Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
τωρα ζουμε την μοδα των Μικελ..... (προβατισμος)
σε καποιες πολεις ΝΑΙ ! το αδιαχωρητο !Γιατί είναι γεμάτα τα Μικέλ;
με 7% royalties ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ,οσο πιο γεματα,τοσο μεγαλυτερη η χασουρα....Γιατί είναι γεμάτα τα Μικέλ;
εγω να δεις...Γιατί αναρωτιέμαι.
ο τυπος στην αρχη με σνομπαρε κατευθειαν (το κλασσικο του ελληνα) αλλα να μας πεταξει τα λινκς με τα γραφεια πουθενα να βοηθησει απλα πεταξε την πατατα και εξαφανιστικε....οποιος τον ενδιαφερει πραγματικα ας μου στειλει πμ να του δωσω καποια αλλα να μου πει κ για τι χρηση τα θελει.....
μαγκες να σας ανοιξω τα ματια σε μια καινουρια φαση που εχει αρχισει και παιζει εξωτερικο και εχει φτασει κ στο ελλαδισταν.Η νοοτροπια του προτζεκτ αυτου ειναι ενας επιχειρηματιας η ενας ελευθερος επαγγελματιας να μειωσει τα λειτουργικα του εξοδα και να μην ασχολειται καθολου με τα θεματα του γραφειου του παρα μονο για την δουλεια του.Βρισκεις εναν χωρο 200 και 300 τετραγωνικα και τον φτιαχνεις ολο γραφεια κυριλε.Επισης στην εταιρια σου μπορουν να δηλωσουν εδρα εταιριας με 99 ευρω το μηνα πχ ανεξαρτητως αν χρησιμοποιουν τα γραφεια η οχι.διαχειριζεσαι την χαρτουρα τους ουσιαστικα σε λοκερς κτλπ.....Για την κατασκευη γραφειων φτιαχνεις γραφεια πριβε γραφεια συνεδριακα και γραφεια κοινοχρηστα.Σε καθε επιχειρηματια παρεχεται επαγγελματικη εδρα φωτοτυπικα ιντερνετ κτλπ χρηση γραφειων αν επιθυμει γραμματειακη υποστιριξη σταθερο τηλεφωνο κτλπ......οι χρεωσεις ειναι ελαχιστες του τυπου αν θες δηλωση επαγγελματικης εδρας χωρις χρηση γραφειων 99 ευρω το μηνα.αν θες να χρησιμοποιεις και τα γραφεια κ ολες τις αλλες παροχες 150 ευρω το μηνα.Τωρα ο καθενας αν θελει να ανοιξει ενα χωρο γραφειου θα εχει ενα ενοικιο 500 ευρω το μηνα το λιγοτερο συν δεη συν ιντερνετ συν ολα τα γνωστα συν επιπλωση υπολογιστες εκτυπωτεςσυν κοινοχρηστα.Πιστευω οτι αξιζει γενικα αυτη η φαση για οσους ενδιαφερονται κ αν φυσικα εχουν ενα καλο κεφαλαιο να την κανουν.Η μπιζνα αυτη αφορα ανθρωπους που δεν πατανε στο γραφειο τους καθημερινα πιο πολυ και δουλευουν εξωτερικα απλα αναγκαστικα καπου πρεπει να δηλωσουν την εταιρια τους.Ακουω τις γνωμες σας και τα σχολια σας και ξεχαστε την μονιμοτητα του δημοσιου που σας δερνεικ οτι ολοι εχετε η ειχατε εναν μπαρμπα στο στρατο για να σας βολεψει........καποιοι μπηκανε στην ερτ πριν δεκα κ 20 χρονια και πηρανε τα αρχιδια μου οποτε σοβαρευτειται και δημιουργηστε κατι μονοι σας.και δουλεια θα δωσετε και θα κονομησετε παρα πανω......προβατα ξυπνατε!!!!!!!!!!
μα ολοι ,λατσης ωνασης βαΡΔΗς τιγρης κλπ,απο εκει βγαζαν κ βγαζουν χρηματα,τ αλλα τα κανονικα τα τρων οι βουλευτες κι οι εργολαβοι,,, ;) ;) ;) ;) ;)
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να δηλώσεις εκει την εδρα σου!