Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Η ζωή της Jordan στη μεγάλη οθόνη;

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 16:54

Η αστείρευτη φαντασία των παραγωγών και των σεναριογράφων του Χόλυγουντ δεν παύει να μας εκπλήσσει διαρκώς και η διάσημη Βρετανίδα Katie Price (ή αλλιώς, Jordan) φαίνεται πως ποντάρει σε αυτό, για να δει τη ζωή της να γίνεται ταινία.

Η Jordan δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τη διάσημη ηθοποιό Julia Roberts να την υποδύεται σε μια ταινία για τη ζωή της, γιατί είχαν στο παρελθόν παρόμοια χτενίσματα στο μαλλί!



Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι πήρε την απόφασή της παρακολουθώντας την ερμηνεία της Julia Roberts στην ταινία «Erin Brockovich».



Αυτήν την εποχή η Jordan, εκτός των άλλων, ετοιμάζει την τέταρτη αυτοβιογραφία της, που θα δημοσιευτεί τον Οκτώβριο, και ήδη εξετάζει προτάσεις για να γίνει το νέο της βιβλίο ταινία.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
«Κόλλησε» το φερμουάρ της Katy Perry

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 13:46

Μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια είναι πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάθε «σταρ» της Showbiz να δώσει το «παρόν» στα αντίστοιχης ύλης περιοδικά και ιστοσελίδες.

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry φαίνεται πως δεν αρκείται στο να δει τον εαυτό της στις «μέσα» σελίδες των tabloid, και γι’ αυτό έβαλε ένα -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερο φόρεμα, βάφτηκε, χτενίστηκε, στολίστηκε και μετά… ξαφνιάστηκε από τους παπαράτσι που την φωτογράφισαν.



Μάλιστα, από τον πανικό της ούτε το φερμουάρ του φορέματός της δεν πρόλαβε να ανεβάσει, καθώς περιπλανιόταν στους δρόμους του Soho της Ν. Υόρκης.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πέντε γάμοι και μία… φυλάκιση

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 02:02

Καρδιά «αγκινάρα» φαίνεται ότι έχει ένα πρώην μοντέλο και ηθοποιός πορνό από τη Μεγάλη Βρετανία, η Emily Horne, η οποία παντρεύτηκε πέντε φορές τα τελευταία 11 χρόνια.

Και όλα θα ήταν μία χαρά αν δεν υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια. Οι τέσσερις γάμοι της πραγματοποιήθηκαν χωρίς να έχει λύσει ποτέ τον πρώτο της με τον Paul Rigby.

H 30χρονη Horne, μάλιστα, συστηνόταν με διαφορετικό όνομα σε κάθε… «μοναδικό» άνδρα της ζωής της, προκειμένου να αποφεύγει τα μπερδέματα.

Ωστόσο, η τύχη δε στάθηκε με το μέρος της, με αποτέλεσμα να πληρώσει την… αγάπη της για το άλλο φύλο, με έξι μήνες φυλάκισης, κατηγορούμενη για διγαμία.

Η… μαρτυριάρα Horne αποφάσισε ότι το ταξίδι του μέλιτος στη Σκωτία με τον τελευταίο της σύζυγο αποτελούσε την κατάλληλη ευκαιρία να εξομολογηθεί το πάθος της να… αποκαθιστά κάθε άνδρα που βρισκόταν στο δρόμο της.

Φαίνεται, όμως, ότι ο… τυχερός νεόνυμφος δε συμμερίστηκε την ευαισθησία της.
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009
Ιδιοκτήτριες καταστήματος παροχής υπηρεσιών ευεξίας κατηγορούνται ότι προήγαγαν στην πορνεία δύο νεαρές

images.jpg




Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατούνται η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος παροχής υπηρεσιών ευεξίας και χαλάρωσης, με την κατηγορία ότι...

προήγαγαν στην πορνεία δύο νεαρές γυναίκες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες, ηλικίας 29 και 21 ετών, εκδίδονταν σε πελάτες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η υπεύθυνη λειτουργίας φέρονται ότι προσέλαβαν με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών «μασάζ» την 29χρονη και την 21χρονη και τις προήγαγαν στην πορνεία, καθορίζοντας τις ερωτικές συναντήσεις.


