σε αυτη τη χωρα ως ποτε ρε μαλακες θα μας δουλευετε μεσα στη μουρη μας ως ποτε ρε αλητες?ειστε πιο εξυπνοι νομιζετε η πιο μορφωμενοι??εε???ελατε να δειτε το τοιχο μου με τα κωλοχαρτα που μου δωσατε κ δηθεν με ενισχυσατε να δουμε πιος ειναι πιο αξιος.μαλακες..αλλα το μονο που ειστε ειναι ενα συνολο γαμωδημοσιοσχετιστων ανικανων αχρηστων.τι περιμενε αλλο για να κανετε βηματα προοδου σε αυτη τη γαμοχωρα??χανετε απο παντου διαβαλλεσται απο παντου κ βαλλεστε απο παντου.επιτελους αναξιοι παρτε δρομο ρε μαλακες βαρεθηκα καθε μερα να ακουω τα σκατα σας βαρεθηκα μια ασπρη μερα παρακαλαω να δω σε αυτη τη γαμοχωρα που την καταντησατε ερμαιο ολων των δεινων αληταραδες.τα χρονια περνανε κ τα σκατα μενουνε κ καθε φορα βρωμανε κ περισσοτερο.δισοσμια διαφθορας κ ανικανοτητας.δρομο ρε αρχιδια δρομο δρομο κ το συντομοτερο.αχρηστοι ειστε κ θα παραμεινετε αχρηστοι.
δεν πανε σπιτια τους και οι 300 της απατης