Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έχει ρε μεγάλε, αν δεν έχει να βγάλω και εγώ ιστορίες τύπου
"Θηλυκός κροκόδειλος πήρε πίπα σε σέρφερ"
ή
"253 μουνάρες βίαζαν άτυχο ναυαγό επί 3 χρόνια χωρίς ανάπαυλα"

και να τις ανεβάζω σε sites για να κάνω εντύπωση...

Πως δεν έχει?
Ότι κατεβάσει η κούτρα του καθενός το πιάνουμε και το προβάλλουμε?
Και μάλιστα σε επανάληψη?

αφού το ξέρουμε όλοι ότι αυτού του είδους οι πικάντικες "ειδήσεις" είναι μούφες, τις διαβάζουμε για πλάκα :P

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Γλύτωσε τον βιασμό επειδή… έκανε εμετό!

Η ξαφνική αδιαθεσία έσωσε μια νεαρή Ολλανδέζα, η οποία -όπως κατέθεσε στην αστυνομία- γλύτωσε τον βιασμό επειδή... έκανε εμετό!
Η 29χρονη κατήγγειλε τη σε βάρος της σεξουαλική επίθεση με... χρονοκαθυστέρηση, αφού δεν πήγε από την πρώτη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα για να πει τι της συνέβη, ενώ δεν θέλησε να επισκεφθεί και τον ιατροδικαστή για να την εξετάσει, προτιμώντας να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Χερσονήσου, ενώ η κοπέλα διασκέδαζε με φίλη της σε μπαρ της πόλης. Εκεί γνώρισαν δύο ομοεθνείς τους, με τους οποίους διασκέδαζαν, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως είπε η νεαρή στους αστυνομικούς, ο άνδρας με τον οποίο εκείνη διασκέδαζε την οδήγησε σε μια οικοδομή, σε ένα απομακρυσμένο σημείο, το οποίο όμως δεν μπορούσε να υποδείξει, όταν ρωτήθηκε.

Συγκεκριμένα, η ίδια φέρεται να είπε ότι ο φίλος της την πήρε στα χέρια του και την οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο βρισκόταν αρκετά μακριά από το μπαρ. Εκεί, όπως κατήγγειλε, ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι εκείνη δεν μπορούσε να του αντισταθεί λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ και ουσιαστικά προσπάθησε να τη βιάσει.
Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν μπορούσε να αντιδράσει και ήταν ανυπεράσπιστη στις ορέξεις του συμπατριώτη της. Όταν όμως κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και συγκεκριμένα έκανε εμετό, ο επίδοξος βιαστής έφυγε κακήν κακώς...

Ωστόσο, η αστυνομία αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναζήτηση του φερόμενου ως δράστη, καθώς η κοπέλα γνώριζε μόνο το μικρό όνομα του άνδρα...

Πηγή: zougla.gr

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Μάλλον γιατι δεν την πηδηξε εκανε την κατγγελια γιατι συχάθηκε απο τον εμετο και εφυγε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;".

Γερμανίδα φωτογράφος πέρασε 10 μέρες σε έναν οίκο ανοχής, ρωτώντας ευθέως τους πελάτες του..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες...
η υγεία του δημοσιογράφου εξελίσσεται ομαλά και το εγκεφαλικό χαρακτηρίζεται ελαφρύ. Ο Δημήτρης Οικονόμου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Metropolitan, προκειμένου να νοσηλευτεί.

Πηγή: tromaktiko.gr

Συνημμένα

• oikonomou.jpg
    oikonomou.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το σχολιάσω, απλά το παραθέτω...

Περιγραφή

ΚΑΠΟΥ.. ΚΑΠΩΣ.. ΚΑΠΟΤΕ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΟΛΟΟΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ... ΠΑΡΑΜΙΛΩ... ΜΟΝΟΛΟΓΩ... ΚΑΙ ΛΕΩ: ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ? ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ? ΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ 4000€ ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ (ΚΡΙΣΗ-ΜΕΡΚΕΛ-ΔΝΤ).
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ?
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΝΩ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ Γ..... ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. ΑΣΕΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ < ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ? > Εεε ΔΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ... ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΟΛΩΣΣΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΑΣΙΝΑ,ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΩΒ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ. ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΔΕ,ΗΤΑΝ ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ,ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
ΠΗΡΑ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ,ΕΝΑ JET SKI,ΤΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ (ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΑΕΙΙΙιι..) ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ,ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ.
ΕΚΑΝΑ ΖΩΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΞΥΠΝΑΓΑ,ΧΑΜΟΣ,ΚΟΛΑΣΗ...
ΩΣΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ Ο ΚΟΛΩΣΣΟΣ.
ΠΩΣ ΠΕΣΑΝΕ Η ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ??? ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ. ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΠΛΕΟΝ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ.
ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.
ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.
ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΦΙΛΤΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.
ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ.
ΕΚΟΨΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΕ,ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ CD ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ CARRERA ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΡΑΓΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ,ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ?
< ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ? >
ΕΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ,ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΤΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
ΝΑΙ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ. ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ,ΠΟΥ ΚΟΡΟΙ'ΔΕΥΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΡΕΝΑΝ. ΤΑ ΨΙΛΑ,ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ.
ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΑΟΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: < ΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗηη ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ,ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ??? >
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ? ( ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ). ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΜΑΞΙ.
ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ,ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ,ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.
( ΦΟΥΟΥΟΥουου.. ) ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ,ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΛΙΓΟ.
ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.-

Υ.Γ # ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #

ΚΥΡΙΕΣ , ΚΥΡΙΟΙ , ΠΑΙΔΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , BLOCK , FORUM , SITE , ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ , ΚΑΝΑΛΙΑ , ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.-

[video]http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%89-%CF%84%CE%BF-audi-tt-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-4999-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
[size=13pt] Γυναίκα «αράχνη» στο διαδίκτυο[/size]
26/09/13 - 18:03

Μία γυναίκα από την Πολωνία συνελήφθη χθες το απόγευμα στους Αμπελόκηπους η οποία είχε καταληστέψει πολίτες που προσέγγιζε μέσω διαδικτύου.

Για να πετύχει το στόχο της είχε δημιουργήσει «προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και μέσω αυτού ερχόταν σε επικοινωνία με τα ανυποψίαστα θύματά της.

Συγκεκριμένα, αφού τους έπειθε με το πρόσχημα της ερωτικής συνεύρεσης να έρθουν σε προσωπική επαφή, μετέβαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία ή στα σπίτια τους και χωρίς να γίνει αντιληπτή έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια, και αφού οι ίδιοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση ύπνωσης, αφαιρούσε χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από το εσωτερικό των σπιτιών.
Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι από αρχές Ιουνίου, με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε μεταβεί στις οικίες τους ή σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη της δράστιδας, πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη ψηφιακή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν την 30χρονη χθες (25.09.2013) το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, αλλά και στην κατοχή της, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:

• επτά (7) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) επώνυμα ρολόγια χειρός
• δυο (2) φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής και δυο (2) φορητοί Η/Υ
• δέκα (10) ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε (5) κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών
• ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα (1) μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) καθώς και
• ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος διερευνώμενης χημικής συνθέσεως, μέσα σε πλαστικό ποτήρι, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η 30χρονη οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
[size=13pt] Γυναίκα «αράχνη» στο διαδίκτυο[/size]
26/09/13 - 18:03

Μία γυναίκα από την Πολωνία συνελήφθη χθες το απόγευμα στους Αμπελόκηπους η οποία είχε καταληστέψει πολίτες που προσέγγιζε μέσω διαδικτύου.

Για να πετύχει το στόχο της είχε δημιουργήσει «προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και μέσω αυτού ερχόταν σε επικοινωνία με τα ανυποψίαστα θύματά της.

Συγκεκριμένα, αφού τους έπειθε με το πρόσχημα της ερωτικής συνεύρεσης να έρθουν σε προσωπική επαφή, μετέβαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία ή στα σπίτια τους και χωρίς να γίνει αντιληπτή έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια, και αφού οι ίδιοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση ύπνωσης, αφαιρούσε χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από το εσωτερικό των σπιτιών.
Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι από αρχές Ιουνίου, με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε μεταβεί στις οικίες τους ή σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη της δράστιδας, πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη ψηφιακή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν την 30χρονη χθες (25.09.2013) το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, αλλά και στην κατοχή της, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:

• επτά (7) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) επώνυμα ρολόγια χειρός
• δυο (2) φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής και δυο (2) φορητοί Η/Υ
• δέκα (10) ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε (5) κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών
• ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα (1) μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) καθώς και
• ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος διερευνώμενης χημικής συνθέσεως, μέσα σε πλαστικό ποτήρι, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η 30χρονη οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συμπέρασμα ότι εκτός που πρέπει να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας και την .....μας, πρέπει να προσέχουμε και τη βάζουμε στο στόμα μας!!!!!!!!!!!

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Εναν άνδρα έχουν συλλάβει οι Αρχές στη Ρωσία, με την κατηγορία ότι σκότωσε και έκαψε την 28χρονη σύζυγό του, όταν έμαθε ότι ήταν φορέας του AIDS (Pics+Vid)
news247 Σεπτέμβριος 05 2013 16:02
Την εμπλοκή ενός 37χρονου στη δολοφονία της 28χρονης συζύγου του, μοντέλο στο επάγγελμα, εξετάζουν οι ρωσικές Αρχές.
Το γυμνό και καμένο άψυχο σώμα της 28χρονης Yulia Loshagina βρέθηκε σε δάσος της Ρωσίας, ενώ ο λαιμός της ήταν σπασμένος και το πρόσωπό της παραμορφωμένο από τα εγκαύματα.
Μάλιστα, το σώμα της ήταν σε τέτοια κατάσταση, ώστε δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση της μέσω DNA.
Το ζευγάρι, λίγο πριν τη δολοφονία της 28χρονης έκανε πάρτι στο 1 εκατομμυρίου λιρών διαμέρισμά του.
Καλεσμένοι στο πάρτι δήλωσαν στην Αστυνομία, ότι είδαν την άτυχη γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως, εκείνο το βράδυ, κλείδωσε τον άνδρα της στην ταράτσα.
Οι εξετάσεις που έγιναν μετά την ανακάλυψη της σορού της Loshagina έδειξαν, ότι ήταν φορέας του AIDS.
Σύμφωνα με τις Αρχές, είναι πιθανό, ο σύζυγός της να νευρίασε τόσο πολύ μαζί της, όταν το έμαθε, που την σκότωσε.
Όπως είπαν οι συγγενείς της, μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της, στις 22 Αυγούστου εκείνος συνέχιζε, να εργάζεται κανονικά.
Δήλωσε μάλιστα τόσο απασχολημένος, ώστε δεν πήγε να αναγνωρίσει το πτώμα, όταν τον κάλεσε η Αστυνομία.
Λίγες ημέρες αργότερα κι ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους, συνελήφθη ο 37χρονος φωτογράφος Dmitry Loshagin, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.
Ο ίδιος πάντως είπε πως αγαπούσε τη γυναίκα του και δεν θα της έκανε ποτέ κακό.

περισσότερα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
<<Γειτονας>> ο μεγαλυτερος ανδρας στον Κοσμο!!!!

Απ την  γειτονικη Σικελια της Ιταλιας καταγεται και μενει ο μεγαλυτερος αντρας στον κοσμο αυτην την περιοδο..
Ο Λογος για τον Ιταλο ARTOURO LICATA ο οποιος γεννηθηκε στις 2/5/1902 στην Εnna της Σικελιας σε μια οικογενεια με 6 αδερφια(4 αδερφια και 2 αδερφες).

Σε ηλικια μολις 9 χρονων πηγε να δουλεψει σε ορυχεια σε πολυ αντιξοες και επικυνδινες συνθηκες για αρκετα χρονια ,και αργοτερα γυρω στα 33 του υπηρετεσε τον Ιταλικο στρατο,περιλαμβανοντας και την ιταλικη εισβολη στην Αιθιοπια το 1936!!

Οταν ηταν νεος περπατουσε 22 χιλιομετρα την ημερα,λογω ελλειψης οχηματων στην περιοχη του..
Πολυ αργοτερα εγινε επιχειρηματιας με μια καριερα που ξεπερνα τα 60 χρονια!!
Ο Αρουρο ειχε 7 παιδια (δεν ζει κανενα σημερα )και μια συζηγο η οποια πεθανε το 1980.
Επισης εχει 8 εγγονια και 4 δισεγγονα!!

Σε ηλικια 111 σημερα παραμενει σε καλη υγεια παρα την μειωμενη οραση και ακοη του!!

Συνημμένα

• 1886-03-14-27-5878.jpg
    1886-03-14-27-5878.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 20

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
<<Γειτονας>> ο μεγαλυτερος ανδρας στον Κοσμο!!!!

Απ την  γειτονικη Σικελια της Ιταλιας καταγεται και μενει ο μεγαλυτερος αντρας στον κοσμο αυτην την περιοδο..
Ο Λογος για τον Ιταλο ARTOURO LICATA ο οποιος γεννηθηκε στις 2/5/1902 στην Εnna της Σικελιας σε μια οικογενεια με 6 αδερφια(4 αδερφια και 2 αδερφες).

Σε ηλικια μολις 9 χρονων πηγε να δουλεψει σε ορυχεια σε πολυ αντιξοες και επικυνδινες συνθηκες για αρκετα χρονια ,και αργοτερα γυρω στα 33 του υπηρετεσε τον Ιταλικο στρατο,περιλαμβανοντας και την ιταλικη εισβολη στην Αιθιοπια το 1936!!

Οταν ηταν νεος περπατουσε 22 χιλιομετρα την ημερα,λογω ελλειψης οχηματων στην περιοχη του..
Πολυ αργοτερα εγινε επιχειρηματιας με μια καριερα που ξεπερνα τα 60 χρονια!!
Ο Αρουρο ειχε 7 παιδια (δεν ζει κανενα σημερα )και μια συζηγο η οποια πεθανε το 1980.
Επισης εχει 8 εγγονια και 4 δισεγγονα!!

Σε ηλικια 111 σημερα παραμενει σε καλη υγεια παρα την μειωμενη οραση και ακοη του!!
θα τον ξεπερασει ο μητσοτακης τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom