Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι αλλα δεν εχετε υπογραψει ακομη.. και την τελευταια στιγμη μπορει να χαλασει η φαση..



κοπελια, ξανασκεψου το.. θα παιρνεις τα διπλα μονο και μονο για να βαζεις μεσα λιγο κρεατακι..

:2funny: :2funny: :2funny:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Βρε Μαριανα  ολοι σε θελουμε για την.....................καλη σου την ψυχη!!!!!!!
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πατερ τωρα περναει ιατρικες εξετασεις και στις 8 αποψε υπογραφει!!!!!!!
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγω την καταλαβαινω,
κ εγω ναρκισσος ειμαι
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πατερ τωρα περναει ιατρικες εξετασεις και στις 8 αποψε υπογραφει!!!!!!!
μια ερωτηση.
με τον Παπυρο και τον Μπριτανικα
τι ακριβως εχει γινει?
συγχαρητηρια για τις εγκυκλοπαιδιες!!!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Χαλαρή βόλτα για την Pamela Anderson

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009, 00:27

Σαν το παλιό καλό κρασί φαίνεται ότι είναι η Pamela Anderson, η οποία όσο περνούν τα χρόνια παραμένει λαμπερή και αισθησιακή.

Ξυπόλυτη, φορώντας το πάνω μέρος του μαγιό της και ένα λευκό παρεό, το οποίο καθώς γλιστρούσε, προκαλούσε… εμφράγματα, η αειθαλής star, εθεάθη να απολαμβάνει μία χαλαρή βόλτα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Απ’ ότι φαίνεται, ο έρωτας της πάει πολύ, καθώς οι φήμες την θέλουν να είναι πολύ ερωτευμένη με τον Ρώσο κροίσο που διατηρεί σχέση.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
H απρόσεχτη Sharon Stone

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009, 22:06

Μπορεί η Sharon Stone να διατηρείται πολύ καλά για την ηλικία της, στην τελευταία όμως βόλτα της για ψώνια, αποκάλυψε περισσότερα από όσα έπρεπε.



Η Stone έσκυψε να πάρει κάποιες τσάντες που είχε αφήσει στο έδαφος και τότε έγιναν τα… αποκαλυπτήρια.



Το φόρεμά της ήταν τόσο κοντό, που μόλις έσκυψε φάνηκαν πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Και φυσικά ο φακός του παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη σκηνή.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μία… γενναιόδωρη παρθένα

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009, 01:55

Η Evelyn Duenas είναι μία 28χρονη κοπέλα, από τον Ισημερινό, που ζει και εργάζεται ως καθαρίστρια στην Ισπανία.

Όταν αρρώστησε η μητέρα της, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να βάλει… πωλητήριο στην παρθενιά της, μέσω διαδικτύου, προκειμένου να πληρώσει τα έξοδα της απαιτούμενης χειρουργικής επέμβασης.

Η εμφανίσιμη κοπέλα πίστευε ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να συγκεντρώσει ένα ποσό κοντά στις 13.000 λίρες.

Ωστόσο, η πρόταση που δέχθηκε ξεπέρασε, όχι  μόνο τις προσδοκίες της, αλλά και κάθε φαντασία.

Κάποιος άγνωστος άνδρας της προσέφερε το αστρονομικό ποσό των δύο εκατομμυρίων λιρών.

Η Evelyn όμως, επιδεικνύοντας πρωτοφανή γενναιοδωρία, την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς… δεν ανταποκρινόταν στους όρους της on line… «αγοραπωλησίας».

Σύμφωνα με τη μελαχρινή κοπέλα, όποιος πλειοδοτήσει σε αυτή την όχι και τόσο ασυνήθιστη, το τελευταίο διάστημα, δημοπρασία, θα περάσει  ένα και μοναδικό βράδυ μαζί της, χωρίς να έχει το δικαίωμα να τη φιλήσει.

Ο μυστηριώδης εκατομμυριούχος ήθελε να εξασφαλίσει, πληρώνοντας αυτό το αντίτιμο, μία μακροχρόνια σχέση με την 28χρονη κοπέλα, η οποία… του χάρισε τα λεφτά του και συνεχίζει απτόητη την αναζήτηση… αγοραστή.
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96


Την υπόθεση του αμερικανικού σίριαλ «Sopranos» θυμίζει η εξάρθρωση ενός εγκληματικού δικτύου στην αμερικανική Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο απετελείτο μεταξύ άλλων από δύο δημάρχους, δύο εν ενεργεία πολιτικούς και πέντε ραβίνους. Το FΒΙ συνέλαβε συνολικά 44 άτομα με τις κατηγορίες της δωροδοκίας, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της παράνομης διακίνησης αγαθών- από ανθρώπινα όργανα ως ψεύτικες τσάντες Gucci.

Σε μια συντονισμένη επιχείρηση πράκτορες του FΒΙ και της ΙRS (της αμερικανικής Εφορίας) πραγματοποίησαν εφόδους σε συναγωγές, σε κυβερνητικά κτίρια και σε ένα εβραϊκό σχολείο και συνέλαβαν τον δήμαρχο της πόλης Χομπόκεν Πίτερ Καμαράνο, της πόλης Ρίτζφιλντ Αντονι Σουάρες και τον βουλευτή του τοπικού κοινοβουλίου Ντάνιελ βαν Πελτ. Ο τοπικός εισαγγελέας, ο οποίος προΐστατο της επιχείρησης, περιέγραψε ένα δίκτυο από διεφθαρμένους κρατικούς αξιωματούχους που ήταν πρόθυμοι και με το παραπάνω να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα- φυσικά με το αζημίωτο.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες χρησιμοποίησαν τα στοιχεία που τους είχε δώσει ένας πληροφοριοδότης ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τραπεζικές απάτες. Αυτός παρουσιάστηκε ως επενδυτής ακινήτων και συμφώνησε να δωροδοκήσει κάποιους πολιτικούς με αντάλλαγμα την ανάληψη δημοσίων έργων. Ο ίδιος βοήθησε τις αρχές να παγιδεύσουν ραβίνους που χρησιμοποιούσαν θρησκευτικές δωρεές για να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα μέσω ενός δικτύου που ξεκινούσε από το Ισραήλ και μέσω Ελβετίας κατέληγε στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο πλέον επιφανής από τους ραβίνους που συνελήφθησαν είναι ο επικεφαλής της συροεβραϊκής κοινότητας των Ηνωμένων Πολιτειών Σολ Κασίν, ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βοήθησε τον πληροφοριοδότη να ξεπλύνει τρία εκατομμύρια δολάρια που προέρχονταν από την πώληση ψεύτικων τσαντών μάρκας Gucci και Ρrada. Ενας άλλος εκ των συλληφθέντων έβρισκε στο Ισραήλ ανθρώπους πρόθυμους να πουλήσουν τον νεφρό τους αντί 10.000 δολαρίων και στη συνέχεια τους πουλούσε στην Αμερική αντί 160.000 δολαρίων.

Η Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ είναι γνωστή και ως «Πολιτεία Soprano» λόγω του βεβαρημένου ιστορικού της σε απάτες και διαφθορά. Μια φήμη που επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των ευρωεκλογών που πέρασαν ήταν το ποσοστό 14,77% που κατάφερε να αποσπάσει στην Ουγγαρία το κόμμα Jobbik. Από το περιθώριο της πολιτικής σκηνής, μέσα σε πολύ λίγο καιρό το Jobbik βρέθηκε στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος όλης της Γηραιάς Ηπείρου. Έχει πολλές φορές κατηγορηθεί για την "Ουγγρική Φρουρά", ένα σχηματισμό του κόμματος, με έμφαση στις δημόσιες εκδηλώσεις , που χρησιμοποιεί παραδοσιακές ουγγρικές στολές.

Πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο και ευρωβουλευτής πλέον του Jobbik, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει τρεις έδρες στο ευρωκοινοβούλιο, ήταν η Dr Kristina Morvai, ποινικολόγος και λέκτορας πανεπιστημίου, με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχει πολλές φορές ταχθεί υπέρ των Παλαιστινίων. Μητέρα τριών κοριτσιών, καταφέρνει να συνδυάζει την ανατροφή τους με την πολιτική.

Η συνέντευξη που ακολουθεί, δόθηκε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην εφημερίδα "Budapest Times" και στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναγνωστών μας, σας την παραθέτουμε.

Το Jobbik, στου οποίου την λίστα ήσασταν πρώτη στις ευρωεκλογές, έχει δύο πρόσωπα. Από την μία πλευρά υπάρχουν παρελάσεις στρατιωτικού ύφους, με σημαίες και στολές, και από την άλλη ένα πολύ καλά επεξεργασμένο, λεπτομερές εκλογικό πρόγραμμα, μεγάλα μέρη του οποίου θα μπορούσε να υιοθετήσει κάθε αριστερή - αντίθετη στην παγκοσμιοποίηση οργάνωση. Ποιό από τα δύο είναι το αληθινό πρόσωπο του κόμματος;


Γιατί θα πρέπει οι δύο πλευρές να είναι σε σύγκρουση μεταξύ τους; Το πρόγραμμά μας έχει δύο σλόγκαν. Το πρώτο είνα: Η Ουγγαρία ανήκει στους Ούγγρους. Αυτό επιδεικνύει την δυνατή εθνική μας ταυτότητα και ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλουμε πια να υπηρετούμε το διεθνές κεφάλαιο με τέτοιο τρόπο ώστε η Ουγγαρία να γίνεται αποικία, ο λαός να βουλιάζει στην φτώχεια και και να γινόμαστε σκλάβοι στην ίδια μας την πατρίδα. Το άλλο είναι: "ένας τρόπος σκέψης βασισμένος στον λαό και στην κοινότητα, αντί χρημάτων και κέρδους". Η ερώτηση δεν θα πρέπει να είναι το τι είναι συμφέρον για την μεγιστοποίηση των κερδών, αλλά τι είναι καλό για τον λαό μας. Αυτό συμπεριλαμβάνει παραδείγματος χάριν, την αντιπροσώπευση των συμφερόντων των εργαζομένων, την βοήθεια σε εταιρείες και την προστασία του καταναλωτή. Όλα αυτά που επηρεάζουν την αξιοπρέπεια και το νόημα των ανθρωπίνων ζωών. Οι άλλες πολιτικές δυνάμεις σκέπτονται σε πλαίσια κέρδους. Αυτή είναι η πραγματική διαχωριστική γραμμή σήμερα, πολύ περισσότερο από το αν κάποιος είναι αριστερός ή δεξιός. Κατά την δική μου άποψη, είναι λόγω αυτής της επικέντρωσης στον λαό, που θα πρέπει να γυρίσουμε από το "διεθνές" στο "τοπικό" και να υπερασπιστούμε τα τοπικά συμφέροντα, την τοπική οικονομία και τα δικαιώματα των κοντινών μας ανθρώπων.


Όχι στο ξεπούλημα στο διεθνές κεφάλαιο.Μπορεί το σύνθημα "Η Ουγγαρία ανήκει στους Ούγγρους" να μεταφερθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

Ναι, νομίζω πάρα πολύ καλά. Οι Γάλλοι, οι Άγγλοι και οι Γερμανοί το νιώθουν ολοένα και περισσότερο. Μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν αυξανόμενες διαμαρτυρίες ενάντια στους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι τοπικές οικονομίες. Το σύστημα της παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας, με την λογική του που βασίζεται στους χρηματιστικούς χειρισμούς βρίσκεται σε κρίση, συγκρινόμενο με την τίμια εργασία που δημιουργεί αξία. Στο ξύπνημα της κρίσης, οι αντιπρόσωποι των οικονομιών και οι πληθυσμοί ολοένα και περισσότερο υποστηρίζουν ότι οι οικονομικές δραστηριότητες πρέπει να αναπτυχθούν τοπικά. Απαιτούν να είναι οι πολίτες το επίκεντρο της προσοχής, αντί να ξεπουλιέται μια χώρα στο διεθνές κεφάλαιο. Έχουμε λοιπόν, μια συγκεκριμένη δικαίωση για το σύνθημά μας "Η Ουγγαρία ανήκει στους Ούγγρους". Θέλουμε να πάρουμε πίσω τον εθνικό μας πλούτο, που ξεπουλήθηκε στο εξωτερικό και ιδιωτικοποιήθηκε. Το ίδιο ισχύει και για την αγροτική γη. Θέλουμε να προστατεύσουμε τις αγορές μας, έτσι ώστε μια ανεξάρτητη ουγγρική οικονομία να αναπτυχθεί και να μην βασιζόμαστε πλέον στην καλή θέληση του διεθνούς κεφαλαίου.

Αυτό ακούγεται κοντινό στις ιδέες αριστερών κομμάτων. Θα μπορούσατε να δουλέψετε στις Βρυξέλες με κόμματα τα οποία κατά τα άλλα υποστηρίζουν ένα εντελώς διαφορετικό αξιακό σύστημα;

Αυτό εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το να υπερασπιστούμε τα ουγγρικά συμφέροντα, να χτυπήσουμε επιτέλους το χέρι στο τραπέζι και να πούμε ότι η Ουγγαρία ανήκει στους Ούγγρους. Θέλουμε να αντιπροσωπεύσουμε τα συμφέροντα των Ούγγρων εργαζομένων, των Ούγγρων εμπόρων και των Ούγγρων αγροτών, από το να προσπαθήσουμε να γίνουμε αρεστοί σε ξένα συμφέροντα και ξένες μεγάλες δυνάμεις. Αν βρούμε συμμάχους σε αυτό, ανεξαρτήτως αν είναι Ούγγροι ή ξένοι, θα είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε.

 

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.469
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mεγαλη Πυρκαγια ξεσπασε χθες στην περιοχη της Δαφνης Ζακυνθου στις 7,10 το απογευμα.Οι πρωτες εκτιμησεις κανουν λογο για εμπρησμο Στον τοπο της πυρκαγιας εσπευσαν δυναμεις της πυροσβεστικης αλλα οι ισχυροι ανεμοι εκαναν πολυ δυσκολο το εργο των πυροσβεστων και η φωτια πηρε μεγαλη εκταση.Στην περιοχη επισης κατεφτασαν 3 αεροπλανα και 1 ελικοπτερο.

Λογω των ισχυρων ανεμων η φωτια κατευθυνοταν προς την παραλια της Δαφνης με αποτελεσμα να εγκλωβιστουν 70 περιπου λοουμενοι,ετσι οργανωθηκε επιχειρηση απεγκλωβισμου και στην περιοχη εσπευσαν 3 σκαφη του λιμενικου οπου μετεφεραν τους λοουμενος σε ασφαλες λιμανι στον κολπο του Λαγανα.
Κινδυνευσαν σπιτια και αυτοκινητα ενω τελευταια στιμη σωθηκε μια ηλεκτογεννητρια που τροφοδοτουσε τα εστιατορια της περιοχης με ηλεκτρικο ρευμα.!!
Η πυρκαγια τεθηκε υπο  ελεγχο αργα χθες το βραδυ.

 

Συνημμένα

  • dafnh.jpg
    dafnh.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • EKSO.jpg
    EKSO.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 62

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.180
Like
34.499
Πόντοι
9.931
Η παρουσιάστρια-μοντέλο που αναστάτωσε το ξενοδοχείο

Γυρίζοντας από τη νυχτερινή της διασκέδαση σε μεγάλο μαγαζί του νησιού στο οποίο βρίσκεται, η εν λόγω παρουσιάστρια είχε όρεξη για "τρελίτσες" με τον καλό της. Βέβαια η ώρα ήταν περασμένες 5+ και πολλοί από τους πελάτες του ξενοδοχείου κοιμόντουσαν. Είχαν πιεί και ένα δύο ποτηράκια παραπάνω, έτσι όπως καταλαβαίνετε οι "φωνές" και τα "ουρλιαχτά" ήταν πολλά. Αναγκάστηκε λοιπόν ο άνθρωπος της ρεσεψιόν να επικοινωνήσει με το δωμάτιο δύο φορές με σκοπό να τους ζητήσει να κάνουν λίγη ησυχία. Έλα όμως που δεν εισακούστηκαν οι παρεκκλίσεις του με αποτέλεσμα να στείλει μια καμαριέρα και να τους "αναγκάσει" να φύγουν από το δωμάτιο με τη δικαιολογία ότι θα έπρεπε να καθαρίσει.

Πηγή:
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
Η Φαιη Σκορδα με τον Λιαγκα?
ή μηπως η Μαρια Λουιζα Βουρου με τον αραπη της?
 

Panic2

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
45
Like
0
Πόντοι
0
Eλπίζουμε ότι αυτή η e-έκδοση θα σας δροσίσει. Και κάναμε κι ένα βήμα παραπέρα. Πλέον στην online edition οι σελίδες παίζουν κανονικότατα βιντεάκια ζωντανεύοντας το όλο σκηνικό.

Δείτε το 9ο τεύχος του IPanic e-llustrated στο ή στο
Όσο για το τι κρύβει μέσα το νέο τεύχος, έχουμε και λέμε:
• Τις αντιδράσεις των Σκοτσέζων όταν ο Νίνο έβαλε κιλτ και έναν... αναπάντεχο υποστηρικτή του.
• Το Fatsabook του Ρέμου.
• Το πιο καυτό girl band μαζί με το βίντεο κλιπ τους που είναι ότι πιο kinky έχει κυκλοφορίσει ποτέ. Μάλιστα υπάρχει και σε version με πάρα πολύ σκληρές σκηνές (σκέτη τσόντα για να ακριβολογούμε)
• Την μάχη των πισινών των Κιμ Καρντάσιαν και Βίντα Γκέρα (με βίντεο)
• Τα κορίτσια του Μάικλ Τζάκσον
• Τα καλύτερα βίντεο του Τζιμπρίλ Σισέ (γκολ, σπάσιμο ποδιού, κουρέματα)
• Το Rebus Surreal (νέο δημιούργημα της διαστροφικής σκέψης μας)
• Μερικά από τα καλύτερα που έγραψαν οι Έλληνες bloggers
• Και φυσικά τα... paparazzi που φιγουράρουν στο εξώφυλλο.
Καλή ανάγνωση και ακόμα καλύτερες βουτιές
 

Συνημμένα

  • cover.jpg
    cover.jpg
    257,8 KB · Εμφανίσεις: 32

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Oίκοι... αντοχής στη Γερμανία

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 15:11

Η οικονομική κρίση είναι βαθιά και έχει πλήξει σχεδόν κάθε βιομηχανία ή επιχείρηση στον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες νόμιμων οίκων ανοχής στη Γερμανία προχώρησαν σε μία… επαναστατική προσφορά, αφού δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να απολαύσουν την παρέα όσων γυναικών εργάζονται εκεί και θέλουν πληρώνοντας «εφ’ άπαξ» ένα προκαθορισμένο ποσό, το οποίο ανέρχεται περίπου στα 70 ευρώ.

Και όχι μόνο αυτό. Προβλέπεται έκπτωση 10% σε όσους καταφτάνουν στον οίκο με ποδήλατο ή με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ σε όσους… αντέξουν να περάσουν όλη τη νύχτα στον οίκο και να κοιμηθούν εκεί, τους γυαλίζουν και τα παπούτσια το πρωί πριν φύγουν!

Η τελευταία εξέλιξη έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στους πολιτικούς κύκλους της Γερμανίας, με μέλη του συντηρητικού κυρίως χώρου να εκφράζουν την απέχθειά τους με τις νέες «προσφορές» των νόμιμων οίκων ανοχής και κάνουν λόγο παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Το κορίτσι του Orlando Bloom ανεβάζει τη θερμοκρασία

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009, 03:18

Πριν από μερικές ημέρες, αποκαλύφθηκε η πρόθεση του Orlando Bloom να αποτραβηχτεί, για λίγο, από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να αφοσιωθεί στη Miranda Kerr, το πανέμορφο μοντέλο, που εξακολουθεί να αρνείται τις προτάσεις γάμου του διάσημου ηθοποιού.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για την 26χρονη καλλονή, η οποία, προς ανακούφιση των θαυμαστών του ωραίου φύλλου, συνεχίζει να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία, καταμεσής του καλοκαιριού.

Όσο μάλιστα η ξανθιά Αυστραλή δεν υποκύπτει στο στενό pressing του καλού της, σκορπίζει την ελπίδα στα εκατομμύρια των ανδρών, που… φαντάζονται τον εαυτό τους στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής, στα σκαλιά της εκκλησίας.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν βρίσκει ρούχα η Eva Mendes

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 23:30

Για πολλές γυναίκες το να βρουν ρούχα να ταιριάζουν στο σώμα τους είναι ένα μαρτύριο. Δεν θα περίμενε κανείς όμως ότι το ίδιο ισχύει και για την σέξι Eva Mendes.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Λατίνα ηθοποιός βρίσκει πολλές φορές ρούχα που της αρέσουν, αλλά όταν τα δοκιμάζει ανακαλύπτει ότι δεν της πάνε καθόλου.



Έτσι όπως λέει αναγκάζεται να φορά ρούχα που έχουν μία συγκεκριμένη γραμμή.

Για την ιστορία, η Mendes είναι διάσημη για τις χυμώδεις καμπύλες της και έχει ψηφιστεί αρκετές φορές ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom