Με τον κίνδυνο να φωνάξει την αστυνομία ο μαγαζάτορας?Κάτσε ρε...εγώ αυτό θα το έκανα για να συγκρίνω φιλοσοφίες...μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Be my guest!
Με τον κίνδυνο να φωνάξει την αστυνομία ο μαγαζάτορας?Κάτσε ρε...εγώ αυτό θα το έκανα για να συγκρίνω φιλοσοφίες...μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Νοέμβρη-Δεκέμβρη,θα βλέπουμε σε βιτρίνες επιγραφές του τύπου:
[size=20pt] Πωλούνται αποδείξεις λιανικής πώλησης[/size]
[size=20pt] Πληροφορίες εντός[/size]
Με τον κίνδυνο να φωνάξει την αστυνομία ο μαγαζάτορας?
Be my guest!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι νοοτροπία τους ... και όχι γιατί είναι λάθος αυτοί, αλλά έχει τόσο ποτίσει η μαλακία και η κλεψιά το άίμα μας που δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε εμείς ως άνθρωποι.Τώρα αν μου πείς ότι αν κάνεις αυτήν την ερώτηση θα σου φέρει την αστυνομία...τί να πώ???Μπράβο του αν το κάνει...
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι νοοτροπία τους ... και όχι γιατί είναι λάθος αυτοί, αλλά έχει τόσο ποτίσει η μαλακία και η κλεψιά το άίμα μας που δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε εμείς ως άνθρωποι.
Μπορώ να σου πω πολλές περιπτώσεις (αλλά βαριέμαι) που γίνανε στο εξωτερικό, και στις οποίες μας κοιτουσανε ατάραχοι ή με χαμόγελο ενώ στην Ελλάδα θα είχαν ανοίξει μύτες από το ξύλο.
Άσε σου λέω...
Ναι σ' αυτές τις χώρες είναι έντονη η κοινωνική συναίνεση, διότι και το κράτος είναι έντιμο προς τους πολίτες. Στην Ελλάδα σχεδόν όλοι είναι σε κάποια δικαστική διαμάχη με το κράτος. Και για τα δύο υπάρχουν παραδείγματα. Ες αύριον τα σπουδαία.Συμφωνώ με αυτό που λές...όλοι έχουμε να πούμε περιπτώσεις...
Γιατί ρε ηλίθιε δεν μπορείς να πάρεις μια πουτσογκαρσονιέρα με 30000 ευρώ?
Δεν μπορεί να σου έχει δώσει και ένα ελάχιστο κεφάλαιο ο πατέρας σου που με ένα στεγαστικό του κώλου να σου εξασφαλίσει ένα δυαράκι?
Η να έχεις πάρει ένα επισκυεαστικό για να κάνεις κατοικησιμο το μικρό ερείπιο που κληρονόμησες?
ΒΛΑΚΑ....
Πάλι αβαβά η απάντηση?μας κάνεις με το πανεράι τα ταξίδια στις Λωζάνες μονακά και μόντρεαλ ανάλυση της ελληνικής φτωχολογιάς;
ππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
πόσα κιλά μαλάκας είσαι που καρφώνεσαι απο μονος σου.
Έχω γνωστούς με σπίτια που είναι ασύλληπτα ακόμα και για Μενεγάκη ή Βίσση
Αλήθεια?Αυτά είναι..
Αν έχεις τα σωστά πρότυπα,καταλαβαίνεις ποιους στόχους πρέπει να ξεπεράσεις στη ζωή σου και προοδεύεις!
Αλήθεια?
Τους έχεις σαν σωστά προτυπα?
δεν σε έχω ικανό για πιο σύνθετες πράξεις ...
Το καλό με σένα είναι ότι έχεις αντίληψη και καταλαβαίνεις ακριβώς τι γράφει ο άλλος
Με αυστηρά μαθηματική λογική έχω απόλυτο δίκιο ...Αυτά είναι..
Αν έχεις τα σωστά πρότυπα,καταλαβαίνεις ποιους στόχους πρέπει να ξεπεράσεις στη ζωή σου και προοδεύεις!
Δεν είναι κακό που έχεις πρόβλημα με τις ασυναρτησίες απαραίτητα ... το πρόβλημα σου οξύνεται απλά όταν μιλάς με ανθρώπους σαν εμένα.Έχω ένα θεματάκι με τις ασυναρτησίες..είναι γεγονός!
Υ.Γ. Παραδέχομαι ότι είμαι άδικος μαζί σου..
Δε φταις εσύ που είσαι μπετόβλακας!
Με αυστηρά μαθηματική λογική έχω απόλυτο δίκιο ...
Η "λογική" η δική σου δεν είναι απόλυτα μια καθολική λογική ... μπορεί άνετα να διαφέρει 180 μοίρες από την λογική την δική μου,ενός Σουηδού ή ενός Μουσουλμάνου οι οποίοι να έχουν όλοι δίκιο και όλοι να διαφωνούν ...
Αν δείξεις σε ζουλού μια σχηματική απεικόνιση σκάλας με γραμμές από ενα μολύβι θα σου απαντήσει ότι δεν βλέπει μια κατασκευή (κάθε δυτικός θα την αντιλαμβανότανε ως σκάλα) αλλά γραμμές ... το πάραξενο είναι ότι αυτός έχει δίκιο!!!!
Μόνο οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να βλέπουν την ζωή "στα συστατικά" της.
Ο Θρύλος λέει ότι ο Αινστάιν δεν μπορούσε να ζητήσει μια ασπιρίνη, πάντα ζητούσε ακετυλοσαλυκιλικό οξύ ... φυσικά οι άλλοι γελούσαν αλλά είχαν προφανώς άδικο!
Δεν περιμενω να το καταλάβεις το έχω ξαναπεί ... και ούτε θέλω να το καταλάβεις, θέλω να γελάω δυνατά ....
Δεν είναι κακό που έχεις πρόβλημα με τις ασυναρτησίες απαραίτητα ... το πρόβλημα σου οξύνεται απλά όταν μιλάς με ανθρώπους σαν εμένα.
Δλδ. τόσες και τόσες οπισθοδρομικές κοινωνίες που χτιστήκαν μέσα στις ασυναρτησίες είχαν πρόβλημα?
Όχι ... εφόσον σε καταλαβαινουν οι άλλοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πας να κάνεις το βήμα προς τα πανω ... και πάλι αν δεν ξυπνήσεις ποτέ είναι σαν να μην έγινε τίποτα...
Ο Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια :
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.
Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία.
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Αλλά... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές, και οι πουτάνες Ρωσίδες... άρα χέσε μέσα, δεν έχουμε σωτηρία.
αρκετα ευστοχη παραθεσηΟ Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια :
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα.
Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες.
Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία.
Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.
Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία.
Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Αλλά... στην Ελλάδα οι μπύρες είναι Γερμανικές, και οι πουτάνες Ρωσίδες... άρα χέσε μέσα, δεν έχουμε σωτηρία