Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

gnty13.jpg

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ε και τι πρέπει να γίνει τώρα; Να κατηγορηθεί ο δημοσιογράφος; Επιπλέον η κοπέλα είναι και ενήλικη. Φαίνεται πως έκανε παρέα με «μάρκες».

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θα βγαλουν τα αντερα τους παλι οι κυρα κατινες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με πατέρα πασοκτζή και δημοσιογράφο τι θα έβγαινε;

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Καψης θα πει παλι: "Δεν καταλαβαινω..."

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Καταγγελία: “3 “Φουσκωτοί” του Ελληνορώσου “βασιλιά του τσιμέντου” που οπλοφορούσαν με έδιωξαν από την θάλασσα έξω από την βίλα του στο Βασιλίτσι Πύλου”![/size]

28u7i13.jpg

Πο­λί­της που α­πο­λάμ­βα­νε το μπά­νιο του στην πα­ρα­λί­α Τσούγ­κα – Βα­σι­λι­τσί­ου της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης  του Δήμου Πύλου –Νέστορος. εκ­δι­ώ­χτη­κε α­πό τρείς “φουσκωτούς” άν­δρες που βρίσκονταν έξω από βίλα πολυεκατομμυριούχου  Ελληνορώσου!Πρω­το­φα­νή πε­ρι­στα­τι­κό τραμ­που­κι­σμού κα­ταγ­γέλ­λει ο συν­δυα­σμός «ΚΟΙ­ΝΩ­ΝΙΑ ΣΕ ΚΙ­ΝΗ­ΣΗ» του Δή­μου Πύ­λου – Νέ­στο­ρος με ε­πι­κε­φα­λής τον Η­λί­α Κα­νά­κη, που έ­γι­νε στις 22 Ι­ου­λί­ου στις 14:30 το με­ση­μέ­ρι στην Πα­ρα­λί­α Τσούγ­κα – Βα­σι­λι­τσί­ου της Δη­μο­τι­κής Ε­νό­τη­τας Κο­ρώ­νης του Δή­μου Πύ­λου -Νέ­στο­ρος.

Σύμ­φω­να με τα ό­σα κα­ταγ­γέλ­λον­ται α­πό τον συν­δυα­σμό, έ­νας Πο­λί­της και κά­τοι­κος της ευ­ρύ­τε­ρης πε­ρι­ο­χής ο ο­ποί­ος α­πο­λάμ­βα­νε το μπά­νιο του στην εν λό­γω πα­ρα­λί­α, έ­γι­νε α­πο­δέ­κτης α­πει­λών για την σω­μα­τι­κή του α­κε­ραι­ό­τη­τα, ε­ξα­πο­λυ­ό­με­νων α­πό τρείς με­γα­λό­σω­μους άν­δρες εκ των ο­ποί­ων οι δύ­ο ο­πλο­φο­ρού­σαν εμ­φα­νώς, και οι ο­ποί­οι με πρω­το­φα­νή α­γρι­ό­τη­τα του ζή­τη­σαν να α­πο­μα­κρυν­θεί ά­με­σα α­πό την συγ­κε­κρι­μέ­νη πα­ρα­λί­α, η ο­ποί­α ση­μει­ω­τέ­ο έ­χει α­νε­πί­ση­μα ο­ρι­ο­θε­τη­θεί α­πό καρ­φω­μέ­νους πασ­σά­λους που φέ­ρουν σχοι­νιά χω­ρί­ζον­ταν στην ου­σί­α την Πα­ρα­λί­α στη μέ­ση.

Ε­πί­σης, στην α­να­κοί­νω­ση ε­πι­ση­μαί­νει ό­τι:
«Το πε­ρι­στα­τι­κό αυ­τό δεν α­πο­τε­λεί σε­νά­ριο α­στυ­νο­μι­κής ται­νί­ας αν­τι­θέ­τως α­πο­τε­λεί έ­να πραγ­μα­τι­κό γε­γο­νός το ο­ποί­ο ση­μα­το­δο­τεί τον προ­άγ­γε­λο των γε­γο­νό­των που με μα­θη­μα­τι­κή α­κρί­βεια θα α­κο­λου­θή­σουν ε­άν τε­λι­κώς τα σχέ­δια της Κεν­τρι­κής Ε­ξου­σί­ας προ­χω­ρή­σουν και ε­πέλ­θει στην Ι­δι­ο­κτη­σί­α του ΤΑΙ­ΠΕΔ η α­ξι­ο­ποί­η­ση με­ρών της Δη­μό­σιας Πε­ρι­ου­σί­ας και κα­τά συ­νέ­πεια η εκ­ποί­η­ση με­ρί­δων της δι­κής μας πε­ρι­ο­χής.
Για ό­λους τους α­νω­τέ­ρω λό­γους ε­φι­στώ την Προ­σο­χή στους αι­ρε­τούς της Το­πι­κής Αυ­το­δι­οί­κη­σης και ι­δι­αι­τέ­ρως στον Δή­μαρ­χο Πύ­λου-Νε­στο­ρος κ. Κα­φαν­τά­ρη Δη­μή­τριο ώ­στε να μην α­πο­σι­ω­πά αλ­λά να α­να­δει­κνύ­ει και να κα­ταγ­γέλ­λει δη­μο­σί­ως πα­ρό­μοι­α πε­ρι­στα­τι­κά. Στην αν­τί­θε­τη πε­ρί­πτω­ση που θα συ­νε­χί­σει να πα­ρα­μέ­νει α­μέ­το­χος σε αυ­τού του εί­δους τα εγ­κλή­μα­τα θα ε­πι­βε­βαι­ώ­σει την πε­ποί­θη­σή μου ό­τι λό­γω του «κουμ­πα­ριού» που πρό­σφα­τα α­πέ­κτη­σε α­πο­φά­σι­σε α­πό Δή­μαρ­χος να γί­νει ο Υ­πη­ρέ­της του «Βα­σι­λιά» της Κο­ρώ­νης α­πο­σι­ω­πών­τας και σκύ­βον­τας το κε­φά­λι σε πα­ρα­νο­μί­ες που δι­ε­νερ­γούν­ται και λει­τουρ­γούν αν­τί­θε­τα προς το Δη­μό­σιο Συμ­φέ­ρον.
Τέ­λος του ε­φι­στώ την προ­σο­χή λό­γω της αρ­μο­δι­ό­τη­τάς του να δι­εκ­δι­κή­σει και να εν­τά­ξει ό­λα τα υ­πό ε­ξέ­λι­ξη κα­ταρ­τι­ζό­με­να σχέ­δια α­ξι­ο­ποί­η­σης του ΤΑΙ­ΠΕΔ σε ου­σι­α­στι­κή δη­μό­σια δι­α­βού­λευ­ση και δι­ά­λο­γο με τις το­πι­κές Κοι­νω­νί­ες, προ­κει­μέ­νου να α­πο­τρα­πούν οι κα­τα­στρο­φι­κές πα­ρεμ­βά­σεις στην πε­ρι­ο­χή, σε πε­ρι­βαλ­λον­τι­κό αλ­λά και αν­θρώ­πι­νο ε­πί­πε­δο.
Σε αν­τί­θε­τη πε­ρί­πτω­ση ε­άν στο κομ­βι­κό αυ­τό ση­μεί­ο που βρι­σκό­μα­στε η Το­πι­κή Αυ­το­δι­οί­κη­ση συ­νε­χί­σει να πα­ρα­μέ­νει α­μέ­το­χη τό­τε τα κρού­σμα­τα α­ναρ­χί­ας θα συ­νε­χί­σουν να πλη­θαί­νουν και ο κά­θε Πο­λί­της της Χώ­ρας που α­πο­τε­λεί την πλει­ο­ψη­φί­α θα έ­χει κά­θε λό­γο να αι­σθά­νε­ται και να εί­ναι Ξέ­νος μέ­σα στον τό­πο του βι­ώ­νον­τας κα­θη­με­ρι­νά α­πό τους «λί­γους» και «ε­κλε­κτούς» πα­ρό­μοι­α πε­ρι­στα­τι­κά εκ­φο­βι­σμού και κυ­ρι­αρ­χί­ας.»

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική καταγγελία:
“Στελνω ενα meil σχετικα με ενα συμβαν το οποιο εγινε κατα την διαρκεια των διακοπων μου σημερα το μεσημερι στην παραλια της Τσουγκας – Βασιλιτσιου..

Ισως για να γινω πιο κατανοητος η παραλια αυτη βρισκεται μπροστα απο την Βιλα Ρωσου μεγιστανα.

Επισης λογου της καταγωγης της μητερας μου απο εδω ερχομαι απο παιδι και στην συγκεκριμενη παραλια παω απο παιδι.

Πως εχει η κατασταση.

Κατα τα τις 14.30 πηρα το μηχανακι μου και πηγα κοντα στην παραλια αφου παρκαρα,κατεβηκα το μονοπατι που σε βγαζει στην παραλια.

Προς μεγαλη μου εκπληξη το πρωτο που παρατηρησα ηταν οτι στην μεση της παραλιας ειχαν τοποθετηθει πασαλοι με σκοινια καρφωμενοι στην αμμο, για να ειναι ευνοητο οτι απο κει και περα δεν περνας..Αυτα πανω στην παραλια..Το δευτερο που παρατηρησα ηταν οτι ηταν μαζι με μενα και καποιοι αλλοι Γερμανικης καταγωγης με τα παιδια τους και καναν μπανιο..οκ ως εδω…

Αφου λοιπον βρηκα την ακρουλα μου και εγω σε μια σκια..λιγο πριν τους πασσαλους..θελησα να βουτηξω και να παω στον αγαπημενο μου βραχο ο οποιος ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ για να ανεβω..να αραξω και να ριξω και τις βουτιες μου…περνωντας πολυ λογικα οποιοδηποτε εμποδιο αφου καμια παραλια δεν ανηκει σε κανεναν…

Ο βραχος ξαναλεω ειναι μεσα στην θαλασσα..περιπου 5 μετρα απο την ακτη…στην πλευρα που ειναι ο βραχος ειναι και το σπιτι του Μεγιστανα..και εννοειτε δεν μιλαω για την πορτα του σπιτιου του..μιλαω για την μαντρα που ειναι γυρω γυρω..

Ξαφνικα λοιπον ενω ρεμβαζω πανω στον βραχο..ακουω μια φωνη..Γυρναω προς τα πισω και βλεπω εναν ανθρωπο μεσα απο την βιλλα να μου λεει πως πρεπει να κατεβω απο τον βραχο γιατι υπαρχει προβλημα.!!!Του απανταω πως δεν κατεβαινω [ εννοειτε ] και δεν καταλαβαινω για πιο προβλημα μου μιλαει,και του γυρναω την πλατη..Κανω διακοπες στην αγαπημενη μου παραλια..

Δεν περνανε λιγα λεπτα και αλλος ανθρωπος ντυμενος με μια μπεζ στολη και οπλισμενος [ δεξια θηκη οπλο οπως και οι αστυνομικοι ] εχει κατεβει στην παραλια και μου φωναζει να βγω εξω απο την θαλασσα και να κατεβω απο τον βραχο..Του φωναζω πως αυτο που γινεται ειναι απαραδεκτο και αυτος συνεχιζει και μου λεει να κατεβω..οποτε ριχνω μια βουτια και παω προς το μερος του κολυμποντας..βγαινω εξω και μου λεει με τροπο να φυγω απο την παραλια γιατι προκαλω προβλημα..{ ενας ανθρωπος με μαγιο μεσα στην θαλασσα = προβλημα ? ]…του απανταω πως αυτο που μου λεει δεν ισχυει και ξερει πως ειναι παρανομος..μου απανταει φυγε γιατι θα χασω την δουλεια μου και μην ξαναανεβεις στον βραχο…του απανταω αυτο δεν προκειτε να γινει σε μια παραλια και ιδιως σε βραχο μεσα στην θαλασσα..

Και εκει τα πραγματα ζορισαν…κατεβηκαν 2 ακομα παλι ο ενας οπλισμενος και με πολυ πολυ αγριες διαθεσεις..Ηρθε λοιπον καταμουτρα και μου ειπε φυγε γιατι το πραγμα θα παρει εκταση και λιγο πολυ μερικες απειλες πεσαν..

Η αληθεια ειναι πως ειμουν περικυκλωμενος απο 3 ανθρωπους απο τους οποιους οι δυο οπλισμενοι..μονος μου..και απειλουμενος για την σωματικη μου ακεραιοτητα.
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι ενοχλω καποιον..Και οτι με βλεπουν οι καμερες να κανω μπανιο…Μηπως επρεπε να κανω γυμνος??..

Οι οικογενεια των Γερμανων δεν πηρε θεση..απλα εβλεπε το περιστατικο..
Εφυγα λοιπον και ανεβηκα το μονοπατι μιας και ειμουν μονος μου και πηρα το μηχανακι..Πηγα κατευθειαν στο Λιμεναρχεο της κορωνης να κανω καταγγελεια του συμβαντος.

Εκει βρηκα ενα λιμενικο ο οποιος αφου εγραψε σε μια κολα χαρτι αυτα που του ειπα, μου ειπε να περασω ξανα το πρωι που θα ειναι ο αξιωματικος..Δεν μου εδωσε καποιο χαρτι παρα μονο μου ειπε πως θα τον ενημερωσει..Πηγα λοιπον στο σπιτι ενημερωσα την μητερα μου και αυτη με τη σειρα της τον θειο μου και γενικα ακουστηκε στο χωριο..Βασιλιτση Μεσσηνιας..και αυριο το πρωι που θα ξαναπαω στο Λιμεναρχειο Κορωνης να κανω κανονικη καταγγελεια, και αφου με συμβουλεψε ενας δικηγορος να παρω και αριθμο πρωτοκολου..

Η ιστορια ειναι πραγματικη και αν θελεται παρτε μια θεση στην κατασταση γιατι εχει ξεφυγει…”
Σας ευχαριστω
Π. Φ.

Πηγή: 26_07_2014

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Συμβαίνουν και σε άλλες χώρες χειρότερα.

2j4oyl2.jpg

:S

Επισκέπτης
Ο πόνος στο στομάχι που ένιωσε ένας άνδρας στην Κίνα έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Οι γιατροί ανακάλυψαν κατά τις εξετάσεις πως δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!

Ο 44χρονος άνδρας είχε στομαχόπονο και αίμα στα ούρα του. Έτσι, αποφάσισε να πάει στο γιατρό του κι εκείνος έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη: ο άνδρας δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!

Αφού τον υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκ γενετής είχε γυναικεία όργανα αναπαραγωγής αλλά και πέος.

Ο ίδιος φυσικά έμεινε άφωνος, αφού όπως είπε στους γιατρούς πως τα τελευταία 10 χρόνια είχε κανονικά σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα του.

Όμως οι γιατροί επέμειναν. Όπως του τόνισαν, τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων ανδρών και δεν είχε ούτε το "Μήλο του Αδάμ" στο λαιμό του. Όσο για τον στομαχόπονο; Ήταν η περίοδος...

Η εξέταση χρωμοσωμάτων που έγινε στον 44χρονο έδειξε πως είχε δυο Χ χρωμοσώματα, κάτι που τον καθιστά γυναίκα! Πάσχει επίσης από Υπερπλασία των Επινεφρίδιων (Congenital Adrenal Hyperplasia), μια γενετική διαταραχή που προκαλεί πρήξιμο των επινεφριδίων εξαιτίας μείωσης της στρεσογόνου ορμόνης και αύξησης των ορμονών του αρσενικού φύλου.

:2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ο πόνος στο στομάχι που ένιωσε ένας άνδρας στην Κίνα έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Οι γιατροί ανακάλυψαν κατά τις εξετάσεις πως δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!

Ο 44χρονος άνδρας είχε στομαχόπονο και αίμα στα ούρα του. Έτσι, αποφάσισε να πάει στο γιατρό του κι εκείνος έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη: ο άνδρας δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!

Αφού τον υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκ γενετής είχε γυναικεία όργανα αναπαραγωγής αλλά και πέος.

Ο ίδιος φυσικά έμεινε άφωνος, αφού όπως είπε στους γιατρούς πως τα τελευταία 10 χρόνια είχε κανονικά σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα του.

Όμως οι γιατροί επέμειναν. Όπως του τόνισαν, τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων ανδρών και δεν είχε ούτε το "Μήλο του Αδάμ" στο λαιμό του. Όσο για τον στομαχόπονο; Ήταν η περίοδος...

Η εξέταση χρωμοσωμάτων που έγινε στον 44χρονο έδειξε πως είχε δυο Χ χρωμοσώματα, κάτι που τον καθιστά γυναίκα! Πάσχει επίσης από Υπερπλασία των Επινεφρίδιων (Congenital Adrenal Hyperplasia), μια γενετική διαταραχή που προκαλεί πρήξιμο των επινεφριδίων εξαιτίας μείωσης της στρεσογόνου ορμόνης και αύξησης των ορμονών του αρσενικού φύλου.

:2funny:

πουτανα φυση τι παιχνιδια κανει!!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.583
Πόντοι
3.506
[size=15pt]Πορνεία στην Αθήνα του 2014[/size]

8595C1AFDC541CFBA2C94A9243CC66CD.jpg

"....Συνάντησα μία από αυτές στον δρόμο των «στεναγμών» - με την αμφίσημη έννοια που μπορεί να έχει ο όρος - στην οδό Φυλής. Στον λίγο χρόνο που μιλήσαμε υπό την αυστηρή επίβλεψη του άνδρα που έδειχνε να κάνει κουμάντο, μου εξήγησε με ένα μείγμα φόβου και συστολής τον λόγο για τον οποίο από τα έδρανα του πανεπιστημίου βρέθηκε σε αυτόν τον φθηνά και έντονα αρωματισμένο χώρο: «Φοιτήτρια είμαι, ρε συ, από την επαρχία. Οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά και κάπως έτσι έγινε. Δεν το ξέρουν ούτε αυτοί ούτε οι φίλοι μου. Εννοείται ότι δεν μ' αρέσει. Εχει τύχει να πάω και με δέκα άνδρες μια μέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω απλά ότι κάποια στιγμή θα πάρω το πτυχίο μου, θα βρω μια κανονική δουλειά και όλο αυτό θα γίνει μια άτυχη και κακή παρένθεση». Μου αναφέρουν ότι η κίνηση έχει πέσει αισθητά συμπαρασύροντας και τις τιμές. Πλέον, στους οίκους ανοχής η «ταρίφα» κυμαίνεται μεταξύ 20-30 ευρώ.

Λίγο πιο πάνω, σε ένα γνωστό μπουρδέλο της οδού Αχαρνών, δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι μέσα. Η ολιγόλεπτη συζήτησή μας έγινε από ένα παραθυράκι που ανοιγόκλεινε με καχυποψία στην υπόμνηση της δημοσιογραφικής ιδιότητας. «Εγώ, κορίτσι μου, είμαι πουτάνα. Δεν το κρύβω, ούτε ντρέπομαι για τίποτα. Κοινωνικό έργο προσφέρουμε εδώ μέσα και είμαστε απολύτως εντάξει με τη νομοθεσία. Εδώ και 20 χρόνια, πάω κάθε 15 μέρες για εξετάσεις. Ούτε ανήλικες έχουμε. Το πρόβλημα είναι με την παράνομη πορνεία. Οταν φτάσω στα 80, θα γράψω ένα βιβλίο με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου». Οση ώρα συνομιλούσαμε με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, ήρθε ένας κύριος. «Δεν μπορώ τώρα» του είπε κοφτά. «Τον είδες πώς ήταν; Βρώμαγε» μου λέει. Οι περισσότεροι από τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην Αθήνα δεν έχουν άδεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για το 2013, από τις υπηρεσίες του δήμου πραγματοποιήθηκαν 20 σφραγίσεις και 167 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής. Στην πραγματικότητα, είναι σαν μια άτυπη τελετουργία χωρίς κανένα περιεχόμενο και αποτέλεσμα. Ολοι οι οίκοι που σφραγίζονται ξανανοίγουν την ίδια ημέρα. Υπάρχουν οίκοι που έχουν σφραγιστεί συνολικά πάνω από δέκα φορές..."

www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=618417]http://www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=618417 [/url]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
[size=15pt]Πορνεία στην Αθήνα του 2014[/size]

8595C1AFDC541CFBA2C94A9243CC66CD.jpg

"....Συνάντησα μία από αυτές στον δρόμο των «στεναγμών» - με την αμφίσημη έννοια που μπορεί να έχει ο όρος - στην οδό Φυλής. Στον λίγο χρόνο που μιλήσαμε υπό την αυστηρή επίβλεψη του άνδρα που έδειχνε να κάνει κουμάντο, μου εξήγησε με ένα μείγμα φόβου και συστολής τον λόγο για τον οποίο από τα έδρανα του πανεπιστημίου βρέθηκε σε αυτόν τον φθηνά και έντονα αρωματισμένο χώρο: «Φοιτήτρια είμαι, ρε συ, από την επαρχία. Οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά και κάπως έτσι έγινε. Δεν το ξέρουν ούτε αυτοί ούτε οι φίλοι μου. Εννοείται ότι δεν μ' αρέσει. Εχει τύχει να πάω και με δέκα άνδρες μια μέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω απλά ότι κάποια στιγμή θα πάρω το πτυχίο μου, θα βρω μια κανονική δουλειά και όλο αυτό θα γίνει μια άτυχη και κακή παρένθεση». Μου αναφέρουν ότι η κίνηση έχει πέσει αισθητά συμπαρασύροντας και τις τιμές. Πλέον, στους οίκους ανοχής η «ταρίφα» κυμαίνεται μεταξύ 20-30 ευρώ.

Λίγο πιο πάνω, σε ένα γνωστό μπουρδέλο της οδού Αχαρνών, δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι μέσα. Η ολιγόλεπτη συζήτησή μας έγινε από ένα παραθυράκι που ανοιγόκλεινε με καχυποψία στην υπόμνηση της δημοσιογραφικής ιδιότητας. «Εγώ, κορίτσι μου, είμαι πουτάνα. Δεν το κρύβω, ούτε ντρέπομαι για τίποτα. Κοινωνικό έργο προσφέρουμε εδώ μέσα και είμαστε απολύτως εντάξει με τη νομοθεσία. Εδώ και 20 χρόνια, πάω κάθε 15 μέρες για εξετάσεις. Ούτε ανήλικες έχουμε. Το πρόβλημα είναι με την παράνομη πορνεία. Οταν φτάσω στα 80, θα γράψω ένα βιβλίο με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου». Οση ώρα συνομιλούσαμε με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, ήρθε ένας κύριος. «Δεν μπορώ τώρα» του είπε κοφτά. «Τον είδες πώς ήταν; Βρώμαγε» μου λέει. Οι περισσότεροι από τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην Αθήνα δεν έχουν άδεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για το 2013, από τις υπηρεσίες του δήμου πραγματοποιήθηκαν 20 σφραγίσεις και 167 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής. Στην πραγματικότητα, είναι σαν μια άτυπη τελετουργία χωρίς κανένα περιεχόμενο και αποτέλεσμα. Ολοι οι οίκοι που σφραγίζονται ξανανοίγουν την ίδια ημέρα. Υπάρχουν οίκοι που έχουν σφραγιστεί συνολικά πάνω από δέκα φορές..."

www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=618417]http://www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=618417 [/url]

και μόνο το ότι νομίζει ότι στα μπουρδέλα πληρώνεις 30€, δείχνει ότι το ρεπορτάζ αυτό είναι ιστορία φαντασίας, βγαλμένη από τον ηλίθιο εγκέφαλο του Δημοσιογράφου. αν ήταν φοιτήτρια θα γαμιόταν με ραντεβού σε πολύ κλειστό κύκλωμα και με πολλά λεφτά. Φίδιααααααααααααααααα!!!!

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Είσαι σε σχέση. Τρεις είναι οι δρόμοι. Τα πάτε καλά, τα πάτε μέτρια, τα πάτε άσχημα. Αυτοί είναι οι δρόμοι και κανένας άλλος. Ο πρώτος είναι ο δρόμος της αρετής. Ό,τι και να ακούσεις τη συγκεκριμένη περίοδο μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο. Οι άλλοι δύο είναι οι δρόμοι των προβλημάτων.
Οποιοσδήποτε περαστικός, φίλος, συγγενής, κουτσομπόλης, αργόσχολος ξεπηδάει για να πει τη θεωρία του σχετικά με το πρόβλημα σου κάνει λάθος. Ναι, λάθος. Απ' την αρχή. Με το καλημέρα. Κι ας έχει δίκιο.

Το τελευταίο που χρειάζομαι εγώ, εσύ, ο καθένας όταν η σχέση του μπάζει νερά είναι οι εκλογικευμένες και εκ του ασφαλούς εξυπνάδες. “Θα σου πω εγώ τι φταίει Ηλία. Δεν αφήνετε τη σχέση σας να αναπνεύσει”, είπε ο φίλος και δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος τι εννοεί. Θα σου πω εγώ τι φταίει, φίλε.

Φταίει που δεν έχουμε στείλει όλους τους ομοίους σου παύλα θεωρητικούς των σχέσεων στην εξορία για ένα μήνα.

Υπάρχουν δημοσιογραφικά κλισέ όπως το περίφημο 'βωμός στον Μολώχ της ασφάλτου' της παλιάς κρατικής τηλεόρασης. Υπάρχουν και τα σχεσιακά κλισέ όπως 'Αν την αγαπάς, άσ' την ελεύθερη'.

Ας καταρρίψουμε δέκα από δαύτα. Με τα δημοσιογραφικά θα ασχοληθούμε το φθινόπωρο.
“To πολύ μαζί σκοτώνει”

Ενδεχομένως, όπως λέει ο Καίσαρης, να σκοτώνει και το πολύ γάλα. Και το πολύ ρύζι ή η πολλή τηλεόραση (καλά, αυτό σίγουρα). Δεν είναι λογική αυτή. Να το πάρουμε ανάποδα. Θες να αραιώσουμε για να μη μας σκοτώσει το πολύ;

Μη σε τρομάξω, αλλά η απόσταση ως μέτρο αντιμετώπισης μιας πολύ 'κλειστής' σχέσης είναι το πρώτο βήμα για τον βέβαιο χωρισμό. Οι 'κλειστές' σχέσεις έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο έτσι. 'Δεν μπορείς να διδάξεις νέα κόλπα στο παλιό σκυλί' που λέει και το ξένο γνωμικό.
"Αν την αγαπάς, άσ' την ελεύθερη"

Φανταστική ιδέα. Οι 99 απ' τους τελευταίους 100 που το προσπάθησαν έχουν να ακούσουν νέα της απ' την Ολυμπιάδα του '04. Σοβαρά τώρα. Δεν υπάρχει 'Αν την αγαπάς, άσ' την ελεύθερη', αλλά 'Κάνε στην άκρη να περάσει, απόψε θα σε ξεπεράσει', όταν χωνέψεις ότι δε σε θέλει πια.

"Μετά τον τσακωμό γίνεται το καλύτερο σεξ"
Οι τσακωμοί, ακριβώς όπως και τα βακτήρια, χωρίζονται σε περίπου 1.277 κατηγορίες. Για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, εμείς του δυτικού πολιτισμού τις χωρίσαμε πρόχειρα πρόχειρα σε δύο κατηγορίες. Στους σοβαρούς και στους όχι και τόσο σοβαρούς.
Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά; Σοβαροί είναι οι τσακωμοί μετά απ' τους οποίους το τελευταίο πράγμα που έχεις όρεξη να κάνεις είναι το Σεξ. Όσοι περνάνε τέλεια στο κρεβάτι μετά από έναν 'τσακωμό', μάλλον δεν είχαν κάτι σοβαρό να χωρίσουν.
"Οι τσακωμοί ανανεώνουν τη σχέση"

Οι τσακωμοί -η ίδια ολότητα που χωρίζεται στις 1.277 κατηγορίες-, φθείρουν τη σχέση και κουράζουν όποιον εμπλέκεται. Όπως θα κούραζε αν έγραφα οτιδήποτε παραπάνω γι' αυτό το κλισέ. Απλά πράγματα.
"Αν δεν ζηλεύεις, δεν ενδιαφέρεσαι"
Κανόνας επιπέδου 'Όποιος έχει τρύπα στο δεξί αυτί είναι gay'. Μιλάμε για τόσο ώριμη προσέγγιση.
Πίσω απ' αυτό το κλισέ κρύβονται κορίτσια και αγόρια που ζήλευαν παρανοϊκά και δεν μπορούν να ζήσουν με τη σκέψη ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, τυφλοί από έρωτα, που -τινακάνουμερεπαιδάκιμου- ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. Αν δεν ζηλεύεις, είσαι απλά γαμάτος.

Κλισέ απόστασης #1: "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται" και #2: "Η απόσταση βοηθάει, δένει το ζευγάρι"

Λοιπόν. Η απόσταση είναι μια μικρή κατάρα. Αυτά τα 'η απόσταση μας φέρνει πιο κοντά' είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Δε θέλω να γίνομαι απόλυτος, αλλά δεν μπορώ καμιά φορά, με πνίγει το δίκιο. Το κόνσεπτ 'ζευγάρι' εξυπηρετείται μόνο με εκ του σύνεγγυς καταστάσεις. Το ζευγάρι πρέπει να βλέπεται, να πιάνεται, να τσακώνεται, να ερωτεύεται, να μυρίζεται, να το ζει από κοντά.
Και τώρα θα απορείς ποιο είναι το πρόβλημά μου με το πρώτο κλισέ απόστασης. Το πρόβλημά μου είναι ότι τις περισσότερες φορές ισχύει. Ορίστε, το είπα.
"Απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτό είναι το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη σχέση"
Πρώτον, κανείς δεν μπορεί να αντέξει την απόλυτη ειλικρίνεια. Δεύτερον, ας μιλήσει το τουίτερ.

"Άμα σ' αγαπάει αληθινά, θα καταλάβει/θα περιμένει/θα σε συγχωρήσει"
Και έτσι, με μια αόριστη, βολική βλακεία που ξεστομίζουν συνήθως οι μανάδες ή οι πιο κολλητές απ' τις κολλητές της, αυτός που αγαπάει αληθινά ανάγεται στον πιο μεγαλόκαρδο (και χαζοβιόλη) άντρα των Βαλκανίων, εφόσον μιλάμε για περιπτώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα ή στις γείτονες χώρες.

"Ο έρωτας δεν κρατάει πάνω από ένα χρόνο"
Δεν έχεις διαβάσει Ματθαίο Γιωσαφάτ. Μπορεί να μη συμφωνώ σε όλα μ' αυτό τον έγκριτο θα λέγαμε ψυχολόγο, αλλά θα τον κουοτάρω πάντα κάθε φορά που κάποιος ρίχνει στο τραπέζι το SOS 'πραγματικός έρωτας'.

“Ο πραγματικός έρωτας δεν είναι τόσο έντονος αρχικά, ωριμάζει σιγά σιγά. Αρχίζει να ερωτεύεται ο ένας τον άλλο με το χρόνο που του αφιερώνει και τον γνωρίζει. Αντιλαμβάνομαι ότι ο άλλος είναι κάτι εξαιρετικό για μένα γιατί με έπεισε γι' αυτό”.
Γατάκια. ΓΑΤΑΚΙΑ.

πηγη:oneman

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Είσαι σε σχέση. Τρεις είναι οι δρόμοι. Τα πάτε καλά, τα πάτε μέτρια, τα πάτε άσχημα. Αυτοί είναι οι δρόμοι και κανένας άλλος. Ο πρώτος είναι ο δρόμος της αρετής. Ό,τι και να ακούσεις τη συγκεκριμένη περίοδο μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο. Οι άλλοι δύο είναι οι δρόμοι των προβλημάτων.
Οποιοσδήποτε περαστικός, φίλος, συγγενής, κουτσομπόλης, αργόσχολος ξεπηδάει για να πει τη θεωρία του σχετικά με το πρόβλημα σου κάνει λάθος. Ναι, λάθος. Απ' την αρχή. Με το καλημέρα. Κι ας έχει δίκιο.

Το τελευταίο που χρειάζομαι εγώ, εσύ, ο καθένας όταν η σχέση του μπάζει νερά είναι οι εκλογικευμένες και εκ του ασφαλούς εξυπνάδες. “Θα σου πω εγώ τι φταίει Ηλία. Δεν αφήνετε τη σχέση σας να αναπνεύσει”, είπε ο φίλος και δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος τι εννοεί. Θα σου πω εγώ τι φταίει, φίλε.

Φταίει που δεν έχουμε στείλει όλους τους ομοίους σου παύλα θεωρητικούς των σχέσεων στην εξορία για ένα μήνα.

Υπάρχουν δημοσιογραφικά κλισέ όπως το περίφημο 'βωμός στον Μολώχ της ασφάλτου' της παλιάς κρατικής τηλεόρασης. Υπάρχουν και τα σχεσιακά κλισέ όπως 'Αν την αγαπάς, άσ' την ελεύθερη'.

Ας καταρρίψουμε δέκα από δαύτα. Με τα δημοσιογραφικά θα ασχοληθούμε το φθινόπωρο.
“To πολύ μαζί σκοτώνει”

Ενδεχομένως, όπως λέει ο Καίσαρης, να σκοτώνει και το πολύ γάλα. Και το πολύ ρύζι ή η πολλή τηλεόραση (καλά, αυτό σίγουρα). Δεν είναι λογική αυτή. Να το πάρουμε ανάποδα. Θες να αραιώσουμε για να μη μας σκοτώσει το πολύ;

Μη σε τρομάξω, αλλά η απόσταση ως μέτρο αντιμετώπισης μιας πολύ 'κλειστής' σχέσης είναι το πρώτο βήμα για τον βέβαιο χωρισμό. Οι 'κλειστές' σχέσεις έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο έτσι. 'Δεν μπορείς να διδάξεις νέα κόλπα στο παλιό σκυλί' που λέει και το ξένο γνωμικό.

Φανταστική ιδέα. Οι 99 απ' τους τελευταίους 100 που το προσπάθησαν έχουν να ακούσουν νέα της απ' την Ολυμπιάδα του '04. Σοβαρά τώρα. Δεν υπάρχει 'Αν την αγαπάς, άσ' την ελεύθερη', αλλά 'Κάνε στην άκρη να περάσει, απόψε θα σε ξεπεράσει', όταν χωνέψεις ότι δε σε θέλει πια.

Οι τσακωμοί, ακριβώς όπως και τα βακτήρια, χωρίζονται σε περίπου 1.277 κατηγορίες. Για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, εμείς του δυτικού πολιτισμού τις χωρίσαμε πρόχειρα πρόχειρα σε δύο κατηγορίες. Στους σοβαρούς και στους όχι και τόσο σοβαρούς.
Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά; Σοβαροί είναι οι τσακωμοί μετά απ' τους οποίους το τελευταίο πράγμα που έχεις όρεξη να κάνεις είναι το Σεξ. Όσοι περνάνε τέλεια στο κρεβάτι μετά από έναν 'τσακωμό', μάλλον δεν είχαν κάτι σοβαρό να χωρίσουν.

Οι τσακωμοί -η ίδια ολότητα που χωρίζεται στις 1.277 κατηγορίες-, φθείρουν τη σχέση και κουράζουν όποιον εμπλέκεται. Όπως θα κούραζε αν έγραφα οτιδήποτε παραπάνω γι' αυτό το κλισέ. Απλά πράγματα.
Κανόνας επιπέδου 'Όποιος έχει τρύπα στο δεξί αυτί είναι gay'. Μιλάμε για τόσο ώριμη προσέγγιση.
Πίσω απ' αυτό το κλισέ κρύβονται κορίτσια και αγόρια που ζήλευαν παρανοϊκά και δεν μπορούν να ζήσουν με τη σκέψη ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, τυφλοί από έρωτα, που -τινακάνουμερεπαιδάκιμου- ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. Αν δεν ζηλεύεις, είσαι απλά γαμάτος.

Κλισέ απόστασης #1: "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται" και #2: "Η απόσταση βοηθάει, δένει το ζευγάρι"

Λοιπόν. Η απόσταση είναι μια μικρή κατάρα. Αυτά τα 'η απόσταση μας φέρνει πιο κοντά' είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Δε θέλω να γίνομαι απόλυτος, αλλά δεν μπορώ καμιά φορά, με πνίγει το δίκιο. Το κόνσεπτ 'ζευγάρι' εξυπηρετείται μόνο με εκ του σύνεγγυς καταστάσεις. Το ζευγάρι πρέπει να βλέπεται, να πιάνεται, να τσακώνεται, να ερωτεύεται, να μυρίζεται, να το ζει από κοντά.
Και τώρα θα απορείς ποιο είναι το πρόβλημά μου με το πρώτο κλισέ απόστασης. Το πρόβλημά μου είναι ότι τις περισσότερες φορές ισχύει. Ορίστε, το είπα.
Πρώτον, κανείς δεν μπορεί να αντέξει την απόλυτη ειλικρίνεια. Δεύτερον, ας μιλήσει το τουίτερ.

Και έτσι, με μια αόριστη, βολική βλακεία που ξεστομίζουν συνήθως οι μανάδες ή οι πιο κολλητές απ' τις κολλητές της, αυτός που αγαπάει αληθινά ανάγεται στον πιο μεγαλόκαρδο (και χαζοβιόλη) άντρα των Βαλκανίων, εφόσον μιλάμε για περιπτώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα ή στις γείτονες χώρες.

Δεν έχεις διαβάσει Ματθαίο Γιωσαφάτ. Μπορεί να μη συμφωνώ σε όλα μ' αυτό τον έγκριτο θα λέγαμε ψυχολόγο, αλλά θα τον κουοτάρω πάντα κάθε φορά που κάποιος ρίχνει στο τραπέζι το SOS 'πραγματικός έρωτας'.

“Ο πραγματικός έρωτας δεν είναι τόσο έντονος αρχικά, ωριμάζει σιγά σιγά. Αρχίζει να ερωτεύεται ο ένας τον άλλο με το χρόνο που του αφιερώνει και τον γνωρίζει. Αντιλαμβάνομαι ότι ο άλλος είναι κάτι εξαιρετικό για μένα γιατί με έπεισε γι' αυτό”.
Γατάκια. ΓΑΤΑΚΙΑ.

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

“To πολύ μαζί σκοτώνει”

Γατάκια. ΓΑΤΑΚΙΑ.

δε διαβαζω καν
:hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi:

ron_burgundy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σχόλιο απο κάτω (όχι δικό μου):

Όχι σχέσεις...μόνο νόμος του Picker    :rockon: :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Ένας "Παττακός" με... αριθμό κυκλοφορίας! [/size]

2rc4tgg.jpg

huhzys.jpg

Η σύντομη ιστορία που θα σας διηγηθώ, βγαλμένη μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ-ντοκουμέντο, θα σας ταξιδεύσει στην εποχή της χουντικής επταετίας. Πώς; Μέσα από το ζωντάνεμα ενός αυτοκινήτου! Ενός Peugeot 403 του 1958, με κινητήρα 1.380 κυβικών εκατοστών και βάρος 1.800 κιλών, που αναγεννήθηκε μέσα από την τέφρα του, όπως ακριβώς ο φοίνικας των συνταγματαρχών, χάρις στις άοκνες προσπάθειες δύο φίλων απ' τα Χανιά.
Θα μου πείτε, τι φταίει το κακόμοιρο το αυτοκίνητο αν στη θέση του οδηγού καθόταν ένας εκ των εμπνευστών της χούντας του Παπαδόπουλου; Είπα εγώ ότι φταίει; Πώς να περάσει όμως απαρατήρητο ένα αυτοκίνητο της δεκαετίας του '50 το οποίο κυκλοφορεί σήμερα στην παλιά πόλη των Χανίων και δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο; Εγώ πάντως, πολύ το ζηλεύω αυτό το 403, έτσι τουλάχιστον όπως μεταμορφώθηκε στα χέρια του καλού μου φίλου Σταύρου Βαμβουνάκη απ' τα Χανιά, και αδιαφορώ, πιστέψτε με, αν αυτό υπήρξε κάποτε το αυτοκίνητο του Ιωαννίδη, του Μουσολίνι ή του Χίτλερ!

Ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πάντως αυτοκινήτου υπήρξε ο Στυλιανός Παττακός, ο οποίος είναι ακόμη εν ζωή και ο οποίος δεν γνωρίζει, βεβαίως, ότι το αγαπημένο του αυτοκίνητο κυκλοφορεί και πάλι, πανέμορφο και γυαλιστερό, στα Χανιά! Η ιστορία του "Παττακού" λοιπόν - έτσι αποκαλεί χαριτολογώντας το νέο του απόκτημα ο φίλος μου - βρέθηκε εγκαταλειμένο και τρισάθλιο σε μια αποθήκη των Χανίων. Το περιμάζεψε ο Σταύρος και έβαλε στόχο να το κάνει όπως βγήκε απ' το εργοστάσιο της Peugeot το 1958! Και τα κατάφερε, με την πολύτιμη βοήθεια ενός καλού του φίλου. Του Αλέξανδρου Μπόλαρη.

Το αυτοκίνητο της ιστορίας μας είναι πάντως ξεχωριστό, και όχι μόνο γιατί το κυκλοφορούσε ο Στυλιανός Παττακός. Ήταν το Lux 403 της εποχής εκείνης, γιατί διέθετε ηλιοροφή, ραδιόφωνο και καλοριφέρ με μοτέρ! Λέγεται μάλιστα ότι ο Στυλιανός Παττακός προτιμούσε πολλές φορές να οδηγεί ο ίδιος το αυτοκίνητο αυτό, παραμερίζοντας τον οδηγό του!
Για να ξεφύγει το αυτοκίνητο απ' τον μαρασμό της εγκατάλειψης και να καταλήξει στην εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, χρειάστηκε να δουλέψουν επί 16 μήνες, μέρα νύχτα, τρεις άνθρωποι! Το έκαναν βεβαίως φύλλο και φτερό και για να μπορέσουν να το συναρμολογήσουν και πάλι χρειάστηκε να βγάλουν πάνω από 3.000 φωτογραφίες! Υπολογίζεται ότι το αυτοκίνητο διελύθη σε 4.500 κομμάτια! Διελύθη δηλαδή, κυριολεκτικώς, εις τα εξ ων συνετέθη!

Είναι πολύ σημαντικό, και αξιοσημείωτο συγχρόνως, ότι όλα ανεξαιρέτως τα κομμάτια, τα οποία συνθέτουν τον "Παττακό", είναι δικά του και αυθεντικά! Από τους κίτρινους προβολείς και τους καθρέφτες, μέχρι το τασάκι για τα αποτσίγαρα, τα τάσια των τροχών και τον μηχανισμό των υαλοκαθαριστήρων! Από το ραδιόφωνο της εποχής μέχρι το συρμάτινο πλέγμα του παρμπρίζ και την καμουφλαρισμένη τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ! Ο Σταύρος μάλιστα, αν και δεν καπνίζει, πρόσθεσε στα αξεσουάρ του ένα πακέτο τσιγάρα... Sante και ένα καπέλλο καβουράκι, για να συνδέεται πιο αρμονικά το αυτοκίνητο με το παρελθόν του! Θυμάμαι, όταν βρέθηκα προσφάτως στα Χανιά, τα γέλια που έκανα με την αμηχανία των βενζινοπωλών όπου πήγαμε για ανεφοδιασμό. Έφερναν βόλτες τον "Παττακό", έψαχναν από δω, έψαχναν από κει, αλλά τάπα δεν έβρισκαν! Και χαμογελούσε πονηρά ο Σταύρος, προσποιούμενος τον αδιάφορο φίλο του ιδιοκτήτη, που πήρε το αυτοκίνητο για μια βόλτα αλλά δεν ξέρει, τάχα, πού είναι η τάπα του ρεζερβουάρ!

Μάζεψε λοιπόν το εγκαταλειμένο σαράβαλο ο Βαμβουνάκης και μαζί με τον φίλο του Αλέξανδρο Μπόλαρη, του έδωσαν και πάλι ζωή. Αφαίρεσαν τους προφυλακτήρες, τα φτερά, τις ρόδες, τους άξονες, τα φανάρια και ό,τι είχε απομείνει απ' τον κινητήρα. Έμεινε, τελικώς, μόνο ο σκελετός του αυτοκινήτου, ο οποίος υπέστη αμμοβολή για να φύγει η σκουριά και οι παλιοί στόκοι. Μετά την αμμοβολή ολόκληρος ο σκελετός περάστηκε με ειδικό φάρμακο (φωσφάλτωση) για να μην ξανασκουριάσει. Μετά από προσεκτικό ξύσιμο και καθάρισμα, ο Σταύρος και ο Αλέξανδρος ανακάλυψαν ότι το διαφορικό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο!

Εν τω μεταξύ συγκέντρωσαν όποιο αξιοποιήσιμο ανταλλακτικό βρήκαν, από παρόμοια πεταμένα αυτοκίνητα, ώστε να αντικαταστήσουν τα χαμένα ανταλλακτικά του "Παττακού" με γνήσια. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια μπήκε στην καλίμπρα και συγχρόνως άρχισε η συναρμολόγηση της μηχανής του από έμπειρους μηχανικούς που γνώριζαν τα αυτοκίνητα εκείνης της εποχής. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο κινητήρας που βγήκε μετά την συναρμολόγηση εκείνη κατασκευάστηκε πριν από εξήντα χρόνια! Όλα τα χρώμια του "Παττακού" μεταφέρθηκαν στο νικελωτήριο για γυάλισμα, έγιναν οι τελευταίες ρυθμίσεις του καρμπυρατέρ και, αφού το αυτοκίνητο βάφτηκε και ντύθηκε με ταπετσαρία, πέρασε από το Κ.Τ.Ε.Ο. και πήρε κανονική άδεια κυκλοφορίας.
Το ωραίο είναι ότι κατά την αφαίρεση του ταμπλώ ο Σταύρος βρήκε πολλές κάρτες επισκεπτηρίου κάποιου δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, ονόματι Κώστα Χρηστάκη, ο οποίος είχε διατελέσει και Νομάρχης. Λέγεται ότι ο δικηγόρος αυτός ήταν "κολλητός" του Στυλιανού Παττακού και, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, άρεσε στον ένα να παίρνει κατά διαστήματα το αυτοκίνητο του άλλου!
Αν λοιπόν βρεθείτε μια μέρα στην Κρήτη και δείτε ένα ολοκαίνουργιο μαύρο Peugeot 403 με λευκό ουρανό και ανοιγόμενη ηλιοροφή να κάνει βόλτα νιόπαντρα ζευγάρια στην παλιά πόλη των Χανίων, μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι είναι ο "Παττακός"! Το καμάρι του φίλου μου Σταύρου Βαμβουνάκη, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε, όπως με πληροφόρησε, το δεύτερο εκπληκτικό καινούργιο κοσκινάκι του! Γι' αυτό, όμως, θα σας μιλήσω άλλη φορά...

Πηγή και περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
και μόνο το ότι νομίζει ότι στα μπουρδέλα πληρώνεις 30€, δείχνει ότι το ρεπορτάζ αυτό είναι ιστορία φαντασίας, βγαλμένη από τον ηλίθιο εγκέφαλο του Δημοσιογράφου. αν ήταν φοιτήτρια θα γαμιόταν με ραντεβού σε πολύ κλειστό κύκλωμα και με πολλά λεφτά. Φίδιααααααααααααααααα!!!!
Τύπε για το 30αρι μαλλον εννοεί τον οικο της ´προεδρου ´.. Λογικά αυτόν λέει που βρίσκεται στην οδό αχαρνων και μιλούσε απο παραθυράκι.. Όσοι έχουν παει, γνωρίζουν.. Εξάλλου αυτη δεν κολωνει να τα πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom