Νέα

Νεα παιδια που ψαχνουν συντροφο απο Χρυση ευκαιρια. Σημειο των καιρων?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στη μεση ανατολη εχουν οσες θελουν!! να παμε εκει??

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πηδιούνται σαν τα σκυλία οι βρωμιάρες οι ελληνίδες και όταν κοντά στα 30 θέλουν γάμο ψάχνουν σαν λυσσασμένες τον άνδρα που θα τις συντηρεί και θα ανέχεται τα καπρίτσια τους..Δεν με εκπλήσσει η κατάντια τους..

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
546
Πόντοι
81
ρε παιδια θελετε να μου πειτε πως εκει εξω δεν κυκλοφορουν ελλεηνιδες που αναζητουν τον λακαμα που θα τιςν συντηρει,που θα του τα ζαληζουν,που δεν θα ειναι ποτε αρκετος για αυτες..............που.......που......και που δεν θα τις βαλει κατω να της αλλαξει τον αδοξαστο και δεν θα του τρωνε οτι βγαζει?
ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος απο τετοιου ειδους ανισορροπες.και μην ξεχνατε αλλως εμμεσως τροπος των ελλεηνιδων ειναι οι γνωριμιες-προξενια μεταξυ φιλεναδων για κελεπουρια

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ναι είναι σημείο των καιρών η μοναξιά. Πλέον είναι πολύ δύσκολο κανείς να φλερτάρει ελέυθερα. Οι σχέσεις με τους γύρω μας έχουν γίνει πολύπλοκες.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.085
Πόντοι
3.760
ρε παιδια θελετε να μου πειτε πως εκει εξω δεν κυκλοφορουν ελλεηνιδες που αναζητουν τον λακαμα που θα τιςν συντηρει,που θα του τα ζαληζουν,που δεν θα ειναι ποτε αρκετος για αυτες..............που.......που......και που δεν θα τις βαλει κατω να της αλλαξει τον αδοξαστο και δεν θα του τρωνε οτι βγαζει?
ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος απο τετοιου ειδους ανισορροπες.και μην ξεχνατε αλλως εμμεσως τροπος των ελλεηνιδων ειναι οι γνωριμιες-προξενια μεταξυ φιλεναδων για κελεπουρια

Έδώ έχουν ξεθαρέψει και τα ξενάκια 10ετίας που έχουν μείνει στην Ελλάδα.
Έχουν ελλεεινοποιηθεί και θέλουν και αυτές το κελεπούρι τους.
Στούντιο και μπουρδελάκια αδέλφια!!!Σιγά μην μας τα φάνε αυτές!!!Εμείς θα τα φάμε!!!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Γιατί συμφωνώ απολύτως με τον michalaki?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αναζητω κοπελα 20-27, με ικανοποιητικο μισθο και μορφωση, υψος >172 cm, και γνωσεις μαγειρικης με διαθεση για οικογενεια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αναζητω κοπελα 20-27, με ικανοποιητικο μισθο και μορφωση, υψος >172 cm, και γνωσεις μαγειρικης με διαθεση για οικογενεια.

Παρά τρίχα ρε γαμώ. Για 2 χρονάκια μόνο. :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Όχι ντάξει μην το γαμήσω τόσο. :2funny:
Πάω 29, αλλά με μόρφωση, 1,79, ξέρω να μαγειρεύω και θέλω μεγάααλη οικογένεια!

γκομενα που ξημεροβραδυαζεται στο bourdela,εχει 15000 μηνυματα κ λεξιλογιο νταβατζη...εχει καψει φλατζες...μακρυα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom