Νέα

Νέα Σύλληψη/Απόδραση Παλαιοκώστα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δεν πανε σπιτια τους και οι 300 της απατης
Αυτό είναι μία λαμπρή ιδέα αλλά πρέπει και κάποιος να κυβερνήσει αυτόν τον κωλοτόπο!!! :grin:
Καράβι χωρίς καπετάνιο γίνεται,δεν γίνεται!!! :cheesy:
Στην Ελλάδα βέβαια ίσως να είναι η καλύτερη λύση!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ζηλευω τα πιτσιρικια που εχουν τον χρονο και την ευκαιρια να πανε να μεινουν εξω για παντα.
Αχ ρε πουστη μας φαγανε οι σχολες και πτυχια και δε βλεπουμε τι γινεται γυρω μας.
Εγω θα προσπαθησω να πεισω τα παιδια μου στο μελλον να φυγουν απο το μπουρδελο.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε χαλαρα, εχουμε αυτοματο πιλοτο, παει μονο του το καραβι. Οσο βαζουν χερι οι λεχριτες πολιτικοι σκατα θα γινεται η δουλεια, ολο σε ξερες κοπαναμε.
Παντως μπραβο στα παλικαρια που για δευτερη φορα την εκαναν απο τη στενη με ελικοπτερια. Ρε τυφλα να εχουν οι ειδικες δυναμεις λεμε λεμεεεε.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ναι ρε χαλαρα, εχουμε αυτοματο πιλοτο, παει μονο του το καραβι. Οσο βαζουν χερι οι λεχριτες πολιτικοι σκατα θα γινεται η δουλεια, ολο σε ξερες κοπαναμε.
Παντως μπραβο στα παλικαρια που για δευτερη φορα την εκαναν απο τη στενη με ελικοπτερια. Ρε τυφλα να εχουν οι ειδικες δυναμεις λεμε λεμεεεε.

Τουλαχιστον χαρη σε αυτους καποιος κοσμος θα ξυπνησει.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλό το αστείο μου άρεσε!!! :grin:
Ποιές ειδικές δυνάμεις ΄πάλι μεθυσμένος/μαστουρωμένος είσαι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Y.Γ.Εκτός και αν δεν μιλάς για το Ελλάda!!! :cheesy:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Ζηλευω τα πιτσιρικια που εχουν τον χρονο και την ευκαιρια να πανε να μεινουν εξω για παντα.
Αχ ρε πουστη μας φαγανε οι σχολες και πτυχια και δε βλεπουμε τι γινεται γυρω μας.
ασε ρε γεμισαμε τους τοιχους πτυχια και μας λεγανε καποιοι ανεπαρκη προσοντα κυριε...

αλοι ερχονται απο εξω και δεν την παλευουν και ξαναφευγουν.......
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ασε ρε γεμισαμε τους τοιχους πτυχια και μας λεγανε καποιοι ανεπαρκη προσοντα κυριε...

αλοι ερχονται απο εξω και δεν την παλευουν και ξαναφευγουν.......
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Το "ανεπαρκη προσοντα" συνηθως το λενε γιατι οι περισσοτεροι πτυχιουχοι στην Ελλαδα αρκουνται στο να παρουν 1/2/3.. πτυχια και δεν κοιτανε να μαθουν πεντε πραγματα που ζηταει η αγορα εργασιας.
Πανω απο το 70% των πτυχιων των Ελληνικων Πανεπιστημιων βγαζουν ειδικοτητες χωρις ζητηση.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

Δε φταινε αυτοι. Παει αλυσιδα:
εκπαιδευτες-αξιωματικοι-στρατηγοι-πολιτικοι-ψηφοφοροι.
Οταν ο καθε μαλακας θελει να βολεψει το παιδακι του τι περιμενεις...

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και που να πανε ρε αρχηγε

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Αποδρασες αγορακι μου Καλημερα ΑΛΑΝΙ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Το σλογκαν της εταιρειας που διεθετε τα ελικοπτερα ειναι ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΑ

Επισκέπτης
καλά οι καραγκιόζηδες πάνε στο αυτόφωρο τον πιλότο! για συμμετοχή στην απόδραση!  :helpplea:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
καλά οι καραγκιόζηδες πάνε στο αυτόφωρο τον πιλότο! για συμμετοχή στην απόδραση!  :helpplea:
και τους 3 φρουρους επισης!!!!
τι επρεπε να κανουν???...να καταρριψουν το ελικοπτερο σε κατοικημενη περιοχη για να μην θιχτει επιπλεον το γοητρο της Γ.Ε.Λ.Α.Σ

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί μπορείς να το αποκλείσεις?Δεν πρέπει να γίνει έρευνα?

Το πολυ πολυ να τον χωσουν στον κορυδαλλο και να ερθει ο Παλαιοκωστας να τον πάρει με το ελικόπτερο!!!!

Εγω απο την πλευρα μου θελω να καταδικάσω την ελειψη περιβαντολογικης συνειδησης απο τους δραπέτες , που μαλλον αργησαν τοσο πολυ να φυγουν περιμενοντας να πεσουν οι τιμες των καυσιμων. Ξερετε τι κααταναλωση εχει ενα ελικόπτερο??

Αντε την επόμενη να αποδρασουν με ποδήλατο , μετα την "πρασινη" αναπτυξη να γινει και η "πρασινη" απόδραση  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:rolleyes:

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής των φυλακών...

Για το θέμα θα γίνει ένορκη διοικητική εξέταση και ..."το μαχαίρι θα μπεί μέχρι το κοκκαλο" ...ανακοινώθηκε   :grin:

Οι φύλακες στην σκοπιά των φυλακών δεν φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα    :o

Όταν κάποιος παίρνει ένα ελικόπτερο για ιδιωτική πτήση δεν γίνεται  (τουλάχιστον) ο ίδιος έλεγχος που γίνεται στους επιβάτες των αναγνωρισμένων πτήσεων  :o

Μου είπε κάποιος ότι :

[size=14pt]η διοίκηση της πολιτείας μας πιθανόν δεν είναι κακή

αλλά ηλίθια...[/size]

μπορεί βέβαια να είναι και κακή και ηλίθια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom