You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 941K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696
Ουκάς που παρέλαυνε σε ρόλο Βρώμα...Τη λες και κυρά δασκάλα από το "καφέ της χαράς", που τρελάθηκε και κυκλοφορούσε με το νυφικό...
Ο γαμπρός πού ήταν;![]()
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696

Πάτρα: 58χρονος χτύπησε γυναίκα με ρόπαλο μέσα σε λεωφορείο – Προσπάθησε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν
Ο άνδρας εν τέλει συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση όπλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696

Βίντεο - ντοκουμέντο με τους μοτοσικλετιστές που εμβόλισαν μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας αστυνομικό
Συνελήφθη ένας 16χρονος και ένας 20χρονος ο οποίος δεν είχε δίπλωμα

Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Λογικά μέσα σε κάποιο άρμα μάχης..Τη λες και κυρά δασκάλα από το "καφέ της χαράς", που τρελάθηκε και κυκλοφορούσε με το νυφικό...
Ο γαμπρός πού ήταν;![]()
Λογικά μέσα σε κάποιο άρμα μάχης..![]()
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Αναρωτιέμαι όμως που θα πάνε για μήνα του μέλιτος
Μόνη της θα πάει.Αναρωτιέμαι όμως που θα πάνε για μήνα του μέλιτος![]()
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.728
- Πόντοι
- 3.506
Αναρωτιέμαι όμως που θα πάνε για μήνα του μέλιτος![]()
κοροιδευετε τον θεσμο του γαμου σαν να μου φαινεται- ευχομαι να παντρευτειτε και να σας βαλει η γυναικα τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι για να στρωσετεΜόνη της θα πάει.
Γιατί το λες, Jimmy; Εσύ που παντρεύτηκες, σου έβαλε η γυναίκα σου τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι;κοροιδευετε τον θεσμο του γαμου σαν να μου φαινεται- ευχομαι να παντρευτειτε και να σας βαλει η γυναικα τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι για να στρωσετε- λιγο σεβασμος στους φιλους παντρεμενους ταλαιπωρημενους
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.728
- Πόντοι
- 3.506
εμ δεν μου τα εβαζεΓιατί το λες, Jimmy; Εσύ που παντρεύτηκες, σου έβαλε η γυναίκα σου τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι;

οταν ημουν μικρος με ελεγχε η μανα μου αργοτερα οταν μεγαλωσα η γυναικα μου

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696

Μπιμπίλας για Καρκά στη δίκη Φιλιππίδη: «Του έκανα πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης, ήταν ο κληρονόμος μου και τώρα κάνει ασχήμιες εις βάρος μου»
«Είναι ένας άνθρωπος που του έχω κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης και ήταν μέχρι πριν ένα μήνα ο γενικός κληρονόμος μου και χρησιμοποιείται για να πληγώ εγώ»

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696

Αυτές είναι οι προμήθειες επιβίωσης σε περίπτωση πολέμου που προτείνει η Κομισιόν: Νερό, κονσέρβες, φάρμακα και είδη προσωπικής φροντίδας
Πρόκειται για το σχέδιο ετοιμότητας που προτείνει η Κομισιόν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά σε είδη πρώτης ανάγκης, τροφή, νερό, μπαταρίες κ.α.

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 2.696

Ο Άρειος Πάγος απαντά στους εισαγγελείς: «Δεν είναι πειθαρχικό παράπτωμα η κρίση κατά την άσκηση των καθηκόντων»
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρειου Πάγου

Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Κοίταξε, δεν μπορώ να παντρευτώ μου έχει απαγορευτεί από την ημέρα της γεννησεώς μου, μεγάλη ιστορία που να στα λέω...γενικά η ύπαρξη μου σε αυτό τον πλανήτη είναι περίπλοκο ζήτημα..κοροιδευετε τον θεσμο του γαμου σαν να μου φαινεται- ευχομαι να παντρευτειτε και να σας βαλει η γυναικα τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι για να στρωσετε- λιγο σεβασμος στους φιλους παντρεμενους ταλαιπωρημενους
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Πες τα βρε Ωρίων !! Να μην ξεχνάμε όμως και το καλό φαγητό και γλυκό που μας φτιάχνει η συζυγός μαςΓιατί το λες, Jimmy; Εσύ που παντρεύτηκες, σου έβαλε η γυναίκα σου τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι;
Γραμμένο για τον Αγράμματο!Κοίταξε, δεν μπορώ να παντρευτώ μου έχει απαγορευτεί από την ημέρα της γεννησεώς μου, μεγάλη ιστορία που να στα λέω...γενικά η ύπαρξη μου σε αυτό τον πλανήτη είναι περίπλοκο ζήτημα..![]()
Αφιερωμένο, φίλε μου!
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 23.672
- Πόντοι
- 12.946
Πόσες φορές θα το πούμε; μην κάνεις όνειρα, μάθε να μαγειρεύεις μόνος σου D.I.Y.Πες τα βρε Ωρίων !! Να μην ξεχνάμε όμως και το καλό φαγητό και γλυκό που μας φτιάχνει η συζυγός μας![]()
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Οσο ζω θα ονειρεύομαι !!Πόσες φορές θα το πούμε; μην κάνεις όνειρα, μάθε να μαγειρεύεις μόνος σου D.I.Y.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.728
- Πόντοι
- 3.506
μια μερα να μας το αναλυσεις αυτο αγραμματοςΚοίταξε, δεν μπορώ να παντρευτώ μου έχει απαγορευτεί από την ημέρα της γεννησεώς μου, μεγάλη ιστορία που να στα λέω...γενικά η ύπαρξη μου σε αυτό τον πλανήτη είναι περίπλοκο ζήτημα..![]()
γιατι ειμαστε και απο σαλονικη και δεν τα πιανουμε και ευκολα