HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 72
- Πόντοι
- 246
στη μεση ανατολη εχουν οσες θελουν!! να παμε εκει??
ρε παιδια θελετε να μου πειτε πως εκει εξω δεν κυκλοφορουν ελλεηνιδες που αναζητουν τον λακαμα που θα τιςν συντηρει,που θα του τα ζαληζουν,που δεν θα ειναι ποτε αρκετος για αυτες..............που.......που......και που δεν θα τις βαλει κατω να της αλλαξει τον αδοξαστο και δεν θα του τρωνε οτι βγαζει?
ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος απο τετοιου ειδους ανισορροπες.και μην ξεχνατε αλλως εμμεσως τροπος των ελλεηνιδων ειναι οι γνωριμιες-προξενια μεταξυ φιλεναδων για κελεπουρια
ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου!εμενα ολε με βλεπουν σα σκιλο
εγο θελο να παντεφτοο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου!
εμενα ολε με βλεπουν σα σκιλο
ε κε ποσ να κατουρο?υναι αιπυδυ συκωναιται τω πωδυ ωταν κατουραται...
καθηστοςε κε ποσ να κατουρο?
Αναζητω κοπελα 20-27, με ικανοποιητικο μισθο και μορφωση, υψος >172 cm, και γνωσεις μαγειρικης με διαθεση για οικογενεια.
18 εισαι?Παρά τρίχα ρε γαμώ. Για 2 χρονάκια μόνο. :-
18 εισαι?
ρε παιδια θελετε να μου πειτε πως εκει εξω δεν κυκλοφορουν ελλεηνιδες που αναζητουν τον λακαμα που θα τιςν συντηρει,που θα του τα ζαληζουν,που δεν θα ειναι ποτε αρκετος για αυτες..............που.......που......και που δεν θα τις βαλει κατω να της αλλαξει τον αδοξαστο και δεν θα του τρωνε οτι βγαζει?
ο κοσμος εκει εξω ειναι γεματος απο τετοιου ειδους ανισορροπες.και μην ξεχνατε αλλως εμμεσως τροπος των ελλεηνιδων ειναι οι γνωριμιες-προξενια μεταξυ φιλεναδων για κελεπουρια
Όχι ντάξει μην το γαμήσω τόσο.
Πάω 29, αλλά με μόρφωση, 1,79, ξέρω να μαγειρεύω και θέλω μεγάααλη οικογένεια!