Νέα

Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που σκέφτεστε να ξοδέψετε τον 14ο μισθό ??? (όσοι βεβαίως θα πάρετε...)

• Στην Πιστωτική Κάρτα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε Δάνειο

• Στα Τέλη Κυκλοφορίας

• Σε άλλες "ανελαστικές" δαπάνες (πχ ασφάλιστρα κλπ)

• Σε CG/CT

• Σε δώρα...

• Σε κάποιο ταξίδι λόγω εορτών

• Πουθενά, αποταμιεύω!

• Εορτοδάνειο θα πάρω για να την βγάλω...

• Ποιός ήρθε ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τύπε;
κάθε μέρα αυτή η κομπλεξική κωλοτρυπίδα κωλοτρίβεται.
ρίξτης μια ξεφτίλα, ή στείλτην να πάει να γαμηθεί.

ελα ελα μη βγαζεις τα πειραιωτικα τωρα, οι βουλιωτες δε πανε στο κυριο να λενε "κυριε βαλτον τιμωρια μας πειραζει"  :coffee:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θέμα όμως είναι ότι εμείς τους κοροϊδεύουμε. Τους λέμε ξεκάθαρα "είστε μαλάκες, άλλα λέμε σήμερα, άλλα λέμε σε 6 μήνες επειδή έτσι γουστάρουμε.".

το κατάλληλο νικ βρήκες....
αααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα
σήμερα μας λέει κομπλεξικούς που τα λέμε φόρα παρτίδα...
κοίτα τι έλεγε βεβαια παλαιότερα;

α ρε ολντ τάιμ κλάσικ έλληνομαλάκα

Έχεις δίκιο. Με την εισαγωγή του ευρώ η οικονομία της χώρας έχασε ένα απο τα μεγαλύτερα ¨όπλα¨ της, την υποτίμηση.
Όμως...
Από την μία τα προϊόντα της Ελλάδας γίνονται πιο φτηνά, κοινώς μεγαλύτερος τζίρος. Από τη άλλη???
Καλώς ή κακώς έχουμε χρέη. Και μάλιστα πολλά. Κάθε φορά που γίνεται υποτίμηση (ευτυχώς όχι πια) τα χρέη αυξάνονται. Και τα πληρώνουν οι γνωστοί μαλάκες, ήτοι εγώ και εσύ.
Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω για τα προτερήματα του ευρώ.
Πάντως οι υπόλοιποι της ΟΝΕ απο τότε έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην οικονομία μας. Και εμείς τι κάναμε?? Απολύτως τίποτα. Το θεωρείς τυχαίο που η κλωστοϋφαντουργία εξαφανίστηκε εν μια νυχτί??? 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τα νομισματοκοπία ατο Αμέρικα, έχουν πάρει φωτιά και δεν προλαβένουνε να τυπόνουν ντόλαρς.

Άμα είχαμε δικές μας μηχανές και τυπόναμε φθηνές δραχμούλες, μήπος (λέω μήπος) θα ήταν καλύτερα;;;;;;;;;;;; αφού έτσι και αλλιως μερικά από τα παλία μας χρέοι σε δραχμούλες ήταν δεν είνα καλύετα να τους τα δώσουμε σε δραχμές;;;;;;;;;;;

Είναι λίγο φτωχό το σκεπτικό μου αλλά με τις μαλακίες που έχουμε κάνει δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τι πινετε ρε???
& τους ψηφιζετε & κλαψομουνιαζετε..
ελεος..

Δηλαδή πρακτικά τι θέλεις να γίνει;;;;

Βγήκε και είπε ότι θα κόψει τα επιδόματα και την αυτοτελή τους φορολόγηση.

Για δες πως άρχισαν να αντιδρούν αυτοί που θίγονται:

www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=24277174]Εφοριακοί: Μείον 770 ευρώ κάθε μήνα[/url]

Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι εφοριακοί, οι οποίοι αντιδρούν έντονα στην περικοπή των επιδομάτων τους που οδηγεί σε  σημαντική μείωση των  αποδοχών τους.
Το «ψαλίδισμα» των επιδομάτων σε συνδυασμό με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης τους θα είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του ονομαστικού τους μισθού κατά 20% έως 30% υποστηρίζουν οι εφοριακοί, ποσοστό που μεταφράζεται σε μείωση των ονομαστικών αποδοχών κατά μέσο όρο 770 ευρώ.
Ειδικότερα, οι εφοριακοί υπολογίζουν ότι θα «χάσουν» το μήνα:
-        -        150 ευρώ κατά μέσο όρο από την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των επιδομάτων τους (ΔΙΒΕΤ) το 50% των οποίων φορολογείται σήμερα αυτοτελώς με συντελεστή 15%.
-        -        400 ευρώ κατά μέσο όρο από την  περικοπή κατά 10% του κονδυλίου επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εφοριακών, η περικοπή των επιδομάτων τους θα ξεπεράσει ακόμη και το 20%. 
-        -        220 ευρώ από την κατάργηση των εξόδων κίνησης που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Γ. Γρίβας  σημειώνει ότι  «οι εφοριακοί  δέχονται την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης και ι το «πάγωμα» των αποδοχών πάνω από τις 2.000 ευρώ αλλά από εκεί και πέρα δεν αποδέχονται καμία άλλη μείωση των αποδοχών τους».

Και τι κάνουν;;
Απειλούν και με λευκή απεργία ή λένε:

www.antinews.gr/?p=21443]Εφοριακοί προς Παπακωνσταντίνου: «αν βγούμε στους δρόμους το κλείσαμε το μαγαζί..»[/url]

Οπότε για πες μου, πρακτικά τι κάνεις;;;;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δηλαδή πρακτικά τι θέλεις να γίνει;;;;

Βγήκε και είπε ότι θα κόψει τα επιδόματα και την αυτοτελή τους φορολόγηση.

Για δες πως άρχισαν να αντιδρούν αυτοί που θίγονται:

www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=24277174]Εφοριακοί: Μείον 770 ευρώ κάθε μήνα[/url]

Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι εφοριακοί, οι οποίοι αντιδρούν έντονα στην περικοπή των επιδομάτων τους που οδηγεί σε  σημαντική μείωση των  αποδοχών τους.
Το «ψαλίδισμα» των επιδομάτων σε συνδυασμό με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης τους θα είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του ονομαστικού τους μισθού κατά 20% έως 30% υποστηρίζουν οι εφοριακοί, ποσοστό που μεταφράζεται σε μείωση των ονομαστικών αποδοχών κατά μέσο όρο 770 ευρώ.
Ειδικότερα, οι εφοριακοί υπολογίζουν ότι θα «χάσουν» το μήνα:
-         -         150 ευρώ κατά μέσο όρο από την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των επιδομάτων τους (ΔΙΒΕΤ) το 50% των οποίων φορολογείται σήμερα αυτοτελώς με συντελεστή 15%.
-         -         400 ευρώ κατά μέσο όρο από την  περικοπή κατά 10% του κονδυλίου επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εφοριακών, η περικοπή των επιδομάτων τους θα ξεπεράσει ακόμη και το 20%. 
-         -         220 ευρώ από την κατάργηση των εξόδων κίνησης που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Γ. Γρίβας  σημειώνει ότι  «οι εφοριακοί  δέχονται την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης και ι το «πάγωμα» των αποδοχών πάνω από τις 2.000 ευρώ αλλά από εκεί και πέρα δεν αποδέχονται καμία άλλη μείωση των αποδοχών τους».

Και τι κάνουν;;
Απειλούν και με λευκή απεργία ή λένε:

www.antinews.gr/?p=21443]Εφοριακοί προς Παπακωνσταντίνου: «αν βγούμε στους δρόμους το κλείσαμε το μαγαζί..»[/url]

Οπότε για πες μου, πρακτικά τι κάνεις;;;;

τους απολύεις και αναθέτεις το έργο με εργολαβία και αμοιβή ποσοστό επί των εισπράξεων...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το θέμα όμως είναι ότι εμείς τους κοροϊδεύουμε. Τους λέμε ξεκάθαρα "είστε μαλάκες, άλλα λέμε σήμερα, άλλα λέμε σε 6 μήνες επειδή έτσι γουστάρουμε.".

Αλλά ακόμη και έτσι αν είχαμε βγεί και πει ότι εμείς θα πάρουμε μέτρα πιό σκληρά από την Ιρλανδία (και βέβαια τα πέρναμε στην συνέχεια) το κλίμα θα ήταν διαφορετικό.

Αλλά ποιός να βγει και να το κάνει;
Εξαιτίας αυτού επιμένω και εγω Δάσκαλε.
Υπο άλλες συνθήκες θα μας είχαν ξεσκίσει προ πολλού. Γιατί δεν το κάνουν τόσο καιρό, οι δικοί μας, οι υπόλοιποι εταίροι στην Ευρωζώνη?
Δε μπορεί, κι άλλοι έχουν λερωμένη την φωλίτσα τους. Μάλλον που θα πρέπει να πληρώσουν πολλά παραπάνω απο οτι εμείς όταν βγεί ο λογαριασμός κάποτε.
Για αυτό υπάρχουμε ακόμα άραγε???  :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε βλάκα, βρε μαλακισμένε, βρε αγάμητο πλουσιόπαιδο που οδηγείς το AMG του μπαμπά στα 40 σου και το παίζεις μούρη.
α)Δεν θυμάμαι φάπες απο Κύπριουε, θυμάμαι βυζοσκάμπιλα απο Κύπριες.
β)Τι σχέση έχει το ποστ που παρέθεσες με αυτά που γράφω? Βλέπεις καμία κωλοτούμπα?
γ)Αυτή η τακτική, να ψάχνεις παλιά πόστ, είναι δίκοπο μαχαίρι.
Αν καταλαβαίνεις έχει καλώς, διαφορετικά  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τους απολύεις και αναθέτεις το έργο με εργολαβία και αμοιβή ποσοστό επί των εισπράξεων...
Πολύ-πολύ δύσκολο αλλά μάλλον εφικτό...
Κάτι τέτοια -σωστά επί της ουσίας- "σχέδια εξόδου", δημιούργησαν τις εθελούσιες..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τα νομισματοκοπία ατο Αμέρικα, έχουν πάρει φωτιά και δεν προλαβένουνε να τυπόνουν ντόλαρς.

Άμα είχαμε δικές μας μηχανές και τυπόναμε φθηνές δραχμούλες, μήπος (λέω μήπος) θα ήταν καλύτερα;;;;;;;;;;;; αφού έτσι και αλλιως μερικά από τα παλία μας χρέοι σε δραχμούλες ήταν δεν είνα καλύετα να τους τα δώσουμε σε δραχμές;;;;;;;;;;;

Τα έχουμε πει 500 φορές αλλά εσύ, εκεί, το βιολί σου.

1) Δεν τυπώνουν τόσα πολλά όσα νομίζεις. Αν τύπωναν ο πληθωρισμός θα είχε εκτιναχθεί εκεί.

2) Το δολλάριο είναι διεθνές νόμισμα και με αυτό γίνονται οι συναλλαγές. Επομένως και άλλες χώρες το χρειάζονται για να αγοράζουν πετρέλαιο και άλλα προϊόντα και πρώτες ύλες. Το μαζεύουν και το κάνουν μασούρι.

Τις νέες Ελληνικές δραχμές που θα κόψουμε ποιός θα τις έπαιρνε;;;; Να τις κανει τι;;;; Να αγοράσει λάδι ή αγγουράκια θερμοκηπίου;;; Ούτε για πατσαβούρες δεν θα τις θέλουνε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τις νέες Ελληνικές δραχμές που θα κόψουμε ποιός θα τις έπαιρνε;;;; Να τις κανει τι;;;; Να αγοράσει λάδι ή αγγουράκια θερμοκηπίου;;; Ούτε για πατσαβούρες δεν θα τις θέλουνε.

Sorry Διδάσκαλε είμα αδαής  :idiot: :idiot: :idiot:

Αλλά νομίζω ότι οι νέες δραχμές θα είχαν και αυτές εγγύηση ελληνικού δημοσίου :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδίά που να επενδυσω τα κεφάλαια μου?πριν την γκαταστροφήν! :think:
να παρω μετοχέσ σε MERENDA η NOUTELLA ? :zfuck: :fuck1:
υπαρχει καμμια καλή επενδυση ? :think:
δωστε με μια οιγκονομικήν συμβολή !! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Είναι λίγο φτωχό το σκεπτικό μου αλλά με τις μαλακίες που έχουμε κάνει δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ρε άρχοντα με το τίποτα δε γίνεται τίποτα. Δε καταλαβαίνεται ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν? Άμα π.χ. τύπωνες χρήμα, δραχμές και έδινες τα χρέη σε δραχμές, αυτή θα είχε υψηλό πληθωρισμό. Η πιστοληπτική ικανότητα θα πήγαινε στον πάτο, και τόσο οι δραχμές, όσο και τα ομόλογα σε δραχμές δε θα ήταν χρήσιμα ούτε για σκατόχαρτα μετά το χέσιμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μπορεί, κι άλλοι έχουν λερωμένη την φωλίτσα τους. Μάλλον που θα πρέπει να πληρώσουν πολλά παραπάνω απο οτι εμείς όταν βγεί ο λογαριασμός κάποτε.

βγάλτο αγόρι μου κρα κρα βγάλτο άντρα μου....

πάλι ρε μαλακοπίτουρα τι κάνουν οι άλλοι;
πάλι ρε γκασμά τι κάνει ο γείτονας;
πάλι ρε ταραμά τι χρωστάει ο άλλος;
πάλι ρε λούλη τι εγκλήματα κρύβουν οι άλλοι;

τελειωσαν πουστράκι τα κόλπα.
λούλη μου λούλη μου εσύ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
βγάλτο αγόρι μου κρα κρα βγάλτο άντρα μου....

πάλι ρε μαλακοπίτουρα τι κάνουν οι άλλοι;
πάλι ρε γκασμά τι κάνει ο γείτονας;
πάλι ρε ταραμά τι χρωστάει ο άλλος;
πάλι ρε λούλη τι εγκλήματα κρύβουν οι άλλοι;

τελειωσαν πουστράκι τα κόλπα.
λούλη μου λούλη μου εσύ.

Άστο ο Έλληνας δεν αλλάζει. Για αυτό και θα " βουλιάξει". Κοίτα καλό είναι αυτό, το είδος επιτέλους θα εκλείψει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα έχουμε πει 500 φορές αλλά εσύ, εκεί, το βιολί σου.

1) Δεν τυπώνουν τόσα πολλά όσα νομίζεις. Αν τύπωναν ο πληθωρισμός θα είχε εκτιναχθεί εκεί.

2) Το δολλάριο είναι διεθνές νόμισμα και με αυτό γίνονται οι συναλλαγές. Επομένως και άλλες χώρες το χρειάζονται για να αγοράζουν πετρέλαιο και άλλα προϊόντα και πρώτες ύλες. Το μαζεύουν και το κάνουν μασούρι.

εχω πολλές δραχμές πριν το ευρώ....
θα πεινάσω δάσκαλε;
ααααααααααχχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε άρχοντα με το τίποτα δε γίνεται τίποτα. Δε καταλαβαίνεται ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν? Άμα π.χ. τύπωνες χρήμα, δραχμές και έδινες τα χρέη σε δραχμές, αυτή θα είχε υψηλό πληθωρισμό. Η πιστοληπτική ικανότητα θα πήγαινε στον πάτο, και τόσο οι δραχμές, όσο και τα ομόλογα σε δραχμές δε θα ήταν χρήσιμα ούτε για σκατόχαρτα μετά το χέσιμο.

Δλδης σεβαστέ ιππότα μου τα ομόλογα ελληνικού ντημοσίου που προσπαθούμε να πουλήσουμε είναι κάτι περισσότερο από σκατόχαρτα;;;;;;;;;;;;;;

Άμα δλδης ήταν σε δραχμες δεν θα τα αγόραζε κανένας;;;;;;;

άλλα θα τιγκάραμε στους τουρίστες έτσι;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom