Αυτοί τα χουν σε offshore εταιριες τα λεφτα και τα ακίνητα τους φιλάρακι...Δεν τους πιάνεις με τίποτα!!! Πάλι μαλάκες μας πιάσανκαι αντε ξαναληρωνε μαλακα Ελληνα τα γαμησιατικα των πολιτικων μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ειδες εσυ καθολου να κοψει ο Ελληναρας το αυτοκινητο οταν περυσι ειχε φτασει η αμολυβδη 1,4 Ε. το λιτρο ? Ρε δεν κοβει ο Ελληναρας την καλοπεραση ρεεεεε!...μη και μπει στο τρολευ το πρωι, θα του πεσει ο κώλος! Μόνο στο μετρο μπαινει και αυτο αν ειναι κοντα στο σπίτι του. Καλόμαθε ο κώλος του και δεν ξεβολευεται τωρα....Αυτα βλέπει η κυβερνηση και μας βαραει στο κεφαλι...Καλά κάνουν ρε...αφου βρηκαν μαλάκες....Που θα πάει ρε π.... αυτή η κατάσταση...με τη φορολογία...
Αν ξανανέβει 150$ το βαρέλι, πόσο θα πάει η βενζίνη?
3€ το λίτρο???
Θα τα βάλουμε φωτιά να τα κάψουμε στο τέλος...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έξι λεπτά η μέση αύξηση της τιμής της βενζίνης ανά λίτρο, λόγω της νέας φορολογίας. Αύξηση 12% στη φορολόγηση της κινητής τηλεφωνίας. 250 ευρώ εφάπαξ εισφορά των ιδιοκτητών αυτοκινήτων άνω των 1999 κυβικών και εφάπαξ εισφορά των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, καθώς και επιβάρυνση της φορολογίας τους ανάλογα με το μήκος τους.
Και εδώ μετράει το μήκος...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
«αν πλήρωναν όλοι τους φόρους που τους αναλογούσαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων»
Μάλιστα, να προσθέσω και εγώ:
"αν δεν ήταν άχρηστοι και διεφθαρμένοι οι μηχανισμοί για να ελέγχετε την φοροδιαφυγή, δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων"
Παραιτηθείτε καραγκιόζηδες. Είστε άχρηστοι, τελείως άχρηστοι.
Από τα 2,3 δις ευρώ που απαιτούνται για να κλείσουν κάποιες από τις τρύπες που οφείλονται σε ολική ανικανότητα διαχείρισης "οργανισμών", τα 1,15 δις ευρώ θα τα μαζέψουν από την νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων.
Είστε γελοίοι λέμε, τελείως όμως.
Αντί να βάλετε τάξη στο μαγαζί σας (το κράτος), αντί να μην φορτώσετε την αγορά με επιπλέον φόρους που θα μειώσουν την ανταγωνιστικότητα και όπως σας είπαν την τελευταία φορά από τις Βρυξέλλες, επιδίδεστε σε ένα πρωτοφανές πανηγύρι εξευτελισμού του ρόλου σας, διδάσκοντας τον δόλο, την ασχετοσύνη, την παρανομία, την ανευθυνότητα και την λαμογιά στους πολίτες.
Παραιτηθείτε, είστε επικίνδυνοι.
"αν δεν ήταν άχρηστοι και διεφθαρμένοι οι μηχανισμοί για να ελέγχετε την φοροδιαφυγή, δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων"
Από τα 2,3 δις ευρώ που απαιτούνται για να κλείσουν κάποιες από τις τρύπες που οφείλονται σε ολική ανικανότητα διαχείρισης "οργανισμών", τα 1,15 δις ευρώ θα τα μαζέψουν από την νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων.
Αντί να βάλετε τάξη στο μαγαζί σας (το κράτος), αντί να μην φορτώσετε την αγορά με επιπλέον φόρους που θα μειώσουν την ανταγωνιστικότητα και όπως σας είπαν την τελευταία φορά από τις Βρυξέλλες, επιδίδεστε σε ένα πρωτοφανές πανηγύρι εξευτελισμού του ρόλου σας, διδάσκοντας τον δόλο, την ασχετοσύνη, την παρανομία, την ανευθυνότητα και την λαμογιά στους πολίτες.
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι επειδή πείραν το μήνυμα....σου λέει 48% των πολιτών στείλατε μήνυμα??/ Ε τα κάνω τώρα πιό ακριβά να δείτε.....
Τα σκαφη φιλαρακι να φορολογουνται γενικα σωστο ειναι. Ειδος πολυτελειας δεν ειναι? Από ποτε έγινε απαραιτητο δηλαδις δεν καταλαβα...Σιγα μη λυπηθω και τους σκαφατους...Έξι λεπτά η μέση αύξηση της τιμής της βενζίνης ανά λίτρο, λόγω της νέας φορολογίας. Αύξηση 12% στη φορολόγηση της κινητής τηλεφωνίας. 250 ευρώ εφάπαξ εισφορά των ιδιοκτητών αυτοκινήτων άνω των 1999 κυβικών και εφάπαξ εισφορά των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, καθώς και επιβάρυνση της φορολογίας τους ανάλογα με το μήκος τους.
Τα σκαφη ομως να φορολογουνται φιλαρακι..δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Για τους ημιυπαιθριους επρεπε να τα ριξει στους κατασκευαστες και οχι στον κοσμο που τα αγορασε αφου κανεις δεν βρισκει σπιτι πλεον χωρις ημιυπαιθριο«αν πλήρωναν όλοι τους φόρους που τους αναλογούσαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων»
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
....Eπισηs να φορολογουνται οι αναπνοεs!!!!!!!.......Ανα κυβικο εκατοστο αερα , να τιμολογειται μονο το καθαρο οξυγονο εναντι 0,01 ευρω.......Θα ξεχρεωσουμε πολυ γρηγορα ετσι τα δανεια....Αλλα μου φαινεται οτι κοιμουνται οι υπευθυνοι στο Οικονομικων....Ετοιμεs λυσειs τουs δινουμε..
οσα μετρα και να παρουν απ'τη στιγμη που η κρατικη μηχανη ειναι διεφθαρμενη τιποτε δε γινεται.ο ελληνας κατι θα σκαρφιστει και θα την σκαπουλαρει.εγω παντως κριση στη διασκεδαση δεν βλεπω καθε σ/κ ολοι ειναι μες την καλη χαρα.
παντως η κρατικη μηχανη για να δουλεψει θελει να μπει το μαχαιρι στο κοκαλο και οι περισσοτεροι κοπριτες που ειναι βολεμενοι στο δημοσιο να πανε σπιτι τους δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι γιατι καποιοι δουλευουν.
εγω ειμαι λογιστης και βλεπω οτι για να κανεις τη δουλεια σου στην εφορια πρεπει να λαδωσεις,αν πας με το σταυρο στο χερι τη γαμησες.
παντως η κρατικη μηχανη για να δουλεψει θελει να μπει το μαχαιρι στο κοκαλο και οι περισσοτεροι κοπριτες που ειναι βολεμενοι στο δημοσιο να πανε σπιτι τους δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι γιατι καποιοι δουλευουν.
εγω ειμαι λογιστης και βλεπω οτι για να κανεις τη δουλεια σου στην εφορια πρεπει να λαδωσεις,αν πας με το σταυρο στο χερι τη γαμησες.
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάποτε ο Χότζας ήταν στεναχωρημένος και όταν τον ρώτησαν τί έχει τους είπε..
" Αφήστε, πάνω που έμαθα τον γαίδαρό μου να μην τρώει, πέθανε"
Αυτά..
" Αφήστε, πάνω που έμαθα τον γαίδαρό μου να μην τρώει, πέθανε"
Αυτά..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ...απλά το πήρα λίγο στην πλάκα το συγκεκριμένο!Βέβαια και εδώ το πρόβλημα είναι ότι πολλοί έχουν τα σκάφη τους σε off shore εταιρείες!!!Τα σκαφη φιλαρακι να φορολογουνται γενικα σωστο ειναι. Ειδος πολυτελειας δεν ειναι? Από ποτε έγινε απαραιτητο δηλαδις δεν καταλαβα...Σιγα μη λυπηθω και τους σκαφατους...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ και το πιο σωστο που ακουστηκε. Απο κει ξεκιναει η διαφθορα. Απο τις εφοριες. Και μην ξεχνατε...ο φορος στα σκαφη ειναι δικαιος. Θα το φωναζω και θα το λεω...οσα μετρα και να παρουν απ'τη στιγμη που η κρατικη μηχανη ειναι διεφθαρμενη τιποτε δε γινεται.ο ελληνας κατι θα σκαρφιστει και θα την σκαπουλαρει.εγω παντως κριση στη διασκεδαση δεν βλεπω καθε σ/κ ολοι ειναι μες την καλη χαρα.
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ και το πιο σωστο που ακουστηκε. Απο κει ξεκιναει η διαφθορα. Απο τις εφοριες. Και μην ξεχνατε...ο φορος στα σκαφη ειναι δικαιος. Θα το φωναζω και θα το λεω...
Ο φόρος στα σκάφη είναι πολύ άδικος και αναλύω....
Αν έχεις ένα σκάφος που κοστίζει 500.000 ευρά, θες να μας πεις πως είναι δίκαιο να πληρώσεις 150-200 ευρουδάκια??
Μαλακία είναι ο φόρος αυτός γιατί για μια ακόμη φορά αφήνει απ' έξω την πραγματική φορολογία στους έχοντες...
Στάχτη στα μάτια μας ρίχνουν με αυτά τα κολπάκια...
Εσυ και γω δεν εχουμε και στ αρχιδια μας Αλλά καποιοι άλλοι εχουν και θα χαλαστουν λιγακι. Ετσι μαγκες μου, δικαιοσυνη.......Ναι απο σκαφη, αλλο τιποτα!!!!!!!! Εχω ενα ...κουρδιστο τηs MatchBox ελπιζω να μην φορολογηθω και γι αυτο...!!!!!!!!
Δεν ειδα τους συντελεστες φορολογιας φιλαρακι. Αλλά μιλαω γενικα σαν μετρο οτι ειναι σωστο και δικαιο. Δεν φανταζομαι να κανεις ετσι επειδη έχεις καμμια σκαφαρα?Ο φόρος στα σκάφη είναι πολύ άδικος και αναλύω....
Αν έχεις ένα σκάφος που κοστίζει 500.000 ευρά, θες να μας πεις πως είναι δίκαιο να πληρώσεις 150-200 ευρουδάκια??
Μαλακία είναι ο φόρος αυτός γιατί για μια ακόμη φορά αφήνει απ' έξω την πραγματική φορολογία στους έχοντες...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τοσα χρονια.........ατελειωτα χρονια δλδ......οι μαγκεs πληρωνανε...εναντι......Κι εμειs με τα χερια στην τσεπη βλεπαμε απο απεναντι.....Ε αs συμβαλλουν λιγακι κι αυτοι.......Εσυ και γω δεν εχουμε και στ αρχιδια μας Αλλά καποιοι άλλοι εχουν και θα χαλαστουν λιγακι. Ετσι μαγκες μου, δικαιοσυνη
Ετσι ειναι μαγκα μου...θες σκαφος με πουτανες πανω για τρελες νυχτες στη Μυκονο? Καμμια αντιρρρηση, να το χεις πασά μου, αλλά θα πληρωσεις...Δικαιο δεν ειναι?Ο φόρος στα σκάφη είναι πολύ άδικος και αναλύω....
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ειδα τους συντελεστες φορολογιας φιλαρακι. Αλλά μιλαω γενικα σαν μετρο οτι ειναι σωστο και δικαιο. Δεν φανταζομαι να κανεις ετσι επειδη έχεις καμμια σκαφαρα?
Μια σκάφη της γιαγιάς μου έχω ενθύμιο..θα δεις τους συντελεστές και θα γελάς....
Πραγματική φορολογία δεν είναι το αυτοτελές σε όποιον έχει σκάφος γιατί με αυτό τον τρόπο νομιμοποιεί το που βρήκε τα λεφτά και το αγόρασε...έχετε υπόψιν σας στην Αμερική πως πάει ο αντιστοιχος ΣΔΟΕ και ελέγχει??
Δεν πάει να σου βάλει ένα εφάπαξ και τέλος...σου λέει φιλαράκι για τα 500.000 που αγορασες το σκάφος έχεις πληρώσει φόρο??? Είναι καθαρά?? Αν ναι είσαι ΟΚ αν όχι, θα πληρώσεις για τα 500.000!!! Αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟ μάγκες..
ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!! Αλλά αυτό θελει αρχ...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εάν φορολογούσε στην αφετηρία και όχι στην κατάληξη των χρημάτων, δεν υπάρχει λόγος να φορολογήσει αγαθά.Τα σκαφη ομως να φορολογουνται φιλαρακι..δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης.
Ο μόνος λόγος που φορολογεί στην κατάληξη, είναι επειδή υπάρχει μαύρο χρήμα και δεν μπορεί να το πιάσει στην πηγή.
Με απλά λόγια και επαναλαμβάνοντας προηγούμενο post, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Υπερβολή αυτό που λες.Για τους ημιυπαιθριους επρεπε να τα ριξει στους κατασκευαστες και οχι στον κοσμο που τα αγορασε αφου κανεις δεν βρισκει σπιτι πλεον χωρις ημιυπαιθριο
Είναι σαν να λες, ότι
α) κατοικίες χτίζονται μόνο από κατασκευαστές και να υπονοείς ότι όσοι ιδιώτες φτιάχνουν το σπιτάκι τους, δεν κλείνουν ημιυπαίθριους και
β) ότι στις αντιπαροχές, οι οικοπεδούχοι δεν θέλουν κλειστούς ημιυπαίθριους και δεν παζαρεύουν τα ποσοστά με βάσει και αυτούς.
Εάν θες την γνώμη μου για τους ημιυπαίθριους, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους νομιμοποιήσει. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η καραμέλα ότι γίνεται παράνομα, κάποια στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες να γίνεται νόμιμο και μόνο προς όφελος των εσόδων του κράτους, επειδή το τελευταίο απαρτίζεται από στελέχη που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε περίπτερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις