Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ανθρώπινες κραυγές 14km κάτω από τη Γη

Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους.

Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά.

Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20km βάθος και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.

Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia, η είδηση έφτασε και στη Δύση.

Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό, δηλαδή κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη.

Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό.

Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές!

Επικεφαλής στο πείραμα ήταν ο Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove).

Αυτός δήλωσε: "Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως"!

Γεγονός είναι ότι οι μισοί επιστήμονες εγκατέλειψαν στη μέση το πείραμα.

"Αντί για μετακινήσεις πλακών, λέει ο Δρ. Ασσάκωφ, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο". Και συνεχίζει: "Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους".

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πριν κανα διμηνο ακουγαμε κραυγες απο ουκρανια,νεο μεξικο.ιαπωνια,βραζιλια κλπ κλπ
Σημερα ακουμε 14 χιλιομετρα κατω απο την γη....
Ακουω φωνες η μου φαινετε?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
O Πύργος του Eiffel το πιο ακριβό μνημείο στην Ευρώπη..

Η μελέτη από το εμπορικό επιμελητηριο της Monza and Brianza ,έδωσε την εξης κατάταξη
1. Eiffel Tower, Paris: 343 billion pounds

2. The Colloseum, Rome: 72 billion pounds

3. The Sagrade Familia Cathedral, Barcelona: 71 billion pounds

4. The Duomo Cathedral, Milan: 65 billion pounds

5. The Tower of London: 56 billion pounds

6. The Prado Museum, Madrid: 46 billion pounds

7. Stonehenge, UK: 8.3 billion pounds

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Απο την ιστοσελίδα gunslot.com

Συνημμένα

• 7016ff46_jpg_505x650_q85.jpg
    7016ff46_jpg_505x650_q85.jpg
    116 KB · Εμφανίσεις: 21

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
7ο το κατασκευασμενο μνημειο των δρυιδων και η Ακροπολη πιο κατω απο αυτο;

Σοβαρη και αμεροληπτη ερευνα καναν τα αγγλοσαξωνα παλι...
H μελέτη είναι ιταλική..και δεν εστιάζει στην ιστορική/πολιτιστική αξία ,αλλά κυρίως στην οικονομική..αριθμος επισκεπτών,προβολή,δουλειές που δημιουργήθηκαν κτλ..Και οι Ιταλοι παραπονιούνται..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
H μελέτη είναι ιταλική..και δεν εστιάζει στην ιστορική/πολιτιστική αξία ,αλλά κυρίως στην οικονομική..αριθμος επισκεπτών,προβολή,δουλειές που δημιουργήθηκαν κτλ..Και οι Ιταλοι παραπονιούνται..
Λαθος μου τοτε για τα αγγλοσαξωνα.
Παλι ομως μου φαινεται περιεργη η 7η θεση.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
Νοσοκόμα έχει εκατό οργασμούς την ημέρα!

http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/NOSOKOMA-EXEI-EKATO-ORGASMOYS-THN-HMERA/ArticleImage_45620-jpg.xpng?p=45620&w=610[/img[/URL]]
Η διαταραχή την εξαντλεί και της προκαλεί προβλήματα
Για την Kim Ramsey από τις ΗΠΑ το να «ανάψει» και το να έρθει σε οργασμό είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί σχεδόν ανά πάσα στιγμή. Η πιο ανύποπτη κίνηση μπορεί να της προκαλέσει σεξουαλική διέγερση, καθώς πάσχει από τη διαταραχή της επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Το τρένο, η οδήγηση, ακόμα και οι δουλειές στο σπίτι μπορούν να προκαλέσουν ικανοποίηση στην 44χρονη νοσοκόμα. Ωστόσο εκεί που άλλες θα έλεγαν «Ναι, κι άλλο», εκείνη λέει «Ωχ, όχι πάλι…».

Οι αλλεπάλληλοι οργασμοί- που μπορεί να φτάσουν και τους εκατό τη μέρα!- της προκαλούν πόνο, εξάντληση αλλά και την εμποδίζουν από το να κάνει μία φυσιολογική ερωτική σχέση.

«Άλλες γυναίκες διερωτώνται πώς να έρθουν σε οργασμό. Εγώ δίνω μάχη για να σταματήσω τους δικούς μου», λέει η ίδια.

Οι γιατροί αποδίδουν την κατάσταση της Kim σε κύστες που προκλήθηκαν στη σπονδυλική της στήλη όταν έπεσε από τις σκάλες πριν από δέκα χρόνια.

Τα προβλήματα της άρχισαν μετά το σεξ με το σύντροφό της το 2008. «Ήμουν σε οργασμό επί τέσσερις ημέρες, νόμιζα πως θα τρελαθώ! Μου συνέβη ξανά με έναν άλλο σύντροφό μου, δοκίμασα να το σταματήσω με το να καθίσω πάνω σε παγωμένα ροδάκινα!» αφηγείται.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/NOSOKOMA-EXEI-EKATO-ORGASMOYS-THN-HMERA/ArticleImage_45618-jpg.xpng?p=45618&w=610[/img[/URL]]

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
"Σύμφωνα με έρευνες 7 στις 10 γυναίκες δέιχνουν προτίμηση να αφγανίζονται μόνες τους και μάλιστα ιντερνετικά. "

Τι θελει να πει ο ποιητης? Ταλιμπαν οι Ελληνιδες?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Οταν διαβασα αυτη την ειδηση, θυμηθηκα τον καθηγητη μου 16 χρονια πριν,
που μας ειχε μιλησει για την καταγραφη και αποτυπωση της ζωης των προγονων μας στο DNA.

Ηταν μορφη ο τυπος, ομως το συμβουλιο των γονεων (Πασοκια του θανατα) δεν εκτιμησαν τις ικανοτητες του και την αγωγη του... τον εδιωξαν επειδη τιμωρησε εναν αλητηριο τουρκογυφτο...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eύγε. :rockon: :rockon: :rockon:

souvl290812.jpg

[size=20pt]Σύμφωνα με ψηφοφορία διεθνούς οίκου πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών, το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο είναι στο Ηράκλειο.[/size]

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, σύμφωνα με ψηφοφορία που διενήργησε ο διεθνής οίκος πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών Tripadvisor.

Με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, οι εκατομμύρια χρήστες έδωσαν την προτίμηση τους και μαζί το ιδιότυπο αυτό βραβείο στο ψητοπωλείο "Πολιτεία" του Πέτρου Ανωπολιωτάκη, ο οποίος δήλωσε: "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη  ποιότητα.

Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιετάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο έχει και μια πρωτοτυπία, αφού σ' αυτό εργάζονται πτυχιούχοι. Ο ιδιοκτήτης του τέλειωσε πριν αρκετά χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, ο γαμπρός του, που εκτελεί χρέη σερβιτόρου έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η ψήστης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου είναι φοιτητής πληροφορικής.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/sto_hrakleio_to_kalutero_soyvlatzidiko_ston_kosmo.1909409.html[/url]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Eύγε. :rockon: :rockon: :rockon:

souvl290812.jpg

[size=20pt]Σύμφωνα με ψηφοφορία διεθνούς οίκου πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών, το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο είναι στο Ηράκλειο.[/size]

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, σύμφωνα με ψηφοφορία που διενήργησε ο διεθνής οίκος πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών Tripadvisor.

Με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, οι εκατομμύρια χρήστες έδωσαν την προτίμηση τους και μαζί το ιδιότυπο αυτό βραβείο στο ψητοπωλείο "Πολιτεία" του Πέτρου Ανωπολιωτάκη, ο οποίος δήλωσε: "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη  ποιότητα.

Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιετάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο έχει και μια πρωτοτυπία, αφού σ' αυτό εργάζονται πτυχιούχοι. Ο ιδιοκτήτης του τέλειωσε πριν αρκετά χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, ο γαμπρός του, που εκτελεί χρέη σερβιτόρου έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η ψήστης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου είναι φοιτητής πληροφορικής.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/sto_hrakleio_to_kalutero_soyvlatzidiko_ston_kosmo.1909409.html[/url]
Και πας Πλακα και εινα τιγκα στα Πακια και τους wannabe σερβιτορα-καμακια της κακιας ωρας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom