- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.634
- Πόντοι
- 42.697
και ναί.. εχω ζήσει και έχω εργασθεί σε Ελβετία, Νορβηγία, Αγγλία, Νιγηρία και Ελλάδα...
και ναι!...
να υποθέσω πως στην Νιγηρία πέρασες καλύτερα?????????
και ναί.. εχω ζήσει και έχω εργασθεί σε Ελβετία, Νορβηγία, Αγγλία, Νιγηρία και Ελλάδα...
Χτυπηματα κατω απο τη ζωνη και επι προσωπικου...
Κριμα!!!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Χτυπηματα κατω απο τη ζωνη και επι προσωπικου...
Κριμα!!!
με εσενα εχω παψει εδω και καιρο να ασχολουμαι...κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ειμαστε μαλακες..
αμα δεν σου αρεσει τραβα στου πιγκουϊνου,στο κοσμο,στο κυριζια_φορουμ.τζιαρ
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ειμαστε μαλακες..
αμα δεν σου αρεσει τραβα στου πιγκουϊνου,στο κοσμο,στο κυριζια_φορουμ.τζιαρ
με εσενα εχω παψει εδω και καιρο να ασχολουμαι...
το επιπεδο καποιων αλλων ομως ειναι για περισσοτερα!!!
θα σε γαμησει το πασοκ παλιοχαμουρα φασιστα..ευτυχώς έχεις το γνώθι σαυτόν καμμιά φορά...
από κάτι σαν και σένα υποφέρει ο τόπος αυτός και έχουμε τις φοροεπιδρομές... δυστυχώς οι άτολμες ηγεσίες αυτού του τόπου δεν τολμούν να τα βάλουν με τα πάσης φύσεως λαμόγια και έχουμε τις φοροεπιδρομές...
κπληρης και καταφορη παραβιαση των ιδεωδων της δημοκρατιας που με τοσο ζηλο υπερασπιζονται καποιοι!!!!!
αναλογα με την οικονομικη κατασταση προσαρμοζεται και το μεγεθος της ποινης???
με αυτη τη λογικη και ο κλεφτης αν δεν εχει να φαει ας αθωονεται!!!!!!!
ή αν ενας δικηγορος παραβει το νομο ας φαει ισοβια,αφου ντροπιαζει τον τιτλο του!!!
τι λετε ρε???
οπως φαινεται η κοινωνικη δικαιοσυνη ειναι κατι που ερμηνευεται κατα το δοκουν !!
ευτυχώς έχεις το γνώθι σαυτόν καμμιά φορά...
από κάτι σαν και σένα υποφέρει ο τόπος αυτός και έχουμε τις φοροεπιδρομές... δυστυχώς οι άτολμες ηγεσίες αυτού του τόπου δεν τολμούν να τα βάλουν με τα πάσης φύσεως λαμόγια και έχουμε τις φοροεπιδρομές...
Το πρόστιμο με βάση το εισόδημα (και όχι η ποινή- προσοχή, έχει διαφορά) δεν είνα εντελώς παράλογο αν και οι ελβετοί το γάμησαν και ψόφησε εν προκειμένω...
Ωστόσο, μιας και μιλήσαμε για ελβετία κανά δημοψήφισμα θα κάνουμε και εμείς ή να αρχίσω το κλάμα από τώρα;
Το πρόστιμο με βάση το εισόδημα (και όχι η ποινή- προσοχή, έχει διαφορά) δεν είνα εντελώς παράλογο αν και οι ελβετοί το γάμησαν και ψόφησε εν προκειμένω...
Ωστόσο, μιας και μιλήσαμε για ελβετία κανά δημοψήφισμα θα κάνουμε και εμείς ή να αρχίσω το κλάμα από τώρα;
σαν σκεψη φερει αρκετες καινοτομιες,οι οποιες ειναι αξιες σοβαρου προβληματισμου,αλλα εδω εχουμε κανονικο χαρατσι΄οπως και εσυ παραδεχτηκες!!!Το πρόστιμο με βάση το εισόδημα (και όχι η ποινή- προσοχή, έχει διαφορά) δεν είνα εντελώς παράλογο αν και οι ελβετοί το γάμησαν και ψόφησε εν προκειμένω...
σαν σκεψη φερει αρκετες καινοτομιες,οι οποιες ειναι αξιες σοβαρου προβληματισμου,αλλα εδω εχουμε κανονικο χαρατσι΄οπως και εσυ παραδεχτηκες!!!
παραδείγαμτα σχετικά με τον διάλογο που θα γίνει σε επρίπτωση δημοψηφίσματος μπορείς να πάρεις εδώ μεσα...
παραδείγαμτα σχετικά με τον διάλογο που θα γίνει σε επρίπτωση δημοψηφίσματος μπορείς να πάρεις εδώ μεσα...