jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 3.506
εσυ ροντ γιατι δεν περνας καμια βολτα απο το ξηροκαρπαδικοΠόσες φορές θα το πούμε; μην κάνεις όνειρα, μάθε να μαγειρεύεις μόνος σου D.I.Y.
να μας πεις μια καλησπερα
εσυ ροντ γιατι δεν περνας καμια βολτα απο το ξηροκαρπαδικοΠόσες φορές θα το πούμε; μην κάνεις όνειρα, μάθε να μαγειρεύεις μόνος σου D.I.Y.
Μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα η εξαφάνιση του Αρίστουεσυ ροντ γιατι δεν περνας καμια βολτα απο το ξηροκαρπαδικο
να μας πεις μια καλησπερα![]()
καλα αυτο ειναι μια αλλη ιστοριαΜου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα η εξαφάνιση του Αρίστου
ίσως να μη με θέλει, δεν ξέρω![]()
Μην νομίζεις οτι κι εγώ είμαι έξυπνος..μια μερα να μας το αναλυσεις αυτο αγραμματος
γιατι ειμαστε και απο σαλονικη και δεν τα πιανουμε και ευκολα![]()
Ποιος Αρίστος; Δεν υπάρχει Αρίστος.Μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα η εξαφάνιση του Αρίστου
ίσως να μη με θέλει, δεν ξέρω![]()
Παιζουμε με οτι χαρτια μας εχει δωσει ο θεος αγραμματος και ελπιζουμε για το μελλον τι αλλο να κανουμε αλλωστε- δεν βαριεσαι και εμεις οι μη εξυπνοι θα ζησουμεΜην νομίζεις οτι κι εγώ είμαι έξυπνος..
Θυμάμαι από μικρός την μητέρα μου να με λέει σπίρτο και να μην περπατάω κοντά σε βενζινάδικα..![]()
Δεν υπαρχει Αριστος η οπως ειχε πει και ο ιδιος :Αρισταρχος δεν υπηρξε ποτεΠοιος Αρίστος; Δεν υπάρχει Αρίστος.
Νομίζω πως στην σημερινή εποχή καλύτερα είναι κάποιος να μην ''καταλαβαίνει''Παιζουμε με οτι χαρτια μας εχει δωσει ο θεος αγραμματος και ελπιζουμε για το μελλον τι αλλο να κανουμε αλλωστε- δεν βαριεσαι και εμεις οι μη εξυπνοι θα ζησουμε![]()
Θα έλεγα τίποτα για τον Αρίσταρχο αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου...Δεν υπαρχει Αριστος η οπως ειχε πει και ο ιδιος :Αρισταρχος δεν υπηρξε ποτε
μαλλον ο ροντ νομιζει οτι εμεις ξερουμε και δεν λεμε
το φαινομενο Αρισταρχος παραμενει ανεξιχνιαστο
Μην συγχίζεσαι καλέ μου φίλε !! Καλή καρδιά πάνω από όλα !!Θα έλεγα τίποτα για τον Αρίσταρχο αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου...
Είναι και σαρακοστή!
ετσι ετσιΝομίζω πως στην σημερινή εποχή καλύτερα είναι κάποιος να μην ''καταλαβαίνει''![]()
Ναι ωριων μην λες τιποταΘα έλεγα τίποτα για τον Αρίσταρχο αλλά ας μην ανοίξω το στόμα μου...
Είναι και σαρακοστή!
Έπρεπε να ανοίξω την αγορά για το ξηροκαρπάδικο. Πηγαίνω εκκλησία για να βρίσκω γραφεία και κυρίες που φτιάχνουν κόλλυβα και τους πουλάω τα μπαγιάτικα ξηροκάρπια.ετσι ετσι
ειναι και σαρακοστη που λεει και ο ωριων
( καλα ο ωριων ποτε εγινε θρησκος και δεν το πηραμε χαμπαρι)
Ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνω. Θα φεύγει και θα γυρίζει, όποτε θέλει, όπως θέλει και εγώ θα του μιλάω κιόλας...Ναι ωριων μην λες τιποτα
μπορεις να τα κρατησεις και οταν γυρισει τα λες ολα μαζεμενα![]()