Νέα

Νεα παιδια που ψαχνουν συντροφο απο Χρυση ευκαιρια. Σημειο των καιρων?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με αφορμη το θεμα συναγωνιστη για τις αγαμιες,  θυμηθηκα κατι αγγελιες που ειχα δει στη χρυση ευκαιρια για νεα παιδια που ψαχνουν να βρουν γυναικα να παντρευτουν απο χρυση ευκαιρια. Και καλα, να δεχτω καποιος ανθρωπος να εχει προβλημα. Ολα καλα. Ομως οταν βαζει ο αλλος οτι ειναι νεος  σπουδασμενος  και μια χαρα γενικως και στο τελος διαβαζεις κατι ηληκιες 28,27,30 χρονων λες τοσο δυσκολο ειναι τελικα να βρει καποιος νεος ανθρωπος μια γυναικα?

Σκεφτειτε ομως ποσο απελπισμενοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι για να βαζουν αγγελια. Ειναι κριμα

Λοιπόν, να μην σας φανεί παράξενο, αλλά η πλειονότητα όλων αυτών των αγγελιών και αυτών των νέων παιδιών που τις βάζει μόνο να παντρευτεί δεν θέλει. Απλά να γαμήσει θέλει και μάλιστα με μεγάλη ποικιλία.

Η μαγική λέξη που λες σε μία τέτοια συνάντηση είναι το, θέλω να παντρευτώ, και η αγγελία θα πρέπει να έχει την φράση, με σκοπό τον γάμο.

Είχα φίλο που έκανε αυτή τη μηχανή και ο τρόπος είναι απλός. Νοικιάζεις μία θυρίδα σε κάποιο ταχυδρομείο, βάζεις την αγγελία, και περιμένεις. Έρχονται μετά τα πρώτα γράμματα και παίρνεις τα σχετικά τηλέφωνα.

Ο φίλος αυτός είχε πηδήσει πάνω από 50 διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα δύο και κάτι χρόνων που το έκανε αυτό το πράγμα πριν κουραστεί και το παρατήσει.

Θέλει βέβαια υπομονή, κάθε ραντεβού δεν σημαίνει και πήδημα, θα υπάρξουν και πολλές Δενβλέπογλου, αλλά παίζουν και πολύ καλές γκόμενες. Η καταλληλότερη ηλικία για να κάνει κάτι ανάλογο ένας άνδρας είναι από 30 έως 35 να έχει κάποια σταθερή δουλειά, να έχει κάπως ευχέρεια λόγου, και κυρίως διάθεση να ακούει και να γνωρίζει γυναίκες.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος, είναι αρκετά ψυχοφθόρο το σπορ, όπως το έζησα από τον φίλο και καλύτερα να γαμάς πουτάνες, αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καντε μια αναγνωση.100 αντρες βαζουν αγγελια και 5 γυναικες.και αυτες βιζιτες

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καντε μια αναγνωση.100 αντρες βαζουν αγγελια και 5 γυναικες.και αυτες βιζιτες

Λογικό είναι, οι γυναίκες κατά κανόνα δεν βάζουν ποτέ αγγελίες, απλά απαντάνε σε αυτές, έτσι δουλεύει το σύστημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλυτερα μπειτε σε ενα τσατ
και αρχιστε το καμακι μωρε μαλακες  :grin:

αγγελιες? τι καταντια ειναι αυτη !

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Λοιπόν, να μην σας φανεί παράξενο, αλλά η πλειονότητα όλων αυτών των αγγελιών και αυτών των νέων παιδιών που τις βάζει μόνο να παντρευτεί δεν θέλει. Απλά να γαμήσει θέλει και μάλιστα με μεγάλη ποικιλία.

Η μαγική λέξη που λες σε μία τέτοια συνάντηση είναι το, θέλω να παντρευτώ, και η αγγελία θα πρέπει να έχει την φράση, με σκοπό τον γάμο.

Είχα φίλο που έκανε αυτή τη μηχανή και ο τρόπος είναι απλός. Νοικιάζεις μία θυρίδα σε κάποιο ταχυδρομείο, βάζεις την αγγελία, και περιμένεις. Έρχονται μετά τα πρώτα γράμματα και παίρνεις τα σχετικά τηλέφωνα.

Ο φίλος αυτός είχε πηδήσει πάνω από 50 διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα δύο και κάτι χρόνων που το έκανε αυτό το πράγμα πριν κουραστεί και το παρατήσει.

Θέλει βέβαια υπομονή, κάθε ραντεβού δεν σημαίνει και πήδημα, θα υπάρξουν και πολλές Δενβλέπογλου, αλλά παίζουν και πολύ καλές γκόμενες. Η καταλληλότερη ηλικία για να κάνει κάτι ανάλογο ένας άνδρας είναι από 30 έως 35 να έχει κάποια σταθερή δουλειά, να έχει κάπως ευχέρεια λόγου, και κυρίως διάθεση να ακούει και να γνωρίζει γυναίκες.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος, είναι αρκετά ψυχοφθόρο το σπορ, όπως το έζησα από τον φίλο και καλύτερα να γαμάς πουτάνες, αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη.
Συμφωνω μαζι σου. Μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο να καθεσαι να κοροιδευεις μια που θελει να παντρευτει και να ακους ενα καρο μαλακιες απλα για να γαμησεις. Πας σε μια πουτανα γαμας και ειναι ολα οκ.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνω μαζι σου. Μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο να καθεσαι να κοροιδευεις μια που θελει να παντρευτει και να ακους ενα καρο μαλακιες απλα για να γαμησεις. Πας σε μια πουτανα γαμας και ειναι ολα οκ.

Μπορεί να το'χει βίτσιο ο τύπος να ακούει πρώτα τις μαλακίες και μετά να την πηδά σκεφτόμενος "σου γαμώ και γαμους και οικογένειες"  :grin:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
16.324
Πόντοι
4.891
Μπορεί να το'χει βίτσιο ο τύπος να ακούει πρώτα τις μαλακίες και μετά να την πηδά σκεφτόμενος "σου γαμώ και γαμους και οικογένειες"   :grin:

Όντως περί βίτσιου πρόκειται. Ενδιαφέρον... :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κριμα, έλεγα και γω να βάλω μια αγγελία γάμου και μου διαλύσατε το όνειρο. Δηλαδή δεν θα βρω;

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
2:
Κριμα, έλεγα και γω να βάλω μια αγγελία γάμου και μου διαλύσατε το όνειρο. Δηλαδή δεν θα βρω;
Τι στο χαλασαμε. Εδω στο φτιαξαμε. Αν δεν παντρευτεις σιγουρα θα γαμησεις
:2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για να παντρευτεις οχι για να γαμηθεις σιγουρα ;)

κάτσε ρε παιδί, εδω λέτε δεν υπάρχουν γυναικες για οικογένεια και σαν βρεθεί μια να θελει οικογένεια της λες να βαλει αγγελια για να πηδηχτει;

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κάτσε ρε παιδί, εδω λέτε δεν υπάρχουν γυναικες για οικογένεια και σαν βρεθεί μια να θελει οικογένεια της λες να βαλει αγγελια για να πηδηχτει;
γιατι δεν απευθυνεσαι σε γραφειο συνεκεσειων

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Και το καλυτερο θα ειναιτην τεταρτη στη χρυση ευκαιρια να δουμε καμια κατοστη αγγελιες με νεους καλλιεργημενους που εχουν ολοι σκοπο το γαμο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και το καλυτερο θα ειναιτην τεταρτη στη χρυση ευκαιρια να δουμε καμια κατοστη αγγελιες με νεους καλλιεργημενους που εχουν ολοι σκοπο το γαμο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε μακαρι να δουμε και μεις ασπρη μερα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom