Νέα

Νεα Μπιζνα ΑΒ SHOP & GO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλησπερα σε ολους τους γαμιαδες.......Φιλος πολυς καλος πουλησε διαμερισμα και εχει παρει ωραιο μετρητουλι και ενδιαφερεται να κανει αυτη την επιχειρηση σε ιδιοκτητο μαγαζι 100 τετραγωνικων.Θελω να ακουσω τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας και αν αξιζει να γινει η φαση.Πιστευω επανηλθαν δρυμιτατος...δεν εχετε παραπονο!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βενζινας τυπε; ξεροχυνω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
όλες οι ιδέες για επιχειρήσεις σου έχουν αναλυθεί,από ντόνατς μέχρι βενζίνες και από μαγαζί μέχρι τάνες.Δεν κατέληξες κάπου τελικά? αστειεύομαι..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κατέληξε ναι
Να μας τα πρήξει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τυπε μαντζεστικ γιατι δεν ανοιγεις κανα σουβλατζιδικο να ντερλικωνει ο κοσμακης με ενα 2ευρω

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες πειτε για την μπιζνα καντε αναλυσεις μην ειστε μαλακες....εχει βρωμισει η Αθηνα σουβλατζιδικα!!!Πως σας φαινεται αυτο με το ΑΒ shop and go??

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ρε μαγκες πειτε για την μπιζνα καντε αναλυσεις μην ειστε μαλακες....εχει βρωμισει η Αθηνα σουβλατζιδικα!!!Πως σας φαινεται αυτο με το ΑΒ shop and go??

Ρε τυπε εξηγησέ μας τι κάνει ( τι επιχείρηση ειναι δηλαδή )  το AB Shop and Go ??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ακριβα ειναι, ανοιξε κανα γραφειο ευρεσης εργασιας να χεστεις στο ταλιρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.410
Πόντοι
12.756

Γιατι δεν ξεκινας να λες εσυ ...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το ΑΒ shop and go ειναι του ΑΒ Βασιλοπουλου ενα μικρο σουπερ μαρκετ......ανοιγει τωρα ειναι καινουριο....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το ΑΒ shop and go ειναι του ΑΒ Βασιλοπουλου ενα μικρο σουπερ μαρκετ......ανοιγει τωρα ειναι καινουριο....
Αν έχεις λεφτά για να ανοίξεις κάτι εδώ πέρα, γιατί δεν πας στο εξωτερικό να ψαχτείς?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γιατι εδω εχει ο φιλος σπιτι δικο του και μαγαζι δικο του.δεν ειναι μαλακαι να το παιξει μεταναστης....??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανοιξε καφετερια τυπε 1 ευρω οτι παρεις

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
γιατι εδω εχει ο φιλος σπιτι δικο του και μαγαζι δικο του.δεν ειναι μαλακαι να το παιξει μεταναστης....??
δεν ειναι μαλακια να το παιξει επιχειρηματιας?
πηρε απο διαθηκη ενα σπιτι και μαζεψε λεφτα και τωρα θελει να το παιξει επιχειρηματιας?
δεν τα βαζει στην τραπεζα να παιρνει τους τοκους καλυτερα?

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1

Το 2005  πριν ανοιξω την επιχειρηση που έχω έπαιζε στο μυαλό μου μια ακόμη μπίζνα .
Ειχα κάνει ταξίδια στην Ασία και μου ειχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα καταστήματα
seven eleven . Εν  τάχει μικρά σούπερ μάρκετ ανοιχτά όλο το 24 ωρο όμως .
( ετσι ειναι τα seven eleven στην ασια - αμερική καναδα ειναι διαφορετικά ) .
Μεγάλο προσόν το 24 ωρο .  ηξερες ότι ωρα και να ξεμείνεις θα εβρισκες μπύρα να πιείς και τσιγάρα να αγοράσεις . Η κανένα γιαούρτι κτλ για το πρωι .

Η ιδέα αυτή δεν μου έχει φύγει απο το μυαλό μου . βέβαια με το 24 ωρο υπάρχει ενα θέμα λόγω της Ελληνικής νομοθεσίας , αλλά πάντα υπάρχει ενδιαφέρον απο μένα για τον χώρο του τροφίμου γενικότερα.

Μάλιστα ειχα σκεφθει και πως να τα ονομάσω :  'ενα-δυο-τριά'  .

οτι και δουλεια πάντως να κάνεις θα πρέπει να σκέπτεσαι :  τι παραπάνω θα δώσω στον πελάτη απο αυτά που δίνει η σημερινή αγορά ??  
καλίτερο σερβις ?? καλίτερες τιμές ??  εξυπηρέτηση 24ώρου ??  τι θα δώσεις παραπάνω για να σε προτιμήσουν ??

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
στην Ολλανδια αυτο παιζει στους σιδηροδρομικους σταθμους,σε καποια ΠΟΛΥ κεντρικα σημεια της πολης  ( AH Albert Heijn ) κατι σαν τον Ολλανδο ΑΒ Βασιλοπουλο αλλα σε καλυτερες τιμες . Εβγαινες απο το τραινο για να πας στο σπιτι σου αργα το απογευμα ,πανω στην ωρα που κλεινει το κανονικο σουπερ μαρκετ.Μπορουσες να παρεις ετοιμο φαγητο,σαντουιτσς τυπου ΣΤΕΡΓΙΟΥ .Αν θυμαμαι καλα οι τιμες του ηταν οι κανονικες -οπως του σουπερ μαρκετ .

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το 2005  πριν ανοιξω την επιχειρηση που έχω έπαιζε στο μυαλό μου μια ακόμη μπίζνα .
Ειχα κάνει ταξίδια στην Ασία και μου ειχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα καταστήματα
seven eleven . Εν  τάχει μικρά σούπερ μάρκετ ανοιχτά όλο το 24 ωρο όμως .
( ετσι ειναι τα seven eleven στην ασια - αμερική καναδα ειναι διαφορετικά ) .
Μεγάλο προσόν το 24 ωρο .  ηξερες ότι ωρα και να ξεμείνεις θα εβρισκες μπύρα να πιείς και τσιγάρα να αγοράσεις . Η κανένα γιαούρτι κτλ για το πρωι .

Η ιδέα αυτή δεν μου έχει φύγει απο το μυαλό μου . βέβαια με το 24 ωρο υπάρχει ενα θέμα λόγω της Ελληνικής νομοθεσίας , αλλά πάντα υπάρχει ενδιαφέρον απο μένα για τον χώρο του τροφίμου γενικότερα.

Μάλιστα ειχα σκεφθει και πως να τα ονομάσω :  'ενα-δυο-τριά'  .

Στην Ελλάδα απαγορεύεται το 24ωρο. Δυστυχώς λόγω των βλακωδών περιορισμών στη λειτουργία των καταστημάτων παρασιτούν εις βάρος του καταναλωτή τα ¨μπακάλικα" και οι ¨Δέλτα". Ουστ βρωμιάρηδες!

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα απαγορεύεται το 24ωρο. Δυστυχώς λόγω των βλακωδών περιορισμών στη λειτουργία των καταστημάτων παρασιτούν εις βάρος του καταναλωτή τα ¨μπακάλικα" και οι ¨Δέλτα". Ουστ βρωμιάρηδες!
Μπραβο nick07. Στηριξε τους καρχαριες που σου βαζουν 5 προιοντα φθηνα και σου πινουν το αιμα σε αλλα 100.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom