Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
Το ρατσιστικό σχόλιο Ελληνίδας αθλήτριας στο twitter που άναψε φωτιές

Λίγες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου προκαλεί με ρατσιστικό μήνυμά της στο Twitter.

Η 23χρονη αθλήτρια έγραψε στο λογαριασμό της: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!». Το σχόλιο της Παπαχρήστου, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να πάρει θέση για το συγκεκριμένο σχόλιο.

Η Παπαχρήστου με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα contra.gr τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να μειώσει κανένα και απλώς είδε το εν λόγω σχόλιο αναρτημένο και το ανέβασε στον λογαριασμό της. «Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ».

ArticleImage_38157-jpg.xpng

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
Το ρατσιστικό σχόλιο Ελληνίδας αθλήτριας στο twitter που άναψε φωτιές

Λίγες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου προκαλεί με ρατσιστικό μήνυμά της στο Twitter.

Η 23χρονη αθλήτρια έγραψε στο λογαριασμό της: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!». Το σχόλιο της Παπαχρήστου, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να πάρει θέση για το συγκεκριμένο σχόλιο.

Η Παπαχρήστου με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα contra.gr τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να μειώσει κανένα και απλώς είδε το εν λόγω σχόλιο αναρτημένο και το ανέβασε στον λογαριασμό της. «Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ».

http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/TO-RATSISTIKO-SXOLIO-ELLHNIDAS-ATHLHTRIAS-STO-TWITTER-POY-ANAPSE-FWTIES/ArticleImage_38157-jpg.xpng?p=38157&w=330[/img[/URL]]
[/quote]Αποβλήθηκε η Παπαχρήστου!

Η δήλωση της Παπαχρήστου μέσω twitter της στοίχισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από απόφαση του Σπύρου Καπράλου, ο οποίος έκρινε ότι η τοποθέτησή της δεν συνάδει με το Ολυμπιακό Ιδεώδες, αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την ελληνική ομάδα! Η απόφαση είναι οριστική και βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΕ.  Nωρίτερα, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Tην αρχή έκανε ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος με ανακοίνωση καταπέλτη καταδίκασε την αθλήτρια και την παρέπεμψε στην αθλητική επιτροπή της Ομσοπονδίας. Η ΕΟΕ ήταν εξαρχής απόλυτα ενήμερη για το συμβάν. Από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ είναι δεδομένο, όπως άλλωστε λέει και στην ανακοίνωση, πως θα συντασσόταν με ό,τι απόφαση πάρει η Ολυμπιακή Επιτροπή. Κι από τις δυο πλευρές, πάντως, εκφράζεται πέρα από προβληματισμός κι απορία για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο η Παπαχρήστου, που, μάλιστα, είχε κι αρκετές πιθανότητες για μετάλλιο στο Λονδίνο.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», έγραψε η Παπαχρήστου, η οποία στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν θυελλώδης αντιδράσεις, προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την αρχή το θέμα πήρε μεγάλες προεκτάσεις και τελικά, κατόπιν απόφασης της ΕΟΕ, αποκλείεται από τους Αγώνες!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ:

«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.

Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει».

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Δεν αφορά κανέναν αν είμαι gay, αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες"

www.pixhost.org/show/3922/13537356_mpegnis.jpg] [/url]

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο περιοδικό «Εγώ».

Εάν πληκτρολογήσετε στο Google το όνομά του θα δείτε διάφορα σχόλια σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.
Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός, μιλά… έξω από τα δόντια για το ζήτημα αυτό και τονίζει:«Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ... Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε: "Πώς είναι δυνατόν;". Όλοι αυτοί που λένε "Πώς είναι δυνατόν;" πιθανότατα είναι gay».

Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους... Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο».

Πηγή: Εγώ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
agiooros0108.jpg

Πέθανε ο μοναχός-θρύλος του Αγίου Όρους

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 106 ετών ο μακροβιότερος ασκητής του Αγίου Όρους πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός. Στα 103 είχε αγοράσει λάπτοπ στο οποίο αποθήκευε τα ποιήματά του.

Σε ηλικία 106 ετών "έφυγε" ο πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός, ή Βίτο Ράντογιτς όπως ήταν το βαφτιστικό του όνομα άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο Αγιο Όρος.

Ο πάτερ Ιωάννης Χιλανδαρινός κηδεύτηκε το πρωί. Όπως αναφέρει το "Έθνος", ο πατέρας Ιωάννης, σέρβικης καταγωγής βρέθηκε στη Μονή Χιλανδαρίου μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο μακροβιότερος ασκητής της αθωνικής πολιτείας κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς του 2004 στην αθωνική πολιτεία, έπεσε στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και κατάφερε να διασώσει πολλές και πολύτιμες εικόνες.

Ο πατέρας Ιωάννης, γεννήθηκε στο Βελιγράδι και έζησε για πολλά χρόνια στην Αγγλία πριν αφιερωθεί στον Θεό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον αφιέρωνε στην προσευχή, πάντα όμως έβρισκε ώρα για να την περάσει στον κήπο της Μονής Χιλανδαρίου, την ευθύνη του οποίου είχε. Του άρεσε ιδιαίτερα να φορά τσουβάλια στα πόδια, να φροντίζει τα λαχανικά, με υπομονή και αγάπη, γιατί όπως έλεγε είναι κι αυτά "δημιουργήματα του Θεού".

Μάλιστα εξέπληξε τους πάντες όταν στα 103 του χρόνια αγόρασε έναν φορητό υπολογιστή προκειμένου να μπορεί να αποθηκεύει τα ποιήματα που έγραφε.

Γεννήθηκε το 1906, σε ένα προάστιο του Βελιγραδίου, το Ούμτσαρι, του Δήμου Γκρόκα, δίπλα στις όχθες του ποταμού Ράλια. Μετά το σχολείο, άνοιξε ένα κατάστημα και ασχολήθηκε με το εμπόριο. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τον βρίσκει μακριά από την πατρίδα, "εξόριστο" σε Ιταλία, Γερμανία και τελικά στην Αγγλία, όπου παντρεύτηκε, σύντομα όμως έχασε τη σύζυγό του και από τότε αφιερώθηκε στον Θεό.

Ενα ταξίδι στο Αγιον Ορος τού έδειξε τον τόπο όπου ρίζωσε και δεν έφυγε ποτέ. Δεν επισκέφτηκε τη Σερβία, ούτε καν για να δει αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους. "Δεν είναι αυτό που ήξερα, δεν θα μου θυμίσει τα παιδικά μου χρόνια, ο θρήνος θα είναι μεγάλος. Θέλω να έχω ωραίες αναμνήσεις από την πατρίδα", έλεγε.

Στο σερβικό μοναστήρι, το Χιλανδάρι, όλοι τον ήξεραν, και οι Σέρβοι επισκέπτες ήθελαν να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Η ιστορία του συγκινούσε χρόνια τώρα, ενώ τελευταία έλεγε και ξανάλεγε πως περίμενε τον Θεό να τον πάρει κοντά του.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pethane_o_monaxos-thrulos_toy_agioy_oroys.1876435.html[/url]

Επισκέπτης
Το έβλεπα πριν λίγο στην ΕΤ1. Πολύ χαβαλέ. Παίζει κάνα τέτοιο εδώ;
Αν όχι να ανοίξουν ένα οι γνωστοί ειδήμονες του site (ποιοι άραγε;)

:rockon:

"Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την εκπαίδευση μίας τάξης νεαρών Πολωνών στην προσέγγιση και κατάκτηση μιας γυναίκας. Με μαθήματα θεωρητικά, με χαρτί και μολύβι δηλαδή, αλλά και πρακτικά, όπου οι Πολωνοί Καζανόβες ξεχύνονται στα mall και τα κλαμπ για να κάνουν την άσκησή τους.
Το εντυπωσιακό είναι, ότι τέτοιου είδους σχολές έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς στην Πολωνία και εκείνοι που ενδιαφέρονται είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα σοβαρό ποσό για να εκπαιδευτούν. Να εκπαιδευτούν σε τι άραγε; Γιατί το σχολείο που θα δούμε δεν προσφέρει σεμινάρια ομαδικής ψυχανάλυσης, δεν καταπιάνεται με τις συναισθηματικές αναστολές των μαθητών, δεν είναι μια λέσχη αυτογνωσίας. Το σχολείο αυτό υπόσχεται κάτι συγκεκριμένο. Την κατάρτιση σε συγκεκριμένες τεχνικές που θα σε κάνουν να πετύχεις τον σκοπό σου: την αποπλάνηση της γυναίκας.
Σε αντίθεση με το ελληνικό καμάκι του 'A70 και του 'A80 που ήταν και λίγο τουριστικό προϊόν και που τα μυστικά της τέχνης τα μάθαινες στο δρόμο, το πολωνικό «σχολείο εραστών» δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Πείθει τους μαθητές ότι το φλερτ και η αποπλάνηση είναι απλά μαθηματικά. Μια εξίσωση που η λύση της είναι το σεξ. Κι αν το ζήτημα του σεξ με μια κοπέλα ήταν ένα σύνθετο πρόβλημα για τους 'Eλληνες πριν 30-40 χρόνια, είναι απορίας άξιον σε πιο βαθμό είναι δισεπίλυτο για τους σημερινούς νέους στην Πολωνία."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απατεωνιες.

ΑΝ οντως θελετε μερικοι να μαθετε τι γινεται λαθος
καντε παρέα με παιδια που έχουν ωραιες γκομενες... και σιγα σιγα
ψαρεψτε τους. Να δειτε τι κανουν και εχουν τοσο καλες.

Απλα ειναι δυσκολο να ξεκοψετε απο τους μπακουρηδες.... αλλα πρεπει να γινει.
Οι μπακουρηδες συνηθως μενουν μπακουρηδες για καιρο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Απαραίτητο αξεσουαρ για να κάνουν μπάνιο οι Κινέζοι ,η Μάσκα..

Στη χώρα τους ,το να είναι κάποιος μαυρισμένος δεν είναι μόδα,αντίθετα μπορεί να υποδηλώνει ταπεινή εργασία. (φυσικά κάτι τέτοιο ίσχυε παλαιότερα και στην Ευρώπη.Τα μέλη της υψηλής κοινωνίας δε μπορούσαν να είναι μαυρισμένα ,όπως οι εργάτες,αγρότες κτλ).

Συνημμένα

• MASKS-articleLarge-v2.jpg
    MASKS-articleLarge-v2.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • jp-masks1-articleInline.jpg
    jp-masks1-articleInline.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 33

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Απαραίτητο αξεσουαρ για να κάνουν μπάνιο οι Κινέζοι ,η Μάσκα..

Στη χώρα τους ,το να είναι κάποιος μαυρισμένος δεν είναι μόδα,αντίθετα μπορεί να υποδηλώνει ταπεινή εργασία. (φυσικά κάτι τέτοιο ίσχυε παλαιότερα και στην Ευρώπη.Τα μέλη της υψηλής κοινωνίας δε μπορούσαν να είναι μαυρισμένα ,όπως οι εργάτες,αγρότες κτλ).
Δεν πανε να γαμηθουν οι Κινεζοι και οι κοινωνικες ταξεις τους.
Ακομα στην εποχη των Μανδαρινων ζουν...

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στην Πάτρα

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαμε δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής δράσης... σε κοινή θέα! Συγκεκριμένα νεαρή έκανε στοματικό έρωτα σε... μεσήλικα άνδρα που καθόταν στο παγκάκι!

Άναυδοι οι οδηγοί διερχομένων οχημάτων παρακολουθούσαν την «πράξη»! Κάποιοι κόρναραν αλλά η νεαρή ιερόδουλος συνέχιζε... το έργο της!

Όσο για τον μεσήλικα; Ούτε που αντέδρασε στα «κραξίματα» κάποιων που άνοιγαν το παράθυρο και του φώναζαν!

Πηγή: Dete.gr

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
[size=13pt]ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ[/size]

Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage.
(Ραββίνος συγγραφέας που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
που κάνει αναφορα για τους Ελληνες???? γιατι νομιζω οτι μιλάει γενικά για τους χριστιανους

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
που κάνει αναφορα για τους Ελληνες???? γιατι νομιζω οτι μιλάει γενικά για τους χριστιανους
Μην ασχολεισαι με βλαμμενους ανθρωπους και με site ελληνικης αποβλακωσης.
Καθε εθνος εχει τους πυροβολημενους του, κι εμεις εχουμε, και οι Ιταλοι... ολοι.
Το θεμα ειναι τι ποσοστο καταλαμβανουν...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Ο Evgeny Nikitin   ,σταρ της όπερας, αναγκάζεται να αποσυρθεί από το φεστιβαλ του Bayreuth (στο οποίο θα κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ιπταμενο Ολλανδό του Wagner) λόγω ενός τατουαζ-σβάστικα στο στήθος που έκανε όταν ήταν μέλος heavy metal συγκροτήματος.

Συνημμένα

• image-379369-galleryV9-bgwv.jpg
    image-379369-galleryV9-bgwv.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 18

markusvanbihten

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 07 Αυγούστου 2012 - 23:20.

pakistanos-maska2

Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.

Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας(θυμάστε ένα ρεπορταζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1για το λόμπυ της Πάρου;)ο Αχμέτ Βαγκάζ ή Χαγκάζ και όχι Αλί και τρισαλί όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν τα βαποράκια των Λαμπρακοψυχάρηδων, είχε αποκτήσει σπουδαία και πλούσια πελατεία στο νησί της καλοβαλμένης μπουρζουαζίας. Έμπαινε σε πολλά και καλά σπίτια. Με το αζημίωτο. Και ξαλάφρωνε πολλές κακόχυμες κυρίες αλλά και οπισθόβουλους κυρίους του κοσμοπολίτικου νησιού της άσπρης σκόνης. Γιατί στο νησί από την εποχή των Λαζόπουλων, των Χαριτοδιπλωμένων, των Ψινάκηδων και των Ρουβάδων, έχουν αλλάξει ΄πολλά. Μα πάρα πολλά. Και ο νοών νοείτο.(Θα τα πούμε αυτά σε άλλη ανάρτηση)

Γι αυτά που λέμε έχουμε συγκεκριμένες αποδείξεις. Ο Πακιστανός έπαιρνε από 50-100 ευρουλάκια το κεφάλι. Φαντάζεστε το σκάνδαλο στο νησί εαν δημοσιευόταν η φωτογραφία του; Ουρές τα κουτσομπολίκια. Αλλά όχι μόνον τα ροζ. Υπάρχουν κι άλλα. Περίεργο ρόλο έπαιζε το Πακιστάνι. Στα σύνορα αλλά και στις Κυκλάδες.

Μέχρι και ο συνήγορος που του διόρισαν, έχει μεγάλη "εμπειρία" σε ανάλογες υποθέσεις. Πρεσβείες κλπ.

Δεν είναι όμως μόνον αυτός ο λόγος. Είναι κι άλλοι. Θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτά που θα βγουν στη συνέχεια.

Και θα τα  βγάλουμε.. Αλλά η "καρριέρα" του τελείωσε εδώ. Ή μόλις αρχίζει στις φυλακές;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σήηηηημερα!!

:cheesy:

www.lifo.gr/now/etc/14710]http://www.lifo.gr/now/etc/14710[/url]

Οι Περσείδες, με έως 100 «πεφταστέρια» ανά ώρα, θα εμφανιστούν στους ουρανούς του πλανήτη, τη νύχτα του Σαββάτου 11 Αυγούστου και της Κυριακής 12 Αυγούστου.

Η βροχή των αστεριών θα είναι ορατή, αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό βορειανατολικα και μόνο εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα.

Όσο πιο καθαρός είναι ο ουρανός, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το θέαμα.

Οι Περσείδες ονομάστηκαν έτσι επειδή φαινομενικά προέρχονται από μια περιοχή ανάμεσα στον αστερισμό του Περσέα και της Κασσιόπειας.

Στην πραγματικότητα προκαλούνται από τα σωματίδια σκόνης και άλλα υπολείμματα που αφήνει πίσω του ο κομήτης 109Ρ/Σουίφτ-Τατλ.

Τα πεφταστέρια είναι μικροί διαστημικοί βράχοι που μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης υπό χαμηλή γωνία πρόσπτωσης και καίγονται αργά.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Σκυλί Δαλματίας υιοθέτησε ασπρόμαυρο αρνί

www.pixhost.org/show/1521/13699660_image-ashx.jpg] [/url]

Νεογέννητο αρνάκι με μαύρες βούλες, το οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του σε αγρόκτημα στην Αυστραλία, υιοθετήθηκε από σκυλί Δαλματίας, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Η Τζούλι Μπόλτον, ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος, που εκτρέφει επίσης και σκυλιά, έχει αναλάβει το αρνάκι με τα σπάνια χαρακτηριστικά, με τη βοήθεια ενός από τα σκυλιά Δαλματίας που έχει. «Αυτήν την περίοδο δεν έχει δικά της κουτάβια, κι έτσι το καθαρίζει, το γλύφει και το φροντίζει. Το αρνάκι την ακολουθεί παντού, αλλά εγώ το ταΐζω με γάλα από μπιμπερό», διευκρίνισε η ίδια.

«Το αρνάκι πραγματικά μοιάζει με το σκυλί. Έχει μαύρες βούλες σε άσπρο τρίχωμα, το ίδιο με αυτό των σκυλιών Δαλματίας», συμπλήρωσε η ευτυχής... προβατοκυνοτρόφος.

Πηγή: ΑΠΕ, The Washington Post,ert

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τραυματίστηκε από ερωτικό αντικείμενο

Σωτήρια ήταν η επέμβαση που έκαναν οι χειρουργοί του νοσοκομείου της Κω σε αλλοδαπό τουρίστα ο οποίος υπέστη ατύχημα την ώρα που «έπαιζε» με τύπο δονητή, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, φαίνεται πως έχασε τον… έλεγχο, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι γιατροί κατάφεραν έπειτα από επιτυχή επέμβαση να αφαιρέσουν το εν λόγω αντικείμενο.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ποιος Έλληνας τραγουδιστής βάφει τα νύχια των ποδιών του;

www.pixhost.org/show/2523/13751346_image-ashx.jpg] [/url]

Τον έχουμε δει με φούστα, με τιγρέ παντελόνι, με μπλε μαλλί αλλά και βαμμένο… χρυσό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, που αυτήν τη φορά αποφάσισε να βάψει τα νύχια των ποδιών του και να φορέσει βραχιολάκι.

Ο γνωστός τραγουδιστής  από ότι φαίνεται ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, ακόμα και στα χρώματα των μανό, αφού το συγκεκριμένο φοριέται πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή: Hello

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom