Ετοιμάσου...Ε! 5-6 ποστάκια και βλέπεις τι φρόυτο είναι, δεν χρειάζεται φιλοσοφία.
...θα σε πει κλώνο!!!
Ετοιμάσου...Ε! 5-6 ποστάκια και βλέπεις τι φρόυτο είναι, δεν χρειάζεται φιλοσοφία.
η πράσινη μαλακία πάει σύννεφο... πάλι θα την πληρωσουμε...
αφού εχεις δηλώσει ρε μαλακοπιτουρίδη πως εχεις λεφτά
τι κλαιγεσαι?
τοσο σου εχει ληψει ο ακαμάτης ο χοντρός?
γιατί δεν έχω διάθεση να τα δίνω σε μαλακίες... αν εσύ έχεις πρόβλημα σου...
φάε τώρα στην μάπα τον ακαμάτη τον χαζό και βολέψου με την πράσινη πούτσα που σου ρίχνει...
κλαψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα τον τρώς για άλλα 8 χρόνια τον χαζό
τουλάχιστον
ΥΓ. εχεις εναλλάκτικη πάντως αν τοσο πολύ δεν γουστάρεις να πας να ζήσεις στην ελβετία που όπως έχεις δηλώσει ζούσες κάποτε και εργαζόσουν....
βέβαια δεν μας είπες γιατί άφησες τον παράδεισω για το Ελλαδιστάν και το Στουντιο παραντάις, αλλά δεν πειράζει...
γιατί δεν έχω διάθεση να τα δίνω σε μαλακίες... αν εσύ έχεις πρόβλημα σου...
φάε τώρα στην μάπα τον ακαμάτη τον χαζό και βολέψου με την πράσινη πούτσα που σου ρίχνει...
Και λοιπόν? Οποιος έχει, έβγαλε κάποια λεφτά (τίμια, με δουλειά & προσπάθειες ετών) πρέπει να τα δώσει για την... πράσινη ανάπτυξη κ τα πράσινα άλογα?
Ρε ΟΥΣΤ! Να πάνε να τα πάρουνε απ' όλους αυτούς που απ' την μεταπολίτευση κ μετά κατάκλεψαν την χώρα...
τι γινεται εδω ρε;αφού εχεις δηλώσει ρε μαλακοπιτουρίδη πως εχεις λεφτά
Και λοιπόν? Οποιος έχει, έβγαλε κάποια λεφτά (τίμια, με δουλειά & προσπάθειες ετών) πρέπει να τα δώσει για την... πράσινη ανάπτυξη κ τα πράσινα άλογα?
Ρε ΟΥΣΤ! Να πάνε να τα πάρουνε απ' όλους αυτούς που απ' την μεταπολίτευση κ μετά κατάκλεψαν την χώρα...
να το θέτεις πιό σωστά.. από το 1981 και μετα...
τι γινεται εδω ρε;
ολοι οι φραγκατοι εδω εχουν μαζωχτει;
στ αρχίδια μας ρε κλαψομούνη......καλόοοοοο το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε????????
και όσο για τους λόγους που άφησα την ξένη χώρα (αν και δεν νομίζω να σε αφορούν) ήταν απλά ότι έπρεπε να ολοκληρω΄σω το στρατιωτικό μου (27 μήνες και 7 ημέρες) και να γηροκομήσω τους γονείς μου
... υπάρχουν και άνθρωποι με φιλότιμο (παρόλο που εσύ κινείσαι σε άλλους κύκλους)
οι έχοντες να πλερώσουν
τελος
κλάψε και εσύ
Προσπάθησα να είμαι... οικουμενικός!
τι γινεται εδω ρε;
ολοι οι φραγκατοι εδω εχουν μαζωχτει;
ετσι φάινεται
για αυτό σκούζουν σαν τις παρθένες
no mercy...
και την πέφτουν και σε μας τους χουλιγκανοπρεζάκιες φτωχομπινέδες......