πούτσες παντού από παντού.... ααχχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 5 Φεβ 2010 #2.401 πούτσες παντού από παντού.... ααχχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
voltaire45 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2005 Μηνύματα 18.212 Κριτικές 1 Like 1.906 Πόντοι 366 5 Φεβ 2010 #2.402 pezoporos έγραψε: Περίμενα περισσότερα από σένα βολτέρε. Το καράβι βουλιάζει και καπετάνιος τζωρτζ ψωλαρμενίζει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εδώ ψωλαρμενίζει ο Τρισέ, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί έχουν λουφάξει και εσύ περιμένεις από τον Γιωργάκη..... Αυτά που παίζονται είναι πολύ μεγαλύτερα από τα έξοδα κίνησης των εφοριακών και τις ταμειακές στις Λαϊκές. Πολύ, πολύ, πολύ μεγαλύτερα.
pezoporos έγραψε: Περίμενα περισσότερα από σένα βολτέρε. Το καράβι βουλιάζει και καπετάνιος τζωρτζ ψωλαρμενίζει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εδώ ψωλαρμενίζει ο Τρισέ, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί έχουν λουφάξει και εσύ περιμένεις από τον Γιωργάκη..... Αυτά που παίζονται είναι πολύ μεγαλύτερα από τα έξοδα κίνησης των εφοριακών και τις ταμειακές στις Λαϊκές. Πολύ, πολύ, πολύ μεγαλύτερα.
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.403 1personanongrata έγραψε: πούτσες παντού από παντού.... ααχχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις..
1personanongrata έγραψε: πούτσες παντού από παντού.... ααχχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις..
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.404 pleasuregiver έγραψε: εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... να στειλω καμια λιστα? εχω ελλειψη σε πολλα γμτ!
pleasuregiver έγραψε: εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... να στειλω καμια λιστα? εχω ελλειψη σε πολλα γμτ!
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.405 velvy έγραψε: να στειλω καμια λιστα? εχω ελλειψη σε πολλα γμτ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τώρα δε σου λείπει τίποτα.. Όπου να'ναι θα σου λείπουν πολλά!
velvy έγραψε: να στειλω καμια λιστα? εχω ελλειψη σε πολλα γμτ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τώρα δε σου λείπει τίποτα.. Όπου να'ναι θα σου λείπουν πολλά!
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.406 nacho_70 έγραψε: τώρα δε σου λείπει τίποτα.. Όπου να'ναι θα σου λείπουν πολλά! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σωστο κι αυτο.. παω να γεμισω την αποθηκη με σπορους
nacho_70 έγραψε: τώρα δε σου λείπει τίποτα.. Όπου να'ναι θα σου λείπουν πολλά! Κλικ για ολόκληρη προβολή... σωστο κι αυτο.. παω να γεμισω την αποθηκη με σπορους
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.407 velvy έγραψε: σωστο κι αυτο.. παω να γεμισω την αποθηκη με σπορους Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις!
velvy έγραψε: σωστο κι αυτο.. παω να γεμισω την αποθηκη με σπορους Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις!
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 5 Φεβ 2010 #2.408 pleasuregiver έγραψε: εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα
pleasuregiver έγραψε: εχεις κοζαρει τιποτε καλο σε καμια βιτρινα??? απο βδομαδα αρχιζουν οι απαλλοτριωσεις.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.409 nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει..
nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει..
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.410 nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα δεν την εχω, οποτε καμια ζημια.. 1personanongrata έγραψε: απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... πειτε μου που να βρισκομαι.-
nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα δεν την εχω, οποτε καμια ζημια.. 1personanongrata έγραψε: απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... πειτε μου που να βρισκομαι.-
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.411 1personanongrata έγραψε: απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διαλεξε mall & σφυρα..
1personanongrata έγραψε: απο εβδομάς έρχομαι για αγορές......... αααααααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διαλεξε mall & σφυρα..
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 5 Φεβ 2010 #2.412 nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φάτε ένα πούστη καταστροφολάγνο
nacho_70 έγραψε: Δεν κατάλαβες.. Η αποθήκη θα είναι το πρώτο που θα χάσεις! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φάτε ένα πούστη καταστροφολάγνο
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.413 pleasuregiver έγραψε: ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... το πολυ πολυ να γυρισω πισω στο μπαμπα.. :-
pleasuregiver έγραψε: ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... το πολυ πολυ να γυρισω πισω στο μπαμπα.. :-
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 5 Φεβ 2010 #2.414 velvy έγραψε: το πολυ πολυ να γυρισω πισω στο μπαμπα.. :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... έλα στον παππού κοπέλα μου
velvy έγραψε: το πολυ πολυ να γυρισω πισω στο μπαμπα.. :- Κλικ για ολόκληρη προβολή... έλα στον παππού κοπέλα μου
voltaire45 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2005 Μηνύματα 18.212 Κριτικές 1 Like 1.906 Πόντοι 366 5 Φεβ 2010 #2.415 pleasuregiver έγραψε: εγω βγαζω σκανκ εδω & χρονια.. εσυ παλευεις με τα υβριδια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό δεν είναι τίποτε ρε μαλάκα. Με τον ξάδερφο στο χωριό έχουμε κάτι κότες που τρώνε καλαμπόκι και αντί για αυγά κάνουνε τριπάκια και κουμπάκια. Τα θαύματα της βιοτεχνολογίας. Έχουμε βάλει στα γονίδια τους το DNA του Περσόνα. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά.
pleasuregiver έγραψε: εγω βγαζω σκανκ εδω & χρονια.. εσυ παλευεις με τα υβριδια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό δεν είναι τίποτε ρε μαλάκα. Με τον ξάδερφο στο χωριό έχουμε κάτι κότες που τρώνε καλαμπόκι και αντί για αυγά κάνουνε τριπάκια και κουμπάκια. Τα θαύματα της βιοτεχνολογίας. Έχουμε βάλει στα γονίδια τους το DNA του Περσόνα. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά.
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.416 petrosyn έγραψε: έλα στον παππού κοπέλα μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... ψιτ.. αλλος κανει προεργασια,αλλος θα γαμησει??? πισω γοριλα..
petrosyn έγραψε: έλα στον παππού κοπέλα μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... ψιτ.. αλλος κανει προεργασια,αλλος θα γαμησει??? πισω γοριλα..
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.417 pleasuregiver έγραψε: ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νόμιζα ότι΄τα'λεγα στην αλίντισα με το supercar ρε παπάρα
pleasuregiver έγραψε: ασε ρε τρομολαγνε το πιτσιρικι.. κορη μας ειναι.. μην την φρικαρεις.. Υ.Γ τι να χασει ρε??? το πολυ-πολυ να εκπορνευτει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νόμιζα ότι΄τα'λεγα στην αλίντισα με το supercar ρε παπάρα
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 5 Φεβ 2010 #2.418 pleasuregiver έγραψε: διαλεξε mall & σφυρα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσένα σε έχω ΦΙΦΟ λίστα.... μη αγχώνεσαι.....
pleasuregiver έγραψε: διαλεξε mall & σφυρα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσένα σε έχω ΦΙΦΟ λίστα.... μη αγχώνεσαι.....
P petrosyn Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2008 Μηνύματα 14.588 Like 0 Πόντοι 166 5 Φεβ 2010 #2.419 pleasuregiver έγραψε: ψιτ.. αλλος κανει προεργασια,αλλος θα γαμησει??? πισω γοριλα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα στο ζωικό βασίλειο
pleasuregiver έγραψε: ψιτ.. αλλος κανει προεργασια,αλλος θα γαμησει??? πισω γοριλα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα στο ζωικό βασίλειο
Επισκέπτης 5 Φεβ 2010 #2.420 petrosyn έγραψε: Φάτε ένα πούστη καταστροφολάγνο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Στ'αρχίδια μας,εμένα με διόρισε στο δημόσιο ο λάκης ρεεεεεεεεεεεεεεε
petrosyn έγραψε: Φάτε ένα πούστη καταστροφολάγνο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Στ'αρχίδια μας,εμένα με διόρισε στο δημόσιο ο λάκης ρεεεεεεεεεεεεεεε