 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.
Η έρευνα, η πρώτη του είδους της...
διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, σύμφωνα με τη βρετανική "Τέλεγκραφ", και ανέλυσε τη συμπεριφορά 800 γυναικών ηλικίας 18 - 50 ετών. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής "Journal of Sexual Medicine".

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη περιλάμβανε όσες έπιναν ένα έως δύο ποτήρια κόκκινο κρασί τη μέρα, η δεύτερη όσες έπιναν λιγότερο από ένα ποτήρι ημερησίως είτε κρασιού είτε οποιουδήποτε άλλου αλκοολούχου ποτού, και η τρίτη ομάδα όσες περιορίζονταν στο...τσάι. Οι γυναίκες με ημερήσια κατανάλωση πάνω από δύο ποτήρια κρασιού εξαιρέθηκαν από την έρευνα για να αποφευχθούν οι πιθανές παρενέργειες της μέθης.

Οι εθελόντριες συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική ζωή τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας πέτυχαν "σκορ" 27,3 μονάδων, της δεύτερης 25,9 και της τρίτης 24,4. Συμπέρασμα: Το κόκκινο κρασί "ανεβάζει" τη σεξουαλική διάθεση μιας γυναίκας.

Ο ακριβής μηχανισμός που το κόκκινο κρασί κάνει το "θαύμα" του είναι ακόμα άγνωστος. Σύμφωνα με τους ιταλούς επιστήμονες, μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγγεία και συνεπώς αυξάνουν τη ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.

Οι ερευνητές μάλιστα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός ότι οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας (που έπιναν ένα-δύο ποτηράκια κρασί τη μέρα) ήσαν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες των άλλων δύο ομάδων, αν και υποτίθεται ότι η σεξουαλική διάθεση υποχωρεί με το πέρασμα των χρόνων - αλλά πιθανότατα το κρασί αντισταθμίζει την επίδραση της ηλικίας
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Προφανώς δεν άντεξε την ζέστη... γι’ αυτό και κυκλοφορούσε γυμνός στην πόλη των Τρικάλων χθες το βράδυ, 30χρονος επιδειξίας ο οποίος και τελικά συνελήφθη. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κοντά στην κεντρική γέφυρα της πόλης, να κάνει επίδειξη των σωματικών του προσόντων στους περαστικούς.

:2funny: :2funny: :2funny:
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πλαστά προφυλακτικά εντοπίστηκαν στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για παρτίδες της εταιρείας «Durex» σε κουτιά των τριών τεμαχίων, τα οποία φέρουν τρύπες, έχουν κακή ποιότητα κατασκευής και είναι αγνώστου κατασκευής και ποιότητας.

Όπως εξηγεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, τα συγκεκριμένα «μαϊμού» προφυλακτικά...
διαφοροποιούνται από τα αυθεντικά καθώς η εξωτερική επισήμανση και το φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι στα ουγγρικά ή κροατικά, έχουν κακή ποιότητα εκτύπωσης συσκευασίας και φυλλαδίου οδηγιών χρήσης, καθώς και διαφορετικούς αριθμούς παρτίδων στο κουτί και την αλουμινένια συσκευασία. Τέλος, οι πλαστές συσκευασίες είναι εσωτερικά ενωμένες, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι ξεχωριστές, δηλαδή μία – μία.

Κατά συνέπεια, προσοχή! Να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, αλλά να ελέγχετε και αν αυτό είναι αυθεντικό. Όρεξη έχετε να τρέχετε καλοκαιριάτικα;.

News24.gr
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ η πρώην γυναίκα του

Δειτε σε Video το φονο. Νews24.gr
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
θα μπορουσε να ηταν τιτλος ελληνικης ταινιας

Τα μπαρμπούνια δεν τηγανίζονται στο Κουφονήσι!

 
  ενναλακτικοι τιτλοι

  τα τηγανητα μπαρμπουνια μυριζαν υπέροχα !!!

  Ο κουφος ταβερνιαρης του Κουφονησιου

  Η γυναικα μου δεν μου καθεται στο Κουφονησι

  Εφιαλτης στο (κουφο) νησι με τα ψητα  μπαρπμουνια

  Τα μπαρμουνια ανηκουν στο τηγανι

  ΕΕ ρε τι  :jerking: :jerking: :jerking: γραφει ο κοσμος !! Αλλοι καλοκαιριατικα εχουν χασει την δουλεια τους και ο αλλος χτενιζεται με τα μπαρμπουνια !!!!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γάτος παίρνει κάθε μέρα… το λεωφορείο

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009, 16:10

Μια απίστευτη συνήθεια έχει ο Casper, ο 12χρονος γάτος που ζει με τους ιδιοκτήτες του στο Plymouth της Μ. Βρετανίας, ο οποίος κάθε πρωί στις 10:55 ακριβώς, πηγαίνει στη στάση έξω από το σπίτι του και παίρνει το λεωφορείο Νο.3.

Παραμένει ήσυχος σε όλη τη διάρκεια των 11 μιλίων, κατά τη διάρκεια της οποίας βλέπει διάφορα αξιοθέατα, αφού το λεωφορείο περνάει από το λιμάνι, μια ναυτική βάση, το κέντρο της πόλης και την περίφημη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» της πόλης.

Ο Casper απολαμβάνει τη διαδρομή, και όταν το λεωφορείο ξαναφτάσει στη στάση του σπιτιού του κατεβαίνει και επιστρέφει χαρούμενος στους ιδιοκτήτες του.

Η συνήθεια αυτή του Casper κρατάει τέσσερα χρόνια τώρα. Οι οδηγοί των λεωφορείων που κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο έχουν ενημερωθεί σχετικά, και προσέχουν πάντα τον Casper για να βεβαιωθούν ότι ανεβαίνει και κατεβαίνει ασφαλώς από το λεωφορείο. Περιττόν να πούμε ότι ο γάτος δεν πληρώνει εισιτήριο!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Επτάχρονος «φυγάς» για να μην πάει Εκκλησία!

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009, 15:18

Οι αστυνομικοί της επαρχίας Weber στη Utah των ΗΠΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν ύστερα από «αυτοκινητο-κυνηγητό» κατάφεραν να σταματήσουν οδηγό, που εκινείτο στο δρόμο επικίνδυνα, για να συνειδητοποιήσουν ότι επρόκειτο για ένα... 7χρονο!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, επειδή ο 7χρονος δεν ήθελε με τίποτα να πάει μαζί με την οικογένειά του στην λειτουργία της τοπικής εκκλησίας, λόγω του ότι έκανε πολύ ζέστη.

Έτσι, πήρε το αυτοκίνητο της οικογένειας και… όπου φύγει-φύγει!



Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον μικρό, χωρίς ευτυχώς να έχει στο μεταξύ προκαλέσει κανένα ατύχημα.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον μικρό, χωρίς ευτυχώς να έχει στο μεταξύ προκαλέσει κανένα ατύχημα.

Αυτός ρε να προκαλέσει ατύχημα?

Αυτός είναι ο διάδοχος του Σουμάχερ!
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
Γάτος παίρνει κάθε μέρα… το λεωφορείο
... Περιττόν να πούμε ότι ο γάτος δεν πληρώνει εισιτήριο!
επειδη ειναι στην ΑΓΓΛΙΑ...
Αν ηταν στην ΣΚΩΤΙΑ θα σου'λεγα αν θα εκανε βολτες τζαμπα...
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
την στιγμη που ανδρες της ΕΛΑΣοργωνουν απο ακρου σε ακρον την χωρα για τον εντοπισμο και την συλληψη του Βασιλη Παλαιοκωστα ηρθαν προσωπο με προσωπο με τον ασωτο αδελφο του ...και δεν μιλαμε για τον Ρομπεν των φτωχων Νικο που βρισκεται εγκλειστος στις φυλακες Αγιου Στεφανου Πατρας αλλα για τον ασωτο Αποστολη τον τριτο αδελφο που δεν ακολουθησε τον δρομο που χαραξαν οι αλλοι δυο...αλλα φροντισε με τα καμωματα του να περιθωριοποιηθει στον δικο του μικροκοσμο...
συμφωνα με πληροφοριες της espresso ο 45 χρονος Αποστολης αφου πηγε διακοπες στην Ζακυνθο,και του τελειωσαν τα λεφτα αποφασισε να συνεχισει σε σπιτι φιλου του στο Γυθειο τις διακοπες του...στην διαδρομη ομως απο τον ισθμο της κορινθου προσ Γυθειο σταματησε στο χωριο Ξηροκαμπι Λακωνιας και κατευθυνθηκε στο καφενειο οπου καταναλωσε αρκετες μπιρες,ενω συνεχισε την διασκεδαση του σε κωλομπαρο της περιοχης και αργα τα ξημερωματα και μετα απο πολλα ουισκια βγηκε στον δρρομο για οτοστοπ..καποιος χωριανος τον παρελαβε στο αυτοκινητό του αλλα οταν τον κατεβασε εκει που ηθελε επεσε πανω σε βιτρινα καταστηματος και την εσπασε...χωρις ευτυχως να τραυματιστει...τελικα στο ιδιο μαγαζι με την σπασμενη βιτρινα επεσε και κοιμηθηκε ναρκωμενος απο το πολυ ποτο.το πρωι τον βρηκε η ιδιοκτητρια ληθαργικο,πεσμενο μεσα στο μαγαζι και αρχικα φοβηθηκε οτι ειχε συμβει κατι κακο...οταν καταλαβε οτι ειχε να κανει με μεθυσμενο,φωναξε την αστυνομια η οποια τον συνελαβε και τον οδηγησε στο αστυνομικο τμημα Κροκεων Λακωνιας...στο ακουσμα του ονοματος ομως και της συγγενειας η εντρομη γυναικα ειπε στους αστυνομικους΄΄δεν τρελαθηκα ακομη για να του κανω μηνυση΄΄ 
στο αστυνομικο τμηα βρεθηκε και ο ατυχος αγροτης που ειχε την τυχη να τον παρει οτοστοπ και βλαστημουσε την μαυρη του τυχη για την φιλοτιμη πραξη του...σε ερευνα πανω στον Αποστολο Παλαιοκωστα βρεθηκαν 15 ευρω με τα οποια συνεχισε το ταξιδι του προς αγνωστους προορισμους...



πηγη εφημεριδα εσπρεσο
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Η Jordan… ξαναχτυπά…

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009, 06:25

Όσο οι… καυτές φωτογραφίες της Jordan κάνουν το γύρο του κόσμου, τόσο ο Peter Andre βγάζει καπνούς από τα αφτιά του. Και όσο το πανέμορφο μοντέλο βλέπει τον πρώην σύζυγό του να… τρελαίνεται από τα νεύρα, τόσο αυτή βγαίνει έξω από τα ρούχα της…

Έπειτα από τη δημοσίευση των φωτογραφικών στιγμιότυπων που έδειχναν την πρώην αγαπημένη του σε σκανδαλιστικές πόζες, παρέα με το νέο της amore, ο διάσημος τραγουδιστής ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών της έκδοσης διαζυγίου.

Προφανώς, θέλοντας να επισπεύσει ακόμα περισσότερο τη λύση του γάμου, η 31χρονη καλλονή, αποφάσισε να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις της με αδαμιαία περιβολή.

Αυτή τη φορά, ο φακός τη συνέλαβε να απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διαμένει. Μάλιστα, ο νέος φίλος της, Alex Reid, είπε να βοηθήσει την κατάσταση και… έβαλε ένα χεράκι.

Ωστόσο, η πανέμορφη Jordan δεν αρκέστηκε σε αυτό και αποφάσισε να αποτελειώσει τον Peter Andre. Έτσι, πήρε την πετσέτα της και άρχισε να ατενίζει… το μέλλον. Και πάνω στη βαθιά περισυλλογή, άνοιξε την πετσέτα, αποκαλύπτοντας τους… δύο λόγους που έγινε διάσημη…
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom