GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Με αφορμη το θεμα συναγωνιστη για τις αγαμιες, θυμηθηκα κατι αγγελιες που ειχα δει στη χρυση ευκαιρια για νεα παιδια που ψαχνουν να βρουν γυναικα να παντρευτουν απο χρυση ευκαιρια. Και καλα, να δεχτω καποιος ανθρωπος να εχει προβλημα. Ολα καλα. Ομως οταν βαζει ο αλλος οτι ειναι νεος σπουδασμενος και μια χαρα γενικως και στο τελος διαβαζεις κατι ηληκιες 28,27,30 χρονων λες τοσο δυσκολο ειναι τελικα να βρει καποιος νεος ανθρωπος μια γυναικα?
Σκεφτειτε ομως ποσο απελπισμενοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι για να βαζουν αγγελια. Ειναι κριμα
Λοιπόν, να μην σας φανεί παράξενο, αλλά η πλειονότητα όλων αυτών των αγγελιών και αυτών των νέων παιδιών που τις βάζει μόνο να παντρευτεί δεν θέλει. Απλά να γαμήσει θέλει και μάλιστα με μεγάλη ποικιλία.
Η μαγική λέξη που λες σε μία τέτοια συνάντηση είναι το, θέλω να παντρευτώ, και η αγγελία θα πρέπει να έχει την φράση, με σκοπό τον γάμο.
Είχα φίλο που έκανε αυτή τη μηχανή και ο τρόπος είναι απλός. Νοικιάζεις μία θυρίδα σε κάποιο ταχυδρομείο, βάζεις την αγγελία, και περιμένεις. Έρχονται μετά τα πρώτα γράμματα και παίρνεις τα σχετικά τηλέφωνα.
Ο φίλος αυτός είχε πηδήσει πάνω από 50 διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα δύο και κάτι χρόνων που το έκανε αυτό το πράγμα πριν κουραστεί και το παρατήσει.
Θέλει βέβαια υπομονή, κάθε ραντεβού δεν σημαίνει και πήδημα, θα υπάρξουν και πολλές Δενβλέπογλου, αλλά παίζουν και πολύ καλές γκόμενες. Η καταλληλότερη ηλικία για να κάνει κάτι ανάλογο ένας άνδρας είναι από 30 έως 35 να έχει κάποια σταθερή δουλειά, να έχει κάπως ευχέρεια λόγου, και κυρίως διάθεση να ακούει και να γνωρίζει γυναίκες.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος, είναι αρκετά ψυχοφθόρο το σπορ, όπως το έζησα από τον φίλο και καλύτερα να γαμάς πουτάνες, αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη.